Auberge du Soleil, An Auberge Resort
Hotelli Rutherford
Napa
9.8
Erinomainen
Alkaen $1,814
Alkaen $1,814
Vain Aikuisille-hotelli
Auberge du Soleil on idyllisen Etelä-Ranskan inspiroima tunnelma ja design, ja se on kiehtova viiden tähden lomakeskus, joka on suunniteltu erityisesti aikuisia vieraita ajatellen. Lomakeskuksen tavoitteena on tarjota vieraille paikka, jossa he voivat levätä, rentoutua ja rentoutua, joten sinne ei oteta alle 16-vuotiaita vieraita. Hotellissa on tyylikkäästi sisustettuja ja ylellisiä huoneita, joista on upeat näkymät Napa Valleyhin, japanilaistyylinen paviljonki joogaa ja meditaatiota varten sekä virkistävimmät kylpyläpalvelut, jotka luovat ihanteellisen rentoutumisen ja rauhoittumisen ilmapiirin jokaiselle vieraalle.
Näytä lisää
 
Alila Ventana Big Sur, All Inclusive Adults Only
Lomakeskus Big Sur
Monterey
9.4
Erinomainen
Alkaen $2,525
Alkaen $2,525
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä upea viiden tähden lomakeskus on ihanteellinen kohde yli 18-vuotiaille aikuisille vieraille, jotka etsivät ylellistä ja rauhallista paikkaa levätä ja rentoutua. Rehevien luonnonmaisemien ympäröimä lomakeskus tarjoaa kylpylä- ja hyvinvointihoitoja, glamping-tiloja sekä ylellisiä sviittejä, huviloita ja taloja, ja se tekee jokaisen vieraan oleskelusta rentouttavimman ja virkistävimmän, mitä hän on koskaan kokenut.
Näytä lisää
 
9.1
Erinomainen
Alkaen $440
Alkaen $440
Vain Aikuisille-hotelli
Valoisissa, tilavissa ja tyylikkäästi sisustetuissa huviloissa tämä vain aikuisille tarkoitettu hotelli on ihanteellinen majoituspaikka 21-vuotiaille ja sitä vanhemmille vieraille. Majoituspaikka tarjoaa rauhallisen ja rauhallisen ilmapiirin, jossa vieraat voivat rentoutua ja rentoutua, ja siellä on myös huippuluokan ravintola ja virkistävät kylpyläpalvelut, jotka takaavat mahdollisimman rentouttavan ja nautinnollisen lomamatkan kaikille.
Näytä lisää
 
La Maison Hotel - Adults Only
Riverside
9.6
Erinomainen
Alkaen $304
Alkaen $304
Vain Aikuisille-hotelli
La Maison Hotel on Välimeren inspiroima boutique-hotelli, joka tarjoaa hienostunutta ja viihtyisää majoitusta vain yli 14-vuotiaille aikuisille vieraille. Hotellissa on tyylikkäästi ja ylellisesti sisustettuja huoneita, aurinkotuoleilla ja -varjoilla varustettu ulkouima-allas sekä rentouttavin ja rauhallisin ilmapiiri, jonka Palm Springsistä voi löytää, joten se on ihanteellinen pakopaikka aikuisille vieraille, jotka haluavat rentoutua ja rentoutua.
Näytä lisää
 
7.1
Hyvä
Alkaen $422
Alkaen $422
Vain Aikuisille-hotelli
Sea Mountain Nude Resort & Spa Hotel on yksi Kalifornian tunnetuimmista nudistikohteista, ja se on viiden tähden hotelli, joka on tarkoitettu vain aikuisille. Hotellin koko tiloissa noudatetaan pukeutumisvapausperiaatetta, joten se ei sovellu minkään ikäisille lapsille. Kylpylätilat, ulkouima-allas ja viihtyisät huoneet ovat vain osa hotellin tarjoamista mukavuuksista.
Näytä lisää
 
8.5
Erittäin hyvä
Alkaen $455
Alkaen $455
Vain Aikuisille-hotelli
The Colony Palms Hotel and Bungalows - Adults Only tarjoaa rentoutumisen ja ylellisyyden paratiisin 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille vieraille. Löydät mukavuutta tyylikkäistä majoitustiloista, joita koristavat Frette-lakanat ja kylpytakit sekä ylimitoitetut kylpyhuoneet, jotka on varustettu Kalista-hanoilla ja Le Labo -shampuoteilla, varmistaen hemmottelukokemuksen.

Tarjoa aikasi rentoutumiseen tässä vain aikuisille tarkoitetussa pyhäkössä. The Colony Palms Hotel on palveluksessasi, halusitpa sitten nauttia brunssin uima-altaan äärellä, ruokailla huoneessa tai viettää illan kaupungin suosituimmassa ravintolassa. Nauti uudelleen keksittyjä klassisia kalifornialaisia ruokia The Colony Club -ravintolassa, joka on hotellin tunnusomainen ravintola ja josta on upeat näköalat uima-altaalle ja vuorille.

The Colony Palms -hotellin kylpyläkokemus kohottaa nuorentumisen tunnetta. Eksklusiivinen kylpylä tarjoaa valikoiman kokonaisvaltaisia hoitoja, jotka on suunniteltu kohottamaan henkeäsi ja täydentämään vierailusi, mikä tekee siitä unohtumattoman, mullistavan lomamatkan.
Näytä lisää
 
8.8
Erinomainen
Alkaen $279
Alkaen $279
Vain Aikuisille-hotelli
Del Marcos Hotel tarjoaa laajan valikoiman viihtyisiä ja tyylikkäästi sisustettuja huoneita, joissa vieraat voivat levätä ja rentoutua, ja se on vain aikuisille tarkoitettu hotelli, joka hyväksyy vain yli 21-vuotiaat vieraat. Hotellissa on myös moderni ja tyylikkäästi sisustettu ravintola, jossa tarjoillaan herkullisia ruokia, sekä virkistävä kylpylä, joka luo täydellisen autuuden ja rentoutumisen ilmapiirin kaikille sen aikuisille vieraille.
Näytä lisää
 
Old Ranch Inn - Adults Only 21 & Up
Riverside
9.5
Erinomainen
Alkaen $180
Alkaen $180
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä boutique-hotelli ottaa vastaan vain yli 21-vuotiaita vieraita. Näin nautit varmasti vierailustasi ja vietät todella rentouttavan loman.
Näytä lisää
 
8.3
Erittäin hyvä
Alkaen $197
Alkaen $197
Vain Aikuisille-hotelli
Three Fifty Hotel, yksinoikeudella vain aikuisille tarkoitettu retriitti, on tarkoitettu 21-vuotiaille ja sitä vanhemmille vieraille, ja se tarjoaa rauhallisen ilmapiirin, jossa vierailijat voivat rentoutua ja jättää huolet taakseen. Tässä boutique-hotellissa on vain kymmenen vierashuonetta, ja se edustaa Palm Springsin täydellistä pakopaikkaa, joten se on ihanteellinen kohde rentoutumista etsiville pariskunnille tai ystäville. Vieraat voivat rentoutua uima-altaalla ja kylpylän äärellä tai rentoutua tilavissa huoneissa.

The Three Fifty Hotel sijaitsee historiallisessa Tennis Clubissa Palm Springsin sydämessä, ja se sijaitsee erinomaisella paikalla kävelyetäisyydellä kaupungin parhaista ravintoloista, kaupoista, vaellusreiteistä ja museoista. Tämä rauhallinen turvapaikka tarjoaa täydellisen tasapainon eristäytyneisyyden ja saavutettavuuden välillä, mikä tekee siitä halutun kohteen aikuisille matkailijoille, jotka etsivät ikimuistoista ja virkistävää pakomatkaa.
Näytä lisää
 
Castle Wood Theme Cottages- COUPLES ONLY
San Bernardino
8.8
Erinomainen
Alkaen $179
Alkaen $179
Vain Aikuisille-hotelli
Castle Wood Theme Cottages on ainutlaatuinen ja täysin romanttinen majoituspaikka vain pariskunnille. Siellä on tyylikkäästi suunniteltuja ja varusteltuja mökkejä, jotka herättävät satumaisen tunnelman ja antavat vaikutelman, että olette joutuneet romanttisimpaan keskiaikaiseen ympäristöön. Viihtyisien majoitusvaihtoehtojen lisäksi tämä viehättävä vain aikuisille tarkoitettu hotelli tarjoaa myös erityisiä romanttisia mukavuuksia, kuten ruusun terälehtiä, hierontaa huoneessa ja niin edelleen, varmistaakseen unohtumattoman oleskelun.
Näytä lisää
 
Float Palm Springs - Adults Only
Riverside
7.8
Hyvä
Vain Aikuisille-hotelli
Float Palm Springs - Adults Only tarjoaa idyllisen ja seesteisen pakopaikan niille, jotka etsivät rauhaa ja ovat samalla lähellä kaupungin vilkasta ydintä. Tämä vain aikuisille tarkoitettu paratiisi tarjoaa hyvin varustettuja huoneita, jotka on suunniteltu mukavuutta ja mukavuutta ajatellen ja jotka sopivat sekä pidempiin oleskeluihin että lyhyisiin viikonloppumatkoihin.

Löydä aavikkokeidas vain viiden minuutin päässä Palm Springsin viehättävästä keskustasta. Tästä lumoavasta 1950-luvun kiinteistöstä on upeat näkymät San Jacinto -vuorille, ja se sijaitsee vehreiden palmujen täyttämien maisemien keskellä. Turkoosinsininen yksityinen uima-allas ja poreallas lisäävät entisestään tämän kiehtovan retriitin viehätystä.

Float Palm Springs - Adults Only on valmis tulemaan arvostetuksi majoitusvaihtoehdoksi rakastetussa kohteessa, mikä takaa ikimuistoisen ja ihastuttavan oleskelun jokaiselle aikuiselle vierailijalle.
Näytä lisää
 
9.3
Erinomainen
Tiedot Kategoriat
Vain Aikuisille-hotelli


Hotelli joka on ottanut käyttöön kestäviä toimintatapoja


Kylpylähotelli


Näytä lisää
 
8.6
Erittäin hyvä
Alkaen $225
Alkaen $225
Vain Aikuisille-hotelli
Ingleside Inn - Adults Only on piilossa vehreiden pensasaitojen takana, ja se tarjoaa eristäytyneen turvapaikan espanjalaisen herätysliikkeen maamerkissä, vain kivenheiton päässä Palm Springsin keskustasta. Tämä historiallinen aavikkopiilopaikka, joka oli aikoinaan Hollywoodin eliitin yksinoikeudella ja vain kutsuvieraille tarkoitettu kartano, säteilee edelleen ajatonta glamouria ja rentoa hienostuneisuutta. Nauti lumoavasta ilmapiiristä, joka ulottuu uima-altaan äärellä vietetyistä iltapäivistä ikimuistoisiin martineihin legendaarisessa Melvyn's-ravintolassa.

Ingleside Inn tarjoaa 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille aikuisille suunnatun ravintolan, joka tarjoaa rauhallisen, tyylikkään ja tyylikkään ympäristön. Palkitussa Estrella Spa -kylpylässä, joka sijaitsee vain muutaman askeleen päässä sisarhotelli Avalon Hotelissa, voit virkistyä ja rentoutua. Hemmottele itseäsi rauhoittavalla CBD-hieronnalla, säteilyä lisäävällä kasvohoidolla, detoksifioivalla kuorinnalla tai erilaisilla yksilöllisillä hoidoilla.

Makua herkullisia ruokailukokemuksia ikonisessa Melvyn's Restaurant & Casablanca Lounge -ravintolassa tai uskaltaudu lyhyen matkan päähän nauttimaan eloisasta, koko päivän kestävästä kalifornialaisesta keittiöstä sisaromistuksessa's ravintolassa Chi Chi. Jokaisessa 30 ainutlaatuisessa huoneessa ja sviitissä, jotka on ripoteltu ympäri vehreää aluetta, yhdistyvät klassisen kulta-ajan hienostuneisuus ja modernit yksityiskohdat, ja niissä on omat takat, aurinkoterassit ja erikoiset kalusteet, jotka luovat Ingleside Inn - Adults Only -hotellissa ainutlaatuisen aikuisten oleskelupaikan.
Näytä lisää
 
BelleVue Oasis - Adults Only
Riverside
8.5
Erittäin hyvä
Vain Aikuisille-hotelli
Pakene BelleVue Oasikseen, vain aikuisille tarkoitettuun paratiisiin, jossa rentoutuminen kohtaa jännityksen. Vain kivenheiton päässä Palm Springsin vilkkaasta sydämestä sijaitseva rauhallinen retriitti tarjoaa vieraille molempien maailmojen parhaat puolet. Jokainen huone on suunniteltu harkitusti mahdollisimman mukavaksi ja viihtyisäksi. Tarvitsitpa sitten täysin varustettua keittiötä pitkää oleskelua varten tai vain viihtyisää majoitusta lyhyelle viikonloppulomalle, BelleVue Oasis on sinun turvassasi.

Tutustu tähän idylliseen aavikon turvapaikkaan, joka sijaitsee kätevästi vain viiden minuutin päässä Palm Springsin vilkkaalta keskusta-alueelta. Lumoavasta 1950-luvun kiinteistöstä on henkeäsalpaavat näkymät San Jacinto -vuorille, ja vehreät palmupuut ja vehreät maisemat ympäröivät upeaa turkoosinsinistä yksityistä uima-allasta ja poreallasta.

Lähiaikoina päivitetyt modernia hienostuneisuutta huokuvat lomakohteen huoneet, joissa on korkeat holvikatot, uudistetut kylpyhuoneet, seinät, lattiat, ovet ja valaistus, jotka luovat ylellisen tunnelman. Koe BelleVue Oasiksen viehätysvoima ja tee siitä ainoa aikuisten majoitusvaihtoehto tässä kiehtovassa kohteessa.
Näytä lisää
 
boon hotel + spa - adults only
Sonoma
7.9
Hyvä
Vain Aikuisille-hotelli
Ainoastaan 21-vuotiaille ja sitä vanhemmille vieraille tarkoitettu Boon Hotel Spa tarjoaa rauhallisen pakopaikan, jossa on seesteinen tila, hiljainen uima-allas, kylpylä ja 24h-allasbaari, jotka kaikki palvelevat rauhallista pakoa etsiviä aikuisia.

Tämä hienostunut 14 huoneen boutique-hotelli on piilotettu Russian River Valleyn majesteettisten vanhojen punapuumetsiköiden keskelle. Se yhdistää kohtuuhintaisen ylellisyyden poikkeukselliseen palveluun ja mukavuuksiin luoden zenin kaltaisen turvapaikan, joka kuljettaa vieraat arkipäivän kiireestä puhtaaseen autuuden tilaan.


Käy matkalla tähän pieneen palaan paratiisia Boon Hotel Spassa. Ota virkistävä juoma kunniabaarista, rentoudu auringon lämmittämän suolavesialtaan äärellä tai pelaa ystävällistä nurmikkopeliä nauttien lasillinen paikallista viiniä. Virkistäydy hieronnalla paikan päällä olevassa kylpylässä, tutustu kaupunkiin tai Armstrong Woodsiin yhdellä hotellin oransseista cruiser-pyöristä tai vain viihdy huoneessasi, jossa on luonnonmukaiset vuodevaatteet ja kuuntelet vintage-vinyyliä huoneen levysoittimesta. Boon Hotel Spa tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia ihanteellisen rentouttavan ja virkistävän kokemuksen luomiseen, ja siitä tulee varmasti arvostettu pakopaikkasi.
Näytä lisää
 
The O Spa + Resort, Adults only
Riverside
8.0
Erittäin hyvä
Alkaen $136
Alkaen $136
Vain Aikuisille-hotelli
O Spa Resort toivottaa lämpimästi tervetulleeksi vain aikuiset vieraat taustasta, iästä, sukupuolesta ja suuntautumisesta riippumatta ja kutsuu heidät kokemaan seesteisen ja virkistävän kohteen. Tässä lumoavassa paratiisissa on luonnollisia kivennäisvesiä, jotka nuorentavat ja parantavat, ammattitaitoisia hierojia ja parantajia, kiemurtelevia puutarhoja, henkeäsalpaavia näkymiä ja viihtyisiä mutta hyvin varustettuja majoitustiloja. Kannabis- ja lemmikkiystävällisenä lomakeskuksena The O palvelee monenlaisia mieltymyksiä, vaikka tupakointi ei olekaan sallittua huoneissa.

The O:ssa juhlitaan elämän hienompia puolia päivittäin, ja se tarjoaa keskustelua, taidetta ja musiikkia luoden dynaamisen ja jatkuvasti muuttuvan ilmapiirin suunnittelun avulla. Viikonloppuisin järjestettävät musiikki- ja sosiaaliset tapahtumat palvelevat vieraita, jotka etsivät muutakin kuin hiljaisuutta. The O Spa Resort saattaa olla täydellinen pakopaikka niille, jotka etsivät zeniläistä, rentouttavaa ja stimuloivaa lomaa. Rentoudu tunnushieronnassa modernissa, rauhoittavassa hoitohuoneessa tai valitse hieronta uima-altaan äärellä cabanassa, jolloin voit todella uppoutua äärimmäiseen aavikkokokemukseen.
Näytä lisää
 
Simpson House Inn
Santa Barbara
9.3
Erinomainen
Alkaen $465
Alkaen $465
Vain Aikuisille-hotelli
Simpson House Inn on vehreiden puutarhojen ympäröimä ja elegantteja viktoriaanisia taloja muistuttavassa historiallisessa kartanossa sijaitseva Simpson House Inn on täysin idyllinen retriitti vain aikuisille vieraille. Se tarjoaa ylellistä ja tyylikästä majoitusta huoneissa, jotka huokuvat viktoriaanisen ajan viehätystä, virkistävän kylpylän, joka virkistää kehoa ja mieltä, sekä rauhallisen ja rentouttavan ilmapiirin, joka valloittaa jokaisen vieraan sydämen ja tekee heidän vierailustaan unohtumattoman.
Näytä lisää
 
Dive Palm Springs
Riverside
9.3
Erinomainen
Alkaen $327
Alkaen $327
Vain Aikuisille-hotelli
Colt's Lodge on viehättävä boutique-hotelli, yksi Palm Springsin hienoimmista, ja se on tarkoitettu vain aikuisille vieraille, eikä sinne voi majoittua alle 18-vuotiaita vieraita. Hotellissa on huoneet, joissa on omaleimainen teema ja sisustuskaava, sekä ulkouima-allas, joka on varustettu aurinkovarjoilla ja aurinkotuoleilla, kylpylä ja rauhallisen ja rentouttavan ilmapiirin ilmapiiri, joka rauhoittaa pois kaikki huolet ja ahdistukset.
Näytä lisää
 
Sparrows Lodge
Riverside
9.0
Erinomainen
Alkaen $334
Alkaen $334
Vain Aikuisille-hotelli
Sparrows Lodge on viehättävä boutique-hotelli, joka tarjoaa rauhallisen ympäristön ja tyylikästä majoitusta vain yli 21-vuotiaille aikuisille vieraille. Jokainen huone on tyylikkäästi sisustettu, ja siinä on puu- ja kiviosia, ja lisäksi tarjolla on hierontateltta vieraille, jotka haluavat levätä vartaloaan, sekä ulkouima-allas, joka on varustettu sateenvarjoilla ja aurinkotuoleilla niille, jotka haluavat rentoutua veden ja auringon äärellä.
Näytä lisää
 
Sands Hotel and Spa
Riverside
9.0
Erinomainen
Alkaen $248
Alkaen $248
Vain Aikuisille-hotelli
Tyylikäs, moderni ja ylellinen Sands Hotel and Spa on ensiluokkainen kohde aikuisille vieraille, jotka etsivät lomaltaan rentoutumista, rauhaa ja korkealaatuisia palveluja ja mukavuuksia. Hotellissa on tyylikkäästi sisustettuja ja ylellisiä huoneita, tyylikäs ja virkistävä kylpylä sekä hienostunut ja rauhallinen ympäristö, jossa yli 18-vuotiaat aikuiset vieraat ovat tervetulleita lepäämään, rentoutumaan ja lataamaan akkujaan.
Näytä lisää
 
*Lisäveroja tai -maksuja saatetaan soveltaa. Tarkista lopullinen hinta ennen varauksen tekemistä.
Kategoriat:
 •     Vain Aikuisille (835)
 •     Pysäköinti (461)
 •     Pieni (304)
 •     Ilmainen Wi-Fi (241)
 •     Uima-allas (192)
 •     Luksus (184)
 •     Ulkouima-allas (177)
 •     Koiraystävällinen (171)
 •     Esteetön (109)
 •     Häämatka (75)
 •     Romanttinen (74)
 •     Kolme tähteä (73)
 •     Lämmitetty uima-allas (59)
 •     Hiihto - Laskettelu (58)
 •     Neljä tähteä (55)
 •     Viinitila (51)
 •     Golf (50)
 •     Sähköautojen EV- latauspiste (49)
 •     Kestävyyskäytännöt (41)
 •     Bisnes (38)
 •     Yöelämä (37)
 •     Kylpylä (35)
 •     Ranta (30)
 •     Boutique (29)
 •     Jooga (28)
 •     Budget (25)
 •     Yksityinen uima-allas (24)
 •     Kuntosali (24)
 •     Huoneet takalla (24)
 •     Viisi tähteä (21)
 •     Historiallinen (14)
 •     Sisäuima-allas (11)
 •     Huoneet poreammeella (9)
 •     Tennis (5)
 •     Terveys & Turvallisuus (5)
 •     Koirat majoittuvat ilmaiseksi (4)
 •     Ranta-alue (3)
 •     Koirapuistoalue (2)
 •     Kasino (1)
 •     Uima-allas kierroskaistoilla (1)
 •     Erikoinen (1)
×
Tulopäivä
×
Kategoriat
1
Kartta
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Travelmyth GPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset