Zamek Reszel
Lomakeskus Reszel
Warmian Masurian > Ketrzyn
9.1
Erinomainen
Alkaen $93
Alkaen $93
Linnahotelli
Zamek Reszelin ensimmäinen vartiotorni rakennettiin vuonna 1241, mutta muu linna rakennettiin noin 100 vuotta myöhemmin. Vaikka linna rakennettiin alun perin raskaasti linnoitettuna sotilaallisiin tarkoituksiin, 1500-luvulle tultaessa se oli muuttunut metsästysasunnoksi. 1800-luvun alussa koko linna tuhoutui tulipalossa, ja kun se rakennettiin uudelleen, suurin osa sen keskiaikaisista elementeistä poistettiin. Vuosien varrella tehtyjen kunnostustöiden jälkeen linna avattiin vuonna 2001 hotellina, jossa on ravintola, taidegalleria ja museo.
Näytä lisää
 
Zamek Kliczków
Lomapuisto Kliczkow
Ala-Sleesia > Boleslawiec
8.5
Erittäin hyvä
Alkaen $77
Alkaen $77
Linnahotelli
Kliczkówin linna on majesteettinen keskiaikainen linna, joka on täynnä historiaa. Se sijaitsee metsässä lähellä Bory Dolnośląskieta ja luo salaperäisen ja lumoavan ilmapiirin kaikille vieraille. Nykyään se on kunnostettu täyteen loistoonsa konferenssi- ja virkistyskeskukseksi ja hotelliksi. Sen linnan huoneet on sisustettu tyylikkäästi ja ne vievät kaikki vieraat takaisin ritarillisuuden ja romantiikan aikaan. Vieraat voivat myös hyötyä linnan hotellin lukuisista romanttisista ja rentouttavista paketeista viettäen unenomaisinta ja satumaisinta lomaa.
Näytä lisää
 
Zamek Dubiecko
Hotelli Dubiecko
Subcarpathia > Przemysl
9.2
Erinomainen
Alkaen $68
Alkaen $68
Linnahotelli
Dubieckon linna rakennettiin 1500-luvun puolivälissä, ja sitä on kunnostettu useita kertoja sen jälkeen. Nykyään linnassa sijaitsee hotelli, jonka huoneet on sisustettu klassiseen 1700-luvun tyyliin, ja se huokuu ainutlaatuista ja hienostunutta ilmapiiriä, joka tuo mieleen vanhat ajat. Romanttisista pakomatkoista ylellisiin konferensseihin ja rentouttaviin yöpymisiin tämä linnahotelli on mitä ihanteellisin paikka jännittävimpään ja ainutlaatuisimpaan lomaan.
Näytä lisää
 
Hotel Zamek Gniew
Hotelli Gniew
Pommeri > Tczew
8.7
Erittäin hyvä
Alkaen $93
Alkaen $93
Linnahotelli
Ensimmäiset kirjalliset merkinnät Gniewin linnasta ovat peräisin jo 1200-luvulta. Alun perin se kuului saksalaiselle ritarikunnalle, ja sitä käytettiin sen poliittisena ja taloudellisena keskuksena strategisen sijaintinsa ansiosta, jonka ansiosta ritarikunta pystyi valvomaan koko kaupunkia. 1400-luvulla linna siirtyi Puolan kuningaskunnan omistukseen, ja sitä käytettiin paikallisen kuvernöörin virka-asuntona. Linna on kokenut useita sotia ja vaihtanut omistajaa, ja sitä on sittemmin kunnostettu useita kertoja, kunnes se saavutti nykyisen tilansa ja avattiin hotellina.
Näytä lisää
 
Zamek Na Skale
Ala-Sleesia > Klodzko
8.2
Erittäin hyvä
Alkaen $84
Alkaen $84
Linnahotelli
Rakennus, jossa tämä historiallinen hotelli nykyään sijaitsee, rakennettiin Biała Lądecka -joen varrella sijaitsevan ritarilinnoituksen raunioille, joista myöhemmin tuli renessanssiajan kartanon perusta. Viimeisten 500 vuoden aikana se on vaihtanut omistajaa lukemattomia kertoja, ja siitä on tullut suurten slaavilaisten, preussilaisten, walesilaisten ja ranskalaisten perheiden koti. Monikulttuurisen omistajuuden vuoksi linnaa kunnostettiin monta kertaa kunkin omistajan tyylin ja mieltymysten sekä aikakauden mukaan, ja tuloksena on syntynyt ainutlaatuinen arkkitehtoninen mosaiikki, jollainen se nykyään on.
Näytä lisää
 
Zamek Podewils Krag
Hotelli Krag
Etu-Pommeri > Slawno
7.6
Hyvä
Alkaen $54
Alkaen $54
Tiedot Kategoriat
Linnahotelli


Historiallinen hotelli


Häämatkahotelli


Näytä lisää
 
Hotel Zamek Lubliniec
Hotelli Lubliniec
Sleesia > Lubliniec
8.9
Erinomainen
Alkaen $103
Alkaen $103
Linnahotelli
Linnan, jossa nykyinen hotelli sijaitsee, rakennutti Opolin ruhtinas Ladislaus I noin vuonna 1270, mutta ensimmäinen kirjallinen maininta sen olemassaolosta on vuodelta 1379. Vuonna 1650 tapahtuneen tulipalon jälkeen rakennus kunnostettiin barokkityyliin. Se kunnostettiin uudelleen 1700-luvulla, jolloin se sai nykyisen uusklassisen ilmeensä. Vuonna 1893 linnasta tehtiin mielisairaala, joka toimi vuoteen 1975 asti, mutta sen jälkeen se rappeutui. Vuonna 2010, viiden vuoden jatkuvan kunnostuksen jälkeen, linna avattiin nykyisenä hotellina.
Näytä lisää
 
Zamek Korzkiew
Huvilat Korzkiew
Vähä-Puola > Krakova
9.9
Erinomainen
Alkaen $345
Alkaen $345
Linnahotelli
Korzkiewin linna sijaitsee 1300-luvun romaanisessa ritarilinnassa. Strategisesti kukkulan huipulle rakennettua linnaa käytettiin alun perin puolustautumiseen vihollisjoukkoja vastaan. Koska linna oli kuitenkin ollut mukana monissa sodissa, se tuhoutui ja rakennettiin uudelleen 1400-luvulla ja uudelleen 1800-luvulla. Vuonna 1997 kuuluisa arkkitehti osti linnan ja aloitti intensiiviset restaurointityöt, joiden tarkoituksena oli palauttaa linna entiseen loistoonsa. Nyt hotelliksi muutettu linna kantaa muuriensa välissä 650 vuoden historiaa, ja vieraita pyydetään vierailemaan ja tutustumaan siihen omin päin.
Näytä lisää
 
Zamek Czocha
Huoneistohotelli Lesnassa
Ala-Sleesia > Luban
8.6
Erittäin hyvä
Alkaen $52
Alkaen $52
Linnahotelli
Aivan Tšekin ja Liettuan rajalla sijaitseva linna rakennettiin alun perin vuonna 1247 Tšekin kuninkaan Venceslaos I:n toimesta, ja sitä käytettiin linnoituksena. Linna vaihtoi omistajaa 1300-luvulle asti useita kertoja, ja se oli aina eri aatelissukujen hallussa. Vuonna 1909 saksalainen sikarivalmistaja osti linnan ja aloitti kunnostustyöt, joilla palautettiin sen aiempi loisto 1700-luvulta. Toisen maailmansodan aikana armeija käytti linnaa salakirjoituskouluna, mutta sodan päätyttyä linna ryöstettiin useaan otteeseen. Vuonna 1952 Puolan armeija otti linnan haltuunsa ja käytti sitä sotilaslomakohteena, minkä seurauksena se poistettiin kaikista virallisista kartoista. Se muutettiin hotelliksi vuonna 1996, ja nykyään se tarjoaa vierailleen rikkaita majoitusvaihtoehtoja.
Näytä lisää
 
Hotel Zamek Pułtusk Dom Polonii
Hotelli Pułtusk
Mazovian > Pultusk
8.1
Erittäin hyvä
Alkaen $102
Alkaen $102
Linnahotelli
Linna, jossa hotelli sijaitsee, on historiaa, joka ulottuu syvälle vuosisatojen taakse. Rakennus vaurioitui pahoin läpi käymiensä sotien aikana, mutta se korjattiin aina, ja sen historia näkyy jokaisessa tiilessä ja raossa. Vuonna 1974 se nimettiin Puolan diasporan taloksi yhdessä ympäröivien alueiden kanssa, ja se avasi virallisesti porttinsa hotellina vuonna 1989 tarjoten kaikille vierailleen majoitusta, joka on täynnä historiaa ja aikakauden charmia.
Näytä lisää
 
*Lisäveroja tai -maksuja saatetaan soveltaa. Tarkista lopullinen hinta ennen varauksen tekemistä.
Kategoriat:
 •     Linna (10)
 •     Koiraystävällinen (10)
 •     Historiallinen (9)
 •     Bisnes (7)
 •     Pysäköinti (7)
 •     Perhe (7)
 •     Romanttinen (7)
 •     Esteetön (4)
 •     Sisäuima-allas (3)
 •     Häämatka (3)
 •     Kylpylä (3)
 •     Uima-allas (3)
 •     Kolme tähteä (3)
 •     Budget (3)
 •     Sähköautojen EV- latauspiste (2)
 •     Koirat majoittuvat ilmaiseksi (2)
 •     Neljä tähteä (2)
 •     Tennis (1)
 •     Kuntosali (1)
 •     Lämmitetty uima-allas (1)
 •     Ilmainen Wi-Fi (1)
 •     Koirapuistoalue (1)
 •     Jooga (1)
×
Tulopäivä
×
Kategoriat
1
Kartta
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Travelmyth GPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset