Augustine, a Luxury Collection Hotel, Prague
Hotelli Prahassa,
Tšekin TasavaltaTšekin Tasavalta > Praha
9.3
Erinomainen
Alkaen $327
Alkaen $327
Munkkiluostarihotelli
Augustine, a Luxury Collection Hotel, Prague on Prahan historian, luonteen ja kauneuden ytimessä. Luxury Collection -hotelliin kuuluva Augustine määrittelee matkakohteen syvällä historiallaan ja energiallaan, joka on saanut vaikutteita 1300-luvun Augustinuksen luostarista, joka on yhteydessä hotelliin ja jossa asuu edelleen neljä munkkia. Hotelli on suoraan yhteydessä barokkityyliseen Pyhän Tuomaan kirkkoon, ja se tarjoaa erikoiskierroksia, joilla vieraat voivat tutustua aitoon augustinolaisluostariin ja 1300-luvun kirjastoon astumatta hotellin ulkopuolelle.
Näytä lisää
 
Parador de Santo Estevo
Hotelli San Esteban,
EspanjaEspanja > Galicia > Ourense
9.0
Erinomainen
Alkaen $92
Alkaen $92
Munkkiluostarihotelli
Hotelli sijaitsee entisessä luostarissa, jonka alkuperän uskotaan juontavan juurensa 6. ja 7. vuosisadalta. Rakennuksessa on helppo erottaa barokki- ja romaanisen tyylin elementtejä, ja siinä on kolme uskomatonta luostaria: yksi romaaninen, yksi goottilainen ja kolmas renessanssityylinen, jossa voit viettää rauhallisen illan hillityssä ilmapiirissä uskonnollisen musiikin pehmeiden äänien säestyksellä. Rakennuksen kauneus ja historialliset piirteet johtivat siihen, että se julistettiin historiallis-taiteelliseksi kohteeksi vuonna 1923.
Näytä lisää
 
Monastero Santa Rosa Hotel & Spa
ItaliaItalia > Campania > Salerno > Conca Dei Marini
9.8
Erinomainen
Alkaen $955
Alkaen $955
Munkkiluostarihotelli
Alun perin 1600-luvun lopulla rakennettu luostari heräsi henkiin sisar Rosa Pandolfin, Conca dei Mariniin asettuneen Pontone di Scalan aatelissuvun jälkeläisen, kunnianhimoisen toiminnan ansiosta. Lopulta sen osti roomalainen hotellipitäjä Marcucci, joka tunnusti kiinteistön historiallisen arvon, ja vanha luostari muutettiin hotelliksi vuonna 1924. Hotel Santa Rosasta tuli yksi Italian 39 linnahotellin joukosta, ja sitä arvostettiin sen luostarielämälle ominaisen aidon yksinkertaisuuden vuoksi. Hotellin tunnuslause oli 'Jokaisessa ikkunassa aurinko'.
Näytä lisää
 
Castel Monastero - The Leading Hotels of the World
ItaliaItalia > Toscana > Siena > Castelnuovo Berardenga
8.1
Erittäin hyvä
Alkaen $395
Alkaen $395
Munkkiluostarihotelli
Castel Monastero on viehättävä entinen luostari, jonka juuret juontavat juurensa jo 1100-luvulle. Castel Monastero mainitaan usein läheisen Berardengan luostarin rinnalla, ja se on yhä säilyttänyt paljon vanhasta loistokkuudestaan ja tarjoaa vieraille mitä ihanimman oleskelun tässä historiallisessa kiinteistössä ja kaupungissa.
Näytä lisää
 
Convento do Espinheiro, Historic Hotel & Spa
Hotelli Evorassa,
PortugaliPortugali > Evora > Evora > Evora (Sao Mamede)
9.1
Erinomainen
Alkaen $155
Alkaen $155
Tiedot
Entinen 1400-luvulla rakennettu luostari Convento do Espinheiro on yksi Portugalin ylellisimmistä historiallisista hotelleista. Se tarjoaa 92 huonetta ja 5 sviittiä, jotka kaikki on sisustettu tyylikkäästi ja varustettu kaikilla mukavuuksilla, jotka ovat välttämättömiä miellyttävän oleskelun takaamiseksi. Ylellinen kylpylä, kuntokeskus, sisä- ja ulkouima-allas, poikkeuksellinen viinibaari, tenniskentät ja kauniit puutarhat ovat myös osa tiloista, joista vieraat voivat nauttia oleskelunsa aikana. Matkustitpa sitten perheen ja lemmikkieläinten kanssa tai liikematkalla, tämä hotelli on mitä ihanteellisin paikka nautinnolliselle lomalle.
Näytä lisää
Kategoriat
Munkkiluostarihotelli


Perheystävällinen hotelli


Luksushotelli


Näytä lisää
 
Four Seasons Hotel Milano
Hotelli Milanossa,
ItaliaItalia > Lombardia > Milano > Milano
8.8
Erinomainen
Alkaen $1,408
Alkaen $1,408
Tiedot
Dramaturgisesti uudelleensyntynyt 1400-luvun luostari, jossa on vain 118 huonetta ja sviittiä, intiimi Four Seasons sijaitsee muutaman askeleen päässä Milanon couture-taloista ja talousalueelta Via Montenapoleonen ja Via della Spigan välissä sijaitsevalla eksklusiivisella Via Gesù -kadulla.
Näytä lisää
Kategoriat
Munkkiluostarihotelli


Perheystävällinen hotelli


Hotelli pysäköinnillä

Sähköautojen EV- latauspiste  


Näytä lisää
 
Lord Crewe Arms Blanchland
Hotelli Blanchland,
Iso-BritanniaIso-Britannia > Englanti > Northumberland
9.0
Erinomainen
Alkaen $259
Alkaen $259
Munkkiluostarihotelli
Rakennus, jossa Lord Crewe Arms Blanchland nykyään sijaitsee, rakennettiin alun perin 1200-luvun puolivälissä, ja sitä käytettiin Blanchlandin luostarin vierastalona. Kun luostari lakkautettiin 1500-luvulla, rakennus vaihtoi useita omistajia, kunnes se siirtyi Lord Crewe Trusteesin omistukseen. Siitä lähtien siitä on tullut viihtyisä majoituspaikka, jossa vieraat voivat nauttia ruoasta, levätä ja tutustua ympäröivään alueeseen.
Näytä lisää
 
Villa San Michele, A Belmond Hotel, Florence
Hotelli Fiesolessa,
ItaliaItalia > Toscana > Firenze > Fiesole
9.5
Erinomainen
Alkaen $1,019
Alkaen $1,019
Munkkiluostarihotelli
Villa San Michele on entinen luostari, joka sijaitsee kukkulan laella vehreiden puiden ja terassimaisten puutarhojen keskellä ja tarjoaa henkeäsalpaavat näkymät Firenzeen.
Näytä lisää
 
Hotel Klosterbräu
ItävaltaItävalta > Tiroli > Innsbruck Land
9.3
Erinomainen
Alkaen $461
Alkaen $461
Munkkiluostarihotelli
Luostari, josta on nykyään tehty viiden tähden hotelli, on saanut alkunsa vuonna 1516.
Näytä lisää
 
Son Brull Hotel & Spa
Hotelli Pollensassa,
EspanjaEspanja > Baleaarit > Mallorca
9.5
Erinomainen
Alkaen $344
Alkaen $344
Munkkiluostarihotelli
Tämä viihtyisä hotelli on entinen rinteessä sijaitseva luostari Mallorcan pohjoisosassa. Son Brullin historia ulottuu 1200-luvulle. Se on vaihtanut käyttötarkoitusta monta kertaa ennen kuin siitä tuli hotelli. Alun perin se oli arabialainen 'Alquería' (eräänlainen maalaistalo tai talli), josta tuli Desbrull-suvun yksityiskoti, jesuiittaluostari 1700-luvulla ja sitten jälleen maalaistalo 1900-luvun puoliväliin asti. Nykyään se on luksushotelli, jota ympäröi upea luonnonympäristö, jossa on oliivipuita, viinitarhoja sekä manteli-, sitruuna- ja appelsiinipuita.
Näytä lisää
 
Hotel Certosa Di Maggiano
Hotelli Sienassa,
ItaliaItalia > Toscana > Siena > Siena
9.5
Erinomainen
Alkaen $195
Alkaen $195
Munkkiluostarihotelli
Ainoa hotelli Sienassa, joka voi tarjota sinulle etuoikeuden asua Toscanan maaseudun rauhassa vain muutaman minuutin päässä kaupungista. Vuonna 1314 rakennettu entinen karthusialaisluostari Certosa di Maggiano on ensin kunnostettu yksityisasunnoksi, ja vasta vuonna 1978 se muutettiin ylelliseksi hotelliksi.
Certosa-hotelli sijaitsee 6 hehtaarin puistoissa ja puutarhoissa, ja se tarjoaa vierailijoilleen kaikki luksushotellin tyypilliset mukavuudet, joihin on lisätty gourmet-ravintola Il Canto, joka on vuodesta 2010 lähtien valittu maailman 50 parhaan ravintolan joukkoon.
Luonto, perinteet, rentoutuminen, tyylikkyys, maku ja hienovarainen yksinoikeus - nämä ovat valtakirjat, jotka tekevät Hotel Certosa di Maggianosta Sienan arvostetuimman hotellin viimeisten 40 vuoden ajan.
Näytä lisää
 
Le Couvent des Minimes Hôtel & Spa L'Occitane
Hotelli Maneessa,
RanskaRanska > Provence Alpit Cote d`Azur > Alpes-de-Haute-Provence > Forcalquier
9.4
Erinomainen
Alkaen $310
Alkaen $310
Munkkiluostarihotelli
Les Minimes -luostari perusti sen vuonna 1613, ja se toimi luostarina vuoteen 2000 asti. Kasvien kasvattaminen ja tutkiminen oli tuolloin tärkeä osa elämää Couventissa. Α Ranskan vallankumouksen jälkeen Couvent des Minimes pysyi asumattomana vuoteen 1862 asti, jolloin Forcalquierin arkkipappi Canon Terrasson muutti sen hospiceksi. Vuosien mittaan asukkaat viljelivät hedelmäpuita, viiniköynnöksiä, nasturtium- ja fuksia-kasveja, joten sen pihapiiri kukoistaa edelleen.
Näytä lisää
 
Château Cordeillan-Bages
Hotelli Pauillac,
RanskaRanska > Nouvelle-Aquitaine > Akvitania > Gironde
9.1
Erinomainen
Alkaen $341
Alkaen $341
Munkkiluostarihotelli
Château Cordeillan-Bages on alun perin 1700-luvulla rakennettu karthusialaisluostari, joka on nykyään ylellinen ja tyylikäs hotelli, jossa vieraat voivat tutustua sen historiaan ja viettää unohtumattoman loman.
Näytä lisää
 
Hospes Amérigo
Hotelli Alicantessa,
EspanjaEspanja > Valencian Yhdyskunta > Alicante > Alacanti
8.8
Erinomainen
Alkaen $184
Alkaen $184
Munkkiluostarihotelli
Tämä viehättävä ja ylellinen hotelli sijaitsee aivan Alicanten vanhankaupungin sydämessä, ja se oli aikoinaan dominikaaniluostari ennen kuin se kunnostettiin ja muutettiin hotelliksi.
Näytä lisää
 
San Clemente Palace Kempinski Venice
Hotelli Venetsiassa,
ItaliaItalia > Veneto > Venetsia > Venetsia
8.5
Erittäin hyvä
Alkaen $631
Alkaen $631
Munkkiluostarihotelli
San Clemente Palace Kempinski Venice sijaitsee San Clementen yksityisellä saarella ja on ylellinen historiallinen hotelli. Saari ja myöhemmin itse hotelli on saanut nimensä paavi Klemens I:n mukaan. Saarelle määrättiin 1200-luvulla rakennettavaksi kirkko, joka kunnostettiin 1300-luvulla ja joka majoitti munkkeja vuosisatojen ajan. 1800-luvun alussa kaikki kamaldolaismunkit joutuivat jättämään kirkon ja saaren, kun Napoleon Bonaparte tukahdutti italialaiset uskonnolliset järjestöt ja luostari hylättiin. Luostari kunnostettiin ja avattiin ensimmäisen kerran hotellina vuonna 2003, ja Kempinski-konserni osti sen ja avasi sen uudelleen nykyisenä ylellisenä hotellina vuonna 2016.
Näytä lisää
 
Splendido, A Belmond Hotel, Portofino
Hotelli Portofinossa,
ItaliaItalia > Liguria > Genova > Portofino
9.6
Erinomainen
Alkaen $564
Alkaen $564
Munkkiluostarihotelli
Nykyään se on yksi Portofinon ylellisimmistä ja upeimmista hotelleista, mutta se rakennettiin alun perin jo 1500-luvulla luostariksi, jossa benediktiinimunkit asuivat.
Näytä lisää
 
San Domenico Palace, Taormina, A Four Seasons Hotel
Lomakeskus Taorminassa,
ItaliaItalia > Sisilia > Messina > Taormina
9.6
Erinomainen
Alkaen $1,512
Alkaen $1,512
Munkkiluostarihotelli
Muinaisessa dominikaaniluostarissa sijaitseva viiden tähden hotelli tarjoaa upeat näkymät Etna-vuorelle ja Taorminan lahdelle.
Näytä lisää
 
Relais San Maurizio
ItaliaItalia > Piemonte > Cuneo > Santo Stefano Belbo
8.8
Erinomainen
Alkaen $362
Alkaen $362
Munkkiluostarihotelli
Luostari, jonka alun perin rakensivat jotkut sistertsialaismunkit vuonna 1619, oli paitsi rukous- ja rauhallisuuden paikka myös hedelmällisen maan ja viiniköynnösten ympäröimä. Vuonna 1862 luostarin osti Incisa-kreivien aatelissuku, ja siitä tehtiin yksityisasunto, kunnes siitä lopulta tuli viiden tähden hotelli, joka se on nykyään vuonna 2002.
Näytä lisää
 
La Sommità Relais & Chateaux
Hotelli Ostunissa,
ItaliaItalia > Puglia > Brindisi > Ostuni
9.0
Erinomainen
Alkaen $290
Alkaen $290
Tiedot Kategoriat
Munkkiluostarihotelli


Häämatkahotelli


Hotelli, joissa on huoneita poreammeella


Näytä lisää
 
Abbazia San Pietro In Valle
Kartano Ferentillossa,
ItaliaItalia > Umbria > Terni > Ferentillo
9.1
Erinomainen
Alkaen $158
Alkaen $158
Munkkiluostarihotelli
Abbazia San Pietro In Valle on viehättävä historiallinen hotelli, joka oli aiemmin luostari. Luostari rakennettiin alun perin 800-luvulla, mutta se tuhoutui osittain vuosisatojen kuluessa ja rakennettiin uudelleen 10. ja 11. vuosisadalla. Luostari siirtyi eri perheiden omistukseen, kunnes Costanzi-suku osti sen ja kunnosti sen viimeksi vuonna 1998. Osa selleistä, joissa munkit asuivat, on nyt muutettu ihastuttaviksi vierashuoneiksi. Hotellin alueella on myös kirkko, joka toimii edelleen viikonloppuisin.
Näytä lisää
 
*Lisäveroja tai -maksuja saatetaan soveltaa. Tarkista lopullinen hinta ennen varauksen tekemistä.
Kategoriat:
 •     Munkkiluostari (152)
 •     Perhe (107)
 •     Romanttinen (106)
 •     Historiallinen (104)
 •     Bisnes (100)
 •     Pysäköinti (100)
 •     Häämatka (89)
 •     Koiraystävällinen (84)
 •     Esteetön (71)
 •     Uima-allas (66)
 •     Ympäristöystävällinen (60)
 •     Boutique (60)
 •     Neljä tähteä (58)
 •     Luksus (55)
 •     Ulkouima-allas (52)
 •     Kylpylä (51)
 •     Kuntosali (41)
 •     Pieni (37)
 •     Sähköautojen EV- latauspiste (33)
 •     Viisi tähteä (32)
 •     Tennis (24)
 •     Yöelämä (22)
 •     Sisäuima-allas (22)
 •     Jooga (22)
 •     Ilmainen Wi-Fi (22)
 •     Golf (22)
 •     Lämmitetty uima-allas (21)
 •     Kolme tähteä (20)
 •     Koirat majoittuvat ilmaiseksi (18)
 •     Viinitila (16)
 •     Linna (13)
 •     Panoraamamaisema uima-allas (11)
 •     Hiihto - Laskettelu (7)
 •     Huoneet poreammeella (7)
 •     Infinity uima-allas (6)
 •     Ranta (6)
 •     Budget (6)
 •     Vain Aikuisille (4)
 •     Uima-allas kierroskaistoilla (4)
 •     Terveys & Turvallisuus (4)
 •     Koirapuistoalue (4)
 •     Lastenallas (3)
 •     Kummitus (2)
 •     Yksityinen uima-allas (1)
 •     Ski in Ski out (1)
 •     Koiranhoitopalvelu (1)
 •     Huoneet takalla (1)
×
Tulopäivä
×
Kategoriat
1
Kartta
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Plugin for ChatGPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset