The Langham London
Hotelli Lontoossa,
Iso-BritanniaIso-Britannia > Englanti > Suur-Lontoon alue
9.3
Erinomainen
Alkaen $475
Alkaen $475
Kummitushotelli
The Langham London -hotelli on kuuluisa paitsi ylellisestä majoituksestaan myös aaveiden 'asukkaistaan'.
Vieraat väittävät nähneensä huoneessa 333 viktoriaaniseen asuun pukeutuneen miehen sekä toisen sotilasunivormuun pukeutuneen miehen, jonka uskotaan olevan sen saksalaisen prinssin haamu, joka teki itsemurhan hotellissa juuri ennen ensimmäisen maailmansodan alkua. Myös Napoleon III:n haamun uskotaan kummittelevan kellarissa.
Näytä lisää
 
Ballygally Castle
Hotelli Larne,
Iso-BritanniaIso-Britannia > Pohjois-Irlanti > Larne
8.7
Erittäin hyvä
Kummitushotelli
Isobella Shaw oli naimisissa lordi Shaw'n kanssa, ja he asuivat linnassa. Kun Shaw oli synnyttänyt poikansa, mies lukitsi hänet huoneeseen, ja kun hän yritti paeta ikkunan kautta, hän putosi ja kuoli. Huhujen mukaan hänen haamunsa vaeltaa linnassa etsien poikaansa. Tässä neljän tähden linnahotellissa on myös aavehuone ja erittäin tunnelmallinen vankityrmä.
Näytä lisää
 
Toftaholm Herrgård
Hotelli Lagan,
RuotsiRuotsi > Kronoberg > Ljungby
8.4
Erittäin hyvä
Kummitushotelli
Toftaholm Herrgårdissa uskotaan kummittelevan sen pojan haamu, joka teki itsemurhan huoneessa numero 324. Poika oli rakastunut tilan omistaneen paronin tyttäreen, mutta tämä pakotettiin naimisiin toisen miehen kanssa, ja poika hirttäytyi hääpäivänä. Hotellin vieraat raportoivat myös oudoista äänistä sekä ikkunoiden ja ovien sulkeutumisesta itsestään, vaikka ne oli jätetty auki.
Näytä lisää
 
Château de Brissac
Aamiaismajoitus Brissac,
RanskaRanska > Loirenlaakso > Maine-et-Loire > Angers
9.7
Erinomainen
Tiedot Kategoriat
Kummitushotelli


Luksushotelli


Viinitilahotelli


Näytä lisää
 
Hotel Burchianti
Hotelli Firenzessä,
ItaliaItalia > Toscana > Firenze > Firenze
8.8
Erinomainen
Alkaen $146
Alkaen $146
Kummitushotelli
Hotel Burchianti -hotellin asiakkaat ovat raportoineet useista aavekohtaamisista vuosien varrella. Fresco-huoneessa, jossa Benito Mussolini vieraili aiemmin, vieraat ovat kertoneet, että he tunsivat jonkun katselevan heitä ja tunsivat jäisen henkäyksen ilmassa. Vieraat ovat myös kertoneet nähneensä erilaisia aaveita, kuten lasten aaveet käytävillä, tuolissa istuvan naisen aaveet ja hotellin ympärillä siivoavan siivoojan aaveet.
Näytä lisää
 
Dragsholm Slot
Hotelli Hørve,
TanskaTanska > West Zealand County > Dragsholm
8.8
Erinomainen
Alkaen $347
Alkaen $347
Tiedot Kategoriat
Kummitushotelli


Koiraystävällinen hotelli


Golf-hotelli


Näytä lisää
 
The Shelbourne, Autograph Collection
Hotelli Dublinissa,
IrlantiIrlanti > Dublin
8.8
Erinomainen
Alkaen $396
Alkaen $396
Kummitushotelli
Tämän Dublinin keskustassa sijaitsevan hienostohotellin sanotaan olevan Mary Masters -nimisen ilkikurisen tytön hengen riivaama. Monet vieraat ovat kertoneet kuulleensa ääniä ja tunteneensa aavemaista läsnäoloa huoneessaan, ja jotkut ovat jopa nähneet tytön vaeltelevan käytävillä.
Näytä lisää
 
The Lake Hotel
Hotelli Killarneyssä,
IrlantiIrlanti > Kerry
9.1
Erinomainen
Alkaen $312
Alkaen $312
Kummitushotelli
Lake Hotel rakennettiin vuonna 1820, ja sen sanotaan olevan Donal McCarthy Morin, hotellin lähellä sijaitsevan Muckrossin luostarin perustajan, kummittelema. McCarthy oli hurja ja sydämetön soturi, ja hänen haamunsa on nähty hotellin baarissa, josta on näkymät Lough Leane -vuorelle. Toinen aave, jonka on raportoitu vaeltelevan hotellissa, on 1800-luvulla eläneen nuoren tytön aave, vaikka hänen tarinansa ja syynsä kummitella hotellin tiloissa ovat edelleen tuntemattomia.
Näytä lisää
 
Kinnitty Castle Hotel
Hotelli Kinnitty,
IrlantiIrlanti > Offaly
8.7
Erittäin hyvä
Kummitushotelli
Kinnittyn linna rakennettiin vuonna 1209. Tasavaltalaiset polttivat sen vuonna 1922 ja rakensivat sen uudelleen nykyisessä muodossaan vuonna 1928, jolloin alkuperäisen rakennuksen korkea risti ja luostarimuuri säilyivät ehjinä. Osittain myrskyisän historiansa ja osittain goottilaistyylisen arkkitehtuurinsa vuoksi Kinnittyn linnassa asuu muutamia aaveita. Etenkin Geraldine- ja Elizabeth-huoneissa useimmat vieraat ovat kokeneet paranormaalia toimintaa. Hugh-munkin aave on yksi kuuluisimmista. Vaikka monet vieraat ja henkilökunnan jäsenet ovat kohdanneet hänet, hän näyttää kommunikoivan vain yhden työntekijän kanssa.
Näytä lisää
 
Parador de Jaén
Hotelli Jaenissa,
EspanjaEspanja > Andalusia > Jaen > Area metropolitana de Jaen
9.0
Erinomainen
Alkaen $103
Alkaen $103
Kummitushotelli
1300-luvun arabilinnoituksessa sijaitseva Parador de Jaén kätkee oviensa taakse melkoisen määrän aavemaisia salaisuuksia. Erään linnan huoneessa 22 yöpyneen vieraan mukaan hänet herätettiin keskellä yötä oveen kohdistuneisiin koviin koputuksiin ja naisen huutoihin. Myöhemmin vahvistettiin, että äänet aiheutti nuoren naisen haamu, joka oli kuollut sydänsuruihin juuri tuossa huoneessa monta vuosisataa sitten. Hotellissa asuu myös Terrible Lizardin henki, vanki, joka kuoli nälkään ollessaan lukittuna linnoitukseen vuosisatoja sitten. Useimmat ihmiset sanovat, että hän on harmiton aave, mutta hänen uskotaan riivaavan häiriintyneitä vieraita.
Näytä lisää
 
Ballyseede Castle
Hotelli Traleessa,
IrlantiIrlanti > Kerry
9.2
Erinomainen
Alkaen $266
Alkaen $266
Kummitushotelli
Ballyseeden linnan rakennutti Fitzgeraldin perhe 1500-luvulla. Omistaja Gerald Fitzgerald mestattiin linnassa, ja huhujen mukaan hänen henkensä vaeltaa yhä linnassa ikään kuin varmistaakseen, että kaikki toimii hyvin. Toinen kuuluisa kummitus on Hilda, joka ilmestyy vain 24. maaliskuuta joka vuosi. Kukaan ei oikeastaan tiedä hänen tarinaansa ja sitä, miten hän tuli kummittelemaan Ballyseedessä, mutta hänen aavemainen läsnäolonsa riitti pelottamaan kaikki vieraat pois eräänä yönä vuonna 1998.
Näytä lisää
 
Dalhousie Castle Hotel
Hotelli Bonnyrigg,
Iso-BritanniaIso-Britannia > Skotlanti > Midlothian
8.3
Erittäin hyvä
Alkaen $284
Alkaen $284
Kummitushotelli
Dalhousien linnalla on vuosisatojen mittaisen historian lisäksi myös melko karmiva menneisyys. Kiinteistössä kerrotaan asuvan monia erilaisia aaveita, joista tunnetuin on Sir Alexander Ramsayn aave. Tarinan mukaan hänet näännytettiin nälkään vuonna 1342, ja hän on siitä lähtien vaeltanut ympäriinsä. Toinen kuuluisa kummitus on Lady Catherine eli Harmaa nainen, joka kummittelee linnan tyrmässä.
Näytä lisää
 
Castello Dal Pozzo
ItaliaItalia > Piemonte > Novara > Oleggio Castello
8.5
Erittäin hyvä
Kummitushotelli
Tämä tuhat vuotta vanha linna kantaa vuosisatojen syvän historian lisäksi myös surullista tarinaa tähtien rististäytyneistä rakastavaisista. Tarina kertoo, että 1300-luvulla linnassa asui lordi Alberto perheineen. Kun nuori kapteeni valmistautui taisteluun naapurivaltion kanssa, hänet lähetettiin joukkoineen alueelle, jossa linna sijaitsee. Kapteeni rakastui lordin tyttäreen, mutta koska tämän isä ei hyväksynyt sitä, kapteeni määrättiin pysymään poissa ja tytär lukittiin linnan torniin. Tytär ei kyennyt unohtamaan rakkauttaan kapteeniin, joten hän kieltäytyi syömästä tai poistumasta tornista, ja lopulta hän sai traagisen kuoleman särkyneen sydämensä vuoksi. Vierailijat ovat nähneet hahmon, jonka sanotaan muistuttavan tytärtä, joka huokaa ja odottaa yhä järven rannalla kapteeninsa paluuta.
Näytä lisää
 
The Dean Court
Hotelli Yorkissa,
Iso-BritanniaIso-Britannia > Englanti > Yorkshire > York
8.8
Erinomainen
Alkaen $234
Alkaen $234
Tiedot Kategoriat
Kummitushotelli


Hotelli pysäköinnillä

Sähköautojen EV- latauspiste  


Boutique-hotelli


Näytä lisää
 
Parador de Cardona
Hotelli Cardonassa,
EspanjaEspanja > Katalonia > Barcelona
8.6
Erittäin hyvä
Alkaen $140
Alkaen $140
Kummitushotelli
Parador de Cardona on keskiaikainen linna kukkulan huipulla, jossa on 1100-luvun romaaninen kirkko. Linna itsessään näyttää jo tarpeeksi aavemaiselta, mutta siellä asuvan aaveen läsnäolo tekee siitä todella pelottavan. Tämä aave näyttää asuvan huoneessa 712, jossa se siirtää huonekaluja kohti huoneen keskiosaa.
Näytä lisää
 
The Talbot Hotel, Oundle , Near Peterborough
Hotelli Oundle,
Iso-BritanniaIso-Britannia > Englanti > Northamptonshire
8.9
Erinomainen
Tiedot Kategoriat
Kummitushotelli


Historiallinen hotelli


Häämatkahotelli


Näytä lisää
 
Maldron Hotel Shandon Cork City
Hotelli Corkissa,
IrlantiIrlanti > Cork
7.6
Hyvä
Alkaen $172
Alkaen $172
Kummitushotelli
Ennen kuin Maldronista tuli hotelli vuonna 2008, rakennus, jossa Maldron nykyään sijaitsee, oli North Infirmary Hospital vuonna 1720, ja sitä käytettiin myöhemmin sodan haavoittuneiden sotilaiden salaiseen hoitoon. Historiansa vuoksi hotellia pidetään yhtenä Irlannin kummituspaikoista. Vieraat ovat kertoneet nähneensä sellaisen naisen haamun, jonka uskotaan kuolleen synnyttäessään silloin, kun hotelli oli sairastupa, ja rikkinäiset peilit ja laitteet ovat pelottaneet sekä vieraita että henkilökuntaa. Huhujen mukaan huoneiden 318 ja 319 välissä on suljettu huone 325, johon ei pääse yksin, ja sen sanotaan olevan paranormaalin toiminnan pesä.
Näytä lisää
 
Ettington Park Hotel, Stratford-upon-Avon
Iso-BritanniaIso-Britannia > Englanti > Warwickshire
8.7
Erittäin hyvä
Kummitushotelli
Vaikuttavassa uusgoottilaisessa kartanossa sijaitseva Ettington Park Hotel oli antiikin aikana roomalainen huvila, 1930-luvulla hoitokoti ja paljon muuta ennen kuin se tuhoutui tulipalossa vuonna 1979 ja kunnostettiin täysin nykyiseksi hotelliksi. Lady Emman, entisen kotiopettajattaren, haamu käy säännöllisesti, ja hänet nähdään usein pukeutuneena pitkään valkoiseen mekkoon ennen kuin hän katoaa seinien sisään. Muita aaveita ovat munkki ja kaksi nuorta poikaa, jotka hukkuivat läheiseen jokeen 1800-luvulla.
Näytä lisää
 
Eastwell Manor, Champneys Hotel & Spa
Hotelli Ashfordissa,
Iso-BritanniaIso-Britannia > Englanti > Kent
7.5
Hyvä
Kummitushotelli
Ylellisen majoituksen ja historiallisen viehätyksen lisäksi tämä hotelli tarjoaa myös melko karmivia kohtaamisia aaveidensa kanssa. Monet vieraat ovat kertoneet nähneensä ratsumiehen aaveen ratsastavan kohti linnaa ja katoavan sitten läheiseen järveen, ja valkoisen naisen kerrotaan ilmestyvän yhtäkkiä yöllä portieerien lähelle.
Näytä lisää
 
Amberley Castle- A Relais & Chateaux Hotel
Kartano Amberley,
Iso-BritanniaIso-Britannia > Englanti > Sussex > West Sussex
8.9
Erinomainen
Kummitushotelli
Tällä upealla 900 vuotta vanhalla Relais & Chateaux -hotellilla on traaginen ja pelottava tarina kerrottavanaan. Ilmeisesti palvelustyttö Emily hyppäsi kuoliaaksi linnantornista, kun hän tuli raskaaksi täällä asuvalle piispalle, ja hänen haamunsa vaeltaa linnassa vielä tänäkin päivänä.
Näytä lisää
 
*Lisäveroja tai -maksuja saatetaan soveltaa. Tarkista lopullinen hinta ennen varauksen tekemistä.
Kategoriat:
 •     Kummitus (66)
 •     Historiallinen (56)
 •     Romanttinen (42)
 •     Pysäköinti (42)
 •     Perhe (41)
 •     Koiraystävällinen (37)
 •     Häämatka (36)
 •     Neljä tähteä (35)
 •     Bisnes (31)
 •     Esteetön (29)
 •     Ympäristöystävällinen (22)
 •     Luksus (21)
 •     Golf (20)
 •     Linna (19)
 •     Boutique (19)
 •     Kolme tähteä (15)
 •     Pieni (15)
 •     Yöelämä (12)
 •     Uima-allas (11)
 •     Kylpylä (10)
 •     Kuntosali (10)
 •     Sähköautojen EV- latauspiste (9)
 •     Ilmainen Wi-Fi (9)
 •     Jooga (8)
 •     Sisäuima-allas (8)
 •     Lämmitetty uima-allas (5)
 •     Tennis (5)
 •     Koirapuistoalue (4)
 •     Ulkouima-allas (3)
 •     Budget (3)
 •     Viisi tähteä (3)
 •     Terveys & Turvallisuus (3)
 •     Munkkiluostari (2)
 •     Koirat majoittuvat ilmaiseksi (2)
 •     Viinitila (2)
 •     Vain Aikuisille (1)
 •     Ranta-alue (1)
 •     Uima-allas kierroskaistoilla (1)
 •     Koiranhoitopalvelu (1)
 •     Hiihto - Laskettelu (1)
 •     Ski in Ski out (1)
 •     Lastenallas (1)
 •     Ranta (1)
×
Tulopäivä
×
Kategoriat
1
Kartta
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Plugin for ChatGPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset