Live Aqua Beach Resort Cancun
Lomakeskus Cancunissa
8.6
Erittäin hyvä
Alkaen $502
Alkaen $502
Vain Aikuisille-hotelli
Live Aqua Beach Resort Cancun on vain aikuisille tarkoitettu Karibian paratiisi, joka lupaa tarjota ainutlaatuisen kokemuksen. Kaikki lomakeskuksen palvelut ja mukavuudet keskittyvät vierailijoiden hyvinvointiin, alkaen huoneista, jotka ovat innovaatioiden ja tyylin pyhättö. Hiljattain uusituista huoneista on henkeäsalpaavat näkymät merelle ja aromaterapia-valikko, josta vieraat voivat valita haluamansa tuoksun. Ruokailuvaihtoehdot eivät ainoastaan vastaa kaikkiin ruokavaliotarpeisiin, sillä tarjolla on vaihtoehtoja vegaaneille, kasvissyöjille ja gluteenittomille vieraille, vaan ne tarjoavat myös erilaisia paikallisia ja kansainvälisiä ruokia perinteisistä meksikolaisista ruokalajeista aasialaisiin makuihin, mikä tekee ruokailusta poikkeuksellisen konseptin. Niille, jotka haluavat todella rentoutua, Live Aqua Beach Resort Cancunin kylpylä tarjoaa ensiluokkaisia kansainvälisiä rentoutustekniikoita, jotka perustuvat aromaterapiaan, ja täyden valikoiman hierontoja ja hoitoja, jotka tarjoavat lohduttavan kokemuksen. Ei ole mikään yllätys, että Live Aqua Beach Resort Cancun on yksi alueen korkeimmin palkituista lomakohteista, jolla on sertifikaatit puhtaasta rannastaan ja joka saa jatkuvasti ylistäviä arvosteluja poikkeuksellisesta palvelustaan ja vieraskokemuksistaan, ja säilyttääkseen asemansa lomakohde ei ota vastaan lapsia.
Näytä lisää
 
Le Blanc Spa Resort Cancun Adults Only All-Inclusive
Lomakeskus Cancunissa
9.1
Erinomainen
Alkaen $849
Alkaen $849
Vain Aikuisille-hotelli
Cancunissa sijaitseva viiden tähden Le Blanc Spa Resort on hienostunut all inclusive -lomakeskus, joka sijaitsee yhdellä Meksikon upeimmista rannoista. Se palvelee vain aikuisia vieraita, ja se tarjoaa erikoisominaisuuksia ja mukavuuksia, kuten hovimestaripalvelua, yksityisiä illallisia ja maistiaisia sekä purjehduskokemuksia. Vieraita hemmotellaan yötä päivää koko heidän oleskelunsa ajan alkaen ylellisistä, design-majoitusvaihtoehdoista aina lomakohteiden hienoihin ravintoloihin ja tyylikkäisiin baareihin, jotka tarjoavat maailmanluokan huippujuomia. Luonnollista rentoutumisen ja harmonian tunnetta etsiville vieraille Blanc Spa -kylpylässä yhdistyvät huippuluokan tilat perinteisiin rentoutustekniikoihin, kun taas aktiivisemmille vieraille lomakeskus tarjoaa laajan valikoiman aktiviteetteja, kuten kuntokeskuksen, melontalautajoogaa ja ylellistä kalastusta ammattilaisten avustuksella.
Näytä lisää
 
Hyatt Zilara Cancun - All Inclusive - Adults Only
Lomakeskus Cancunissa
9.0
Erinomainen
Alkaen $490
Alkaen $490
Vain Aikuisille-hotelli
Cancúnin hotellialueen leveimmällä rannalla sijaitsee henkeäsalpaava Hyatt Zilara. Tämä vain aikuisille tarkoitettu all inclusive -lomakeskus tarjoaa perinteistä meksikolaista lämpöä intiimissä ympäristössä Karibianmeren rannalla ja tarjoaa vieraille täydellisen trooppisen paratiisikokemuksen. Hotellin 310 huonetta ja sviittiä ovat suorastaan upeita. Kaikista huoneista on henkeäsalpaavat näkymät merelle, uima-altaalle ja lomakeskukseen, ja ne on varustettu ylellisillä kylpytuotteilla, jotka tuovat ylimääräisen ripauksen hemmottelua ja varmistavat, että vieraat tuntevat olonsa hemmotelluksi ja virkistyneeksi koko oleskelunsa ajan. Hyatt Zilara tarjoaa myös hienoja ruokailuvaihtoehtoja kuudessa à la carte -ravintolassa ja gourmet-buffetravintolassa, jotka tarjoavat vieraille valikoiman kulinaarisia herkkuja. Ja koska sviitissä on tarjolla 24 tunnin ajan ruokailu, vieraat voivat tyydyttää mielihalunsa milloin tahansa. Ainoastaan 18 vuotta täyttäneille aikuisille suunnatussa hotellissa vieraat voivat todella rentoutua ja rentoutua ilman häiriötekijöitä ja nauttia maailmanluokan tiloista kaikessa rauhassa. Upeista uima-altaista ja rentouttavista varjoista kylpylä- ja wellness-keskukseen he voivat hemmotella itseään kaikella, mitä lomakeskuksella on tarjota. Rantahovimestarit huolehtivat siitä, että he viihtyvät ja että heistä huolehditaan, kun he nauttivat auringosta rannalla, kun taas romanttinen concierge huolehtii siitä, että pariskunnilla on kaikki, mitä he tarvitsevat tehdäkseen vierailustaan unohtumattoman. Lomakeskus tarjoaa myös rajattomasti alkoholijuomia ja alkoholittomia juomia ja välipaloja loungeissa ja uimabaarissa, joten vieraat voivat nauttia virkistävän cocktailin tai välipalan rentoutuessaan.
Näytä lisää
 
Haven Riviera Cancun - All Inclusive - Adults Only
Lomakeskus Cancunissa
9.0
Erinomainen
Alkaen $319
Alkaen $319
Vain Aikuisille-hotelli
Haven Riviera Cancun on Cancúnin ja Riviera Mayan välissä sijaitseva vain aikuisille tarkoitettu all inclusive -lomakeskus, joka tarjoaa vieraille ylellisyyttä ja hienostuneisuutta meren äärellä. Lomakeskus sijaitsee 250 hehtaarin laajuisella kauniilla maisema-alueella, josta on upeat näkymät kimaltelevalle Karibianmerelle. Vieraat voivat valita monipuolisesta ravintolavalikoimasta, jonka vaihtoehdot vaihtelevat maailmanlaajuisista fine dining -kokemuksista lumoavilla merinäköaloilla rennompiin, paljain jaloin hiekalla grillaaviin grilli- ja välipalavaihtoehtoihin. Ravintoloissa juhlitaan Meksikon Karibian makuja, kauneutta ja eloisuutta, mikä takaa, että vieraat löytävät jotain makunystyröitään tyydyttävää. Hemmottelukokemusta etsiville vieraille MySenses Spa on yksi Meksikon Karibian parhaista uusista kylpylöistä. Se tarjoaa rauhallisen ilmapiirin, avantgardistisia palveluja ja hoitomuotoja, joihin sisältyy mayojen parantavia filosofioita, ja varmistaa, että vieraat lähtevät sieltä nuorentuneina ja rentoutuneina. Haven Riviera Cancun on vain aikuisille tarkoitettu lomakeskus, ja se on täydellinen kohde romanttista lomaa etsiville. Sen upean sijainnin, ylellisten mukavuuksien ja moitteettoman palvelun ansiosta vieraat voivat juhlia häitään, häämatkaansa tai vuosipäiväänsä puhtaan romantiikan ja hemmottelun ilmapiirissä.
Näytä lisää
 
Excellence Playa Mujeres - Adults Only - All Inclusive
Hotelli Cancunissa
Alkaen $690
Alkaen $690
Vain Aikuisille-hotelli
Excellence Playa Mujeres on rannalla sijaitseva paratiisi, joka tarjoaa uudenlaisen näkökulman All-inclusive-keskuksiin ja sopii täydellisesti niille, jotka etsivät ylellistä Cancun-kokemusta. Maailmanluokan kulinaarinen tarjonta, avarat sviitit ja henkeäsalpaavat näköalat, ja jokainen yksityiskohta on suunniteltu huolellisesti, jotta vieraat voivat kokea poikkeuksellista. Playa Mujeresin luonnonkauneutta juhlitaan tämän vain aikuisille tarkoitetun leikkikentän jokaisella osa-alueella, jossa on kiemurtelevia uima-altaita ja vertaansa vailla olevat merinäköalat. Tilavista sviiteistä yksityisiin puutarhakeitaisiin ja ruokailuvaihtoehtoihin ulkona ja rannalla, Cancúnin kauneus on sisällytetty lomakeskuksen jokaiseen osaan. Excellence Playa Mujeresin sviitit on suunniteltu juhlistamaan alueen luonnonkauneutta sisä- ja ulko-oleskelutiloilla, lattiasta kattoon ulottuvilla ikkunoilla ja luonnon elementeillä, jotka on sisällytetty kalusteisiin ja sisustukseen. Romanttinen loma on täydellinen, kun kaikissa sviiteissä on ylisuuret porealtaat, tilavat yksityiset terassit, kylpyhuonekylpyhuoneet, sadesuihkut ja moitteeton palvelu sviitissä. Excellence Playa Mujeres nostaa kaiken kulinaristisen tasolle, sillä kaikki Cancúnin parhaat ravintolat sijaitsevat lomakeskuksen alueella. Rentoista romanttisiin ja hienostuneisiin, suolaisista makeisiin, tarjolla on jotakin erikoista jokaiseen makuun ja jokaiseen mielialaan. Niille, jotka haluavat rentoutua ja paeta arkea, luksuskylpylä tarjoaa täydellisen pakopaikan. Lisensoidut terapeutit hemmottelevat vieraita rauhoittavilla hoidoilla hoitohuoneissa ja huippuluokan vesipiireissä ja höyrysaunoissa. Lomakeskus on kuratoinut vieraiden käyttöön valikoiman tarjontaa ja lomakeskuksen aktiviteetteja, joihin he voivat osallistua. Excellence Playa Mujeres tarjoaa kaiken, halusivatpa he sitten hemmotella itseään avovesillä, vapauttaa sisäisen kokin sisäisen kokin paikan päällä järjestettävällä ruoanlaittokurssilla tai latautua rantajoogalla.
Näytä lisää
 
8.2
Erittäin hyvä
Alkaen $474
Alkaen $474
Vain Aikuisille-hotelli
Secrets Playa Mujeres Golf & Spa Resort sijaitsee Playa Mujeresin suljetussa yhteisössä, jota ympäröivät koskemattomat valkoiset hiekkarannat ja turkoosit Karibianmeret. Se on all-inclusive-paratiisi, joka on vain aikuisille. Tässä upeassa lomakeskuksessa on kaikki sviitit, ja se sijaitsee maailmankuululla 18-reikäisellä Greg Normanin golfkentällä, joten se on täydellinen pakopaikka golfin ystäville. Romanttista pakomatkaa etsiville pariskunnille Secrets Playa Mujeres Golf & Spa Resort on ehdoton kohde. Lomakeskus tarjoaa lumoavat merinäköalat, gourmet-huonepalvelun ja auringonlaskun aikaisia kävelyretkiä rannalla, mikä sopii täydellisesti viettämään laatuaikaa rakkaasi kanssa. Ylellisillä concierge-palveluilla ja puhtailla hemmotteluhetkillä vieraat kietoutuvat täydelliseen ilmapiiriin romanttista lomaa varten. He voivat nauttia herkullisesta ruokailusta, rajattomista juomista, ylellisistä majoituksista, loputtomista aktiviteeteista ja iltaviihteestä samalla, kun he nauttivat lomakeskuksen viehättävästä ympäristöstä. Secrets Spa by Pevonia -kylpylässä vieraat voivat nauttia 16 000 neliömetrin alueella sijaitsevasta puhdasta hemmottelua tarjoavasta ylevästä ilmapiiristä. Tarjolla on nuorentavia vartalokääreitä, silmähoitoja, rentouttavia hierontoja ja vesihoitopiiri, jotka kaikki on suunniteltu nuorentamaan ja rauhoittamaan aisteja tässä eristäytyneessä kylpylän pyhätössä.
Näytä lisää
 
Secrets The Vine Cancun - All Inclusive Adults Only
Lomakeskus Cancunissa
8.6
Erittäin hyvä
Alkaen $458
Alkaen $458
Vain Aikuisille-hotelli
Secrets The Vine Cancun on ehdoton vierailukohde matkustajille, jotka etsivät aikuisten turvapaikkaa, jota määrittävät erittäin hienostunut arkkitehtuuri, mielikuvitukselliset suunnitteluelementit ja viettelevät mukavuudet. Tämä dramaattinen kaupunkitorni kohoaa turkoosin reunustaman rannan yläpuolelle Cancúnin sydämessä ja tarjoaa henkeäsalpaavat näkymät Karibianmerelle sekä runsaasti ylellisiä ominaisuuksia. Secrets The Vine Cancunin vieraat arvostavat tyylikkäitä ja tilavia majoitustiloja, joissa on yksityiset parvekkeet upeilla näköaloilla. Lomakeskus on sitoutunut kohottamaan all inclusive -kokemusta ja varmistaa, että kaikki vieraiden tarvitsema sisältyy heidän oleskeluunsa, gourmet-ruoasta ja luokkansa parhaasta palvelusta loputtomiin päivä- ja yöaktiviteetteihin. Yksi resortin houkuttelevimmista ominaisuuksista on sen laaja viinikokoelma, jota on saatavilla yli kymmenessä baarissa ja gourmet-ravintolassa eri puolilla kiinteistöä. Concierge-palveluiden ja räätälöityjen tapahtumien ansiosta Secrets The Vine Cancun tarjoaa yksinoikeuden ja hienostuneisuuden tason, joka erottaa sen muista kohteista. Rentoutumista etsiville Secrets Spa by Pevonia tarjoaa yli 12 000 neliömetriä hemmottelua, kuten trooppisia vartalokääreitä, kasvohoitoja ja parihierontoja. Secrets The Vine Cancun on ihanteellinen kohde niille, jotka etsivät romanttista ja ylellistä lomaa Jukatanin niemimaalla. Se on täydellinen paikka aikuisille, jotka haluavat paeta maailmaa ja hemmotella itseään puhtaalla ylellisyydellä, sillä se on sitoutunut hienostuneeseen eleganssiin ja hienostuneisiin mukavuuksiin.
Näytä lisää
 
Turquoize at Hyatt Ziva Cancun - Adults Only - All Inclusive
Lomakeskus Cancunissa
9.2
Erinomainen
Alkaen $769
Alkaen $769
Vain Aikuisille-hotelli
Hyatt Ziva Cancunin himoitussa perhekohteessa sijaitseva Turquoize on rauhallinen, vain aikuisille tarkoitettu turvapaikka, joka tarjoaa eristäytyneen pakopaikan vieraille, jotka etsivät ylellistä ja eksklusiivista kokemusta. Turquoize seisoo korkealla luonnonkauniilla niemimaalla, jota ympäröi kolmelta puolelta kimalteleva meri, ja tarjoaa vieraille vertaansa vailla olevat näkymät ja pääsyn joihinkin lomakeskuksen parhaista merimaisemista. VIP-sisäänkirjautumisen ja erityisten etuoikeuksien ansiosta Turquoize-vieraat nauttivat monista parannetuista mukavuuksista, kuten yksinoikeudesta päästä yksityiseen Punta Vista -kattobaariin. Vieraat voivat myös nauttia resortin palkituista all-inclusive-palveluista, kuten hienosta ruokailusta, viihteestä ja maailmanluokan kylpylästä. Turquoize-vieraiden käytettävissä on kymmenen ruokapaikkaa ja kuusi baaria, joista jokainen tarjoaa ainutlaatuisen kulinaarisen kokemuksen. Tequila-sommelierit ovat käytettävissä ehdottamaan täydellistä seuraa paikallisille ruokalajeille, ja hienot viinit sopivat täydellisesti yhteen kansainvälisten ruokien kanssa. Lomakeskuksen upeat merenrantamaisemat ja eläväinen kulttuuri tarjoavat vieraille loputtomasti mahdollisuuksia tutustua paikalliseen alueeseen ja tehdä yhteistyötä sen kanssa. Vieraat voivat nauttia elävästä viihteestä, vesiaktiviteeteista ja muusta - kaikki sisältyy heidän oleskeluunsa. Turquoize:n erityinen pääsy vain aikuisille ja eristäytynyt sijainti Hyatt Ziva Cancunissa tekevät siitä täydellisen kohteen pariskunnille, jotka etsivät romanttista pakomatkaa, tai kaveriporukoille, jotka haluavat hemmotella ylellisyyttä. Lomakeskuksen innovatiiviset swim-up-sviitit, henkeäsalpaavat näköalat ja henkilökohtaiset hovimestaripalvelut ovat vain muutamia odottamattomia ylellisyyksiä, joista vieraat voivat nauttia oleskelunsa aikana.
Näytä lisää
 
TRS Coral Hotel - Adults Only - All Inclusive
Lomakeskus Cancunissa
8.7
Erittäin hyvä
Alkaen $438
Alkaen $438
Vain Aikuisille-hotelli
Costa Mujeresin rauhallisella rannalla Meksikon upealla Jukatanin niemimaalla sijaitseva TRS Coral Hotel tarjoaa viiden tähden hoitoja ja nykyaikaisia tiloja, jotka on varattu yksinomaan aikuisille, jotka etsivät romanttista lomaa, tai ystäville, jotka etsivät hauskaa. Vain muutaman minuutin ajomatkan päässä Cancunista sijaitseva hotelli on ihanteellisella paikalla, josta pääsee helposti kaupungin jännittäviin nähtävyyksiin, ja se on vain muutaman askeleen päässä rannasta ja lähellä Zentropia Spa & Wellness -hotellia ja Rafa Nadalin tenniskeskusta. Hotelli on paratiisimainen piilopaikka, jossa akvamariininpunaisen meren reunustamat valkoiset hiekkarannat tarjoavat vieraille todellisen Karibian pakopaikan. Hotellin palmujen reunustamat kulkuväylät ja moderni arkkitehtoninen estetiikka, jossa käytetään kestäviä materiaaleja, heijastavat ainutlaatuista suunnittelua, joka kunnioittaa ympäristöä. Jokaisessa hotellin 469 ylellisessä sviitissä on oma parveke tai kalustettu terassi, poreallas ja upeat näköalat. Joistakin sviiteistä on suora pääsy uima-altaille, mikä tarjoaa yllättävän ja miellyttävän luksuskokemuksen. Asiakkaat voivat aamulla parantaa tennistaitojaan Rafa Nadalin tenniskeskuksen eksklusiivisen harjoitusohjelman avulla. Sen jälkeen he voivat käydä Costa Mujeresin upeilla rannoilla ottamassa aurinkoa, uimassa tai purjehtimassa katamaraanilla. Iltapäivällä he voivat varata hemmotteluhoitojakson Zentropia Spa & Wellnessin vartalo- ja kauneushoitoihin. Kun aurinko laskee turkoosin veden ylle, vieraat voivat siemailla cocktailia jossakin rantabaareista ennen kuin nauttivat intiimin välimerellisen illallisen rantaravintola Heliosissa. TRS Coral Hotel tarjoaa VIP-hoitoa ja yksinoikeutta vain aikuisille, ja se on ylellinen ja rauhallinen pakopaikka vieraille, jotka etsivät äärimmäistä hemmottelua.
Näytä lisää
 
Temptation Cancun Resort - All Inclusive - Adults Only
Lomakeskus Cancunissa
8.3
Erittäin hyvä
Alkaen $376
Alkaen $376
Vain Aikuisille-hotelli
Temptation Cancun Resort on täydellinen leikkipaikka yli 21-vuotiaille aikuisille, jotka etsivät ainutlaatuista lomakokemusta. Tässä vain aikuisille tarkoitetussa all inclusive -lomakeskuksessa on eksklusiivisia topless-optional -alueita, jotka tarjoavat vieraille vapauden ja hauskanpidon tunteen, jota he eivät ole koskaan ennen kokeneet. Päiväsaikaan on leikkiaikaa, ja seksikäs uima-allas on äärimmäinen juhlapaikka. Tällä energisellä alueella on yliampuvia aktiviteetteja ja viihdettä, mikä tekee siitä täydellisen paikan irrotella ja pitää hauskaa auringossa. Kun aurinko laskee, bileet jatkuvat Bashissa, resortin tunnetussa yökerhossa. Seksikkäiden teemabileiden ja loputtoman viihteen ansiosta vieraat voivat tanssia läpi yön samanhenkisten ihmisten kanssa. Mutta hauskanpito ei lopu tähän. Temptation Cancun Resortissa on myös koko lomakeskuksessa topless-optional -alueita, joilla vieraat voivat nauttia vapaudestaan ja voimaantumisen tunteestaan. Tämä lomakeskus luo vapautuneen ja estottoman ilmaisun ilmapiirin, joka tarjoaa vieraille täydellisen tilaisuuden tavata uusia ystäviä ja tavata vanhoja. Temptation Cancun Resort tarjoaa paitsi hauskan ja voimaannuttavan ilmapiirin myös poikkeuksellisen henkilökunnan, joka on omistautunut ylittämään vieraiden odotukset. Lomakeskuksessa on korkeimmat kansainväliset hotellin standardit, uraauurtava muotoilu, autenttinen viihde, maailmanlaajuinen gastronomia ja nykyaikaiset majoitustilat. Etsitpä sitten romanttista pakomatkaa tai halusitko rentoutua ja pitää hauskaa ystävien kanssa, Temptation Cancun Resort tarjoaa unohtumattoman ja vertaansa vailla olevan lomakokemuksen.
Näytä lisää
 
8.5
Erittäin hyvä
Alkaen $332
Alkaen $332
Vain Aikuisille-hotelli
Cancunin hotellialueen vilkkaassa sydämessä sijaitseva Royalton CHIC Cancun on ihanteellinen all-inclusive-kohde vain aikuisille niille, jotka haluavat kokea kaupungin parhaat puolet. Vain 35 minuutin ajomatkan päässä Cancúnin kansainväliseltä lentokentältä sijaitseva lomakeskus on kätevästi lähellä ylellisiä ostosmahdollisuuksia, muinaisia mayan nähtävyyksiä ja vilkasta yöelämää. Vieraat voivat rentoutua resortin yksityisellä valkoisella hiekkarannalla tai osallistua kattokabinetin cabana lounge -allasbileisiin, joita isännöi CHIC Angels. Royalton CHIC Cancunissa on 458 ylellistä sviittiä, ja se tarjoaa ylellistä majoitusta, jonka jokainen yksityiskohta on suunniteltu parantamaan vieraskokemusta. Sviiteissä on Royalton Signature -sadesuihkut, USB-latausasemat ja ylisuuret televisiot satelliittikanavilla. Vieraat voivat valita näkymän sviitistään, olipa se sitten henkeäsalpaava näkymä Karibialle tai upeat auringonlaskut Nichupté-laguunin yllä. Ruoan ystäville Royalton CHIC Cancunissa on tasokkaita ravintoloita ja baareja, joissa tarjoillaan gourmet-ruokaa eri puolilta maailmaa. Lomakeskus tarjoaa myös ainutlaatuisen kokemuksen rannalla ruokailusta, jossa vieraat upottavat varpaat pehmeään hiekkaan ja nauttivat herkullisesta ateriasta lämpimän trooppisen tuulen ja upeiden näköalojen saattelemana.
Näytä lisää
 
Riu Palace Las Americas All Inclusive - Adults Only
Hotelli Cancunissa
8.5
Erittäin hyvä
Alkaen $309
Alkaen $309
Vain Aikuisille-hotelli
Cancunin rannalla sijaitseva hotelli Riu Palace Las Americas on muutettu upeaksi Adults-Only-hotelliksi. Meksikon parhaan all inclusive -palvelun ja 24 tunnin palvelun ansiosta tämä hotelli tarjoaa unohtumattoman loman pariskunnille ja ystäville. Yli 350 huoneessa on kaikki tarvittavat mukavuudet maksimaalisen mukavuuden tarjoamiseksi, kuten satelliitti-tv, ilmainen Wi-Fi, ilmastointi, minibaari, kahvinkeitin, juoma-annostelijat ja yksinoikeuspalvelu. Hotelli tarjoaa vieraille myös poikkeukselliset tilat, kuten kolme uima-allasta, joista yhdessä on swim-up-baari ja vesihieronta-alue, Renova Spa, jossa on kuntosali ja sauna, kokoustila ja yökerho, jossa on paras yöelämä. Vieraat voivat myös nauttia erilaisista viihdeohjelmista, pelata lentopalloa tai osallistua vesiurheilulajeihin, kuten katamaraanipurjehdukseen, melontaan tai laitesukellukseen. Hotel Riu Palace Las Americas tarjoaa runsaasti kulinaarisia herkkuja, sillä sen ravintoloissa on fuusio-, italialaista, meksikolaista ja japanilaista ruokaa sekä alueen paras pihviravintola. Hotellin uudet paikat, 'Lounge 24' ja 'Capuchino,' tarjoavat herkullisia välipaloja, leivonnaisia ja jäätelöä. Jos haluat viettää erityisen hetken rakkaasi kanssa, vieraat voivat ruokailla rannalla ja luoda unohtumattoman kokemuksen. Hotelli on täydellinen kohde unohtumattomalle lomalle Cancunissa, sillä se tarjoaa poikkeuksellista palvelua, ensiluokkaiset tilat ja erinomaista ruokaa.
Näytä lisää
 
8.9
Erinomainen
Vain Aikuisille-hotelli
Breathless Cancun Soul Resort & Spa on paikka, jossa sosiaalisesti hienostuneet matkailijat voivat nauttia kosmopoliittisesta rantakokemuksesta yhdessä Cancúnin tyylikkäimmistä all-inclusive-keskuksista. Tässä rauhallisen Nichupte-laguunin ja kauniin Karibianmeren välissä sijaitsevassa 429 sviitillä varustetussa rantalomapaikassa on täydellinen tasapaino keskustan vilkkaan tunnelman ja yltäkylläisten rantanäkymien välillä. Kun vieraat astuvat tyylikkäästi sisustettuun aulaan, heitä tervehtii inspiroiva energia, joka antaa sävyn lomalle. Lomakeskuksen neutraalit korostukset luovat rauhoittavan ilmapiirin, joka täydentää täydellisesti henkeäsalpaavia meri- ja laguuninäkymiä. Vain 25 minuutin ajomatkan päässä lentokentältä ja 2 mailin päässä Cancunin vilkkaalta kaistaleelta vieraat ovat täydellisessä paikassa hyödyntämään kaikkea, mitä alueella on tarjottavanaan. Vierailijat voivat asua reunalla ja ihailla upeaa taivaanrantaa jommaltakummalta resortin kahdesta katolla sijaitsevasta äärettömästä uima-altaasta. He voivat herkutella rajattomilla gourmet-ruokailuilla ja siemailla huippuluokan cocktaileja tyylikkäissä baareissa ja ravintoloissa. Ympärivuorokautisen huonepalvelun ansiosta he voivat tyydyttää mielihalunsa mihin vuorokauden aikaan tahansa. Lomakeskus tarjoaa monenlaisia aktiviteetteja, kuten energisiä tapahtumia, kuten häitä ja polttareita, sekä retkiä ja viihdevaihtoehtoja jokaiseen makuun. Breathless Cancun Soul Resort & Spa -hotellissa on kyse yksityiskohdista, kun kyse on tyylistä ja palvelusta. Lomakeskuksen tyylikkäissä sviiteissä on oma parveke, josta on henkeäsalpaavat laguuni- tai merinäköalat, ja ne on varustettu ylellisillä mukavuuksilla, jotta vieraiden oleskelu on sekä mukavaa että tyylikästä. Lomakeskus tarjoaa elinvoimaisen rantalomapaikan, jossa kaupungin tyylikkyys kohtaa särmikkään ylellisyyden. Vieraat voivat elää isosti ja fiilistellä DJ:n tahtiin xcelerate-infiniteettialtaalla. Zen-kokemusta kaipaaville lomakeskuksen huippuluokan kuntokeskus tarjoaa yksityisen joogahuoneen, jossa voi hengittää syvään ja rentoutua.
Näytä lisää
 
7.7
Hyvä
Vain Aikuisille-hotelli
Planet Hollywood Adult Scene Cancun on ehdoton A-luokan pakopaikka ylellisessä ympäristössä Costa Mujeresissa, Cancunissa. Tämä vain aikuisille tarkoitettu all inclusive -paratiisi on täydellinen pakopaikka niille, jotka etsivät romanttista pakoa tai hauskan seikkailun täyteistä aikaa ystävien kanssa. Tässä lomakeskuksessa on yksityinen valkoisen hiekkarannan pätkä, riemastuttavat allasbileet, gourmet-ravintolat ja vilkkaat baarit, joten täällä on kaikkea. Hotellissa on 380 modernia ja tyylikästä sviittiä, joista jokainen on suunniteltu tarjoamaan äärimmäistä mukavuutta ja ylellisyyttä. Vieraat voivat valita useista majoitusvaihtoehdoista, kuten merinäköalasviiteistä ja uintisviiteistä, joissa kaikissa on ensiluokkaiset mukavuudet ja yksityiset parvekkeet. He voivat myös nauttia kulinaristisesta matkasta 13 ravintolassa ja 11 baarissa, joista jokainen tarjoaa ainutlaatuisen ja herkullisen ruokailukokemuksen. Italialaisesta keittiöstä aasialaiseen fuusiokeittiöön löytyy jotain jokaiseen makuun. Lisäksi lomakeskuksessa on neljä uima-allasta, vesipuisto sekä urheilu- ja kuntosalitiloja, jotka pitävät vieraat aktiivisina ja viihdyttävinä. Niille, jotka haluavat rentoutua ja rentoutua, lomakeskuksen laiska joki, jossa on float-up-baari, ja Costa Mujeresin valkohiekkainen ranta tarjoavat täydelliset puitteet. Vieraat voivat myös kävellä resortin yhdeksänreikäisellä minigolfkentällä tai tutkia labyrinttiä. Lomakeskus on sisustettu Hollywoodin muistoesineillä, ja se tarjoaa viihdeaiheisia tiloja ja mukavuuksia, jotka vievät vieraat Tinseltownin loistoon ja glamouriin. Vierailijat voivat tanssia yön loppuun resortin diskossa ja nauttia päivittäisestä ja öisestä viihteestä, urheilusta ja aktiviteeteista. Koska naapurissa sijaitsevaan Planet Hollywood Cancuniin on pääsy, tekemistä ja nähtävää riittää.
Näytä lisää
 
7.2
Hyvä
Alkaen $476
Alkaen $476
Vain Aikuisille-hotelli
Temptation Cancun Resortin The Towerissa Karim Rashidin visionäärinen muotoilu kohtaa jännittävän ja viettelevän ilmapiirin. Seitsemänkerroksinen rakennus on muuttanut Cancunin hotellialueen maisemaa ikuisesti ja on lomakeskuksen sydän. The Tower, jossa on 109 huonetta ja sviittiä, luotiin huolellisesti täydentämään alkuperäistä konseptia ja tarjoamaan vieraille unohtumattoman kokemuksen. The Towerissa vieraat löytävät itsensä keskeltä kaikkea yöllistä toimintaa. Auringonlaskun jälkeen he voivat pukeutua yön teemaan ja valmistautua seksikkäisiin juhliin! Astu musiikin, jännityksen ja seikkailun maailmaan nousemalla vain hissistä. Halusitpa sitten päästää irti ja tanssia yön loppuun asti tai mieluummin intiimissä ympäristössä, The Towerissa on jokaiselle jotakin. Pienemmästä väkijoukosta pitäville The Towerin katolla sijaitseva SKY 3.5 on juuri oikea paikka. Tältä eksklusiiviselta VIP-alueelta on upeat näkymät Cancúnin horisonttiin, ja siellä on oma poreallas ja baari, mikä tekee siitä täydellisen paikan rentoutua ja rentoutua. Missä tahansa The Towerin sviitissä majoittuvat vieraat voivat nauttia eksklusiivisista, erinomaisista mukavuuksista ja palveluista. VIP-sisään- ja uloskirjautuminen on saatavilla, jotta heidän oleskelunsa olisi mahdollisimman saumatonta, ja eksklusiivinen huonepalvelu takaa, että heistä pidetään aina huolta. The Towerin SKY 3.5 VIP Access antaa vieraille mahdollisuuden kokea ylellisyyttä, ja ilmaiset aikuisten televisiokanavat tarjoavat viihdettä käden ulottuvilla. Yksityisempää ja eksklusiivisempaa kokemusta kaipaaville The Towerin VIP-kerroksen aurinkoterassialue on täydellinen paikka. Tämä alue tarjoaa rauhallisen pakopaikan lomakeskuksen hälinästä ja antaa vieraille mahdollisuuden rentoutua ja nauttia auringosta rauhassa. Ainutlaatuisen suunnittelunsa ja jännittävän ilmapiirinsä ansiosta The Tower at Temptation Cancun Resort on täydellinen kohde niille, jotka etsivät unohtumatonta lomaa.
Näytä lisää
 
Casa Maraf Hotel Boutique - Adults Only
Hotelli Cancunissa
7.9
Hyvä
Alkaen $74
Alkaen $74
Tiedot Kategoriat
Vain Aikuisille-hotelli


Luksushotelli


Golf-hotelli


Näytä lisää
 
The Sens Cancun by Oasis - All Inclusive
Lomakeskus Cancunissa
7.5
Hyvä
Tiedot Kategoriat
Vain Aikuisille-hotelli


Hotelli all inklusive palvelupaketilla


Luksushotelli


Näytä lisää
 
Riu Latino - Adults Only - All Inclusive
Lomakeskus Cancunissa
8.7
Erittäin hyvä
Vain Aikuisille-hotelli
Condominio Costa Mujeresissa, yhdellä Cancúnin hienoimmista alueista, sijaitsevassa Adults Only -hotellissa Riu Latino on kaikki tarvittava unohtumattoman kokemuksen takaamiseksi. Se tarjoaa eksklusiivisen 24 tunnin all-inclusive-palvelun, joka sisältää kaikki ateriat, juomat ja viihteen. Hotellissa on yli 550 modernia, tilavaa ja viihtyisää huonetta, ja vieraille on tarjolla kaikki, mitä he tarvitsevat loistavaa oleskelua varten. Amerikkalaistyylinen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin, ja se sisältää tuoreita hedelmiä, leivonnaisia, muroja, lämpimiä ruokia ja paljon muuta. Hotellissa on viisi uskomatonta ulkouima-allasta, joista joissakin on uintibaarit tai vedessä olevat lepotuolit. Vieraat voivat myös nauttia pääsystä rannalle ja rentoutua aurinkotuoleissa lempijuomansa kanssa. Hauskaa päivää varten hotellissa on Splash Water World -vesipuisto ja RIU-viihdetiimin aktiviteettiohjelma. Siihen kuuluu esityksiä, yökerho ja monenlaisia vesiaktiviteetteja, kuten melontaa, katamaraaniretkiä ja snorklausta. Vieraat voivat jopa tehdä retken Karibianmerelle tutustumaan alueen upeaan merielämään. Kiireisen päivän jälkeen vieraat voivat rentoutua ja virkistyä Renova Spa -kylpylässä, jossa on tarjolla erilaisia hoitoja, rentoutumisaltaita ja höyrysauna. Mitä tulee ruokailuun, hotelli tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja. Vieraat voivat valita buffetravintolasta, jossa on eläviä ruoanlaittopisteitä, tai à la carte -ravintoloista italialaisesta, aasialaisesta ja pihviravintolasta. Myös uima-allasbaareissa ja aulabaarissa on tarjolla pientä purtavaa koko päivän ajan. Erikoiskokemusta varten vieraat voivat yllättää kumppaninsa romanttisella illallisella ulkona. Hotel Riu Latino tarjoaa kaiken tarvittavan täydelliseen lomaan. Vieraat voivat rentoutua ja nauttia huoletta eksklusiivisen all-inclusive-palvelun, vesipuiston, rantaan pääsyn, uima-altaiden, kylpylän ja ruokailuvaihtoehtojen ansiosta.
Näytä lisää
 
7.0
Hyvä
Alkaen $215
Alkaen $215
Vain Aikuisille-hotelli
Cancunissa sijaitseva Golden Parnassus All Inclusive Resort & Spa on tarkoitettu yksinomaan aikuisille, ja se tarjoaa heidän tarpeisiinsa räätälöityjä palveluja ja tiloja. Lomakeskus sijaitsee tutkimattomalla rannalla Nichupte Lagoonin ja Karibianmeren välissä, mikä antaa vieraille täydellisen mahdollisuuden tutustua molempien maailmojen parhaimpiin puoliin. Viihtyisissä huoneissa on yksityiset parvekkeet, joista avautuvat upeat näkymät ympäröivälle alueelle. Ne on suunniteltu ylellisyyttä ja mukavuutta ajatellen, ja niissä on 24h-huonepalvelu ja mukavuuksia, jotka tekevät vierailustasi unohtumattoman. Vieraat voivat pulahtaa uima-altaaseen, rentoutua ulkoporealtaassa tai pelata ottelun valaistulla tenniskentällä. Kuntosaliharrastajat voivat pitää treenirutiininsa yllä kuntokeskuksessa, ja ne, jotka haluavat hemmotella itseään, voivat suunnata SPA-alueelle saamaan hoitoja, jotka saavat heidät tuntemaan olonsa virkistyneeksi ja nuorekkaaksi. Lomakeskuksessa on myös teatteri ja viihdettä, jossa on eläviä esityksiä ja koomikoita, sekä erilaisia erityisesti aikuisille suunniteltuja aktiviteetteja, kuten urheilua, juhlia ja ryhmäpelejä. Vesiurheilusta pitävät voivat hyödyntää mahdollisuutta sukeltaa Karibian kristallinkirkkaissa vesissä, kun taas ne, jotka haluavat pysyä maalla, voivat osallistua hyvään tennis- tai lentopallo-otteluun.
Näytä lisää
 
Atelier Playa Mujeres- Adults Only - All Inclusive Resort
Lomakeskus Cancunissa
9.3
Erinomainen
Alkaen $552
Alkaen $552
Vain Aikuisille-hotelli
Atelier Playa Mujeres on äärimmäinen viiden tähden all inclusive -lomakeskus aikuisille, jotka etsivät poikkeuksellista luksuskokemusta Meksikossa. Tämä upea majoituspaikka on saanut inspiraationsa meksikolaisesta taiteesta ja muotoilusta, ja sen innovatiivinen ilmapiiri sulautuu saumattomasti Playa Mujeresin henkeäsalpaavaan luonnonmaisemaan. Karibian kiteisten vesien ja upean golfkentän välissä sijaitseva Atelier Playa Mujeres on meksikolaisten luovien taiteilijoiden luoma mestariteos, joka lupaa viedä vieraat unohtumattomalle rentoutumisen, taiteen ja luonnon matkalle. Heti kun vieraat astuvat yhteen 593 sviitistä, heitä häikäisee upea design, jossa on marmori- ja puukoristeita, avantgardistisia huonekaluja ja ylellisiä mukavuuksia. Sviiteistä avautuvat näkymät golfkentälle ja Karibianmerelle ovat yksinkertaisesti huikeat. Atelier Playa Mujeresissa all inclusive -konsepti viedään aivan uudelle tasolle Atelier Artist -palvelun avulla. Tätä hienostunutta ilmapiiriä täydentävät huippuluokan mukavuudet ja palvelut, jotka lupaavat ainutlaatuisen rentoutumiskokemuksen. Vieraat tuntevat itsensä hemmotelluiksi ja hemmotelluiksi saapumisestaan lähtöön asti. Yksi Atelier Playa Mujeresin kohokohdista on tarjolla oleva uskomaton valikoima ruokailuvaihtoehtoja. Vierailijat voivat nauttia meksikolaisen, italialaisen ja nykyaikaisen aasialaisen keittiön parhaita paloja sekä hienoja kala- ja äyriäisruokiin perustuvia ruokia, jotka kaikki valmistetaan hienoista raaka-aineista, jotka ilahduttavat jokaista makuhermoa. Lomakeskuksen baarit tarjoavat vaikuttavan valikoiman valikoitujen premium-merkkien kotimaisia ja kansainvälisiä juomia sekä virkistäviä cocktaileja, jotka nykyaikaisen ja urbaanin mixologian asiantuntijat ovat valmistaneet. Niille, jotka etsivät äärimmäistä henkilökohtaista apua ja entistäkin mukavampaa ja mukavampaa oleskelua, henkilökohtainen hovimestaripalvelu on saatavilla valituissa Inspira Suites -luokissa. Ystävällinen, ammattitaitoinen hovimestarisi auttaa majoituksessa, aikataulujen suunnittelussa, erityistoiveissa ja eksklusiivisten mukavuuksien ja palvelujen ennakkovalmisteluissa. Henkilökohtaisen hovimestaripalvelun ansiosta vieraat voivat rentoutua ja nauttia vierailustaan täysillä.
Näytä lisää
 
*Lisäveroja tai -maksuja saatetaan soveltaa. Tarkista lopullinen hinta ennen varauksen tekemistä.
Kategoriat:
 •     Vain Aikuisille (238)
 •     Pysäköinti (143)
 •     Uima-allas (119)
 •     Ulkouima-allas (101)
 •     Pieni (61)
 •     Ranta (57)
 •     Ilmainen Wi-Fi (55)
 •     Romanttinen (43)
 •     Koiraystävällinen (40)
 •     Budget (36)
 •     Kylpylä (29)
 •     Kuntosali (27)
 •     Häämatka (27)
 •     Luksus (27)
 •     Esteetön (24)
 •     Kestävyyskäytännöt (24)
 •     Yksityinen uima-allas (21)
 •     Viisi tähteä (21)
 •     Golf (20)
 •     Ranta-alue (19)
 •     All-Inklusive Palvelupaketit (19)
 •     Bisnes (18)
 •     Jooga (16)
 •     Infinity uima-allas (9)
 •     Neljä tähteä (9)
 •     Panoraamamaisema uima-allas (8)
 •     Kolme tähteä (8)
 •     Tennis (7)
 •     Yöelämä (7)
 •     Lämmitetty uima-allas (6)
 •     Uima-allas Swim Up-baari (5)
 •     Sähköautojen EV- latauspiste (4)
 •     Uima-allas katolla (3)
 •     Huoneet poreammeella (2)
 •     Koirat majoittuvat ilmaiseksi (2)
 •     Sisäuima-allas (2)
 •     Liukumäki uima-allas (1)
 •     Uima-allas kierroskaistoilla (1)
 •     Vesipuisto (1)
 •     Terveys & Turvallisuus (1)
×
Tulopäivä
×
Kategoriat
1
Kartta
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Travelmyth GPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset