The Witchery by the Castle
Edinburgh
9.3
Erinomainen
Alkaen $811
Alkaen $811
Linnahotelli
Skotlannin tunnetuimpiin ravintoloitsijoihin kuuluvan James Thomsonin perustama Witchery by the Castle sijaitsee historiallisessa rakennuksessa Edinburghin linnan porteilla. Se on saanut nimensä sadoista naisista, jotka poltettiin roviolla noitina Castlehillissä 1500- ja 1600-luvuilla. The Witchery sijaitsee huomattavassa 1500-luvun rakennuksessa, Boswell's Courtissa, joka on nimetty entisen asukkaan James Boswellin mukaan. Sen antiikkiset sviitit sijaitsevat unenomaisessa 1500-luvun rakennuksessa, ja vieraat joutuvat yltäkylläiseen goottilaiseen fantasiaan.
Näytä lisää
 
Fonab Castle Hotel
Perthshire and Kinross
9.0
Erinomainen
Alkaen $352
Alkaen $352
Linnahotelli
Idyllisesti Loch Faskallyn rannalla sijaitseva Fonab Castle Hotel on alueen suuri historiallinen maamerkki. Se rakennettiin alun perin vuonna 1892 satama- ja sherrykauppiaiden käyttöön. Myöhemmin sitä käytti Skotlannin vesivoimayhtiö, kunnes Clarkin perhe osti sen vuonna 2002 ja teki linnasta ylellisen ja kauniisti restauroidun luksushotellin. Nykyään Fonab Castle Hotel on tunnettu hienoista majoitus- ja kylpyläpalveluistaan, ja se tarjoaa jokaiselle vieraalleen kuninkaallisen oleskelun.
Näytä lisää
 
Dalhousie Castle Hotel
Hotelli Bonnyrigg
Midlothian
10
Erinomainen
Alkaen $201
Alkaen $201
Linnahotelli
Vain muutaman minuutin päässä Edinburghin ulkopuolella sijaitseva Dalhousien linna rakennettiin 1200-luvulla, ja se kuului Ramsay-klaanille vuosisatojen ajan. Melko myrskyisän menneisyyden ja monien kunnostustöiden jälkeen linnasta tehtiin palkittu hotelli, joka se on nykyään. Se tarjoaa vieraille erinomaista palvelua ja maagisen ilmapiirin, joka saa heidät tuntemaan, että he ovat matkustaneet ajassa.
Näytä lisää
 
Glenapp Castle
South Ayrshire
8.8
Erinomainen
Alkaen $570
Alkaen $570
Linnahotelli
Alun perin Orkneyn jaarlin omistuksessa ollut Glenapp Estate siirtyi James Hunterin omistukseen noin vuonna 1870, ja hän palkkasi tunnetun Edinburghin arkkitehdin David Brycen suunnittelemaan linnan uudelleen. Linna sisustettiin skotlantilaiseen baronial-tyyliin, jossa yhdistettiin tyylikkäästi goottilaisen ja renessanssin elementtejä ja luotiin näin loistava ja satumainen ulkoasu, joka linnalla on tähän päivään asti. Tätä linnan hotellia ympäröivät vehreät maisemapuutarhat, sen tornit ja tornit sekä vertaansa vailla oleva tunnelma, joka vie vieraat ajassa taaksepäin, ja se on yksi Skotlannin ylellisimmistä kohteista.
Näytä lisää
 
Glengarry Castle Hotel
Highlands
9.2
Erinomainen
Alkaen $247
Alkaen $247
Linnahotelli
Se rakennettiin alun perin 1700-luvun alkupuoliskolla nimellä Invergarryn linna, ja se oli MacDonell-suvun kotipaikka. Linna oli tuhoutunut, palanut ja rakennettu uudelleen lukemattomia kertoja klaanisotien aikana. Kuuluisa skotlantilainen arkkitehti David Bryce rakensi linnan uudelleen 1860-luvulla, ja se on vuosien varrella majoittanut erilaisia aatelisia asukkaita, ennen kuin siitä tuli ylellinen hotelli, joka se on nykyään.
Näytä lisää
 
Sherbrooke Castle Hotel
Hotelli Glasgowissa
Glasgow
8.4
Erittäin hyvä
Alkaen $134
Alkaen $134
Linnahotelli
Sherbrooken linnan rakennutti vuonna 1896 aikansa tunnettu urakoitsija John Morrison, joka halusi luoda itselleen paronialaisen kartanon. Glasgow'n ulkopuolella sijaitseva Sherbrooke Castle on rakennettu vaikuttavasta punaisesta hiekkakivestä, ja siinä on monia myöhäisviktoriaanisen ajan arkkitehtuurisia ja tyylillisiä piirteitä. Siitä tuli hotelli juuri ennen toisen maailmansodan puhkeamista, ja kuninkaallinen laivasto käytti sitä upseeriensa harjoituspaikkana. Vuonna 1945 siitä tuli jälleen hotelli, joka tarjosi ylellistä majoitusta ja erinomaisia palveluja kaikille vierailleen.
Näytä lisää
 
Barony Castle Hotel
Hotelli Peeblesissä
Scottish Borders
7.6
Hyvä
Alkaen $126
Alkaen $126
Linnahotelli
Jo 1400-luvulta peräisin oleva linna tunnettiin alun perin nimellä Darnhall, ja siinä oli linnoituksia ja torneja, jotka auttoivat torjumaan hyökkäävien armeijoiden hyökkäyksiä. 1700-luvun alussa linnan julkisivu uudistettiin jaakkobaaniseen tyyliin, jotta se muistuttaisi enemmän ranskalaista linnaa ja olisi nykyaikaisempi ja lähempänä ajan arkkitehtonisia standardeja. Vaikka linna on kunnostettu ennen sen muuttamista hotelliksi, siinä on edelleen joitakin historiallisia elementtejä, kuten holvikaton kellarin jäänteet, jotka ovat yhä nähtävissä hotellin sisäänkäynnin luona.
Näytä lisää
 
Stonefield Castle Hotel ‘A Bespoke Hotel’
Hotelli Stonefield
Argyll ja Bute
8.6
Erittäin hyvä
Alkaen $165
Alkaen $165
Linnahotelli
MacAlisterin perhe rakennutti alun perin vuonna 1837 tämän Barmore-nimellä tunnetun kartanon. Sen jälkeen sitä ovat rakentaneet uudelleen useat tunnetut skotlantilaiset arkkitehdit ja suunnittelijat, ja siinä on myös laaja puutarha ja kasvitieteellinen kokoelma. Lopulta se myytiin ja avattiin hotelliksi vuonna 1950, ja se tarjoaa mukavaa ja ylellistä majoitusta sekä upeat puitteet, joissa vieraat voivat ihailla Skotlannin vehreää vehreyttä ja upeita maisemia.
Näytä lisää
 
Mansfield Castle Hotel
Kartano Tainissa
Highlands
7.4
Hyvä
Alkaen $151
Alkaen $151
Linnahotelli
Linna ja sitä ympäröivä maa-alue ovat peräisin 1700-luvulta. Kiinteistö vaihtoi omistajaa useita kertoja ennen kuin George Murray osti sen 1800-luvun alussa ja nimesi linnan uudelleen Mansfieldiksi. Myrskyisä historia ja omistajanvaihdokset eivät kuitenkaan loppuneet siihen, sillä linna myytiin kerta toisensa jälkeen, kunnes Fowlerin perhe sai sen haltuunsa ja kunnosti sitä perusteellisesti 1900-luvun alussa. Toisen maailmansodan aikana linna oli sotilaskäytössä, ja sodan jälkeen siitä tehtiin hotelli, mutta se vaihtoi edelleen eri omistajia vuosien varrella.
Näytä lisää
 
Barcaldine Castle
Aamiaismajoitus Obanissa
Argyll ja Bute
9.4
Erinomainen
Alkaen $276
Alkaen $276
Linnahotelli
Skotlannin viehättävällä maaseudulla Loch Creranin rannalla sijaitseva Barcaldinen linna on yksi harvoista yleisölle avoimista muinaislinnoista. Tämän vaikuttavan linnan rakensi vuonna 1609 'musta' Duncan Campbell, ja se kunnostettiin vuonna 1897. Huoneiden historiallinen sisustus ja tunnelma, perinteiset teehuoneet, kodikas ilmapiiri ja lähialueen kiehtovat aktiviteetit luovat täydelliset satumaiset puitteet ikimuistoiselle kuninkaalliselle vierailulle.
Näytä lisää
 
Kincraig Castle Hotel
Highlands
8.6
Erittäin hyvä
Alkaen $199
Alkaen $199
Linnahotelli
Kincraig Castle on 1700-luvun linna, joka sijaitsee idyllisellä paikalla Skotlannin ylämailla. Se sijaitsee aivan Invernessin ulkopuolella ja kuului Mackenzien klaanille. Nykyään se on neljän tähden hotelli, joka tarjoaa ylellistä majoitusta historiallisessa ja kauniissa luonnonympäristössä sekä erinomaiset palvelut ja 10 hehtaarin puutarhat ja viheralueet kaikkien vieraiden nautittavaksi.
Näytä lisää
 
Airth Castle Hotel
Kartano Airth
Stirling
7.0
Hyvä
Alkaen $198
Alkaen $198
Linnahotelli
Falkirkin alueella Skotlannissa sijaitsevan Airthin linnan, josta on näkymät Firth-joelle, sanotaan olevan peräisin jo 1200-luvulta. William Wallacen, Skotlannin urhean sydämen, kerrotaan hyökänneen linnaan pelastaakseen setänsä. Osa linnasta tuhoutui 1400-luvulla, ja 1500-luvulla rakennukseen lisättiin laajennusosa. Linnan muurien sisältä löytyy myös Airthin seurakunnan kirkon rauniot, ja sitä pidetään historiallisesti erittäin merkittävänä rakennuksena vielä nykyäänkin.
Näytä lisää
 
Tulloch Castle Hotel ‘A Bespoke Hotel’
Hotelli Dingwallissa
Highlands
8.0
Erittäin hyvä
Alkaen $148
Alkaen $148
Linnahotelli
Alun perin 1200-luvulla rakennettu linna kuului Bainsille ja Davidsonin klaanille pian sen jälkeen. Nimi Tulloch annettiin linnalle 1500-luvun alussa, ja se on pysynyt sellaisena siitä lähtien, vaikka se on vaihtanut omistajaa lukemattomia kertoja. Dunkerquen evakuoinnin jälkeen linnaa käytettiin 1940-luvulla sairaalana ja myöhemmin vain naisille tarkoitettuna hostelina. Vuonna 1996 linna myytiin jälleen ja siitä tehtiin hotelli ja konferenssikeskus, joka se on nykyään.
Näytä lisää
 
Carberry Tower Mansion House and Estate
East Lothian
8.7
Erittäin hyvä
Alkaen $164
Alkaen $164
Linnahotelli
Carberry Tower on peräisin 1400-luvulta, ja sitä ympäröi idyllinen järvi ja monta hehtaaria luonnonkaunista metsää. Tornia laajennettiin 1800-luvulla ja siitä tehtiin ylellinen kartano, ja se on ollut vuosisatojen ajan monien kuninkaallisten ja aatelisperheiden koti. Monet ovat kutsuneet sitä 'Edinburghin linnaksi maaseudulla', mikä osoittaa sen suuruutta ja merkitystä. Nykyään kartanoa käytetään ylellisenä hotellina ja kuuluisana hääpaikkana, joka säilyttää historiallisen tunnelmansa ja tarjoaa kuninkaallista kohtelua kaikille vierailleen.
Näytä lisää
 
Dornoch Castle Hotel
Hotelli Dornochissa
Highlands
8.2
Erittäin hyvä
Alkaen $187
Alkaen $187
Linnahotelli
Dornochin sydämessä sijaitsevalla linnalla on 500 vuotta vanha historia. Vaikka sen tarkkaa rakentamisajankohtaa ei tiedetä, sen sanotaan olleen olemassa 1500-luvulta lähtien. Linna rakennettiin uudelleen 1700-luvulla, ja sitä käytettiin vankilana, kouluna ja monina muina asioina ennen kuin siitä tuli ylellinen historiallinen hotelli, joka se on nykyään. Linna on säilyttänyt mahdollisimman paljon alkuperäisestä tunnelmastaan ja aikakauden loistokkuudestaan, ja se tarjoaa varmasti unohtumattoman kokemuksen jokaiselle siellä yöpyvälle vieraalle.
Näytä lisää
 
Faside Estate
Aamiaismajoitus Musselburghissa
East Lothian
9.5
Erinomainen
Alkaen $310
Alkaen $310
Linnahotelli
Fasiden linna sijaitsee strategisesti tärkeällä paikalla Itä-Lothianissa Skotlannissa, ja se rakennettiin alun perin 1400-luvulla linnoitukseksi ja linnaksi, jonka tarkoituksena oli torjua Englannin armeijan hyökkäyksiä. Se on tunnettu vuosien varrella eri kirjoitusasuilla, ja se on ollut monien aatelissukujen omistuksessa. Ennen kuin linna muutettiin nykyiseksi hotelliksi, se kunnostettiin perusteellisesti, sillä vuosisatojen aikana linnalle aiheutuneet vahingot olivat valtavat.
Näytä lisää
 
Inverlochy Castle Hotel
Highlands
8.8
Erinomainen
Alkaen $706
Alkaen $706
Linnahotelli
Inverlochy Hotel on 1800-luvun kartano, joka on täynnä historiaa ja jota ympäröi kaunis skotlantilainen vehreys. Se sijaitsee lähellä Fort Williamia, lähellä 1200-luvulla rakennetun Inverlochyn linnan raunioita, josta se on saanut myös nimensä. Linnahotellia on jopa itse kuningatar Victoria kehunut sen ihastuttavasta ja romanttisesta ilmapiiristä, sillä se tarjoaa kaikille vierailleen mitä ylellisimmän ja kuninkaallisimman majoituskokemuksen.
Näytä lisää
 
Lews Castle
Huoneistot Stornowayssä
Outer Hebrides
8.9
Erinomainen
Alkaen $272
Alkaen $272
Linnahotelli
Lews Castle on upea viktoriaanisen ajan rakennus, joka rakennettiin ensimmäisen kerran 1800-luvulla. Toisen maailmansodan aikana linnaa käyttivät armeijan joukot, ja sodan jälkeen sitä käytettiin Lews Castle Collegen opiskelijoiden majoitustiloina. Majoituspaikan sulkemisen jälkeen linna oli monta vuotta hylättynä, kunnes paikallinen neuvosto osti sen ja muutti sen museoksi, kulttuurikeskukseksi ja kahvilaksi, ja viime vuosina joitakin sen huippuhuoneita on vuokrattu vieraille.
Näytä lisää
 
*Lisäveroja tai -maksuja saatetaan soveltaa. Tarkista lopullinen hinta ennen varauksen tekemistä.
Kategoriat:
 •     Linna (18)
 •     Historiallinen (18)
 •     Pysäköinti (15)
 •     Romanttinen (14)
 •     Häämatka (11)
 •     Koiraystävällinen (10)
 •     Esteetön (9)
 •     Boutique (9)
 •     Pieni (8)
 •     Perhe (8)
 •     Neljä tähteä (8)
 •     Bisnes (7)
 •     Luksus (6)
 •     Kummitus (5)
 •     Vain Aikuisille (4)
 •     Golf (4)
 •     Viisi tähteä (4)
 •     Sähköautojen EV- latauspiste (4)
 •     Kestävyyskäytännöt (4)
 •     Sisäuima-allas (3)
 •     Uima-allas (3)
 •     Kylpylä (3)
 •     Tennis (3)
 •     Kolme tähteä (3)
 •     Ilmainen Wi-Fi (2)
 •     Koirat majoittuvat ilmaiseksi (2)
 •     Kuntosali (1)
 •     Lämmitetty uima-allas (1)
 •     Yöelämä (1)
 •     Hiihto - Laskettelu (1)
×
Tulopäivä
×
Kategoriat
1
Kartta
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Travelmyth GPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset