The Witchery by the Castle
Edinburgh
9.3
Erinomainen
Alkaen $811
Alkaen $811
Vain Aikuisille-hotelli
The Witchery by the Castle on ylellisyyden ja eleganssin huippu, ja sen yksilöllisesti suunnitellut sviitit tarjoavat vertaansa vailla olevan majoituskokemuksen. Jokaisessa sviitissä on ylenpalttinen goottilainen estetiikka ja ylelliset kalusteet, ja ne on tarkoitettu yksinomaan aikuisille vieraille, sillä majoitustilat eivät sovellu lapsille.
Näytä lisää
 
Tigh Na Leigh
Vierasmaja Alythissa
Perthshire and Kinross
9.8
Erinomainen
Alkaen $141
Alkaen $141
Vain Aikuisille-hotelli
Tigh Na Leigh on ylellinen viiden tähden hotelli, joka on tarkoitettu yksinomaan aikuisille, mikä takaa seesteisen ja rauhallisen ilmapiirin ilman lasten läsnäoloa. Tämä poikkeuksellinen majoituspaikka on ylpeä siitä, että se tarjoaa vieraille todella ikimuistoisen oleskelun, ja se tarjoaa valikoiman vertaansa vailla olevia palveluja ja mukavuuksia.

Jokainen kuudesta vierashuoneesta on suunniteltu huolellisesti omaleimaisella tavalla ja sisustettu tarjoamaan äärimmäistä mukavuutta ja ylellisyyttä. Viidessä näistä huoneista voi majoittua enintään kaksi vierasta. Lisäksi viehättävä piilotettu helmi odottaa kiehtovan puutarhan muodossa, joka sopii täydellisesti rentoutumiseen, tutkimiseen ja rauhallisen ympäristön nauttimiseen.
Näytä lisää
 
The Claymore Guest House and Apartments
Vierasmaja Pitlochryssä
Perthshire and Kinross
9.5
Erinomainen
Alkaen $149
Alkaen $149
Vain Aikuisille-hotelli
Claymore on poikkeuksellinen vain aikuisille tarkoitettu retriitti, joka tarjoaa vierailleen mahdollisuuden rentoutua kiinteistön kauniissa puutarhassa luonnon rauhoittavan ilmapiirin ympäröimänä. Hotelli sijaitsee ihanteellisella paikalla lähellä Tummel-jokea, ja sen vieraat voivat nauttia täydellisestä tasapainosta rauhallisuuden ja saavutettavuuden välillä. Majoitus on suunniteltu harkitusti palvelemaan pariskuntia, ja jokainen huone on räätälöity kahdelle vieraalle.

Jokaiseen The Claymoren tyylikkäästi suunniteltuun huoneeseen mahtuu mukavasti enintään kaksi henkilöä, ja se tarjoaa seesteisen ja intiimin ilmapiirin. Valitettavasti lapsia ei voida majoittaa, mikä takaa, että majoituspaikka säilyttää rauhallisen ja hienostuneen tunnelmansa, joka on räätälöity erityisesti vaativille aikuisille matkailijoille.
Näytä lisää
 
Dunhallin House
Aamiaismajoitus Invernessissä
Highlands
9.5
Erinomainen
Alkaen $103
Alkaen $103
Vain Aikuisille-hotelli
Dunhallin House on ylellinen neljän tähden majatalo, joka palvelee yksinomaan aikuisia ja tarjoaa seesteisen ja virkistävän turvapaikan Highlandin pääkaupungin Invernessin sydämessä. Koska majoitusliike on sitoutunut takaamaan vierailleen rauhallisen ilmapiirin, alle 16-vuotiaita lapsia ei majoiteta.

Vieraat voivat nauttia Dunhallin Housessa ollessaan äärimmäisestä mukavuudesta ja rentoutumisesta, sillä jokainen huone on suunniteltu huolellisesti niin, että sinne mahtuu enintään kaksi henkilöä. Tämä käytäntö takaa rauhoittavan ja intiimin ilmapiirin, jonka ansiosta vieraat voivat rentoutua täysin ja nauttia tämän hienon, vain aikuisille tarkoitetun majapaikan poikkeuksellisesta vieraanvaraisuudesta ja charmista.
Näytä lisää
 
Distant Hills Guest House
Vierasmaja Spean Bridgessä
Highlands
9.6
Erinomainen
Alkaen $169
Alkaen $169
Vain Aikuisille-hotelli
Distant Hills Guest House on vain aikuisille tarkoitettu majapaikka, joka sijaitsee upealla paikalla lähellä lumoavaa Spean-jokea. Skotlannin ylängön henkeäsalpaavien maisemien ympäröimänä yli 12-vuotiaat vieraat ovat tervetulleita kokemaan tämän viihtyisän ja hienon majapaikan rauhallisuuden ja mukavuuden.


Distant Hills Guest Housessa arvostetaan yksityisyyttä ja henkilökohtaisia mieltymyksiä. Huomaavaiset isännät ovat sitoutuneet tarjoamaan räätälöityä palvelua varmistaakseen ikimuistoisen oleskelun jokaiselle vieraalle. Tällaisen omistautumisen ansiosta vierailijat voivat nauttia Skotlannin ylängön upeasta ympäristöstä ja valloittavasta viehätyksestä todella unohtumattomalla tavalla.
Näytä lisää
 
MacKays
Vierasmaja Obanissa
Argyll ja Bute
9.3
Erinomainen
Alkaen $122
Alkaen $122
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä korkeatasoinen kiinteistö on vain aikuisten käytettävissä.
Näytä lisää
 
Victoria Square & The Orangery
Stirling
9.0
Erinomainen
Alkaen $208
Alkaen $208
Vain Aikuisille-hotelli
Victoria Square & The Orangery -hotellissa on löydetty harkittu tasapaino kiinteistön historiallisen viehätyksen säilyttämisen ja nykyajan makujen ja odotusten täyttämisen välillä. Kun vieraat tutustuvat upeaan kiinteistöön, he arvostavat klassisten aikakauden teemojen ja modernien suunnitteluelementtien saumatonta yhdistelmää, joka luo tyylikkään ja hienostuneen ilmapiirin.

Hienostuneen ilmapiirin säilyttämiseksi ja vieraidensa ainutlaatuisten mieltymysten huomioon ottamiseksi Victoria Square & The Orangery toivottaa 12-vuotiaat ja sitä vanhemmat lapset tervetulleiksi asukkaiksi. Tämä käytäntö takaa, että kaikki vierailijat voivat täysin arvostaa hienoa ympäristöä ja nauttia tämän merkittävän laitoksen tarjoamista ylellisistä mukavuuksista.
Näytä lisää
 
Boath House Hotel
Hotelli Nairnissa
Highlands
8.9
Erinomainen
Alkaen $501
Alkaen $501
Vain Aikuisille-hotelli
Boath House Hotel, joka on vain aikuisille tarkoitettu retriitti, kutsuu vieraita rentoutumaan ja latautumaan maalauksellisen ympäristön keskellä. Hotelli on tarkoitettu yksinomaan yli 12-vuotiaille, ja se tarjoaa monia mielenkiintoisia aktiviteetteja, jotka luovat pysyviä muistoja. Vierailijat voivat viettää päivänsä hoitamalla rehevää puutarhaa ja vihannesviljelmää, heittämällä siimaa lohelle tai sukeltamalla luovien taiteiden maailmaan maalaamalla tai kirjoittamalla. Musiikkiharrastajia odottaa äänitysstudio, jossa he voivat ilmaista kykyjään.
Näytä lisää
 
Isle of Raasay Distillery
Hotelli Raasay
Highlands
9.1
Erinomainen
Alkaen $210
Alkaen $210
Vain Aikuisille-hotelli
Isle of Raasay Distillery, joka on vain aikuisille tarkoitettu laitos, on tunnettu historiallisista siteistään tislaustaiteeseen ja sitoutumisestaan huippuosaamiseen. Tämä tislaamo, jossa on tilaa vain aikuisille, tarjoaa eksklusiivisen kokemuksen niille, jotka haluavat uppoutua hienojen alkoholijuomien maailmaan. Tislaamolla on rikas perintö laittomasta tislauksesta, ja Hebridojen saari Raasay tarjoaa täydellisen ympäristön poikkeuksellisen skotlantilaisen viskin valmistamiseen.

Tislaamo on ylpeä siitä, että se käyttää paikallisesti korjattua Raasayn ohraa, josta valmistetaan historian ensimmäiset lailliset Isle of Raasay Single Malt -viskit ja Isle of Raasay Gin. Vieraat voivat maistella kuivaa, mausteista, virkistävää ja pehmeää giniä, joka edustaa skotlantilaisen saaren olemusta. Kauniisti muotoiltuun pulloon pakattu käsintehty gini on hieno muistutus Isle of Raasay Distillery - tislaamon tarjoamasta ainutlaatuisesta kokemuksesta.
Näytä lisää
 
The Cross at Kingussie
Hotelli Kingussie
Highlands
8.4
Erittäin hyvä
Alkaen $308
Alkaen $308
Tiedot Kategoriat
Vain Aikuisille-hotelli


Luksushotelli


Golf-hotelli


Näytä lisää
 
Tigh na Sith
Vierasmaja Lochinverissä
Highlands
9.3
Erinomainen
Alkaen $254
Alkaen $254
Vain Aikuisille-hotelli
Tigh na Sith on vain aikuisille tarkoitettu majatalo, joka palvelee yksinomaan vähintään 18-vuotiaita vieraita. Tämä neljän tähden majoituspaikka sijaitsee Lochinverin ylänkömaisen kalastajakylän sydämessä, ja se tarjoaa rauhalliset ja viehättävät puitteet ikimuistoiselle lomalle.

Tigh na Sithin vieraita hemmotellaan upeilla, keskeytymättömillä näkymillä yli merenlahdelle, ja Hebridit toimivat kiehtovana taustana. Tämä seesteinen ja idyllinen sijainti tarjoaa täydellisen ilmapiirin vierailijoille, jotka etsivät rauhallista pakopaikkaa Skotlannin ylängön luonnonkauneuden ympäröimänä.
Näytä lisää
 
Greystones B&B
Aamiaismajoitus Obanissa
Argyll ja Bute
9.5
Erinomainen
Vain Aikuisille-hotelli
Ihanteellinen rauhallista ympäristöä etsiville pariskunnille, tämä bed and breakfast -hotelli on suunniteltu vain aikuisille.
Näytä lisää
 
The Hideaway Experience
Dundee
9.7
Erinomainen
Alkaen $371
Alkaen $371
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä romanttinen luksusretki on vain aikuisille.
Näytä lisää
 
Stay Central Hotel
Edinburgh
8.0
Erittäin hyvä
Alkaen $189
Alkaen $189
Vain Aikuisille-hotelli
Stay Central Hotel on aikuisille suunnattu majoituspaikka, joka toivottaa tervetulleeksi vähintään 12-vuotiaat vieraat. Tämä majoitusliike tarjoaa laajan valikoiman erilaisia huonetyyppejä, jotka sopivat erilaisiin mieltymyksiin ja ryhmäkokoihin. Kompakteista ja viihtyisistä huoneista, jotka on suunniteltu pariskunnille, aina asuntolatyylisiin majoituksiin, joissa on modernit mukavuudet, vieraat löytävät varmasti täydellisen majoituksen nautinnollista oleskelua varten.

S Stay Central Hotel
in majoitustilat, joissa on 37 huonetta neljässä kerroksessa, on kätevästi luokiteltu koon mukaan: S, M, L, XL ja XXL. Lisäksi hotelli tarjoaa ainutlaatuisen yksityisen asuntolan, joka ei ole luokiteltavissa sen vaikuttavan koon vuoksi. Tämä monipuolinen valikoima huonevaihtoehtoja takaa, että vierailijat voivat valita ihanteellisen tilan mukavaa ja ikimuistoista oleskelua varten.
Näytä lisää
 
Ferryhill House Hotel
Hotelli Aberdeenissa
Aberdeen
8.9
Erinomainen
Alkaen $94
Alkaen $94
Tiedot Kategoriat
Vain Aikuisille-hotelli


Boutique-hotelli


Romanttinen hotelli


Näytä lisää
 
Foyers House
Hotelli Foyers
Highlands
9.0
Erinomainen
Alkaen $174
Alkaen $174
Vain Aikuisille-hotelli
Foyers House, joka on vain aikuisille tarkoitettu retriitti, palvelee ainoastaan 16-vuotiaita ja sitä vanhempia vieraita anniskeluluvan ehtojen mukaisesti. Tässä hienostuneessa turvapaikassa on tavallista hienompia huoneita, joissa on tyylikäs sisustus, mukavat sängyt ja rauhoittava väripaletti, joka on suunniteltu edistämään rentoutumista siitä hetkestä lähtien, kun vieraat saapuvat paikalle.

Foyers Housessa vierailevat voivat nauttia henkeäsalpaavista näköaloista Loch Nessille, vehreille metsämaisemille ja majesteettisille vuorille. Vaikka vaikeasti tavoitettava 'Nessie' ei ehkä ilmesty paikalle, vieraat arvostavat varmasti runsasta luontoa ja viehättävää ympäristöä. Foyers House tarjoaa täydellisen yksityisyyden ja rentoutumisen ilmapiirin, joten se on täydellinen pakopaikka niille, jotka etsivät rauhaa ja tyyneyttä.
Näytä lisää
 
Burntisland House
Fife
8.2
Erittäin hyvä
Alkaen $58
Alkaen $58
Tiedot Kategoriat
Vain Aikuisille-hotelli


Romanttinen hotelli


Pieni hotelli


Näytä lisää
 
Safestay Glasgow Charing Cross
Hotelli Glasgowissa
Glasgow
7.4
Hyvä
Alkaen $26
Alkaen $26
Vain Aikuisille-hotelli
Safestay Glasgow on ihanteellinen vaihtoehto aikuisille vieraille, jotka haluavat lisää yksityisyyttä oleskelunsa aikana. Majoitusliike tarjoaa yksityisiä huoneita, joista jokainen on suunniteltu enintään kolmelle vieraalle, mikä takaa viihtyisän ja eksklusiivisen kokemuksen. Nämä vain aikuisille tarkoitetut majoitustilat tarjoavat rauhallisen pakopaikan vierailijoille, jotka haluavat rentoutua ja latautua intiimissä ympäristössä.
Näytä lisää
 
The Coastal Inn Outbuilding
Fife
8.0
Erittäin hyvä
Tiedot Kategoriat
Vain Aikuisille-hotelli


Romanttinen hotelli


Pieni hotelli


Näytä lisää
 
UHI Inverness - Campus Accommodation
Highlands
6.8
Rated
Alkaen $88
Alkaen $88
Tiedot Kategoriat
Vain Aikuisille-hotelli


Luksushotelli


Hotelli joka on ottanut käyttöön kestäviä toimintatapoja


Näytä lisää
 
*Lisäveroja tai -maksuja saatetaan soveltaa. Tarkista lopullinen hinta ennen varauksen tekemistä.
Kategoriat:
 •     Vain Aikuisille (2427)
 •     Pysäköinti (1642)
 •     Pieni (771)
 •     Koiraystävällinen (607)
 •     Luksus (596)
 •     Ilmainen Wi-Fi (565)
 •     Romanttinen (230)
 •     Neljä tähteä (150)
 •     Hiihto - Laskettelu (146)
 •     Kestävyyskäytännöt (125)
 •     Kolme tähteä (116)
 •     Esteetön (70)
 •     Häämatka (57)
 •     Sähköautojen EV- latauspiste (54)
 •     Boutique (45)
 •     Viisi tähteä (40)
 •     Yöelämä (40)
 •     Golf (39)
 •     Historiallinen (30)
 •     Koirat majoittuvat ilmaiseksi (19)
 •     Terveys & Turvallisuus (17)
 •     Budget (14)
 •     Uima-allas (13)
 •     Sisäuima-allas (9)
 •     Huoneet poreammeella (8)
 •     Tennis (8)
 •     Kuntosali (7)
 •     Yksityinen uima-allas (6)
 •     Lämmitetty uima-allas (5)
 •     Linna (4)
 •     Koirapuistoalue (2)
 •     Kummitus (1)
 •     Ulkouima-allas (1)
 •     Huoneet takalla (1)
 •     Liukumäki uima-allas (1)
 •     Perhe (1)
 •     Jooga (1)
×
Tulopäivä
×
Kategoriat
1
Kartta
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Travelmyth GPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset