Amberley Castle- A Relais & Chateaux Hotel
Kartano Amberley,
Iso-BritanniaIso-Britannia > Englanti > Sussex > West Sussex
9.0
Erinomainen
Alkaen $304
Alkaen $304
Linnahotelli
900 vuotta vanha linna, jota ympäröi 60 metriä korkea muuri.
Näytä lisää
 
Waterford Castle Hotel & Golf Resort
Lomakeskus Waterfordissa,
IrlantiIrlanti > Waterford
8.9
Erinomainen
Alkaen $278
Alkaen $278
Linnahotelli
Waterford Castle Hotelilla on pitkä historia, sillä se rakennettiin 1400-luvulla. Yksityisellä saarella sijaitseva linna on säilyttänyt alkuperäisen loistonsa ja suurenmoisuutensa, ja vieraat voivat ihailla veistettyjä kivi- ja puupaneloituja saleja sekä alkuperäisiä seinävaatteita. Linnan 19 tyylikkään huoneen sisustus heijastaa linnan tunnelmaa sellaisena kuin se oli noin sata vuotta sitten, ja ne tarjoavat ystävällisiä mutta nykyaikaisia mukavuuksia, minkä ansiosta se on ihanteellinen romanttiseen oleskeluun tai ylenpalttiseen hääseremoniaan.
Näytä lisää
 
Zamek Reszel
Lomakeskus Reszel,
PuolaPuola > Warmian Masurian > Ketrzyn
9.1
Erinomainen
Alkaen $93
Alkaen $93
Linnahotelli
Zamek Reszelin ensimmäinen vartiotorni rakennettiin vuonna 1241, mutta muu linna rakennettiin noin 100 vuotta myöhemmin. Vaikka linna rakennettiin alun perin raskaasti linnoitettuna sotilaallisiin tarkoituksiin, 1500-luvulle tultaessa se oli muuttunut metsästysasunnoksi. 1800-luvun alussa koko linna tuhoutui tulipalossa, ja kun se rakennettiin uudelleen, suurin osa sen keskiaikaisista elementeistä poistettiin. Vuosien varrella tehtyjen kunnostustöiden jälkeen linna avattiin vuonna 2001 hotellina, jossa on ravintola, taidegalleria ja museo.
Näytä lisää
 
Peckforton Castle
Hotelli Tarporleyssä,
Iso-BritanniaIso-Britannia > Englanti > Cheshire
8.3
Erittäin hyvä
Alkaen $124
Alkaen $124
Linnahotelli
Linna rakennettiin alun perin vuonna 1851, kun Tollemachen perheen päämies päätti rakentaa keskiaikaista linnaa muistuttavan linnoituksen. Toisen maailmansodan aikana linnaa käytettiin evakuoitujen vammaisten lasten turvapaikkana. Vuonna 1952 linna sai Grade I -luettelon aseman historiallisen merkityksensä vuoksi, ja 1980-luvulla sitä käytettiin live action -fantasiapelien pitopaikkana ja myöhemmin yrityskonferenssien ja häiden pitopaikkana. Vuonna 2006 sen nykyiset omistajat ostivat linnan muuttaakseen sen nykyiseksi majesteettiseksi hotelliksi.
Näytä lisää
 
Parador de Alarcón
Hotelli Alarcon,
EspanjaEspanja > Castilla-La Mancha > Cuenca
8.8
Erinomainen
Alkaen $149
Alkaen $149
Linnahotelli
Parador de Alarcón on 8. vuosisadan maurilaislinna, joka sijaitsee Júcar-joen varrella.
Näytä lisää
 
Château De La Bourdaisière
RanskaRanska > Centre > Indre et Loire > Tours
8.6
Erittäin hyvä
Alkaen $144
Alkaen $144
Linnahotelli
Alkuperäinen linnoitus rakennettiin jo 1300-luvulla, ja siitä on jäljellä vain joitakin vallihautoja, kulmatorni ja portaikko. Se rakennettiin 1500-luvun alussa uudelleen maalaisasunnoksi, ja aikojen kuluessa se vaihtoi useita omistajia. 1800-luvulla linna suunniteltiin uudelleen, tällä kertaa uusrenessanssityyliin. Toisen maailmansodan aikana saksalaiset miehittivät sen, ja sen jälkeen siitä tehtiin sotilaskoulu ja myöhemmin vanhainkoti, ennen kuin siitä tuli nykyinen luksushotelli.
Näytä lisää
 
The Witchery by the Castle
Hotelli Edinburghissa,
Iso-BritanniaIso-Britannia > Skotlanti > Edinburgh
9.3
Erinomainen
Alkaen $811
Alkaen $811
Linnahotelli
Skotlannin tunnetuimpiin ravintoloitsijoihin kuuluvan James Thomsonin perustama Witchery by the Castle sijaitsee historiallisessa rakennuksessa Edinburghin linnan porteilla. Se on saanut nimensä sadoista naisista, jotka poltettiin roviolla noitina Castlehillissä 1500- ja 1600-luvuilla. The Witchery sijaitsee huomattavassa 1500-luvun rakennuksessa, Boswell's Courtissa, joka on nimetty entisen asukkaan James Boswellin mukaan. Sen antiikkiset sviitit sijaitsevat unenomaisessa 1500-luvun rakennuksessa, ja vieraat joutuvat yltäkylläiseen goottilaiseen fantasiaan.
Näytä lisää
 
Pousada Castelo de Obidos
Hotelli Obidosissa,
PortugaliPortugali > Leiria > Obidos > Obidos Santa Maria
8.3
Erittäin hyvä
Alkaen $209
Alkaen $209
Linnahotelli
Hotelli sijaitsee Vila de Óbidosissa, ja sitä pidetään yhtenä Portugalin seitsemästä ihmeestä. Pousadalla on suuri historiallinen merkitys, ja osa sen keskiaikaisista piirteistä on peräisin jo 9. vuosisadalta. Linna annettiin kuningas D. Dinisin lahjaksi kuningatar Santa Isabelille hänen häitään varten, jotka myös pidettiin laitoksessa, ja se on yksi vaikuttavimmista hääpaikoista tähän päivään asti.
Näytä lisää
 
Hotel de la Cité & Spa MGallery
RanskaRanska > Languedoc Roussillon > Aude > Carcassonne
8.8
Erinomainen
Alkaen $289
Alkaen $289
Linnahotelli
Hôtel de La Cité rakennettiin alun perin vuonna 1909, ja sen tiloja laajennettiin vuosina 1913 ja 1927. Siitä tuli 1920-luvulla Nizzan ja Biarritzin tai Biarritzin ja Barcelonan välillä matkustavien pysähdyspaikka. Hotelli suljettiin toisen maailmansodan aikana ja avattiin uudelleen vuonna 1945. Hotelli oli 1950-luvulla loistonsa huipulla, mutta 1960-luvulla se alkoi taantua, ja ravintola suljettiin vuonna 1969 ja itse hotelli vuonna 1987. Kaksi vuotta myöhemmin, vuonna 1989, se avattiin uudelleen uuden omistajan alaisuudessa, mutta vuonna 1997 Hôtel de la Cité vaihtoi jälleen omistajaa. Hotelli kunnostettiin kokonaan vuosina 1998-2001, ja kaksi nykyistä hotellia, neljän tähden Hôtel de la Cité ja kolmen tähden Hôtel Dame Carcas, yhdistettiin yhdeksi luksushotelliksi. Elokuussa 2011 hotellin osti Christine Pujol, joka omistaa useita viehättäviä hotelleja Carcassonnessa, ja avasi näin uuden luvun hotellin historiassa.
Näytä lisää
 
Ruthin Castle Hotel and Spa
Kartano Ruthinissa,
Iso-BritanniaIso-Britannia > Wales > Denbighshire
7.3
Hyvä
Alkaen $92
Alkaen $92
Linnahotelli
Keskiaikainen linnoitus Walesissa, lähellä Ruthinin kaupunkia; Dafydd rakennutti sen 1200-luvulla punaiselle hiekkakiviharjanteelle, josta on näkymä laaksoon. Linna on vuosisatojen kuluessa vaihtanut monta kertaa omistajaa, ja se on selvinnyt lukuisista piirityksistä ja hyökkäyksistä Walesin maahan. Vuonna 1923 linnaa käytettiin kansainvälisenä yksityisklinikkana, joka oli omistettu vaikeasti määriteltävien sairauksien hoitoon, mutta se suljettiin vuonna 1950. 1960-luvulla linna myytiin jälleen, ja tällä kertaa se avattiin hotelliksi ja alkoi saada nykyisen muotonsa.
Näytä lisää
 
Château de Bagnols
Hotelli Bagnols,
RanskaRanska > Rhone- Alpit > Rhone > Villefranche sur Saone
8.7
Erittäin hyvä
Alkaen $356
Alkaen $356
Linnahotelli
Beaujolais'n sydämessä sijaitseva linnahotelli on historiallinen muistomerkki, jolla on yli kahdeksan vuosisadan mittainen historia.
Näytä lisää
 
Swinton Park
Hotelli Mashamissa,
Iso-BritanniaIso-Britannia > Englanti > Yorkshire > Pohjois-Yorkshire
8.9
Erinomainen
Alkaen $326
Alkaen $326
Linnahotelli
Swinton Parkin kartanon ensimmäisen talon rakennutti vuonna 1695 englantilainen villakauppias ja maalaisherra Sir Abstrupus Danby. Hänen seuraajansa rakensivat tallirakennuksen ja porttitalon, ja 1760-luvulla istutettiin puistoja ja luotiin viiden järven ketju. Vuonna 1882 Samuel Cunliffe-Lister osti linnan 68-vuotiaana. Hän aloitti laajan rakennusohjelman, lisäsi kolmannen kerroksen ja laajensi ruokasalia. Vuodesta 1976 vuoteen 1998 linnaa käytti Lindley Education Foundation, joka toimi siellä johtamiskoulutuskeskuksena. Mark Cunliffe-Lister, Mollyn lapsenlapsenlapsenlapsi, osti linnan äitinsä, veljensä ja siskonsa kanssa toukokuussa 2000. Kesäkuun 17. päivänä 2000 Mark ja Felicity (nykyiset paroni ja paronitar Masham) menivät naimisiin ja muuttivat häämatkalta palattuaan Swintoniin aloittaakseen perheyrityksen toiminnan. Ylellinen 32 makuuhuoneen linnahotelli avattiin vuonna 2001 peruskorjauksen jälkeen.
Näytä lisää
 
Fonab Castle Hotel
Hotelli Pitlochryssä,
Iso-BritanniaIso-Britannia > Skotlanti > Perthshire and Kinross
9.0
Erinomainen
Alkaen $352
Alkaen $352
Linnahotelli
Idyllisesti Loch Faskallyn rannalla sijaitseva Fonab Castle Hotel on alueen suuri historiallinen maamerkki. Se rakennettiin alun perin vuonna 1892 satama- ja sherrykauppiaiden käyttöön. Myöhemmin sitä käytti Skotlannin vesivoimayhtiö, kunnes Clarkin perhe osti sen vuonna 2002 ja teki linnasta ylellisen ja kauniisti restauroidun luksushotellin. Nykyään Fonab Castle Hotel on tunnettu hienoista majoitus- ja kylpyläpalveluistaan, ja se tarjoaa jokaiselle vieraalleen kuninkaallisen oleskelun.
Näytä lisää
 
Dalhousie Castle Hotel
Hotelli Bonnyrigg,
Iso-BritanniaIso-Britannia > Skotlanti > Midlothian
10
Erinomainen
Alkaen $201
Alkaen $201
Linnahotelli
Vain muutaman minuutin päässä Edinburghin ulkopuolella sijaitseva Dalhousien linna rakennettiin 1200-luvulla, ja se kuului Ramsay-klaanille vuosisatojen ajan. Melko myrskyisän menneisyyden ja monien kunnostustöiden jälkeen linnasta tehtiin palkittu hotelli, joka se on nykyään. Se tarjoaa vieraille erinomaista palvelua ja maagisen ilmapiirin, joka saa heidät tuntemaan, että he ovat matkustaneet ajassa.
Näytä lisää
 
Hotel Schloss Mönchstein
Hotelli Salzburgissa,
ItävaltaItävalta > Salzburg > Salzburg
9.6
Erinomainen
Alkaen $507
Alkaen $507
Linnahotelli
Linna rakennettiin ensimmäisen kerran 1300-luvulla. Se myytiin 1600-luvulla Müllnin luostarille. Arkkipiispa Paris Lodron määräsi lisää linnoituksia, kuten Monican portit, Augustinuksen portit ja vetosillat. Jossain vaiheessa Salzburgin yliopisto käytti linnaa professoriensa lepopaikkana, ja 1600-luvulla sitä kutsuttiin 'professorien linnaksi'. Muutamaa vuotta myöhemmin linnan tornia käytettiin tähtitieteen asemana tähtien ja planeettojen tarkkailuun.
Näytä lisää
 
Althoff Grandhotel Schloss Bensberg
SaksaSaksa > Nordrhein-Westfalen > Köln > Rheinisch Bergischer Kreis
9.2
Erinomainen
Alkaen $185
Alkaen $185
Linnahotelli
Althoff Grandhotel Schloss Bensbergillä on rikas ja monipuolinen menneisyys, joka on täynnä historiallista merkitystä. Se aloitti matkansa 1600-luvun lopulla, kun ruhtinasvalitsija Johann Wilhelm II tilasi sen rakennuttamisen 'Maison de Rétraite' -mökiksi. Tämä henkeäsalpaava sijainti Bensbergin vuoren terassin päällä on saanut vaikutteita Versailles'n ja Winchesterin linnan loistokkuudesta, ja tästä henkeäsalpaavasta paikasta avautuu näkymä Kölnin katedraalikaupunkiin, ja se ilmentää majesteettisuuden ja rauhallisuuden yhdistelmää. Alun perin se oli tarkoitettu Johann Wilhelmin toisen vaimon, Medici-suvun Maria-Luisan, metsästysmajaan, mutta suunnitelmaa tarkistettiin vaikuttavan linnan luomiseksi sen jälkeen, kun ruhtinasvalitsija vieraili Versailles'ssa. Linnan mittasuhteet hämmästyttivät aikakauden vierailijoita, joiden joukossa oli myös Johann Wolfgang von Goethe.

Linna sai kuitenkin kokea epäonnisen kohtalon käänteen. Kun valitsijamiesprinssi kuoli vuonna 1716, hänen leskensä palasi Italiaan ja otti mukaansa kaikki taiteilijat, rappaajat ja maalarit, jotka osallistuivat linnan viimeistelyyn, eikä hän koskaan päässyt 'Reinin Versaillesiin'. Tämän seurauksena rakennus jäi keskeneräiseksi ja toimi myöhemmin sotilassairaalana, kadettikouluna, sisäoppilaitoksena ja pakolaiskeskuksena eri aikakausina. Vuonna 1997 tapahtui merkittävä käänne, kun Aachener & Münchener -henkivakuutusyhtiö osti rappeutuneen rakennuksen. Se muutti historiallisen rakennuksen 75 miljoonan euron investoinnilla kansainvälisesti tunnetuksi luksushotelliksi. Vuonna 2000 Grandhotel Schloss Bensberg avasi ovensa ja aloitti näin uuden luvun maineikkaassa historiassaan.
Näytä lisää
 
Lebenberg Schlosshotel-Kitzbühel
Hotelli Kitzbuhelissa,
ItävaltaItävalta > Tiroli > Kitzbuhel
8.9
Erinomainen
Alkaen $151
Alkaen $151
Linnahotelli
80 metrin korkuisen kukkulan huipulla sijaitseva linna sai vuodesta 1500 lähtien nimekseen Lebenberg. Se rakennettiin Reichertsheimer von Wagrainille vuonna 1446. 1800-luvun lopulle asti linnassa asui monia aatelis- ja kuninkaallisia perheitä, kuten keisarinna Maria Theresia ja punainen arkkiherttuatar Elisabeth Marie - kruununprinssi Rudolfin ainoa lapsi ja keisari Franz Josephin suosikkityttärentytär. Nykyään sen satumainen tunnelma tekee siitä yhden Tirolin Alppien kauneimmista hää- ja romanttisista kohteista.

Näytä lisää
 
Schloss Fuschl, a Luxury Collection Resort & Spa, Fuschlsee-Salzburg
ItävaltaItävalta > Salzburg > Salzburg Umgebung
9.4
Erinomainen
Linnahotelli
Salzburgin ruhtinas-arkkipiispat rakensivat linnan 1400-luvulla metsästysmajaan. Se toimi myös aristokraattien asuinpaikkana vuosisatojen ajan. Toisen maailmansodan aikana siitä tuli Saksan ulkoministerin asunto. Se seisoo aivan maan ja veden rajalla, joten siitä avautuu viehättävä näkymä järvelle. Vieraat voivat ruokailla laiturilla ja nauttia itävaltalaista ja ranskalaista ruokaa järvelle päin, mikä luo täysin lumoavan tunnelman, joka sopii linnalle.
Näytä lisää
 
Chateau Herálec Boutique Hotel & Spa by L'Occitane
Hotelli Heralec,
Tšekin TasavaltaTšekin Tasavalta > Kraj Vysocina > Havlickuv Brod
9.6
Erinomainen
Alkaen $256
Alkaen $256
Linnahotelli
Chateau Herálec Boutique Hotel & Spa by L'Occitane sijaitsee aidossa linnassa, joka on peräisin 1200-luvulta. Sen historiallinen viehätysvoima ja majesteettinen tunnelma luovat ihanteelliset puitteet unohtumattomalle vierailulle tässä satumaisessa linnassa.
Näytä lisää
 
Schlosshotel Berlin by Patrick Hellmann
Hotelli Berliinissä,
SaksaSaksa > Berliini
8.6
Erittäin hyvä
Alkaen $205
Alkaen $205
Tiedot
Patrick Hellmann Schlosshotel on nyt ainutlaatuinen hotspot Berliinissä, joka sijaitsee Berliinin Grunewaldin huvila-alueella ja vain muutaman minuutin päässä Kurfürstendammin designputiikeista. Sen hiljattain kunnostetut 22 huonetta on suunniteltu yksilöllisesti, mikä luo historialliseen linnaan uuden ja modernin tunnelman. Hienon uuden designin lisäksi joulukuussa 2017 avattiin Patrick Hellmannin suunnittelema Länsi-Euroopan ensimmäinen GQ-baari.
Näytä lisää
Kategoriat
Linnahotelli


Boutique-hotelli


Hotelli uima-altaalla

Lämmitetty uima-allas    Sisäuima-allas  

Lämmitetty uima-allas    Sisäuima-allas  


Näytä lisää
 
*Lisäveroja tai -maksuja saatetaan soveltaa. Tarkista lopullinen hinta ennen varauksen tekemistä.
Kategoriat:
 •     Linna (533)
 •     Historiallinen (421)
 •     Romanttinen (378)
 •     Pysäköinti (353)
 •     Perhe (326)
 •     Koiraystävällinen (310)
 •     Häämatka (300)
 •     Bisnes (265)
 •     Uima-allas (219)
 •     Pieni (198)
 •     Neljä tähteä (197)
 •     Esteetön (191)
 •     Luksus (189)
 •     Ulkouima-allas (162)
 •     Boutique (159)
 •     Kylpylä (126)
 •     Golf (121)
 •     Sähköautojen EV- latauspiste (112)
 •     Kestävyyskäytännöt (99)
 •     Kuntosali (96)
 •     Lämmitetty uima-allas (82)
 •     Sisäuima-allas (79)
 •     Ilmainen Wi-Fi (74)
 •     Tennis (73)
 •     Viinitila (58)
 •     Kolme tähteä (54)
 •     Viisi tähteä (49)
 •     Jooga (46)
 •     Vain Aikuisille (32)
 •     Koirat majoittuvat ilmaiseksi (28)
 •     Koirapuistoalue (20)
 •     Kummitus (19)
 •     Panoraamamaisema uima-allas (19)
 •     Hiihto - Laskettelu (17)
 •     Munkkiluostari (13)
 •     Terveys & Turvallisuus (12)
 •     Yöelämä (11)
 •     Huoneet poreammeella (11)
 •     Budget (11)
 •     Infinity uima-allas (10)
 •     Yksityinen uima-allas (10)
 •     Ranta (8)
 •     Ranta-alue (5)
 •     Lastenallas (5)
 •     Huoneet takalla (5)
 •     Uima-allas kierroskaistoilla (3)
 •     Erikoinen (2)
 •     Liukumäki uima-allas (2)
 •     All-Inklusive Palvelupaketit (1)
 •     Koiranhoitopalvelu (1)
×
Tulopäivä
×
Kategoriat
1
Kartta
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Travelmyth GPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset