Waterford Castle Hotel & Golf Resort
Lomakeskus Waterfordissa
Waterford
8.9
Erinomainen
Alkaen $278
Alkaen $278
Linnahotelli
Waterford Castle Hotelilla on pitkä historia, sillä se rakennettiin 1400-luvulla. Yksityisellä saarella sijaitseva linna on säilyttänyt alkuperäisen loistonsa ja suurenmoisuutensa, ja vieraat voivat ihailla veistettyjä kivi- ja puupaneloituja saleja sekä alkuperäisiä seinävaatteita. Linnan 19 tyylikkään huoneen sisustus heijastaa linnan tunnelmaa sellaisena kuin se oli noin sata vuotta sitten, ja ne tarjoavat ystävällisiä mutta nykyaikaisia mukavuuksia, minkä ansiosta se on ihanteellinen romanttiseen oleskeluun tai ylenpalttiseen hääseremoniaan.
Näytä lisää
 
Lough Eske Castle
Hotelli Donegalissa
Donegal
8.8
Erinomainen
Alkaen $311
Alkaen $311
Linnahotelli
Heti kun vieraat astuvat Lough Esken linnaan, tuntuu kuin heidät olisi siirretty ajassa taaksepäin, vaikuttavaan Tudor- ja paronilinnaan. Linna kunnostettiin tyylikkäästi vuonna 2007, jotta se tarjoaisi maailmanluokan boutique-hotellin nykyaikaiset mukavuudet, mutta se on onnistunut säilyttämään muinaiset juurensa ja loistonsa ja luomaan ainutlaatuisen ilmapiirin, joka toivottaa kaikki vieraat tervetulleiksi ja hämmästyttää heitä. Linna oli 1300-luvulla Donegalin klaanien esi-isien kotipaikka, ja varsin myrskyisän historian jälkeen linnasta tuli hotelli, joka se on nykyään.
Näytä lisää
 
Ballyseede Castle
Hotelli Traleessa
Kerry
9.2
Erinomainen
Alkaen $217
Alkaen $217
Linnahotelli
Linna sijaitsee 30 hehtaarin metsäalueella, ja se on muutettu kauniisti luksushotelliksi. Se rakennettiin alun perin 1500-luvulla, ja sitä on kunnostettu ajan myötä. Kun vieraat astuvat ulko-ovesta sisään, heitä tervehtivät dorian tyyliin rakennetut pylväät ja elegantit tammiportaat, jotka luovat välittömästi historiallisen ja mahtavan tunnelman. Linna on myös varsin suosittu kohde satumaisten häiden ja tapahtumien järjestämiseen sekä tunnettu romanttinen pakopaikka.
Näytä lisää
 
Fitzpatrick Castle Hotel
Hotelli Dalkey
Dublin
8.1
Erittäin hyvä
Alkaen $161
Alkaen $161
Linnahotelli
Alkuperäisen linnan, Mount Mapasin, rakensi eversti John Mapas vuonna 1740, vaikka joidenkin tietojen mukaan paikalla on ollut rakennus jo paljon aikaisemmin. Irlannin tasavaltalaisarmeija ja Black and Tans -joukot käyttivät sitä Irlannin sisällissodan aikana. Tämä linna tarjoaa muutakin kuin kauniita koristeita, ja se on Dublinin ainoa linnahotelli, jossa on vapaa-ajankeskus. Vieraat voivat rentoutua porealtaassa ja skandinaavisessa puusaunassa uima-altaassa pulahdettuaan ja yhdistää näin täydellisen rentouttavan loman ja historian läpitunkeman kohteen.
Näytä lisää
 
Cabra Castle Hotel
Hotelli Kingscourt
Cavan
9.0
Erinomainen
Alkaen $197
Alkaen $197
Linnahotelli
Alkuperäisen, vuonna 1699 rakennetun linnan rauniot ovat yhä nähtävillä Toivomuskaivolla, lähellä Cromwellin siltaa. Joidenkin historiallisten tietojen mukaan linna kuului O'Reillyn perheelle, kunnes se takavarikoitiin Cromwellin käskystä 1600-luvulla. Linna tuhoutui kokonaan Cromwellin sodan aikana. Vuonna 1813 eversti James Pratt osti Cormyn linnan ja siihen kuuluvan 400 hehtaarin maa-alueen Augustus Fosterilta. Sen jälkeen hän siirsi 'Cabra Housen' Toivomuskaivosta itse linnaan. Vuonna 1820 hän nimesi Cormyn linnan uudelleen Cabra Castleksi. Ensimmäisen kerran se muutettiin hotelliksi vuonna 1964, ja siinä on korkeat katot, ylelliset portaat ja historialliset käytävät.
Näytä lisää
 
Clontarf Castle Hotel
Hotelli Dublinissa
Dublin
8.9
Erinomainen
Alkaen $202
Alkaen $202
Linnahotelli
Vuonna 1172 Hugh de Lacy rakennutti linnan Dublinia suojaavaksi sisäpuolen puolustusalueeksi. Linnan 900-vuotinen historia on laaja, ja se oli ristiretkien temppeliritareiden ja vuonna 1308 hospitaaliritarien koti. Lähellä kiinteistöä on paikka, jossa Clontarfin taistelu käytiin vuonna 1014, kun Irlannin korkein kuningas ajoi norjalais-irlantilaisen liiton ja viikinkijoukot pois Clontarfista. Taistelu kesti auringonnoususta auringonlaskuun, mutta sen vaikutus Irlannin historiaan kestää tähän päivään asti.
Näytä lisää
 
Lough Rynn Castle
Hotelli Mohillissa
Leitrim
8.8
Erinomainen
Alkaen $181
Alkaen $181
Linnahotelli
Tämä 1800-luvun linna oli varakkaan Clementsin perheen ja Leitrimin jaarlin esi-isien koti. Leitrimin kolmas jaarli oli erityisen kuuluisa häikäilemättömyydestään asukkaana ja poliitikkona. Hänen katkeran loppunsa jälkeen eversti Henry Theophilus Clements otti ohjat käsiinsä ja kunnosti linnan. Clementsit pysyivät Lough Rynnin linnan ylpeinä omistajina 1970-luvulle saakka. Nykyään se seisoo ylpeänä 300 hehtaarin vehreällä, luonnonkauniilla maalla ja tarjoaa parasta irlantilaista vieraanvaraisuutta ja historiaa.
Näytä lisää
 
Abbeyglen Castle Hotel
Hotelli Clifdenissä
Galway
9.0
Erinomainen
Alkaen $175
Alkaen $175
Linnahotelli
John D'Arcy rakensi Abbeyglenin linnan vuonna 1832.
Näytä lisää
 
Ballynahinch Castle Hotel
Hotelli Ballynahinch
Galway
9.3
Erinomainen
Alkaen $335
Alkaen $335
Linnahotelli
Maan omistivat alun perin O'Flaherty-klaani ja Connaughtin lordit. Vuonna 1546, kun Grace O'Malley oli kuusitoistavuotias, hän meni naimisiin Donal O'Flahertyn kanssa. Heidän avioliittonsa yhdisti kaksi maan vaikutusvaltaisinta sukua. Ballynahinchin linna oli yksi monista heidän hallussaan olleista linnoista. Grace O'Malleyn legenda tunnetaan hyvin historiassa, hän uhmasi Englannin monarkiaa ja häntä kutsuttiin "kuningattareksi". Hän viihtyi miesten maailmassa, aivan kuten kuningatar Elisabet I. Syyskuussa 1593 nämä kaksi kohtasivat tasavertaisina kuningattarena. Hän oli ensimmäinen gaelilainen nainen, joka esiintyi Englannin monarkin hovissa. Hänen tarinansa ja taitonsa siirtyivät vuosisatojen ajan irlantilaiseen kansanperinteeseen ja runoihin.
Näytä lisää
 
Kinnitty Castle Hotel
Hotelli Kinnitty
Offaly
8.7
Erittäin hyvä
Alkaen $217
Alkaen $217
Linnahotelli
Kinnitty on vuodelta 1209 peräisin oleva vaikuttava goottilainen linna, joka sijaitsee upealla 650 hehtaarin metsä- ja puistoalueella. Normannit tuhosivat alkuperäisen linnan ja rakensivat sen uudelleen vuonna 1213. Sen henkeäsalpaava sijainti keskellä vehreää ja upeaa irlantilaista maaseutua ja sen linnan sviitit siirtävät vieraat varmasti takaisin keskiaikaan, ja sen huippuluokan palvelut saavat heidät tuntemaan olonsa todelliseksi kuninkaalliseksi. Tässä ylellisessä ja äärimmäisen romanttisessa kohteessa voidaan järjestää erilaisia yksityisiä ruokailuvaihtoehtoja tyylikkäästi suunniteltujen huoneiden valikoiman ansiosta, olipa kyseessä sitten romanttinen kahden hengen tilaisuus tai 200 hengen tapahtuma suuressa salissa.
Näytä lisää
 
Kilronan Castle Hotel & Spa
Hotelli Ballyfarnon
Roscommon
8.9
Erinomainen
Alkaen $222
Alkaen $222
Linnahotelli
Linna rakennettiin 1800-luvun alussa, ja se kuului eversti King Tensionille. Sen nimi juontaa juurensa gaelin kielestä ja tarkoittaa 'Ronanin luostaria', mikä muistuttaa läheisistä Ronanin luostarin raunioista ja Ronanin pyhästä kaivosta ja hänen pyhäkivestään, jonka avulla hänen seuraajansa kastettiin. Tensionsit taistelivat Irlannin prikaatissa Ranskassa Bonnie Prince Charlien puolesta ja olivat mukana myös Portugalin ja Espanjan niemimaan sodissa. Historia jatkuu heidän läsnäolollaan Waterloon taistelussa, buurisodassa ja niin edelleen. Tämä linna ylpeilee pitkällä historialla, johon liittyy joitakin Irlannin tärkeimpiä historiallisia virstanpylväitä. Jos haluat astua entisten kuninkaallisten maailmaan ja matkustaa ajassa taaksepäin samalla kun sinua hemmotellaan kaikkialla, Kilronan Castle on ihanteellinen paikka sinulle.
Näytä lisää
 
Killiane Castle Country House & Farm
Vierasmaja Wexfordissa
Wexford
9.4
Erinomainen
Alkaen $114
Alkaen $114
Linnahotelli
Linna rakennettiin 1400-luvulla. Rikhardin jälkeläisen Thomas Hayn rakentama 50 jalkaa korkea torni on peräisin vuodelta 1470. Vuonna 1641 omistaja George Cheevers osallistui Duncannonin piiritykseen ja Kilkennyn liittoon. Cromwell riisti hänet Wexfordin ryöstön jälkeen. Linna annettiin Cromwellin sotilaalle, eversti Bunburylle, maksuna palveluksesta. Vieraat voivat vapaasti tutustua linnaan ja sen tiloihin, nauttia tornin huipulta avautuvasta upeasta näköalasta tai lähteä iltapäiväkävelylle maatiloille.
Näytä lisää
 
Markree Castle
Hotelli Sligossa
Sligo
9.4
Erinomainen
Alkaen $193
Alkaen $193
Linnahotelli
Markreen linna rakennettiin noin 1300-luvulla. Vuonna 1663 linna annettiin Edward Cooperille, joka palveli Cromwellin alaisuudessa, kun O'Brien-klaani kukisti hänet. Siitä tuli Cooperin suvun esi-isien kotipaikka seuraaville sukupolville. Linnassa oli yksityinen observatorio, jossa sijaitsi 1800-luvulla maailman suurin kaukoputki. Charles Cooper restauroi linnan, joka on yksi Irlannin suurimmista taloista, vuonna 1989. Kymmenen Cooperin suvun sukupolven jälkeen se luovutettiin lopulta Corscaddeneille, joillekin irlantilaisille hotelliyrittäjille, vuonna 2015.
Näytä lisää
 
*Lisäveroja tai -maksuja saatetaan soveltaa. Tarkista lopullinen hinta ennen varauksen tekemistä.
Kategoriat:
 •     Linna (13)
 •     Romanttinen (13)
 •     Neljä tähteä (12)
 •     Perhe (11)
 •     Pysäköinti (10)
 •     Historiallinen (10)
 •     Bisnes (8)
 •     Esteetön (7)
 •     Luksus (7)
 •     Boutique (6)
 •     Häämatka (6)
 •     Tennis (4)
 •     Kuntosali (4)
 •     Golf (4)
 •     Sähköautojen EV- latauspiste (4)
 •     Sisäuima-allas (3)
 •     Uima-allas (3)
 •     Kestävyyskäytännöt (3)
 •     Kylpylä (3)
 •     Lämmitetty uima-allas (2)
 •     Pieni (2)
 •     Kummitus (2)
 •     Ilmainen Wi-Fi (1)
 •     Viisi tähteä (1)
×
Tulopäivä
×
Kategoriat
1
Kartta
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Travelmyth GPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset