Marquis Los Cabos, an All - Inclusive, Adults - Only & No Timeshare Resort
MeksikoMeksiko > Baja California Sur > La Paz
8.7
Erittäin hyvä
Alkaen $603
Alkaen $603
Vain Aikuisille-hotelli
Marquis Los Cabos on rauhallinen all inclusive -lomakeskus, josta on upeat merinäköalat ja joka on tarkoitettu vain aikuisille vieraille. Voit nauttia sen henkeäsalpaavasta sijainnista rannalla, virkistää kehoasi ja mieltäsi lomakeskuksen kylpyläpalveluissa, maistella mitä hienoimpia ruokia ja viettää monia romanttisia ja rentouttavia hetkiä tässä ylellisessä lomakeskuksessa.
Näytä lisää
 
El Dorado Royale A Spa Resort - All Inclusive
Lomakeskus Puerto Morelosissa,
MeksikoMeksiko > Quintana Roo > Benito Juarez
9.0
Erinomainen
Alkaen $445
Alkaen $445
Vain Aikuisille-hotelli
Tässä vain aikuisille tarkoitetussa hotellissa ei voida majoittaa lapsia. Lomakeskuksen ylelliset hyvinvointi-, kylpylä-, ruokailu- ja vapaa-ajanpalvelut sopivat ihanteellisesti pariskunnille ja aikuisille vieraille, jotka etsivät todella rentouttavaa ja seesteistä lomakokemusta luonnon ympäröimänä.
Näytä lisää
 
Auberge du Soleil, An Auberge Resort
Hotelli Rutherford,
YhdysvallatYhdysvallat > Kalifornia > Napa
9.8
Erinomainen
Alkaen $1,296
Alkaen $1,296
Vain Aikuisille-hotelli
Auberge du Soleil on idyllisen Etelä-Ranskan inspiroima tunnelma ja design, ja se on kiehtova viiden tähden lomakeskus, joka on suunniteltu erityisesti aikuisia vieraita ajatellen. Lomakeskuksen tavoitteena on tarjota vieraille paikka, jossa he voivat levätä, rentoutua ja rentoutua, joten sinne ei oteta alle 16-vuotiaita vieraita. Hotellissa on tyylikkäästi sisustettuja ja ylellisiä huoneita, joista on upeat näkymät Napa Valleyhin, japanilaistyylinen paviljonki joogaa ja meditaatiota varten sekä virkistävimmät kylpyläpalvelut, jotka luovat ihanteellisen rentoutumisen ja rauhoittumisen ilmapiirin jokaiselle vieraalle.
Näytä lisää
 
Casa Velas Adults Only All Inclusive
Lomakeskus Puerto Vallartassa,
MeksikoMeksiko > Jalisco > Puerto Vallarta
9.1
Erinomainen
Alkaen $569
Alkaen $569
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä Puerto Vallartan ylellinen hotelli on tarkoitettu vain aikuisille vieraille, eikä sinne voi majoittua minkään ikäisiä lapsia. Tilavien ja viihtyisien sviittien, virkistävien kylpylätilojen ja all inclusive -palveluiden ansiosta tästä lähellä rantaa sijaitsevasta hotellista tulee rentoutumisen ja virkistymisen taivas.
Näytä lisää
 
Live Aqua Beach Resort Cancun
Lomakeskus Cancunissa,
MeksikoMeksiko > Quintana Roo > Benito Juarez
8.6
Erittäin hyvä
Alkaen $653
Alkaen $653
Vain Aikuisille-hotelli
Live Aqua Beach Resort Cancun on vain aikuisille tarkoitettu Karibian paratiisi, joka lupaa tarjota ainutlaatuisen kokemuksen. Kaikki lomakeskuksen palvelut ja mukavuudet keskittyvät vierailijoiden hyvinvointiin, alkaen huoneista, jotka ovat innovaatioiden ja tyylin pyhättö. Hiljattain uusituista huoneista on henkeäsalpaavat näkymät merelle ja aromaterapia-valikko, josta vieraat voivat valita haluamansa tuoksun. Ruokailuvaihtoehdot eivät ainoastaan vastaa kaikkiin ruokavaliotarpeisiin, sillä tarjolla on vaihtoehtoja vegaaneille, kasvissyöjille ja gluteenittomille vieraille, vaan ne tarjoavat myös erilaisia paikallisia ja kansainvälisiä ruokia perinteisistä meksikolaisista ruokalajeista aasialaisiin makuihin, mikä tekee ruokailusta poikkeuksellisen konseptin. Niille, jotka haluavat todella rentoutua, Live Aqua Beach Resort Cancunin kylpylä tarjoaa ensiluokkaisia kansainvälisiä rentoutustekniikoita, jotka perustuvat aromaterapiaan, ja täyden valikoiman hierontoja ja hoitoja, jotka tarjoavat lohduttavan kokemuksen. Ei ole mikään yllätys, että Live Aqua Beach Resort Cancun on yksi alueen korkeimmin palkituista lomakohteista, jolla on sertifikaatit puhtaasta rannastaan ja joka saa jatkuvasti ylistäviä arvosteluja poikkeuksellisesta palvelustaan ja vieraskokemuksistaan, ja säilyttääkseen asemansa lomakohde ei ota vastaan lapsia.
Näytä lisää
 
Cambridge Beaches Resort and Spa
Lomakeskus Somerset,
BermudaBermuda > Sandys
8.6
Erittäin hyvä
Alkaen $355
Alkaen $355
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä elegantti ja tyylikäs lomakeskus Bermudalla tarjoaa rannalla sijaitsevaa majoitusta vain aikuisille vieraille ainutlaatuisessa ja rentouttavassa ympäristössä. Vieraat voivat virkistää kehoaan ja mieltään lomakeskuksen kylpylässä ja kuntokeskuksessa, rentoutua oman huoneensa tai mökkinsä yksityisyydessä, harjoitella golftaitojaan ja nauttia täysin siemauksin oleskelustaan tässä lapsettomassa tilassa.
Näytä lisää
 
Royal Hideaway Playacar All-Inclusive Adults Only Resort
MeksikoMeksiko > Quintana Roo > Cozumel
8.2
Erittäin hyvä
Alkaen $330
Alkaen $330
Vain Aikuisille-hotelli
Royal Hideaway Playacar on ylellinen rantalomakohde vain aikuisille vieraille, joka tarjoaa mukavaa ja tyylikästä majoitusta sekä rentouttavan ilmapiirin, jossa jokainen vieras voi levätä ja rentoutua, kaukana arkielämän ongelmista ja huolista. Tämän rauhallisen ja romanttisen ympäristön säilyttämiseksi lomakeskukseen ei voida majoittaa kaikenikäisiä lapsia.
Näytä lisää
 
Le Blanc Spa Resort Cancun Adults Only All-Inclusive
Lomakeskus Cancunissa,
MeksikoMeksiko > Quintana Roo > Benito Juarez
9.3
Erinomainen
Alkaen $899
Alkaen $899
Vain Aikuisille-hotelli
Cancunissa sijaitseva viiden tähden Le Blanc Spa Resort on hienostunut all inclusive -lomakeskus, joka sijaitsee yhdellä Meksikon upeimmista rannoista. Se palvelee vain aikuisia vieraita, ja se tarjoaa erikoisominaisuuksia ja mukavuuksia, kuten hovimestaripalvelua, yksityisiä illallisia ja maistiaisia sekä purjehduskokemuksia. Vieraita hemmotellaan yötä päivää koko heidän oleskelunsa ajan alkaen ylellisistä, design-majoitusvaihtoehdoista aina lomakohteiden hienoihin ravintoloihin ja tyylikkäisiin baareihin, jotka tarjoavat maailmanluokan huippujuomia. Luonnollista rentoutumisen ja harmonian tunnetta etsiville vieraille Blanc Spa -kylpylässä yhdistyvät huippuluokan tilat perinteisiin rentoutustekniikoihin, kun taas aktiivisemmille vieraille lomakeskus tarjoaa laajan valikoiman aktiviteetteja, kuten kuntokeskuksen, melontalautajoogaa ja ylellistä kalastusta ammattilaisten avustuksella.
Näytä lisää
 
Hyatt Zilara Cancun - All Inclusive - Adults Only
Lomakeskus Cancunissa,
MeksikoMeksiko > Quintana Roo > Benito Juarez
9.0
Erinomainen
Alkaen $601
Alkaen $601
Vain Aikuisille-hotelli
Cancúnin hotellialueen leveimmällä rannalla sijaitsee henkeäsalpaava Hyatt Zilara. Tämä vain aikuisille tarkoitettu all inclusive -lomakeskus tarjoaa perinteistä meksikolaista lämpöä intiimissä ympäristössä Karibianmeren rannalla ja tarjoaa vieraille täydellisen trooppisen paratiisikokemuksen. Hotellin 310 huonetta ja sviittiä ovat suorastaan upeita. Kaikista huoneista on henkeäsalpaavat näkymät merelle, uima-altaalle ja lomakeskukseen, ja ne on varustettu ylellisillä kylpytuotteilla, jotka tuovat ylimääräisen ripauksen hemmottelua ja varmistavat, että vieraat tuntevat olonsa hemmotelluksi ja virkistyneeksi koko oleskelunsa ajan. Hyatt Zilara tarjoaa myös hienoja ruokailuvaihtoehtoja kuudessa à la carte -ravintolassa ja gourmet-buffetravintolassa, jotka tarjoavat vieraille valikoiman kulinaarisia herkkuja. Ja koska sviitissä on tarjolla 24 tunnin ajan ruokailu, vieraat voivat tyydyttää mielihalunsa milloin tahansa. Ainoastaan 18 vuotta täyttäneille aikuisille suunnatussa hotellissa vieraat voivat todella rentoutua ja rentoutua ilman häiriötekijöitä ja nauttia maailmanluokan tiloista kaikessa rauhassa. Upeista uima-altaista ja rentouttavista varjoista kylpylä- ja wellness-keskukseen he voivat hemmotella itseään kaikella, mitä lomakeskuksella on tarjota. Rantahovimestarit huolehtivat siitä, että he viihtyvät ja että heistä huolehditaan, kun he nauttivat auringosta rannalla, kun taas romanttinen concierge huolehtii siitä, että pariskunnilla on kaikki, mitä he tarvitsevat tehdäkseen vierailustaan unohtumattoman. Lomakeskus tarjoaa myös rajattomasti alkoholijuomia ja alkoholittomia juomia ja välipaloja loungeissa ja uimabaarissa, joten vieraat voivat nauttia virkistävän cocktailin tai välipalan rentoutuessaan.
Näytä lisää
 
Valentin Imperial Riviera Maya All Inclusive - Adults Only
Lomakeskus Puerto Morelosissa,
MeksikoMeksiko > Quintana Roo > Benito Juarez
9.0
Erinomainen
Alkaen $523
Alkaen $523
Vain Aikuisille-hotelli
Valentin Imperial Riviera Maya on rentoutumisen ja rauhallisuuden all-inclusive-pyhättö, joka on tarjolla vain aikuisille vieraille. Lomakeskus pyrkii tarjoamaan vierailleen mukavimman ja rauhallisimman ympäristön, jossa he voivat todella rentoutua ja levätä, ja se tarjoaa lukuisia viiden tähden tiloja ja mukavuuksia, jotka auttavat vieraita lähtemään rentoutumisen ja stressinpoiston matkalle. Tyylikkäistä ja ylellisistä huoneista virkistävään kylpylään, tämä hotelli tekee jokaisen vierailusta unohtumattoman.
Näytä lisää
 
Secrets Maroma Beach Riviera Cancun - Adults only
MeksikoMeksiko > Quintana Roo > Cozumel
9.3
Erinomainen
Alkaen $678
Alkaen $678
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä vain aikuisille tarkoitettu lomakeskus on ihanteellinen paikka aikuisten seikkailuun, rentoutumiseen ja romantiikkaan Riviera Cancunin samettirannalla. Koska lomakeskuksen tavoitteena on tarjota romanttinen ja rauhallinen ympäristö, jossa aikuiset vieraat voivat todella rentoutua ja vapautua stressistä, lapsia tai vauvoja ei voida majoittaa tässä hotellissa.
Näytä lisää
 
Alila Ventana Big Sur, All Inclusive Adults Only
Lomakeskus Big Sur,
YhdysvallatYhdysvallat > Kalifornia > Monterey
9.4
Erinomainen
Alkaen $1,823
Alkaen $1,823
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä upea viiden tähden lomakeskus on ihanteellinen kohde yli 18-vuotiaille aikuisille vieraille, jotka etsivät ylellistä ja rauhallista paikkaa levätä ja rentoutua. Rehevien luonnonmaisemien ympäröimä lomakeskus tarjoaa kylpylä- ja hyvinvointihoitoja, glamping-tiloja sekä ylellisiä sviittejä, huviloita ja taloja, ja se tekee jokaisen vieraan oleskelusta rentouttavimman ja virkistävimmän, mitä hän on koskaan kokenut.
Näytä lisää
 
Haven Riviera Cancun - All Inclusive - Adults Only
Lomakeskus Cancunissa,
MeksikoMeksiko > Quintana Roo > Benito Juarez
9.0
Erinomainen
Alkaen $424
Alkaen $424
Vain Aikuisille-hotelli
Haven Riviera Cancun on Cancúnin ja Riviera Mayan välissä sijaitseva vain aikuisille tarkoitettu all inclusive -lomakeskus, joka tarjoaa vieraille ylellisyyttä ja hienostuneisuutta meren äärellä. Lomakeskus sijaitsee 250 hehtaarin laajuisella kauniilla maisema-alueella, josta on upeat näkymät kimaltelevalle Karibianmerelle. Vieraat voivat valita monipuolisesta ravintolavalikoimasta, jonka vaihtoehdot vaihtelevat maailmanlaajuisista fine dining -kokemuksista lumoavilla merinäköaloilla rennompiin, paljain jaloin hiekalla grillaaviin grilli- ja välipalavaihtoehtoihin. Ravintoloissa juhlitaan Meksikon Karibian makuja, kauneutta ja eloisuutta, mikä takaa, että vieraat löytävät jotain makunystyröitään tyydyttävää. Hemmottelukokemusta etsiville vieraille MySenses Spa on yksi Meksikon Karibian parhaista uusista kylpylöistä. Se tarjoaa rauhallisen ilmapiirin, avantgardistisia palveluja ja hoitomuotoja, joihin sisältyy mayojen parantavia filosofioita, ja varmistaa, että vieraat lähtevät sieltä nuorentuneina ja rentoutuneina. Haven Riviera Cancun on vain aikuisille tarkoitettu lomakeskus, ja se on täydellinen kohde romanttista lomaa etsiville. Sen upean sijainnin, ylellisten mukavuuksien ja moitteettoman palvelun ansiosta vieraat voivat juhlia häitään, häämatkaansa tai vuosipäiväänsä puhtaan romantiikan ja hemmottelun ilmapiirissä.
Näytä lisää
 
Excellence Playa Mujeres - Adults Only - All Inclusive
Hotelli Cancunissa,
MeksikoMeksiko > Quintana Roo > Benito Juarez
Alkaen $689
Alkaen $689
Vain Aikuisille-hotelli
Excellence Playa Mujeres on rannalla sijaitseva paratiisi, joka tarjoaa uudenlaisen näkökulman All-inclusive-keskuksiin ja sopii täydellisesti niille, jotka etsivät ylellistä Cancun-kokemusta. Maailmanluokan kulinaarinen tarjonta, avarat sviitit ja henkeäsalpaavat näköalat, ja jokainen yksityiskohta on suunniteltu huolellisesti, jotta vieraat voivat kokea poikkeuksellista. Playa Mujeresin luonnonkauneutta juhlitaan tämän vain aikuisille tarkoitetun leikkikentän jokaisella osa-alueella, jossa on kiemurtelevia uima-altaita ja vertaansa vailla olevat merinäköalat. Tilavista sviiteistä yksityisiin puutarhakeitaisiin ja ruokailuvaihtoehtoihin ulkona ja rannalla, Cancúnin kauneus on sisällytetty lomakeskuksen jokaiseen osaan. Excellence Playa Mujeresin sviitit on suunniteltu juhlistamaan alueen luonnonkauneutta sisä- ja ulko-oleskelutiloilla, lattiasta kattoon ulottuvilla ikkunoilla ja luonnon elementeillä, jotka on sisällytetty kalusteisiin ja sisustukseen. Romanttinen loma on täydellinen, kun kaikissa sviiteissä on ylisuuret porealtaat, tilavat yksityiset terassit, kylpyhuonekylpyhuoneet, sadesuihkut ja moitteeton palvelu sviitissä. Excellence Playa Mujeres nostaa kaiken kulinaristisen tasolle, sillä kaikki Cancúnin parhaat ravintolat sijaitsevat lomakeskuksen alueella. Rentoista romanttisiin ja hienostuneisiin, suolaisista makeisiin, tarjolla on jotakin erikoista jokaiseen makuun ja jokaiseen mielialaan. Niille, jotka haluavat rentoutua ja paeta arkea, luksuskylpylä tarjoaa täydellisen pakopaikan. Lisensoidut terapeutit hemmottelevat vieraita rauhoittavilla hoidoilla hoitohuoneissa ja huippuluokan vesipiireissä ja höyrysaunoissa. Lomakeskus on kuratoinut vieraiden käyttöön valikoiman tarjontaa ja lomakeskuksen aktiviteetteja, joihin he voivat osallistua. Excellence Playa Mujeres tarjoaa kaiken, halusivatpa he sitten hemmotella itseään avovesillä, vapauttaa sisäisen kokin sisäisen kokin paikan päällä järjestettävällä ruoanlaittokurssilla tai latautua rantajoogalla.
Näytä lisää
 
La Serena Villas, A Kirkwood Collection Hotel
YhdysvallatYhdysvallat > Kalifornia > Riverside
9.3
Erinomainen
Alkaen $759
Alkaen $759
Vain Aikuisille-hotelli
Valoisissa, tilavissa ja tyylikkäästi sisustetuissa huviloissa tämä vain aikuisille tarkoitettu hotelli on ihanteellinen majoituspaikka 21-vuotiaille ja sitä vanhemmille vieraille. Majoituspaikka tarjoaa rauhallisen ja rauhallisen ilmapiirin, jossa vieraat voivat rentoutua ja rentoutua, ja siellä on myös huippuluokan ravintola ja virkistävät kylpyläpalvelut, jotka takaavat mahdollisimman rentouttavan ja nautinnollisen lomamatkan kaikille.
Näytä lisää
 
Secrets Playa Mujeres Golf & Spa Resort - All Inclusive Adults Only
Lomakeskus Cancunissa,
MeksikoMeksiko > Quintana Roo > Benito Juarez
8.3
Erittäin hyvä
Alkaen $406
Alkaen $406
Vain Aikuisille-hotelli
Secrets Playa Mujeres Golf & Spa Resort sijaitsee Playa Mujeresin suljetussa yhteisössä, jota ympäröivät koskemattomat valkoiset hiekkarannat ja turkoosit Karibianmeret. Se on all-inclusive-paratiisi, joka on vain aikuisille. Tässä upeassa lomakeskuksessa on kaikki sviitit, ja se sijaitsee maailmankuululla 18-reikäisellä Greg Normanin golfkentällä, joten se on täydellinen pakopaikka golfin ystäville. Romanttista pakomatkaa etsiville pariskunnille Secrets Playa Mujeres Golf & Spa Resort on ehdoton kohde. Lomakeskus tarjoaa lumoavat merinäköalat, gourmet-huonepalvelun ja auringonlaskun aikaisia kävelyretkiä rannalla, mikä sopii täydellisesti viettämään laatuaikaa rakkaasi kanssa. Ylellisillä concierge-palveluilla ja puhtailla hemmotteluhetkillä vieraat kietoutuvat täydelliseen ilmapiiriin romanttista lomaa varten. He voivat nauttia herkullisesta ruokailusta, rajattomista juomista, ylellisistä majoituksista, loputtomista aktiviteeteista ja iltaviihteestä samalla, kun he nauttivat lomakeskuksen viehättävästä ympäristöstä. Secrets Spa by Pevonia -kylpylässä vieraat voivat nauttia 16 000 neliömetrin alueella sijaitsevasta puhdasta hemmottelua tarjoavasta ylevästä ilmapiiristä. Tarjolla on nuorentavia vartalokääreitä, silmähoitoja, rentouttavia hierontoja ja vesihoitopiiri, jotka kaikki on suunniteltu nuorentamaan ja rauhoittamaan aisteja tässä eristäytyneessä kylpylän pyhätössä.
Näytä lisää
 
Hotel Wailea, Relais & Châteaux - Adults Only
Hotelli Waileassa,
YhdysvallatYhdysvallat > Havaiji > Maui
9.3
Erinomainen
Alkaen $1,002
Alkaen $1,002
Vain Aikuisille-hotelli
Suurin mahdollinen ylellisyys ja rentoutuminen odottavat Hotel Waileassa, Relais & Châteaux'ssa, joka on ensisijainen kohde vain aikuisille vieraille. Tässä viiden tähden lomakeskuksessa on ylellisiä ja tyylikkäästi sisustettuja sviittejä, loputtomia Zen-henkisiä puutarhoja, hyvin varustettu hyvinvointikeskus sekä rauhallinen ja hiljainen ilmapiiri, ja se takaa, että saat ansaitsemasi yksityisyyden ja hiljaisuuden, jotta lomasi olisi mahdollisimman rentouttava ja stressitön.
Näytä lisää
 
Secrets The Vine Cancun - All Inclusive Adults Only
Lomakeskus Cancunissa,
MeksikoMeksiko > Quintana Roo > Benito Juarez
8.6
Erittäin hyvä
Alkaen $484
Alkaen $484
Vain Aikuisille-hotelli
Secrets The Vine Cancun on ehdoton vierailukohde matkustajille, jotka etsivät aikuisten turvapaikkaa, jota määrittävät erittäin hienostunut arkkitehtuuri, mielikuvitukselliset suunnitteluelementit ja viettelevät mukavuudet. Tämä dramaattinen kaupunkitorni kohoaa turkoosin reunustaman rannan yläpuolelle Cancúnin sydämessä ja tarjoaa henkeäsalpaavat näkymät Karibianmerelle sekä runsaasti ylellisiä ominaisuuksia. Secrets The Vine Cancunin vieraat arvostavat tyylikkäitä ja tilavia majoitustiloja, joissa on yksityiset parvekkeet upeilla näköaloilla. Lomakeskus on sitoutunut kohottamaan all inclusive -kokemusta ja varmistaa, että kaikki vieraiden tarvitsema sisältyy heidän oleskeluunsa, gourmet-ruoasta ja luokkansa parhaasta palvelusta loputtomiin päivä- ja yöaktiviteetteihin. Yksi resortin houkuttelevimmista ominaisuuksista on sen laaja viinikokoelma, jota on saatavilla yli kymmenessä baarissa ja gourmet-ravintolassa eri puolilla kiinteistöä. Concierge-palveluiden ja räätälöityjen tapahtumien ansiosta Secrets The Vine Cancun tarjoaa yksinoikeuden ja hienostuneisuuden tason, joka erottaa sen muista kohteista. Rentoutumista etsiville Secrets Spa by Pevonia tarjoaa yli 12 000 neliömetriä hemmottelua, kuten trooppisia vartalokääreitä, kasvohoitoja ja parihierontoja. Secrets The Vine Cancun on ihanteellinen kohde niille, jotka etsivät romanttista ja ylellistä lomaa Jukatanin niemimaalla. Se on täydellinen paikka aikuisille, jotka haluavat paeta maailmaa ja hemmotella itseään puhtaalla ylellisyydellä, sillä se on sitoutunut hienostuneeseen eleganssiin ja hienostuneisiin mukavuuksiin.
Näytä lisää
 
H2O Suites- Adults Only
Lomakeskus Key Westissä,
YhdysvallatYhdysvallat > Florida > Monroe
9.3
Erinomainen
Alkaen $667
Alkaen $667
Vain Aikuisille-hotelli
H2O Suites on ylellinen ja tasokas boutique-hotelli, joka on tarkoitettu yksinomaan yli 25-vuotiaille aikuisille. Vieraat voivat kokea Key Westin ytimen hitaammassa ja rauhallisemmassa tahdissa, paistatella trooppisessa saarielämässä ja maistella herkullisia ruokia. Residenssin inspiroimat ylelliset sviitit tarjoavat nykyaikaiset mukavuudet ja kodin tunteen kaukana kotoa, ja niissä on kaikki palvelut, jotka tekevät jokaisesta vierailusta mukavan, unohtumattoman ja arvokkaan. Jokainen H2O Suitesin sviitti on suunniteltu äärimmäistä mukavuutta ja rentoutumista silmällä pitäen, ja siinä on yksityiset parvekkeet, uima-altaat ja kattoterassi, jolta avautuvat henkeäsalpaavat näkymät Key Westiin. Kattouima-allas on täydellinen paikka paistatella auringossa ja vilvoitella altaassa samalla kun nautit virkistäviä käsityöläiscocktaileja terassibaarista. Ylellisten mukavuuksien ja rentoutumisen lisäksi H2O Suites tarjoaa myös huippuluokan kuntosalitilat. Vieraat voivat antaa energiaa ja pysyä kunnossa nauttien samalla Key Westin maisemista hyvin varustetussa kuntokeskuksessa, jossa on uusimmat Cybex-laitteet. Tutustu Key Westiin henkilökohtaisen concierge-palvelun avulla. Asiantunteva henkilökunta auttaa suunnittelemaan ja järjestämään jokaisen vierailun ja antaa sisäpiirin vinkkejä kuuluisista ravintoloista, merkittävistä nähtävyyksistä ja alueen piilotetuista helmistä. Halusivatpa vieraat kokea vilkkaan yöelämän tai rannan rauhallisuuden, H2O Suites on täydellinen lähtökohta saariseikkailuille.
Näytä lisää
 
Turquoize at Hyatt Ziva Cancun - Adults Only - All Inclusive
Lomakeskus Cancunissa,
MeksikoMeksiko > Quintana Roo > Benito Juarez
9.3
Erinomainen
Alkaen $841
Alkaen $841
Vain Aikuisille-hotelli
Hyatt Ziva Cancunin himoitussa perhekohteessa sijaitseva Turquoize on rauhallinen, vain aikuisille tarkoitettu turvapaikka, joka tarjoaa eristäytyneen pakopaikan vieraille, jotka etsivät ylellistä ja eksklusiivista kokemusta. Turquoize seisoo korkealla luonnonkauniilla niemimaalla, jota ympäröi kolmelta puolelta kimalteleva meri, ja tarjoaa vieraille vertaansa vailla olevat näkymät ja pääsyn joihinkin lomakeskuksen parhaista merimaisemista. VIP-sisäänkirjautumisen ja erityisten etuoikeuksien ansiosta Turquoize-vieraat nauttivat monista parannetuista mukavuuksista, kuten yksinoikeudesta päästä yksityiseen Punta Vista -kattobaariin. Vieraat voivat myös nauttia resortin palkituista all-inclusive-palveluista, kuten hienosta ruokailusta, viihteestä ja maailmanluokan kylpylästä. Turquoize-vieraiden käytettävissä on kymmenen ruokapaikkaa ja kuusi baaria, joista jokainen tarjoaa ainutlaatuisen kulinaarisen kokemuksen. Tequila-sommelierit ovat käytettävissä ehdottamaan täydellistä seuraa paikallisille ruokalajeille, ja hienot viinit sopivat täydellisesti yhteen kansainvälisten ruokien kanssa. Lomakeskuksen upeat merenrantamaisemat ja eläväinen kulttuuri tarjoavat vieraille loputtomasti mahdollisuuksia tutustua paikalliseen alueeseen ja tehdä yhteistyötä sen kanssa. Vieraat voivat nauttia elävästä viihteestä, vesiaktiviteeteista ja muusta - kaikki sisältyy heidän oleskeluunsa. Turquoize:n erityinen pääsy vain aikuisille ja eristäytynyt sijainti Hyatt Ziva Cancunissa tekevät siitä täydellisen kohteen pariskunnille, jotka etsivät romanttista pakomatkaa, tai kaveriporukoille, jotka haluavat hemmotella ylellisyyttä. Lomakeskuksen innovatiiviset swim-up-sviitit, henkeäsalpaavat näköalat ja henkilökohtaiset hovimestaripalvelut ovat vain muutamia odottamattomia ylellisyyksiä, joista vieraat voivat nauttia oleskelunsa aikana.
Näytä lisää
 
*Lisäveroja tai -maksuja saatetaan soveltaa. Tarkista lopullinen hinta ennen varauksen tekemistä.
Kategoriat:
 •     Vain Aikuisille (14308)
 •     Pysäköinti (7897)
 •     Uima-allas (4300)
 •     Pieni (4157)
 •     Ulkouima-allas (3474)
 •     Ilmainen Wi-Fi (2984)
 •     Luksus (2722)
 •     Koiraystävällinen (2412)
 •     Ranta (1831)
 •     Hiihto - Laskettelu (1443)
 •     Romanttinen (1136)
 •     Lämmitetty uima-allas (942)
 •     Yksityinen uima-allas (930)
 •     Häämatka (913)
 •     Ympäristöystävällinen (898)
 •     Esteetön (778)
 •     Kolme tähteä (743)
 •     Neljä tähteä (621)
 •     Bisnes (418)
 •     Kylpylä (400)
 •     Kuntosali (391)
 •     Sisäuima-allas (374)
 •     Budget (356)
 •     Yöelämä (350)
 •     Golf (340)
 •     Viisi tähteä (329)
 •     Sähköautojen EV- latauspiste (316)
 •     Jooga (309)
 •     Boutique (211)
 •     Ranta-alue (185)
 •     Huoneet poreammeella (124)
 •     Historiallinen (123)
 •     Huoneet takalla (114)
 •     Viinitila (94)
 •     Tennis (85)
 •     All-Inklusive Palvelupaketit (76)
 •     Panoraamamaisema uima-allas (74)
 •     Terveys & Turvallisuus (60)
 •     Infinity uima-allas (56)
 •     Koirat majoittuvat ilmaiseksi (40)
 •     Uima-allas Swim Up-baari (34)
 •     Uima-allas katolla (32)
 •     Kasino (11)
 •     Koirapuistoalue (11)
 •     Uima-allas kierroskaistoilla (10)
 •     Kummitus (9)
 •     Perhe (8)
 •     Liukumäki uima-allas (5)
 •     Leppoisa Joki (5)
 •     Koiranhoitopalvelu (2)
 •     Pilvenpiirtäjä (1)
 •     Kelluva Villa (1)
 •     Talo puussa (1)
 •     Erikoinen (1)
 •     Vesipuisto (1)
×
Tulopäivä
×
Kategoriat
1
Kartta
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Plugin for ChatGPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset