9.1
Erinomainen
Alkaen $440
Alkaen $440
Vain Aikuisille-hotelli
Valoisissa, tilavissa ja tyylikkäästi sisustetuissa huviloissa tämä vain aikuisille tarkoitettu hotelli on ihanteellinen majoituspaikka 21-vuotiaille ja sitä vanhemmille vieraille. Majoituspaikka tarjoaa rauhallisen ja rauhallisen ilmapiirin, jossa vieraat voivat rentoutua ja rentoutua, ja siellä on myös huippuluokan ravintola ja virkistävät kylpyläpalvelut, jotka takaavat mahdollisimman rentouttavan ja nautinnollisen lomamatkan kaikille.
Näytä lisää
 
9.6
Erinomainen
Alkaen $304
Alkaen $304
Vain Aikuisille-hotelli
La Maison Hotel on Välimeren inspiroima boutique-hotelli, joka tarjoaa hienostunutta ja viihtyisää majoitusta vain yli 14-vuotiaille aikuisille vieraille. Hotellissa on tyylikkäästi ja ylellisesti sisustettuja huoneita, aurinkotuoleilla ja -varjoilla varustettu ulkouima-allas sekä rentouttavin ja rauhallisin ilmapiiri, jonka Palm Springsistä voi löytää, joten se on ihanteellinen pakopaikka aikuisille vieraille, jotka haluavat rentoutua ja rentoutua.
Näytä lisää
 
7.1
Hyvä
Alkaen $422
Alkaen $422
Vain Aikuisille-hotelli
Sea Mountain Nude Resort & Spa Hotel on yksi Kalifornian tunnetuimmista nudistikohteista, ja se on viiden tähden hotelli, joka on tarkoitettu vain aikuisille. Hotellin koko tiloissa noudatetaan pukeutumisvapausperiaatetta, joten se ei sovellu minkään ikäisille lapsille. Kylpylätilat, ulkouima-allas ja viihtyisät huoneet ovat vain osa hotellin tarjoamista mukavuuksista.
Näytä lisää
 
8.5
Erittäin hyvä
Alkaen $455
Alkaen $455
Vain Aikuisille-hotelli
The Colony Palms Hotel and Bungalows - Adults Only tarjoaa rentoutumisen ja ylellisyyden paratiisin 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille vieraille. Löydät mukavuutta tyylikkäistä majoitustiloista, joita koristavat Frette-lakanat ja kylpytakit sekä ylimitoitetut kylpyhuoneet, jotka on varustettu Kalista-hanoilla ja Le Labo -shampuoteilla, varmistaen hemmottelukokemuksen.

Tarjoa aikasi rentoutumiseen tässä vain aikuisille tarkoitetussa pyhäkössä. The Colony Palms Hotel on palveluksessasi, halusitpa sitten nauttia brunssin uima-altaan äärellä, ruokailla huoneessa tai viettää illan kaupungin suosituimmassa ravintolassa. Nauti uudelleen keksittyjä klassisia kalifornialaisia ruokia The Colony Club -ravintolassa, joka on hotellin tunnusomainen ravintola ja josta on upeat näköalat uima-altaalle ja vuorille.

The Colony Palms -hotellin kylpyläkokemus kohottaa nuorentumisen tunnetta. Eksklusiivinen kylpylä tarjoaa valikoiman kokonaisvaltaisia hoitoja, jotka on suunniteltu kohottamaan henkeäsi ja täydentämään vierailusi, mikä tekee siitä unohtumattoman, mullistavan lomamatkan.
Näytä lisää
 
8.8
Erinomainen
Alkaen $279
Alkaen $279
Vain Aikuisille-hotelli
Del Marcos Hotel tarjoaa laajan valikoiman viihtyisiä ja tyylikkäästi sisustettuja huoneita, joissa vieraat voivat levätä ja rentoutua, ja se on vain aikuisille tarkoitettu hotelli, joka hyväksyy vain yli 21-vuotiaat vieraat. Hotellissa on myös moderni ja tyylikkäästi sisustettu ravintola, jossa tarjoillaan herkullisia ruokia, sekä virkistävä kylpylä, joka luo täydellisen autuuden ja rentoutumisen ilmapiirin kaikille sen aikuisille vieraille.
Näytä lisää
 
9.5
Erinomainen
Alkaen $180
Alkaen $180
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä boutique-hotelli ottaa vastaan vain yli 21-vuotiaita vieraita. Näin nautit varmasti vierailustasi ja vietät todella rentouttavan loman.
Näytä lisää
 
8.3
Erittäin hyvä
Alkaen $197
Alkaen $197
Vain Aikuisille-hotelli
Three Fifty Hotel, yksinoikeudella vain aikuisille tarkoitettu retriitti, on tarkoitettu 21-vuotiaille ja sitä vanhemmille vieraille, ja se tarjoaa rauhallisen ilmapiirin, jossa vierailijat voivat rentoutua ja jättää huolet taakseen. Tässä boutique-hotellissa on vain kymmenen vierashuonetta, ja se edustaa Palm Springsin täydellistä pakopaikkaa, joten se on ihanteellinen kohde rentoutumista etsiville pariskunnille tai ystäville. Vieraat voivat rentoutua uima-altaalla ja kylpylän äärellä tai rentoutua tilavissa huoneissa.

The Three Fifty Hotel sijaitsee historiallisessa Tennis Clubissa Palm Springsin sydämessä, ja se sijaitsee erinomaisella paikalla kävelyetäisyydellä kaupungin parhaista ravintoloista, kaupoista, vaellusreiteistä ja museoista. Tämä rauhallinen turvapaikka tarjoaa täydellisen tasapainon eristäytyneisyyden ja saavutettavuuden välillä, mikä tekee siitä halutun kohteen aikuisille matkailijoille, jotka etsivät ikimuistoista ja virkistävää pakomatkaa.
Näytä lisää
 
7.8
Hyvä
Vain Aikuisille-hotelli
Float Palm Springs - Adults Only tarjoaa idyllisen ja seesteisen pakopaikan niille, jotka etsivät rauhaa ja ovat samalla lähellä kaupungin vilkasta ydintä. Tämä vain aikuisille tarkoitettu paratiisi tarjoaa hyvin varustettuja huoneita, jotka on suunniteltu mukavuutta ja mukavuutta ajatellen ja jotka sopivat sekä pidempiin oleskeluihin että lyhyisiin viikonloppumatkoihin.

Löydä aavikkokeidas vain viiden minuutin päässä Palm Springsin viehättävästä keskustasta. Tästä lumoavasta 1950-luvun kiinteistöstä on upeat näkymät San Jacinto -vuorille, ja se sijaitsee vehreiden palmujen täyttämien maisemien keskellä. Turkoosinsininen yksityinen uima-allas ja poreallas lisäävät entisestään tämän kiehtovan retriitin viehätystä.

Float Palm Springs - Adults Only on valmis tulemaan arvostetuksi majoitusvaihtoehdoksi rakastetussa kohteessa, mikä takaa ikimuistoisen ja ihastuttavan oleskelun jokaiselle aikuiselle vierailijalle.
Näytä lisää
 
9.3
Erinomainen
Tiedot Kategoriat
Vain Aikuisille-hotelli


Hotelli joka on ottanut käyttöön kestäviä toimintatapoja


Kylpylähotelli


Näytä lisää
 
8.6
Erittäin hyvä
Alkaen $225
Alkaen $225
Vain Aikuisille-hotelli
Ingleside Inn - Adults Only on piilossa vehreiden pensasaitojen takana, ja se tarjoaa eristäytyneen turvapaikan espanjalaisen herätysliikkeen maamerkissä, vain kivenheiton päässä Palm Springsin keskustasta. Tämä historiallinen aavikkopiilopaikka, joka oli aikoinaan Hollywoodin eliitin yksinoikeudella ja vain kutsuvieraille tarkoitettu kartano, säteilee edelleen ajatonta glamouria ja rentoa hienostuneisuutta. Nauti lumoavasta ilmapiiristä, joka ulottuu uima-altaan äärellä vietetyistä iltapäivistä ikimuistoisiin martineihin legendaarisessa Melvyn's-ravintolassa.

Ingleside Inn tarjoaa 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille aikuisille suunnatun ravintolan, joka tarjoaa rauhallisen, tyylikkään ja tyylikkään ympäristön. Palkitussa Estrella Spa -kylpylässä, joka sijaitsee vain muutaman askeleen päässä sisarhotelli Avalon Hotelissa, voit virkistyä ja rentoutua. Hemmottele itseäsi rauhoittavalla CBD-hieronnalla, säteilyä lisäävällä kasvohoidolla, detoksifioivalla kuorinnalla tai erilaisilla yksilöllisillä hoidoilla.

Makua herkullisia ruokailukokemuksia ikonisessa Melvyn's Restaurant & Casablanca Lounge -ravintolassa tai uskaltaudu lyhyen matkan päähän nauttimaan eloisasta, koko päivän kestävästä kalifornialaisesta keittiöstä sisaromistuksessa's ravintolassa Chi Chi. Jokaisessa 30 ainutlaatuisessa huoneessa ja sviitissä, jotka on ripoteltu ympäri vehreää aluetta, yhdistyvät klassisen kulta-ajan hienostuneisuus ja modernit yksityiskohdat, ja niissä on omat takat, aurinkoterassit ja erikoiset kalusteet, jotka luovat Ingleside Inn - Adults Only -hotellissa ainutlaatuisen aikuisten oleskelupaikan.
Näytä lisää
 
8.5
Erittäin hyvä
Vain Aikuisille-hotelli
Pakene BelleVue Oasikseen, vain aikuisille tarkoitettuun paratiisiin, jossa rentoutuminen kohtaa jännityksen. Vain kivenheiton päässä Palm Springsin vilkkaasta sydämestä sijaitseva rauhallinen retriitti tarjoaa vieraille molempien maailmojen parhaat puolet. Jokainen huone on suunniteltu harkitusti mahdollisimman mukavaksi ja viihtyisäksi. Tarvitsitpa sitten täysin varustettua keittiötä pitkää oleskelua varten tai vain viihtyisää majoitusta lyhyelle viikonloppulomalle, BelleVue Oasis on sinun turvassasi.

Tutustu tähän idylliseen aavikon turvapaikkaan, joka sijaitsee kätevästi vain viiden minuutin päässä Palm Springsin vilkkaalta keskusta-alueelta. Lumoavasta 1950-luvun kiinteistöstä on henkeäsalpaavat näkymät San Jacinto -vuorille, ja vehreät palmupuut ja vehreät maisemat ympäröivät upeaa turkoosinsinistä yksityistä uima-allasta ja poreallasta.

Lähiaikoina päivitetyt modernia hienostuneisuutta huokuvat lomakohteen huoneet, joissa on korkeat holvikatot, uudistetut kylpyhuoneet, seinät, lattiat, ovet ja valaistus, jotka luovat ylellisen tunnelman. Koe BelleVue Oasiksen viehätysvoima ja tee siitä ainoa aikuisten majoitusvaihtoehto tässä kiehtovassa kohteessa.
Näytä lisää
 
8.0
Erittäin hyvä
Alkaen $136
Alkaen $136
Vain Aikuisille-hotelli
O Spa Resort toivottaa lämpimästi tervetulleeksi vain aikuiset vieraat taustasta, iästä, sukupuolesta ja suuntautumisesta riippumatta ja kutsuu heidät kokemaan seesteisen ja virkistävän kohteen. Tässä lumoavassa paratiisissa on luonnollisia kivennäisvesiä, jotka nuorentavat ja parantavat, ammattitaitoisia hierojia ja parantajia, kiemurtelevia puutarhoja, henkeäsalpaavia näkymiä ja viihtyisiä mutta hyvin varustettuja majoitustiloja. Kannabis- ja lemmikkiystävällisenä lomakeskuksena The O palvelee monenlaisia mieltymyksiä, vaikka tupakointi ei olekaan sallittua huoneissa.

The O:ssa juhlitaan elämän hienompia puolia päivittäin, ja se tarjoaa keskustelua, taidetta ja musiikkia luoden dynaamisen ja jatkuvasti muuttuvan ilmapiirin suunnittelun avulla. Viikonloppuisin järjestettävät musiikki- ja sosiaaliset tapahtumat palvelevat vieraita, jotka etsivät muutakin kuin hiljaisuutta. The O Spa Resort saattaa olla täydellinen pakopaikka niille, jotka etsivät zeniläistä, rentouttavaa ja stimuloivaa lomaa. Rentoudu tunnushieronnassa modernissa, rauhoittavassa hoitohuoneessa tai valitse hieronta uima-altaan äärellä cabanassa, jolloin voit todella uppoutua äärimmäiseen aavikkokokemukseen.
Näytä lisää
 
Dive Palm Springs
9.3
Erinomainen
Alkaen $327
Alkaen $327
Vain Aikuisille-hotelli
Colt's Lodge on viehättävä boutique-hotelli, yksi Palm Springsin hienoimmista, ja se on tarkoitettu vain aikuisille vieraille, eikä sinne voi majoittua alle 18-vuotiaita vieraita. Hotellissa on huoneet, joissa on omaleimainen teema ja sisustuskaava, sekä ulkouima-allas, joka on varustettu aurinkovarjoilla ja aurinkotuoleilla, kylpylä ja rauhallisen ja rentouttavan ilmapiirin ilmapiiri, joka rauhoittaa pois kaikki huolet ja ahdistukset.
Näytä lisää
 
Sparrows Lodge
9.0
Erinomainen
Alkaen $334
Alkaen $334
Vain Aikuisille-hotelli
Sparrows Lodge on viehättävä boutique-hotelli, joka tarjoaa rauhallisen ympäristön ja tyylikästä majoitusta vain yli 21-vuotiaille aikuisille vieraille. Jokainen huone on tyylikkäästi sisustettu, ja siinä on puu- ja kiviosia, ja lisäksi tarjolla on hierontateltta vieraille, jotka haluavat levätä vartaloaan, sekä ulkouima-allas, joka on varustettu sateenvarjoilla ja aurinkotuoleilla niille, jotka haluavat rentoutua veden ja auringon äärellä.
Näytä lisää
 
Sands Hotel and Spa
9.0
Erinomainen
Alkaen $248
Alkaen $248
Vain Aikuisille-hotelli
Tyylikäs, moderni ja ylellinen Sands Hotel and Spa on ensiluokkainen kohde aikuisille vieraille, jotka etsivät lomaltaan rentoutumista, rauhaa ja korkealaatuisia palveluja ja mukavuuksia. Hotellissa on tyylikkäästi sisustettuja ja ylellisiä huoneita, tyylikäs ja virkistävä kylpylä sekä hienostunut ja rauhallinen ympäristö, jossa yli 18-vuotiaat aikuiset vieraat ovat tervetulleita lepäämään, rentoutumaan ja lataamaan akkujaan.
Näytä lisää
 
Little Paradise Hotel
9.4
Erinomainen
Alkaen $200
Alkaen $200
Vain Aikuisille-hotelli
Little Paradise Hotel on pieni mutta viehättävä boutique-hotelli, jossa on vain yhdeksän huonetta ja joka tarjoaa ainutlaatuisen majoituskokemuksen vain yli 21-vuotiaille aikuisille vieraille. Mukavan ja viihtyisän majoituksen lisäksi hotellissa on myös ulkouima-allas, jossa on sateenvarjot ja aurinkotuolit, sekä intiimi ja ystävällinen ilmapiiri, joka auttaa jokaista vierasta rentoutumaan ja tuntemaan olonsa kotoisaksi.
Näytä lisää
 
8.8
Erinomainen
Alkaen $286
Alkaen $286
Vain Aikuisille-hotelli
ARRIVE Palm Springs on moderni ja tyylikkäästi sisustettu hotelli vain yli 21-vuotiaille aikuisille vieraille. Tavoitteena on luoda rauhallinen ilmapiiri, jossa vieraat voivat rentoutua, rentoutua ja ladata akkujaan, ja tässä hotellissa on tilavia ja viihtyisiä studiohuoneita nykyaikaisella tyylillä, joka saa jokaisen vieraan tuntemaan olonsa kotoisaksi.
Näytä lisää
 
9.5
Erinomainen
Alkaen $299
Alkaen $299
Vain Aikuisille-hotelli
Ylellinen Santiagon lomakeskus on tarkoitettu yksinomaan homomiehille, joten lapsia ei sallita. Huomaavainen henkilökunta ja mukavuudet, kuten ulkouima-allas ja suihkut, nuotiopaikka, aurinkotuoleja uima-altaalla ja Wi-Fi-yhteys, jossa on nopea internetyhteys, tekevät siitä erinomaisen valinnan aavikkolomalle.
Näytä lisää
 
8.0
Erittäin hyvä
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä hotelli ottaa vastaan vain yli 21-vuotiaita vieraita, ja sen avoimella sisäpihalla on uima-allas, aurinkovarjoja ja lepotuoleja. Kaikissa huoneissa ja sviiteissä on ilmastointi, ja joissakin huoneissa on jopa oma parveke.
Näytä lisää
 
Andreas Hotel & Spa
8.7
Erittäin hyvä
Alkaen $298
Alkaen $298
Vain Aikuisille-hotelli
Keskeisellä paikalla sijaitsevaan Andreas Hotel & Spa -hotelliin otetaan vain yli 21-vuotiaita aikuisia. Hotelli on rakennettu vuonna 1935, ja sen jälkeen on tehty täydellinen remontti, ja se tarjoaa nyt täyden palvelun kylpylän sekä kaasutakan, uima-altaan ja porealtaan.
Näytä lisää
 
*Lisäveroja tai -maksuja saatetaan soveltaa. Tarkista lopullinen hinta ennen varauksen tekemistä.
Kategoriat:
 •     Vain Aikuisille (95)
 •     Uima-allas (79)
 •     Ulkouima-allas (75)
 •     Pysäköinti (67)
 •     Pieni (59)
 •     Lämmitetty uima-allas (41)
 •     Koiraystävällinen (36)
 •     Häämatka (32)
 •     Romanttinen (29)
 •     Ilmainen Wi-Fi (26)
 •     Esteetön (25)
 •     Golf (24)
 •     Luksus (21)
 •     Kolme tähteä (21)
 •     Kylpylä (21)
 •     Neljä tähteä (15)
 •     Bisnes (13)
 •     Kestävyyskäytännöt (9)
 •     Boutique (7)
 •     Sähköautojen EV- latauspiste (7)
 •     Viisi tähteä (7)
 •     Kuntosali (7)
 •     Jooga (7)
 •     Sisäuima-allas (6)
 •     Yöelämä (4)
 •     Huoneet poreammeella (4)
 •     Yksityinen uima-allas (4)
 •     Huoneet takalla (3)
 •     Terveys & Turvallisuus (3)
 •     Tennis (3)
 •     Koirapuistoalue (1)
×
Tulopäivä
×
Kategoriat
1
Kartta
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Travelmyth GPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset