El Dorado Royale A Spa Resort - More Inclusive
Benito Juarez
8.2
Erittäin hyvä
Alkaen $315
Alkaen $315
Vain Aikuisille-hotelli
Tässä vain aikuisille tarkoitetussa hotellissa ei voida majoittaa lapsia. Lomakeskuksen ylelliset hyvinvointi-, kylpylä-, ruokailu- ja vapaa-ajanpalvelut sopivat ihanteellisesti pariskunnille ja aikuisille vieraille, jotka etsivät todella rentouttavaa ja seesteistä lomakokemusta luonnon ympäröimänä.
Näytä lisää
 
Live Aqua Beach Resort Cancun
Lomakeskus Cancunissa
Benito Juarez
8.6
Erittäin hyvä
Alkaen $502
Alkaen $502
Vain Aikuisille-hotelli
Live Aqua Beach Resort Cancun on vain aikuisille tarkoitettu Karibian paratiisi, joka lupaa tarjota ainutlaatuisen kokemuksen. Kaikki lomakeskuksen palvelut ja mukavuudet keskittyvät vierailijoiden hyvinvointiin, alkaen huoneista, jotka ovat innovaatioiden ja tyylin pyhättö. Hiljattain uusituista huoneista on henkeäsalpaavat näkymät merelle ja aromaterapia-valikko, josta vieraat voivat valita haluamansa tuoksun. Ruokailuvaihtoehdot eivät ainoastaan vastaa kaikkiin ruokavaliotarpeisiin, sillä tarjolla on vaihtoehtoja vegaaneille, kasvissyöjille ja gluteenittomille vieraille, vaan ne tarjoavat myös erilaisia paikallisia ja kansainvälisiä ruokia perinteisistä meksikolaisista ruokalajeista aasialaisiin makuihin, mikä tekee ruokailusta poikkeuksellisen konseptin. Niille, jotka haluavat todella rentoutua, Live Aqua Beach Resort Cancunin kylpylä tarjoaa ensiluokkaisia kansainvälisiä rentoutustekniikoita, jotka perustuvat aromaterapiaan, ja täyden valikoiman hierontoja ja hoitoja, jotka tarjoavat lohduttavan kokemuksen. Ei ole mikään yllätys, että Live Aqua Beach Resort Cancun on yksi alueen korkeimmin palkituista lomakohteista, jolla on sertifikaatit puhtaasta rannastaan ja joka saa jatkuvasti ylistäviä arvosteluja poikkeuksellisesta palvelustaan ja vieraskokemuksistaan, ja säilyttääkseen asemansa lomakohde ei ota vastaan lapsia.
Näytä lisää
 
8.3
Erittäin hyvä
Alkaen $291
Alkaen $291
Vain Aikuisille-hotelli
Royal Hideaway Playacar on ylellinen rantalomakohde vain aikuisille vieraille, joka tarjoaa mukavaa ja tyylikästä majoitusta sekä rentouttavan ilmapiirin, jossa jokainen vieras voi levätä ja rentoutua, kaukana arkielämän ongelmista ja huolista. Tämän rauhallisen ja romanttisen ympäristön säilyttämiseksi lomakeskukseen ei voida majoittaa kaikenikäisiä lapsia.
Näytä lisää
 
Le Blanc Spa Resort Cancun Adults Only All-Inclusive
Lomakeskus Cancunissa
Benito Juarez
9.1
Erinomainen
Alkaen $849
Alkaen $849
Vain Aikuisille-hotelli
Cancunissa sijaitseva viiden tähden Le Blanc Spa Resort on hienostunut all inclusive -lomakeskus, joka sijaitsee yhdellä Meksikon upeimmista rannoista. Se palvelee vain aikuisia vieraita, ja se tarjoaa erikoisominaisuuksia ja mukavuuksia, kuten hovimestaripalvelua, yksityisiä illallisia ja maistiaisia sekä purjehduskokemuksia. Vieraita hemmotellaan yötä päivää koko heidän oleskelunsa ajan alkaen ylellisistä, design-majoitusvaihtoehdoista aina lomakohteiden hienoihin ravintoloihin ja tyylikkäisiin baareihin, jotka tarjoavat maailmanluokan huippujuomia. Luonnollista rentoutumisen ja harmonian tunnetta etsiville vieraille Blanc Spa -kylpylässä yhdistyvät huippuluokan tilat perinteisiin rentoutustekniikoihin, kun taas aktiivisemmille vieraille lomakeskus tarjoaa laajan valikoiman aktiviteetteja, kuten kuntokeskuksen, melontalautajoogaa ja ylellistä kalastusta ammattilaisten avustuksella.
Näytä lisää
 
Hyatt Zilara Cancun - All Inclusive - Adults Only
Lomakeskus Cancunissa
Benito Juarez
9.0
Erinomainen
Alkaen $490
Alkaen $490
Vain Aikuisille-hotelli
Cancúnin hotellialueen leveimmällä rannalla sijaitsee henkeäsalpaava Hyatt Zilara. Tämä vain aikuisille tarkoitettu all inclusive -lomakeskus tarjoaa perinteistä meksikolaista lämpöä intiimissä ympäristössä Karibianmeren rannalla ja tarjoaa vieraille täydellisen trooppisen paratiisikokemuksen. Hotellin 310 huonetta ja sviittiä ovat suorastaan upeita. Kaikista huoneista on henkeäsalpaavat näkymät merelle, uima-altaalle ja lomakeskukseen, ja ne on varustettu ylellisillä kylpytuotteilla, jotka tuovat ylimääräisen ripauksen hemmottelua ja varmistavat, että vieraat tuntevat olonsa hemmotelluksi ja virkistyneeksi koko oleskelunsa ajan. Hyatt Zilara tarjoaa myös hienoja ruokailuvaihtoehtoja kuudessa à la carte -ravintolassa ja gourmet-buffetravintolassa, jotka tarjoavat vieraille valikoiman kulinaarisia herkkuja. Ja koska sviitissä on tarjolla 24 tunnin ajan ruokailu, vieraat voivat tyydyttää mielihalunsa milloin tahansa. Ainoastaan 18 vuotta täyttäneille aikuisille suunnatussa hotellissa vieraat voivat todella rentoutua ja rentoutua ilman häiriötekijöitä ja nauttia maailmanluokan tiloista kaikessa rauhassa. Upeista uima-altaista ja rentouttavista varjoista kylpylä- ja wellness-keskukseen he voivat hemmotella itseään kaikella, mitä lomakeskuksella on tarjota. Rantahovimestarit huolehtivat siitä, että he viihtyvät ja että heistä huolehditaan, kun he nauttivat auringosta rannalla, kun taas romanttinen concierge huolehtii siitä, että pariskunnilla on kaikki, mitä he tarvitsevat tehdäkseen vierailustaan unohtumattoman. Lomakeskus tarjoaa myös rajattomasti alkoholijuomia ja alkoholittomia juomia ja välipaloja loungeissa ja uimabaarissa, joten vieraat voivat nauttia virkistävän cocktailin tai välipalan rentoutuessaan.
Näytä lisää
 
9.1
Erinomainen
Alkaen $423
Alkaen $423
Vain Aikuisille-hotelli
Valentin Imperial Riviera Maya on rentoutumisen ja rauhallisuuden all-inclusive-pyhättö, joka on tarjolla vain aikuisille vieraille. Lomakeskus pyrkii tarjoamaan vierailleen mukavimman ja rauhallisimman ympäristön, jossa he voivat todella rentoutua ja levätä, ja se tarjoaa lukuisia viiden tähden tiloja ja mukavuuksia, jotka auttavat vieraita lähtemään rentoutumisen ja stressinpoiston matkalle. Tyylikkäistä ja ylellisistä huoneista virkistävään kylpylään, tämä hotelli tekee jokaisen vierailusta unohtumattoman.
Näytä lisää
 
9.3
Erinomainen
Alkaen $526
Alkaen $526
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä vain aikuisille tarkoitettu lomakeskus on ihanteellinen paikka aikuisten seikkailuun, rentoutumiseen ja romantiikkaan Riviera Cancunin samettirannalla. Koska lomakeskuksen tavoitteena on tarjota romanttinen ja rauhallinen ympäristö, jossa aikuiset vieraat voivat todella rentoutua ja vapautua stressistä, lapsia tai vauvoja ei voida majoittaa tässä hotellissa.
Näytä lisää
 
Haven Riviera Cancun - All Inclusive - Adults Only
Lomakeskus Cancunissa
Benito Juarez
9.0
Erinomainen
Alkaen $319
Alkaen $319
Vain Aikuisille-hotelli
Haven Riviera Cancun on Cancúnin ja Riviera Mayan välissä sijaitseva vain aikuisille tarkoitettu all inclusive -lomakeskus, joka tarjoaa vieraille ylellisyyttä ja hienostuneisuutta meren äärellä. Lomakeskus sijaitsee 250 hehtaarin laajuisella kauniilla maisema-alueella, josta on upeat näkymät kimaltelevalle Karibianmerelle. Vieraat voivat valita monipuolisesta ravintolavalikoimasta, jonka vaihtoehdot vaihtelevat maailmanlaajuisista fine dining -kokemuksista lumoavilla merinäköaloilla rennompiin, paljain jaloin hiekalla grillaaviin grilli- ja välipalavaihtoehtoihin. Ravintoloissa juhlitaan Meksikon Karibian makuja, kauneutta ja eloisuutta, mikä takaa, että vieraat löytävät jotain makunystyröitään tyydyttävää. Hemmottelukokemusta etsiville vieraille MySenses Spa on yksi Meksikon Karibian parhaista uusista kylpylöistä. Se tarjoaa rauhallisen ilmapiirin, avantgardistisia palveluja ja hoitomuotoja, joihin sisältyy mayojen parantavia filosofioita, ja varmistaa, että vieraat lähtevät sieltä nuorentuneina ja rentoutuneina. Haven Riviera Cancun on vain aikuisille tarkoitettu lomakeskus, ja se on täydellinen kohde romanttista lomaa etsiville. Sen upean sijainnin, ylellisten mukavuuksien ja moitteettoman palvelun ansiosta vieraat voivat juhlia häitään, häämatkaansa tai vuosipäiväänsä puhtaan romantiikan ja hemmottelun ilmapiirissä.
Näytä lisää
 
Alkaen $690
Alkaen $690
Vain Aikuisille-hotelli
Excellence Playa Mujeres on rannalla sijaitseva paratiisi, joka tarjoaa uudenlaisen näkökulman All-inclusive-keskuksiin ja sopii täydellisesti niille, jotka etsivät ylellistä Cancun-kokemusta. Maailmanluokan kulinaarinen tarjonta, avarat sviitit ja henkeäsalpaavat näköalat, ja jokainen yksityiskohta on suunniteltu huolellisesti, jotta vieraat voivat kokea poikkeuksellista. Playa Mujeresin luonnonkauneutta juhlitaan tämän vain aikuisille tarkoitetun leikkikentän jokaisella osa-alueella, jossa on kiemurtelevia uima-altaita ja vertaansa vailla olevat merinäköalat. Tilavista sviiteistä yksityisiin puutarhakeitaisiin ja ruokailuvaihtoehtoihin ulkona ja rannalla, Cancúnin kauneus on sisällytetty lomakeskuksen jokaiseen osaan. Excellence Playa Mujeresin sviitit on suunniteltu juhlistamaan alueen luonnonkauneutta sisä- ja ulko-oleskelutiloilla, lattiasta kattoon ulottuvilla ikkunoilla ja luonnon elementeillä, jotka on sisällytetty kalusteisiin ja sisustukseen. Romanttinen loma on täydellinen, kun kaikissa sviiteissä on ylisuuret porealtaat, tilavat yksityiset terassit, kylpyhuonekylpyhuoneet, sadesuihkut ja moitteeton palvelu sviitissä. Excellence Playa Mujeres nostaa kaiken kulinaristisen tasolle, sillä kaikki Cancúnin parhaat ravintolat sijaitsevat lomakeskuksen alueella. Rentoista romanttisiin ja hienostuneisiin, suolaisista makeisiin, tarjolla on jotakin erikoista jokaiseen makuun ja jokaiseen mielialaan. Niille, jotka haluavat rentoutua ja paeta arkea, luksuskylpylä tarjoaa täydellisen pakopaikan. Lisensoidut terapeutit hemmottelevat vieraita rauhoittavilla hoidoilla hoitohuoneissa ja huippuluokan vesipiireissä ja höyrysaunoissa. Lomakeskus on kuratoinut vieraiden käyttöön valikoiman tarjontaa ja lomakeskuksen aktiviteetteja, joihin he voivat osallistua. Excellence Playa Mujeres tarjoaa kaiken, halusivatpa he sitten hemmotella itseään avovesillä, vapauttaa sisäisen kokin sisäisen kokin paikan päällä järjestettävällä ruoanlaittokurssilla tai latautua rantajoogalla.
Näytä lisää
 
8.2
Erittäin hyvä
Alkaen $474
Alkaen $474
Vain Aikuisille-hotelli
Secrets Playa Mujeres Golf & Spa Resort sijaitsee Playa Mujeresin suljetussa yhteisössä, jota ympäröivät koskemattomat valkoiset hiekkarannat ja turkoosit Karibianmeret. Se on all-inclusive-paratiisi, joka on vain aikuisille. Tässä upeassa lomakeskuksessa on kaikki sviitit, ja se sijaitsee maailmankuululla 18-reikäisellä Greg Normanin golfkentällä, joten se on täydellinen pakopaikka golfin ystäville. Romanttista pakomatkaa etsiville pariskunnille Secrets Playa Mujeres Golf & Spa Resort on ehdoton kohde. Lomakeskus tarjoaa lumoavat merinäköalat, gourmet-huonepalvelun ja auringonlaskun aikaisia kävelyretkiä rannalla, mikä sopii täydellisesti viettämään laatuaikaa rakkaasi kanssa. Ylellisillä concierge-palveluilla ja puhtailla hemmotteluhetkillä vieraat kietoutuvat täydelliseen ilmapiiriin romanttista lomaa varten. He voivat nauttia herkullisesta ruokailusta, rajattomista juomista, ylellisistä majoituksista, loputtomista aktiviteeteista ja iltaviihteestä samalla, kun he nauttivat lomakeskuksen viehättävästä ympäristöstä. Secrets Spa by Pevonia -kylpylässä vieraat voivat nauttia 16 000 neliömetrin alueella sijaitsevasta puhdasta hemmottelua tarjoavasta ylevästä ilmapiiristä. Tarjolla on nuorentavia vartalokääreitä, silmähoitoja, rentouttavia hierontoja ja vesihoitopiiri, jotka kaikki on suunniteltu nuorentamaan ja rauhoittamaan aisteja tässä eristäytyneessä kylpylän pyhätössä.
Näytä lisää
 
Secrets The Vine Cancun - All Inclusive Adults Only
Lomakeskus Cancunissa
Benito Juarez
8.6
Erittäin hyvä
Alkaen $458
Alkaen $458
Vain Aikuisille-hotelli
Secrets The Vine Cancun on ehdoton vierailukohde matkustajille, jotka etsivät aikuisten turvapaikkaa, jota määrittävät erittäin hienostunut arkkitehtuuri, mielikuvitukselliset suunnitteluelementit ja viettelevät mukavuudet. Tämä dramaattinen kaupunkitorni kohoaa turkoosin reunustaman rannan yläpuolelle Cancúnin sydämessä ja tarjoaa henkeäsalpaavat näkymät Karibianmerelle sekä runsaasti ylellisiä ominaisuuksia. Secrets The Vine Cancunin vieraat arvostavat tyylikkäitä ja tilavia majoitustiloja, joissa on yksityiset parvekkeet upeilla näköaloilla. Lomakeskus on sitoutunut kohottamaan all inclusive -kokemusta ja varmistaa, että kaikki vieraiden tarvitsema sisältyy heidän oleskeluunsa, gourmet-ruoasta ja luokkansa parhaasta palvelusta loputtomiin päivä- ja yöaktiviteetteihin. Yksi resortin houkuttelevimmista ominaisuuksista on sen laaja viinikokoelma, jota on saatavilla yli kymmenessä baarissa ja gourmet-ravintolassa eri puolilla kiinteistöä. Concierge-palveluiden ja räätälöityjen tapahtumien ansiosta Secrets The Vine Cancun tarjoaa yksinoikeuden ja hienostuneisuuden tason, joka erottaa sen muista kohteista. Rentoutumista etsiville Secrets Spa by Pevonia tarjoaa yli 12 000 neliömetriä hemmottelua, kuten trooppisia vartalokääreitä, kasvohoitoja ja parihierontoja. Secrets The Vine Cancun on ihanteellinen kohde niille, jotka etsivät romanttista ja ylellistä lomaa Jukatanin niemimaalla. Se on täydellinen paikka aikuisille, jotka haluavat paeta maailmaa ja hemmotella itseään puhtaalla ylellisyydellä, sillä se on sitoutunut hienostuneeseen eleganssiin ja hienostuneisiin mukavuuksiin.
Näytä lisää
 
9.2
Erinomainen
Alkaen $769
Alkaen $769
Vain Aikuisille-hotelli
Hyatt Ziva Cancunin himoitussa perhekohteessa sijaitseva Turquoize on rauhallinen, vain aikuisille tarkoitettu turvapaikka, joka tarjoaa eristäytyneen pakopaikan vieraille, jotka etsivät ylellistä ja eksklusiivista kokemusta. Turquoize seisoo korkealla luonnonkauniilla niemimaalla, jota ympäröi kolmelta puolelta kimalteleva meri, ja tarjoaa vieraille vertaansa vailla olevat näkymät ja pääsyn joihinkin lomakeskuksen parhaista merimaisemista. VIP-sisäänkirjautumisen ja erityisten etuoikeuksien ansiosta Turquoize-vieraat nauttivat monista parannetuista mukavuuksista, kuten yksinoikeudesta päästä yksityiseen Punta Vista -kattobaariin. Vieraat voivat myös nauttia resortin palkituista all-inclusive-palveluista, kuten hienosta ruokailusta, viihteestä ja maailmanluokan kylpylästä. Turquoize-vieraiden käytettävissä on kymmenen ruokapaikkaa ja kuusi baaria, joista jokainen tarjoaa ainutlaatuisen kulinaarisen kokemuksen. Tequila-sommelierit ovat käytettävissä ehdottamaan täydellistä seuraa paikallisille ruokalajeille, ja hienot viinit sopivat täydellisesti yhteen kansainvälisten ruokien kanssa. Lomakeskuksen upeat merenrantamaisemat ja eläväinen kulttuuri tarjoavat vieraille loputtomasti mahdollisuuksia tutustua paikalliseen alueeseen ja tehdä yhteistyötä sen kanssa. Vieraat voivat nauttia elävästä viihteestä, vesiaktiviteeteista ja muusta - kaikki sisältyy heidän oleskeluunsa. Turquoize:n erityinen pääsy vain aikuisille ja eristäytynyt sijainti Hyatt Ziva Cancunissa tekevät siitä täydellisen kohteen pariskunnille, jotka etsivät romanttista pakomatkaa, tai kaveriporukoille, jotka haluavat hemmotella ylellisyyttä. Lomakeskuksen innovatiiviset swim-up-sviitit, henkeäsalpaavat näköalat ja henkilökohtaiset hovimestaripalvelut ovat vain muutamia odottamattomia ylellisyyksiä, joista vieraat voivat nauttia oleskelunsa aikana.
Näytä lisää
 
TRS Coral Hotel - Adults Only - All Inclusive
Lomakeskus Cancunissa
Benito Juarez
8.7
Erittäin hyvä
Alkaen $438
Alkaen $438
Vain Aikuisille-hotelli
Costa Mujeresin rauhallisella rannalla Meksikon upealla Jukatanin niemimaalla sijaitseva TRS Coral Hotel tarjoaa viiden tähden hoitoja ja nykyaikaisia tiloja, jotka on varattu yksinomaan aikuisille, jotka etsivät romanttista lomaa, tai ystäville, jotka etsivät hauskaa. Vain muutaman minuutin ajomatkan päässä Cancunista sijaitseva hotelli on ihanteellisella paikalla, josta pääsee helposti kaupungin jännittäviin nähtävyyksiin, ja se on vain muutaman askeleen päässä rannasta ja lähellä Zentropia Spa & Wellness -hotellia ja Rafa Nadalin tenniskeskusta. Hotelli on paratiisimainen piilopaikka, jossa akvamariininpunaisen meren reunustamat valkoiset hiekkarannat tarjoavat vieraille todellisen Karibian pakopaikan. Hotellin palmujen reunustamat kulkuväylät ja moderni arkkitehtoninen estetiikka, jossa käytetään kestäviä materiaaleja, heijastavat ainutlaatuista suunnittelua, joka kunnioittaa ympäristöä. Jokaisessa hotellin 469 ylellisessä sviitissä on oma parveke tai kalustettu terassi, poreallas ja upeat näköalat. Joistakin sviiteistä on suora pääsy uima-altaille, mikä tarjoaa yllättävän ja miellyttävän luksuskokemuksen. Asiakkaat voivat aamulla parantaa tennistaitojaan Rafa Nadalin tenniskeskuksen eksklusiivisen harjoitusohjelman avulla. Sen jälkeen he voivat käydä Costa Mujeresin upeilla rannoilla ottamassa aurinkoa, uimassa tai purjehtimassa katamaraanilla. Iltapäivällä he voivat varata hemmotteluhoitojakson Zentropia Spa & Wellnessin vartalo- ja kauneushoitoihin. Kun aurinko laskee turkoosin veden ylle, vieraat voivat siemailla cocktailia jossakin rantabaareista ennen kuin nauttivat intiimin välimerellisen illallisen rantaravintola Heliosissa. TRS Coral Hotel tarjoaa VIP-hoitoa ja yksinoikeutta vain aikuisille, ja se on ylellinen ja rauhallinen pakopaikka vieraille, jotka etsivät äärimmäistä hemmottelua.
Näytä lisää
 
9.1
Erinomainen
Vain Aikuisille-hotelli
Live Aqua Boutique Resort Playa del Carmen All Inclusive on upea boutique-hotelli, joka tarjoaa ylellistä ja viihtyisää majoitusta vain aikuisille vieraille. Tämä hotelli on suunniteltu tarjoamaan aikuisille vieraille äärimmäistä mukavuutta, yksityisyyttä ja rentoutumista sekä kaikkea, mitä he tarvitsevat viettääkseen mahdollisimman miellyttävän ja stressittömän loman. Hotellissa on ylellisiä huoneita ja sviittejä, virkistävä kylpylä, erinomaisia ruokailuvaihtoehtoja sekä henkeäsalpaava kattouima-allas ja lounge-alue, joka varmasti valloittaa jokaisen vieraan sydämen.
Näytä lisää
 
Temptation Cancun Resort - All Inclusive - Adults Only
Lomakeskus Cancunissa
Benito Juarez
8.3
Erittäin hyvä
Alkaen $376
Alkaen $376
Vain Aikuisille-hotelli
Temptation Cancun Resort on täydellinen leikkipaikka yli 21-vuotiaille aikuisille, jotka etsivät ainutlaatuista lomakokemusta. Tässä vain aikuisille tarkoitetussa all inclusive -lomakeskuksessa on eksklusiivisia topless-optional -alueita, jotka tarjoavat vieraille vapauden ja hauskanpidon tunteen, jota he eivät ole koskaan ennen kokeneet. Päiväsaikaan on leikkiaikaa, ja seksikäs uima-allas on äärimmäinen juhlapaikka. Tällä energisellä alueella on yliampuvia aktiviteetteja ja viihdettä, mikä tekee siitä täydellisen paikan irrotella ja pitää hauskaa auringossa. Kun aurinko laskee, bileet jatkuvat Bashissa, resortin tunnetussa yökerhossa. Seksikkäiden teemabileiden ja loputtoman viihteen ansiosta vieraat voivat tanssia läpi yön samanhenkisten ihmisten kanssa. Mutta hauskanpito ei lopu tähän. Temptation Cancun Resortissa on myös koko lomakeskuksessa topless-optional -alueita, joilla vieraat voivat nauttia vapaudestaan ja voimaantumisen tunteestaan. Tämä lomakeskus luo vapautuneen ja estottoman ilmaisun ilmapiirin, joka tarjoaa vieraille täydellisen tilaisuuden tavata uusia ystäviä ja tavata vanhoja. Temptation Cancun Resort tarjoaa paitsi hauskan ja voimaannuttavan ilmapiirin myös poikkeuksellisen henkilökunnan, joka on omistautunut ylittämään vieraiden odotukset. Lomakeskuksessa on korkeimmat kansainväliset hotellin standardit, uraauurtava muotoilu, autenttinen viihde, maailmanlaajuinen gastronomia ja nykyaikaiset majoitustilat. Etsitpä sitten romanttista pakomatkaa tai halusitko rentoutua ja pitää hauskaa ystävien kanssa, Temptation Cancun Resort tarjoaa unohtumattoman ja vertaansa vailla olevan lomakokemuksen.
Näytä lisää
 
8.5
Erittäin hyvä
Alkaen $332
Alkaen $332
Vain Aikuisille-hotelli
Cancunin hotellialueen vilkkaassa sydämessä sijaitseva Royalton CHIC Cancun on ihanteellinen all-inclusive-kohde vain aikuisille niille, jotka haluavat kokea kaupungin parhaat puolet. Vain 35 minuutin ajomatkan päässä Cancúnin kansainväliseltä lentokentältä sijaitseva lomakeskus on kätevästi lähellä ylellisiä ostosmahdollisuuksia, muinaisia mayan nähtävyyksiä ja vilkasta yöelämää. Vieraat voivat rentoutua resortin yksityisellä valkoisella hiekkarannalla tai osallistua kattokabinetin cabana lounge -allasbileisiin, joita isännöi CHIC Angels. Royalton CHIC Cancunissa on 458 ylellistä sviittiä, ja se tarjoaa ylellistä majoitusta, jonka jokainen yksityiskohta on suunniteltu parantamaan vieraskokemusta. Sviiteissä on Royalton Signature -sadesuihkut, USB-latausasemat ja ylisuuret televisiot satelliittikanavilla. Vieraat voivat valita näkymän sviitistään, olipa se sitten henkeäsalpaava näkymä Karibialle tai upeat auringonlaskut Nichupté-laguunin yllä. Ruoan ystäville Royalton CHIC Cancunissa on tasokkaita ravintoloita ja baareja, joissa tarjoillaan gourmet-ruokaa eri puolilta maailmaa. Lomakeskus tarjoaa myös ainutlaatuisen kokemuksen rannalla ruokailusta, jossa vieraat upottavat varpaat pehmeään hiekkaan ja nauttivat herkullisesta ateriasta lämpimän trooppisen tuulen ja upeiden näköalojen saattelemana.
Näytä lisää
 
Alkaen $524
Alkaen $524
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä all inclusive -lomakeskus on tarkoitettu vain aikuisille vieraille, sillä se tarjoaa rauhallisen ja rentouttavan ympäristön, romanttisia mukavuuksia, virkistäviä kylpylähoitoja ja upean rantapaikan, jossa vieraat voivat todella rentoutua ja ladata akkujaan.
Näytä lisää
 
8.5
Erittäin hyvä
Alkaen $309
Alkaen $309
Vain Aikuisille-hotelli
Cancunin rannalla sijaitseva hotelli Riu Palace Las Americas on muutettu upeaksi Adults-Only-hotelliksi. Meksikon parhaan all inclusive -palvelun ja 24 tunnin palvelun ansiosta tämä hotelli tarjoaa unohtumattoman loman pariskunnille ja ystäville. Yli 350 huoneessa on kaikki tarvittavat mukavuudet maksimaalisen mukavuuden tarjoamiseksi, kuten satelliitti-tv, ilmainen Wi-Fi, ilmastointi, minibaari, kahvinkeitin, juoma-annostelijat ja yksinoikeuspalvelu. Hotelli tarjoaa vieraille myös poikkeukselliset tilat, kuten kolme uima-allasta, joista yhdessä on swim-up-baari ja vesihieronta-alue, Renova Spa, jossa on kuntosali ja sauna, kokoustila ja yökerho, jossa on paras yöelämä. Vieraat voivat myös nauttia erilaisista viihdeohjelmista, pelata lentopalloa tai osallistua vesiurheilulajeihin, kuten katamaraanipurjehdukseen, melontaan tai laitesukellukseen. Hotel Riu Palace Las Americas tarjoaa runsaasti kulinaarisia herkkuja, sillä sen ravintoloissa on fuusio-, italialaista, meksikolaista ja japanilaista ruokaa sekä alueen paras pihviravintola. Hotellin uudet paikat, 'Lounge 24' ja 'Capuchino,' tarjoavat herkullisia välipaloja, leivonnaisia ja jäätelöä. Jos haluat viettää erityisen hetken rakkaasi kanssa, vieraat voivat ruokailla rannalla ja luoda unohtumattoman kokemuksen. Hotelli on täydellinen kohde unohtumattomalle lomalle Cancunissa, sillä se tarjoaa poikkeuksellista palvelua, ensiluokkaiset tilat ja erinomaista ruokaa.
Näytä lisää
 
8.2
Erittäin hyvä
Alkaen $210
Alkaen $210
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä ylellinen 5* lomakeskus on ihanteellinen rentoutumispaikka aikuisille. Lapsia ei voida majoittaa.
Näytä lisää
 
8.9
Erinomainen
Vain Aikuisille-hotelli
Breathless Cancun Soul Resort & Spa on paikka, jossa sosiaalisesti hienostuneet matkailijat voivat nauttia kosmopoliittisesta rantakokemuksesta yhdessä Cancúnin tyylikkäimmistä all-inclusive-keskuksista. Tässä rauhallisen Nichupte-laguunin ja kauniin Karibianmeren välissä sijaitsevassa 429 sviitillä varustetussa rantalomapaikassa on täydellinen tasapaino keskustan vilkkaan tunnelman ja yltäkylläisten rantanäkymien välillä. Kun vieraat astuvat tyylikkäästi sisustettuun aulaan, heitä tervehtii inspiroiva energia, joka antaa sävyn lomalle. Lomakeskuksen neutraalit korostukset luovat rauhoittavan ilmapiirin, joka täydentää täydellisesti henkeäsalpaavia meri- ja laguuninäkymiä. Vain 25 minuutin ajomatkan päässä lentokentältä ja 2 mailin päässä Cancunin vilkkaalta kaistaleelta vieraat ovat täydellisessä paikassa hyödyntämään kaikkea, mitä alueella on tarjottavanaan. Vierailijat voivat asua reunalla ja ihailla upeaa taivaanrantaa jommaltakummalta resortin kahdesta katolla sijaitsevasta äärettömästä uima-altaasta. He voivat herkutella rajattomilla gourmet-ruokailuilla ja siemailla huippuluokan cocktaileja tyylikkäissä baareissa ja ravintoloissa. Ympärivuorokautisen huonepalvelun ansiosta he voivat tyydyttää mielihalunsa mihin vuorokauden aikaan tahansa. Lomakeskus tarjoaa monenlaisia aktiviteetteja, kuten energisiä tapahtumia, kuten häitä ja polttareita, sekä retkiä ja viihdevaihtoehtoja jokaiseen makuun. Breathless Cancun Soul Resort & Spa -hotellissa on kyse yksityiskohdista, kun kyse on tyylistä ja palvelusta. Lomakeskuksen tyylikkäissä sviiteissä on oma parveke, josta on henkeäsalpaavat laguuni- tai merinäköalat, ja ne on varustettu ylellisillä mukavuuksilla, jotta vieraiden oleskelu on sekä mukavaa että tyylikästä. Lomakeskus tarjoaa elinvoimaisen rantalomapaikan, jossa kaupungin tyylikkyys kohtaa särmikkään ylellisyyden. Vieraat voivat elää isosti ja fiilistellä DJ:n tahtiin xcelerate-infiniteettialtaalla. Zen-kokemusta kaipaaville lomakeskuksen huippuluokan kuntokeskus tarjoaa yksityisen joogahuoneen, jossa voi hengittää syvään ja rentoutua.
Näytä lisää
 
*Lisäveroja tai -maksuja saatetaan soveltaa. Tarkista lopullinen hinta ennen varauksen tekemistä.
Kategoriat:
 •     Vain Aikuisille (1231)
 •     Uima-allas (835)
 •     Ulkouima-allas (680)
 •     Pysäköinti (608)
 •     Ranta (393)
 •     Pieni (310)
 •     Yksityinen uima-allas (267)
 •     Romanttinen (251)
 •     Ilmainen Wi-Fi (251)
 •     Luksus (193)
 •     Häämatka (183)
 •     Koiraystävällinen (166)
 •     Kylpylä (140)
 •     Kestävyyskäytännöt (131)
 •     Jooga (109)
 •     Viisi tähteä (99)
 •     Kuntosali (92)
 •     Bisnes (91)
 •     Esteetön (89)
 •     Neljä tähteä (89)
 •     Budget (83)
 •     Ranta-alue (78)
 •     All-Inklusive Palvelupaketit (62)
 •     Kolme tähteä (51)
 •     Golf (47)
 •     Yöelämä (39)
 •     Lämmitetty uima-allas (32)
 •     Tennis (30)
 •     Panoraamamaisema uima-allas (28)
 •     Infinity uima-allas (27)
 •     Boutique (25)
 •     Uima-allas Swim Up-baari (25)
 •     Huoneet poreammeella (21)
 •     Sisäuima-allas (20)
 •     Uima-allas katolla (18)
 •     Sähköautojen EV- latauspiste (14)
 •     Terveys & Turvallisuus (6)
 •     Leppoisa Joki (5)
 •     Koirat majoittuvat ilmaiseksi (2)
 •     Liukumäki uima-allas (2)
 •     Kelluva Villa (1)
 •     Perhe (1)
 •     Talo puussa (1)
 •     Vesipuisto (1)
 •     Uima-allas kierroskaistoilla (1)
×
Tulopäivä
×
Kategoriat
1
Kartta
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Travelmyth GPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset