Amberley Castle- A Relais & Chateaux Hotel
Kartano Amberley
Englanti > Sussex > West Sussex
9.0
Erinomainen
Alkaen $304
Alkaen $304
Linnahotelli
900 vuotta vanha linna, jota ympäröi 60 metriä korkea muuri.
Näytä lisää
 
Peckforton Castle
Englanti > Cheshire
8.3
Erittäin hyvä
Alkaen $124
Alkaen $124
Linnahotelli
Linna rakennettiin alun perin vuonna 1851, kun Tollemachen perheen päämies päätti rakentaa keskiaikaista linnaa muistuttavan linnoituksen. Toisen maailmansodan aikana linnaa käytettiin evakuoitujen vammaisten lasten turvapaikkana. Vuonna 1952 linna sai Grade I -luettelon aseman historiallisen merkityksensä vuoksi, ja 1980-luvulla sitä käytettiin live action -fantasiapelien pitopaikkana ja myöhemmin yrityskonferenssien ja häiden pitopaikkana. Vuonna 2006 sen nykyiset omistajat ostivat linnan muuttaakseen sen nykyiseksi majesteettiseksi hotelliksi.
Näytä lisää
 
The Witchery by the Castle
Skotlanti > Edinburgh
9.3
Erinomainen
Alkaen $811
Alkaen $811
Linnahotelli
Skotlannin tunnetuimpiin ravintoloitsijoihin kuuluvan James Thomsonin perustama Witchery by the Castle sijaitsee historiallisessa rakennuksessa Edinburghin linnan porteilla. Se on saanut nimensä sadoista naisista, jotka poltettiin roviolla noitina Castlehillissä 1500- ja 1600-luvuilla. The Witchery sijaitsee huomattavassa 1500-luvun rakennuksessa, Boswell's Courtissa, joka on nimetty entisen asukkaan James Boswellin mukaan. Sen antiikkiset sviitit sijaitsevat unenomaisessa 1500-luvun rakennuksessa, ja vieraat joutuvat yltäkylläiseen goottilaiseen fantasiaan.
Näytä lisää
 
Ruthin Castle Hotel and Spa
Kartano Ruthinissa
Wales > Denbighshire
7.3
Hyvä
Alkaen $92
Alkaen $92
Linnahotelli
Keskiaikainen linnoitus Walesissa, lähellä Ruthinin kaupunkia; Dafydd rakennutti sen 1200-luvulla punaiselle hiekkakiviharjanteelle, josta on näkymä laaksoon. Linna on vuosisatojen kuluessa vaihtanut monta kertaa omistajaa, ja se on selvinnyt lukuisista piirityksistä ja hyökkäyksistä Walesin maahan. Vuonna 1923 linnaa käytettiin kansainvälisenä yksityisklinikkana, joka oli omistettu vaikeasti määriteltävien sairauksien hoitoon, mutta se suljettiin vuonna 1950. 1960-luvulla linna myytiin jälleen, ja tällä kertaa se avattiin hotelliksi ja alkoi saada nykyisen muotonsa.
Näytä lisää
 
Swinton Park
Hotelli Mashamissa
Englanti > Yorkshire > Pohjois-Yorkshire
8.9
Erinomainen
Alkaen $326
Alkaen $326
Linnahotelli
Swinton Parkin kartanon ensimmäisen talon rakennutti vuonna 1695 englantilainen villakauppias ja maalaisherra Sir Abstrupus Danby. Hänen seuraajansa rakensivat tallirakennuksen ja porttitalon, ja 1760-luvulla istutettiin puistoja ja luotiin viiden järven ketju. Vuonna 1882 Samuel Cunliffe-Lister osti linnan 68-vuotiaana. Hän aloitti laajan rakennusohjelman, lisäsi kolmannen kerroksen ja laajensi ruokasalia. Vuodesta 1976 vuoteen 1998 linnaa käytti Lindley Education Foundation, joka toimi siellä johtamiskoulutuskeskuksena. Mark Cunliffe-Lister, Mollyn lapsenlapsenlapsenlapsi, osti linnan äitinsä, veljensä ja siskonsa kanssa toukokuussa 2000. Kesäkuun 17. päivänä 2000 Mark ja Felicity (nykyiset paroni ja paronitar Masham) menivät naimisiin ja muuttivat häämatkalta palattuaan Swintoniin aloittaakseen perheyrityksen toiminnan. Ylellinen 32 makuuhuoneen linnahotelli avattiin vuonna 2001 peruskorjauksen jälkeen.
Näytä lisää
 
Fonab Castle Hotel
Skotlanti > Perthshire and Kinross
9.0
Erinomainen
Alkaen $352
Alkaen $352
Linnahotelli
Idyllisesti Loch Faskallyn rannalla sijaitseva Fonab Castle Hotel on alueen suuri historiallinen maamerkki. Se rakennettiin alun perin vuonna 1892 satama- ja sherrykauppiaiden käyttöön. Myöhemmin sitä käytti Skotlannin vesivoimayhtiö, kunnes Clarkin perhe osti sen vuonna 2002 ja teki linnasta ylellisen ja kauniisti restauroidun luksushotellin. Nykyään Fonab Castle Hotel on tunnettu hienoista majoitus- ja kylpyläpalveluistaan, ja se tarjoaa jokaiselle vieraalleen kuninkaallisen oleskelun.
Näytä lisää
 
Dalhousie Castle Hotel
Hotelli Bonnyrigg
Skotlanti > Midlothian
10
Erinomainen
Alkaen $201
Alkaen $201
Linnahotelli
Vain muutaman minuutin päässä Edinburghin ulkopuolella sijaitseva Dalhousien linna rakennettiin 1200-luvulla, ja se kuului Ramsay-klaanille vuosisatojen ajan. Melko myrskyisän menneisyyden ja monien kunnostustöiden jälkeen linnasta tehtiin palkittu hotelli, joka se on nykyään. Se tarjoaa vieraille erinomaista palvelua ja maagisen ilmapiirin, joka saa heidät tuntemaan, että he ovat matkustaneet ajassa.
Näytä lisää
 
Glenapp Castle
Skotlanti > South Ayrshire
8.8
Erinomainen
Alkaen $570
Alkaen $570
Linnahotelli
Alun perin Orkneyn jaarlin omistuksessa ollut Glenapp Estate siirtyi James Hunterin omistukseen noin vuonna 1870, ja hän palkkasi tunnetun Edinburghin arkkitehdin David Brycen suunnittelemaan linnan uudelleen. Linna sisustettiin skotlantilaiseen baronial-tyyliin, jossa yhdistettiin tyylikkäästi goottilaisen ja renessanssin elementtejä ja luotiin näin loistava ja satumainen ulkoasu, joka linnalla on tähän päivään asti. Tätä linnan hotellia ympäröivät vehreät maisemapuutarhat, sen tornit ja tornit sekä vertaansa vailla oleva tunnelma, joka vie vieraat ajassa taaksepäin, ja se on yksi Skotlannin ylellisimmistä kohteista.
Näytä lisää
 
Bovey Castle
Englanti > Devon
8.6
Erittäin hyvä
Alkaen $252
Alkaen $252
Tiedot
Keskellä Dartmoorin kansallispuistoa tämä historiallinen, ylellinen linnahotelli sijaitsee korkealla laakson reunalla ja tarjoaa kylpylän, golfkentän ja ilmaisen pysäköinnin.
Näytä lisää
Kategoriat
Linnahotelli


Kylpylähotelli


Perheystävällinen hotelli


Näytä lisää
 
The Castle Hotel, Conwy, North Wales
Hotelli Conwyssa
Wales > Conwy
8.8
Erinomainen
Alkaen $144
Alkaen $144
Tiedot
Vaikuttavasta julkisivustaan ja upeasta ruoastaan tunnettu Castle Hotel tarjoaa laadukasta majoitusta Conwyssa, Walesissa. Hotellissa on 29 tyylikkäästi sisustettua ja viihtyisää huonetta boutique-tyylillä, historiallisella sisustuksella ja aikakauden designilla sekä erinomainen palvelu ja tilat, jotka pitävät jokaisen vieraan täysin tyytyväisenä.
Näytä lisää
Kategoriat
Linnahotelli


Historiallinen hotelli


Boutique-hotelli


Näytä lisää
 
Leasowe Castle Hotel
Hotelli Moreton
Englanti > Halton
8.3
Erittäin hyvä
Alkaen $79
Alkaen $79
Linnahotelli
1500-luvun linnahotelli, joka sijaitsee lähellä Leasowe Golf Clubia.
Näytä lisää
 
New Hall Hotel & Spa, Birmingham
Englanti > West Midlands
9.0
Erinomainen
Alkaen $212
Alkaen $212
Linnahotelli
Birminghamin Sutton Coldfieldissä sijaitseva New Hall Hotel & Spa, jolla on rikas historia ja myöhäiskeskiaikainen arkkitehtuuri, huokuu sekä majesteettisuutta että charmia. Hotelli rakennettiin alun perin Warwickin jaarlin metsästysmajaan 1200-luvulla, ja se on ylpeänä Englannin vanhin suojeltu ja asuttu linnoitettu talo.

Keskiaikaista vallihautaa, joka toimi aikoinaan puolustustoimenpiteenä, ylläpitää seitsemän lähdettä. Vallihaudan eteläpuolella sijaitsevat 1500- tai 1600-luvun terassit lisäävät kiinteistön viehätystä, ja lisää puutarhan piirteitä syntyi todennäköisesti 1700- ja 1800-luvuilla. Hotellin aluetta koristavat laajat pensaat ja metsäalueet, jotka muodostavat viehättävän ympäristön.

New Hall Hotel & Spa on tunnettu 800-vuotisen historiansa ansiosta poikkeuksellisesta vieraanvaraisuudestaan vaativille vieraille, ja se lasketaan Birminghamin hienoimpien luksushotellien joukkoon. Vierailijat voivat ihastella kreneloituihin torneihin, monikulmaisiin ikkunoihin ja tietysti nostosiltaan, jotka osaltaan vaikuttavat kiehtovaan auraan, joka on vetänyt vieraita tähän lumoavaan kohteeseen vuosisatojen ajan.
Näytä lisää
 
Best Western Walworth Castle Hotel
Englanti > Darlington
8.1
Erittäin hyvä
Alkaen $88
Alkaen $88
Tiedot
Erittäin arvostettu 3 tähden hotelli ja yksi harvoista linnahotelleista Koillis-Englannissa.
Näytä lisää
Kategoriat
Linnahotelli


Häämatkahotelli


Hotelli pysäköinnillä

Sähköautojen EV- latauspiste  


Näytä lisää
 
Mercure Blackburn Dunkenhalgh Hotel & Spa
Hotelli Accrington
Englanti > Lancashire
7.3
Hyvä
Alkaen $91
Alkaen $91
Tiedot
Α 175 huoneen hotelli, 700 vuotta vanha maalaiskartano rauhallisessa ympäristössä, jossa on nykyaikaisia klassisia, privilege- ja executive-huoneita.
Näytä lisää
Kategoriat
Linnahotelli


Kummitushotelli


Golf-hotelli


Näytä lisää
 
Armathwaite Hall Hotel & Spa
Englanti > Cumbria
8.7
Erittäin hyvä
Alkaen $205
Alkaen $205
Linnahotelli
Vaikuttava linna, jossa yhdistyvät aikakauden draama ja moderni herkkyys.
Näytä lisää
 
Glengarry Castle Hotel
Skotlanti > Highlands
9.2
Erinomainen
Alkaen $247
Alkaen $247
Linnahotelli
Se rakennettiin alun perin 1700-luvun alkupuoliskolla nimellä Invergarryn linna, ja se oli MacDonell-suvun kotipaikka. Linna oli tuhoutunut, palanut ja rakennettu uudelleen lukemattomia kertoja klaanisotien aikana. Kuuluisa skotlantilainen arkkitehti David Bryce rakensi linnan uudelleen 1860-luvulla, ja se on vuosien varrella majoittanut erilaisia aatelisia asukkaita, ennen kuin siitä tuli ylellinen hotelli, joka se on nykyään.
Näytä lisää
 
Sherbrooke Castle Hotel
Hotelli Glasgowissa
Skotlanti > Glasgow
8.4
Erittäin hyvä
Alkaen $134
Alkaen $134
Linnahotelli
Sherbrooken linnan rakennutti vuonna 1896 aikansa tunnettu urakoitsija John Morrison, joka halusi luoda itselleen paronialaisen kartanon. Glasgow'n ulkopuolella sijaitseva Sherbrooke Castle on rakennettu vaikuttavasta punaisesta hiekkakivestä, ja siinä on monia myöhäisviktoriaanisen ajan arkkitehtuurisia ja tyylillisiä piirteitä. Siitä tuli hotelli juuri ennen toisen maailmansodan puhkeamista, ja kuninkaallinen laivasto käytti sitä upseeriensa harjoituspaikkana. Vuonna 1945 siitä tuli jälleen hotelli, joka tarjosi ylellistä majoitusta ja erinomaisia palveluja kaikille vierailleen.
Näytä lisää
 
Château Rhianfa
Wales > Anglesey
8.0
Erittäin hyvä
Alkaen $161
Alkaen $161
Linnahotelli
Tämä kiehtova arkkitehtoninen aarre on saanut inspiraationsa Loiren laaksossa sijaitsevasta linnasta.
Näytä lisää
 
Langley Castle Hotel
Englanti > Northumberland
8.9
Erinomainen
Alkaen $189
Alkaen $189
Linnahotelli
Tämä Northumberlandissa sijaitseva linna rakennettiin alun perin 1300-luvulla suojautuakseen lähinnä skottien hyökkäyksiltä. Paikallinen historioitsija osti linnan 1800-luvulla ja ryhtyi toimiin sen palauttamiseksi entiseen loistoonsa. Linnaa on käytetty myös armeijan kasarmina toisen maailmansodan aikana sekä tyttökouluna ennen kuin siitä tuli hotelli, joka se on nykyään.
Näytä lisää
 
Hazlewood Castle & Spa
Kartano Tadcaster
Englanti > Yorkshire > Pohjois-Yorkshire
8.0
Erittäin hyvä
Alkaen $148
Alkaen $148
Linnahotelli
Ensimmäiset kirjalliset merkinnät linnan olemassaolosta ovat peräisin 1100-luvulta. Linna kuului vuosisatojen ajan Vavasourin suvulle. Linna vaihtoi useita omistajia, ja sitä käytettiin myös synnytyssairaalana ja myöhemmin karmeliittojen turvapaikkana, ennen kuin siitä tuli hotelli, joka se on nykyään.
Näytä lisää
 
*Lisäveroja tai -maksuja saatetaan soveltaa. Tarkista lopullinen hinta ennen varauksen tekemistä.
Kategoriat:
 •     Linna (47)
 •     Historiallinen (42)
 •     Romanttinen (36)
 •     Pysäköinti (35)
 •     Häämatka (28)
 •     Boutique (27)
 •     Neljä tähteä (25)
 •     Esteetön (23)
 •     Koiraystävällinen (23)
 •     Perhe (23)
 •     Bisnes (21)
 •     Luksus (21)
 •     Golf (16)
 •     Pieni (14)
 •     Tennis (11)
 •     Kylpylä (11)
 •     Kummitus (11)
 •     Sähköautojen EV- latauspiste (11)
 •     Sisäuima-allas (10)
 •     Uima-allas (10)
 •     Viisi tähteä (9)
 •     Kestävyyskäytännöt (9)
 •     Kuntosali (6)
 •     Lämmitetty uima-allas (6)
 •     Kolme tähteä (6)
 •     Vain Aikuisille (5)
 •     Ilmainen Wi-Fi (4)
 •     Jooga (3)
 •     Yöelämä (2)
 •     Koirapuistoalue (2)
 •     Budget (2)
 •     Ranta-alue (2)
 •     Ranta (2)
 •     Koirat majoittuvat ilmaiseksi (2)
 •     Viinitila (2)
 •     Munkkiluostari (1)
 •     Uima-allas kierroskaistoilla (1)
 •     Lastenallas (1)
 •     Hiihto - Laskettelu (1)
 •     Ulkouima-allas (1)
×
Tulopäivä
×
Kategoriat
1
Kartta
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Travelmyth GPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset