Hotel Grand Nefeli

Vasiliki , , Ponti Vasiliki (Näytä kartalla)


Valitse matkustuspäivämäärät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden.
Tulopäivä
Lähtöpäivä
1 huone2 vierasta 1 huone, 2 vierasta
Emme löytäneet saatavilla olevia tarjouksia tältä palveluntarjoajalta.
Tarkista saatavuus yhteistyökumppaneidemme verkkosivuilta:
Tai voit muuttaa päivämääriä tai tarkastella kaikkia kohteen Hotellit Vasiliki
Tiedot Hotel Grand Nefeli on neljän tähden hotelli, joka sijaitsee aivan viehättävällä Pontin rannalla ja tarjoaa henkeäsalpaavat näkymät Vassilikin lahdelle. Hotellin huoneet ovat tilavia, viihtyisiä ja täysin varustettuja kaikilla tarvittavilla mukavuuksilla, kuten queen-size-vuoteella, keittiöllä, jääkaapilla, parvekkeella merinäköalalla ja monilla muilla mukavuuksilla, jotka tekevät jokaisen vieraan oleskelusta mahdollisimman miellyttävän ja ikimuistoisen.
Yhteenveto arvosteluistaHotel Grand Nefeli on loistava vaihtoehto matkailijoille, jotka etsivät rauhallista lepopaikkaa rannalta ja ovat silti tarpeeksi lähellä kauppoja ja kaupunkia. Hotelli sijaitsee erinomaisella sijainnilla merenrannalla, jota kehutaan sen upeasta ja maagisesta vetovoimasta. Vieraat voivat nauttia suorasta pääsystä mereen ja nauttia pienestä julkisesta polusta uima-altaan ja rannan välissä. Hotellin henkilökunta saa jatkuvasti kiitosta vieraiden arvosteluissa erinomaisesta palvelusta ja halukkuudesta mennä pidemmälle varmistaakseen, että vieraat tuntevat olonsa tervetulleeksi ja että heistä pidetään huolta. Vaikka muutamia poikkeuksia saattaa olla, valtaosaa henkilökunnasta kuvaillaan erittäin ystävälliseksi ja vieraanvaraiseksi, mikä luo rennon ja mukavan ilmapiirin. Hotelli tarjoaa erilaisia huonevaihtoehtoja, ja jotkin huoneet ovat hyvin hoidettuja ja ne siivotaan päivittäin, kun taas toiset tarvitsevat päivityksiä ja korjauksia. Hotellin siisteys on vaihtelevaa, sillä jotkut vieraat ovat ilmoittaneet pienistä ongelmista, mutta yleisesti ottaen hotellia kuvaillaan mukavaksi ja siistiksi. Hotelli tarjoaa loistavan sijainnin aivan yksityisellä rannalla, jossa on saatavilla aurinkovarjoja ja -tuoleja. Meri on kuitenkin täynnä surffaajia, mikä rajoittaa uintimahdollisuuksia. Hotellin uima-allas on houkutteleva lapsiperheille, jotka rakastavat uintia, mutta joissakin negatiivisissa arvosteluissa mainitaan, että allas on vanhentunut, likainen ja jopa vaarallinen terävine pohjineen ja rikkinäisine lamppuineen. Hotellissa tarjoillaan aamiainen, ja vaikka joidenkin vieraiden mielestä sen valikoima ja laatu ovat olleet puutteellisia, toiset ovat nauttineet siitä täysin rinnoin ja kuvailleet sitä erinomaiseksi ja erittäin hyväksi, ja mukavaa ruokaa ja juomia on tarjolla koko päivän. Kaiken kaikkiaan Hotel Grand Nefeli vaikuttaa kelpo valinnalta matkailijoille, ja siisteys on osa-alue, jossa voisi olla parantamisen varaa. Se on kohtuullinen vaihtoehto niille, joilla on pieni budjetti ja jotka etsivät kunnollista majoitusta.
Näytä lisää
Kategoriat
Ranta-alue hotelli

Rantahotelli

Häämatkahotelli

Romanttinen hotelli

Hotelli uima-altaalla

  Lastenallas    Ulkouima-allas  


Budget-hotelli

Esteetön hotelli

Hotelli kuntosalilla

Neljän tähden hotelli

Hotelli ulkouima-altaalla

Hotelli lastenaltaalla

Huonetyypit
Kahden hengen huone - Double - Vuoristonäkymä Opening to a balcony with mountain views, this air-conditioned room includes free WiFi, a flat-screen TV, a fridge and a bathroom with a hairdryer and shower. Please note that this room type can only accommodate an extra baby cot.

Grand-sviitti Featuring a spa bath, this suite includes 2 bedrooms and offers free WiFi, air conditioning, a flat-screen TV and a kitchenette with a microwave. The room rate is based on 4 guests. It can accommodate 1 extra guest (see Hotel Policies).

Juniorsviitti Offering views of Vasiliki Bay from its balcony, this suite includes free WiFi, air conditioning, a flat-screen TV and a kitchenette with a microwave. Junior suites can accommodate up to 1 extra guest, using a sofa bed or extra bed upon charge.

Juniorsviitti (4 aikuista) Offering views of Vasiliki Bay from its balcony, this suite includes free WiFi, air conditioning, a flat-screen TV and a kitchenette with a microwave.

Kahden makuuhuoneen huoneisto - Porrastettu This spacious, two-storey unit has a balcony with a panoramic view of the picturesque bay of Vasiliki. It includes free WiFi, a flat-screen TV and a kitchenette with a microwave and fridge.

Huoneisto This apartment's standout feature is the infinity pool. Boasting a private entrance, this air-conditioned apartment includes 1 living room, 1 separate bedroom and 1 bathroom with a walk-in shower and a hairdryer. In the well-fitted kitchen, guests will find a stovetop, a refrigerator, kitchenware and a microwave. Featuring a terrace with mountain views, this apartment also offers soundproof walls and a flat-screen TV with satellite channels. The unit has 2 beds.

Huoneisto Guests will have a special experience as this apartment features a infinity pool. Featuring a private entrance, this air-conditioned apartment is comprised of a kitchen, 1 bedroom and 1 bathroom with a walk-in shower and a hairdryer. Meals can be prepared in the well-fitted kitchen, which is fitted with a stovetop, a refrigerator, kitchenware and a microwave. Boasting a terrace, this apartment also offers soundproof walls, a wardrobe and a flat-screen TV with satellite channels. The unit offers 2 beds.

Tietoa Hotel Grand Nefeli
Näytä kartta
Vieraiden arvostelut
7.5
Hyvä
Sijainti
Hotel Grand Nefeli tarjoaa erinomaisen sijainnin meren rannalla, jota vieraat kehuvat sen upeasta ja maagisesta vetovoimasta. Hotelli on strategisesti sijoitettu hiekkarannalle, joten sieltä pääsee helposti ihanalle rantakadulle, joka on vain muutaman metrin päässä rannasta. Koska hotelli on aivan rannalla, vieraat voivat nauttia suorasta pääsystä mereen ja nauttia pienestä julkisesta polusta uima-altaan ja rannan välissä. Hotellin sijainti sopii erinomaisesti purjelautailuun ja tarjoaa vieraille mahdollisuuden harrastaa aktiviteetteja rannalla. Lähistöllä on myös ravintoloita, jos haluat syödä jotain. Kaiken kaikkiaan hotellin sijainti sopii täydellisesti matkailijoille, jotka etsivät rauhallista oleskelua rannalla ja ovat silti riittävän lähellä kauppoja ja kaupunkia.

Aamiainen
Hotel Grand Nefeli -hotellin aamiainen on saanut vaihtelevia arvioita asiakkailta. Joidenkin vieraiden mielestä se ei ole ollut monipuolinen ja laadukas, ja buffet on ollut epäjärjestyksessä ja riittämätön. Aamiainen alkaa myös klo 8.30, mikä voi olla hankalaa aikaisin herääville. Toiset vieraat ovat kuitenkin nauttineet aamiaisesta täysin rinnoin ja kuvailleet sitä erinomaiseksi ja erittäin hyväksi, ja mukavaa ruokaa ja juomia on tarjolla koko päivän ajan. Jotkut vieraat ovat myös kehuneet tarjottua perinteistä kreikkalaista aamiaista. Kaiken kaikkiaan, vaikka joidenkin vieraiden mielestä aamiainen oli keskinkertainen eikä ollut hintansa arvoinen, toisilla on ollut erittäin myönteisiä kokemuksia.

Huoneet
Hotel Grand Nefeli tarjoaa erilaisia huonevaihtoehtoja ihastuttavista suursviiteistä tilaviin majoitusvaihtoehtoihin. Osa huoneista on hyvin hoidettuja ja ne siivotaan päivittäin, kun taas toiset kaipaavat päivityksiä ja korjauksia. Joissakin huoneissa on upeat parvekkeet merinäköalalla, kun taas toisissa on epämukavat sängyt tai ongelmia muurahaisten kanssa. Jotkut vieraat kokivat lisämaksuja laskussaan, ja joidenkin mielestä huoneiden siivous oli keskinkertaista laatua. Monet vieraat pitivät huonettaan kuitenkin viihtyisänä ja hyvin varustettuna, ja siinä oli riittävästi tilaa heidän tarpeisiinsa. Jotkut mainitsivat, että huonekalut, liinavaatteet ja astiat olivat vanhentuneita ja kaipasivat kunnostusta. Joistakin ongelmista huolimatta hotellin huoneet olivat yleisesti ottaen siistejä ja viihtyisiä muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta.

Puhtaus
Hotel Grand Nefeli sai vaihtelevia arvioita siisteydestä. Vaikka jotkut vieraat valittivat pienistä ongelmista, kuten astioiden lohkeamista ja puuttuvista uima-altaan laatoista, toiset pitivät hotellia erittäin siistinä. Rannalla ja aurinkotuolialueella todettiin olevan jonkin verran roskia, mutta kaiken kaikkiaan hotellia kuvailtiin mukavaksi ja siistiksi. Jotkut vieraat huomasivat ongelmia huoneissaan, kuten muurahaisia, homeisia pyyhkeitä ja likaisia kylpyhuoneita. Suurin osa vieraista piti hotellia kuitenkin siistinä ja hyvin hoidettuna. Henkilökunta oli ystävällistä ja avuliasta, ja sijainti oli erinomainen. Vaikka joidenkin vieraiden mielestä heidän huoneensa kaipasi remonttia, toisilla ei ollut valittamista majoituksestaan. Kaiken kaikkiaan Hotel Grand Nefeli vaikuttaa kelpo valinnalta matkailijoille, ja siisteys on osa-alue, jossa voisi olla parantamisen varaa.

Henkilöstö
Hotel Grand Nefeli ylpeilee ystävällisellä ja luonteenomaisella henkilökunnalla, joka on aina valmis tekemään enemmän kuin tarpeeksi varmistaakseen, että vieraat tuntevat olonsa tervetulleeksi ja että heistä pidetään huolta. Henkilökunnan tarjoamaa erinomaista palvelua ihastuttavista ja ahkerista tarjoilijoista aina empaattiseen ja avuliaaseen turvamieheen asti kiitetään jatkuvasti asiakkaiden arvosteluissa. Vaikka muutamia poikkeuksia saattaa olla, valtaosaa henkilökunnasta kuvaillaan erittäin ystävälliseksi ja vieraanvaraiseksi, mikä luo rennon ja viihtyisän ilmapiirin. Olipa kyseessä hotellin omistaja ja hänen vaimonsa tai surffaustiimi, vieraat saavat jatkuvasti erinomaista palvelua hyviltä ihmisiltä, jotka tekevät kovasti töitä ja tervehtivät heitä aina hymyillen. Sijainti ja siisteys saavat myös hyvät arvosanat, ja monet vieraat kuvaavat hotellin vastaavan heidän odotuksiaan ja olevan hyvin hoidettu.

Uima-allas
Hotel Grand Nefelissä on houkutteleva ulkouima-allas, joka sijaitsee aivan hotellin edessä ja sopii erinomaisesti lapsiperheille, jotka rakastavat uintia. Vaikka tila uima-altaan ympärillä on rajallinen, se tarjoaa silti leikkipaikan, jossa nuoret voivat leikkiä vanhempien rentoutuessa auringon alla. Vaikka uima-allas on pienempi kuin kuvista voi päätellä, se sopii lapsille loistavasti loiskutteluun. Surffaajien vuoksi rajallinen mahdollisuus uida meressä saattaa kuitenkin olla joillekin pettymys. Valitettavasti uima-altaan ympärillä ei ole aurinkotuoleja, mikä voi olla haittapuoli. Huolimatta joistakin negatiivisista arvosteluista, joissa mainitaan uima-altaan olevan vanhentunut, likainen ja jopa vaarallinen terävine pohjineen ja rikkinäisine lamppuineen, useimmat vieraat pitivät uima-allasta mukavana ja miellyttävänä.

Ranta
Hotel Grand Nefeli tarjoaa loistavan sijainnin aivan yksityisellä rannalla, jolla on saatavilla aurinkovarjoja ja -lauteja. Ranta on suoraan hotellin edessä, joten parvekkeelta on upea näköala. Vaikka meri on täynnä surffaajia, mikä rajoittaa uintimahdollisuuksia, hotelli on loistava paikka vesiurheilun harrastajille. Jotkut vieraat kuitenkin huomauttavat, että rannan kalusteet ovat vanhoja ja puutarha-alue on laiminlyöty. Silti hotellin sijainti on optimaalinen vieraille, joilla on lapsia, ja niille, jotka etsivät helppoa pääsyä rannalle. Hotellin ystävällinen ja avulias henkilökunta pitää kaiken puhtaana ja siistinä, mikä takaa kaiken kaikkiaan miellyttävän oleskelun.

Neljä tähteä
Jos etsit ylellistä ja tyylikästä majoitusta, Hotel Grand Nefeli ei ehkä ole paras vaihtoehto sinulle. Vaikka hotelli on luokiteltu 4 tähden hotelliksi, jotkut vieraat ovat ilmaisseet pettymyksensä sen tarjoamiin tiloihin ja palveluihin. On kuitenkin myös positiivisia arvosteluja, joissa kehutaan hotellin hinta-laatusuhdetta. On huomattava, että jotkut vieraat kohtasivat ongelmia huoneidensa kanssa, kuten siisteyttä ja huonosti toimivaa ilmastointia, mutta hotellin henkilökunta pyrki puuttumaan näihin ongelmiin vaihtamalla huoneita. Kaiken kaikkiaan Hotel Grand Nefeli ei ehkä ole täydellinen matkakohde, mutta se voi silti vastata tarpeitasi, jos olet pienellä budjetilla ja etsit kunnollista majoitusta.


Kyllä, Hotel Grand Nefeli:ssä on uima-allas/altaita, jotka kuuluvat yhteen tai useampaan seuraavista luokista: Lastenallas, Ulkouima-allas.

Ei, Hotel Grand Nefeli ei tarjoa kylpylää.

Ei, Hotel Grand Nefeli ei salli koiria.

Ei, Hotel Grand Nefeli ei tarjoa pysäköintimahdollisuutta.

Kyllä, Hotel Grand Nefeli on kuntosali.
Lisää vaihtoehtoja
 • Hotelli Vasilikissa

 • 8.5 Erittäin hyvä

 • Alkaen $60

 • Huoneistohotelli Nikianassa

 • 9.1 Erinomainen

 • Alkaen $132

 • Hotelli Nikianassa

 • 8.7 Erittäin hyvä

 • Alkaen $109

 • Hotelli Mikros Gialosissa

 • 9.4 Erinomainen

 • Alkaen $1975.292.761

Hotellit

60

Kategoriat

48.974

Alueet

200.232

Kaupungit


×
×
Tulopäivä
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Travelmyth GPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset