La Serena Villas, A Kirkwood Collection Hotel
Hotelli Palm Springsissä
9.1
Erinomainen
Alkaen $440
Alkaen $440
Vain Aikuisille-hotelli
Valoisissa, tilavissa ja tyylikkäästi sisustetuissa huviloissa tämä vain aikuisille tarkoitettu hotelli on ihanteellinen majoituspaikka 21-vuotiaille ja sitä vanhemmille vieraille. Majoituspaikka tarjoaa rauhallisen ja rauhallisen ilmapiirin, jossa vieraat voivat rentoutua ja rentoutua, ja siellä on myös huippuluokan ravintola ja virkistävät kylpyläpalvelut, jotka takaavat mahdollisimman rentouttavan ja nautinnollisen lomamatkan kaikille.
Näytä lisää
 
La Maison Hotel - Adults Only
Hotelli Palm Springsissä
9.6
Erinomainen
Alkaen $304
Alkaen $304
Vain Aikuisille-hotelli
La Maison Hotel on Välimeren inspiroima boutique-hotelli, joka tarjoaa hienostunutta ja viihtyisää majoitusta vain yli 14-vuotiaille aikuisille vieraille. Hotellissa on tyylikkäästi ja ylellisesti sisustettuja huoneita, aurinkotuoleilla ja -varjoilla varustettu ulkouima-allas sekä rentouttavin ja rauhallisin ilmapiiri, jonka Palm Springsistä voi löytää, joten se on ihanteellinen pakopaikka aikuisille vieraille, jotka haluavat rentoutua ja rentoutua.
Näytä lisää
 
The Colony Palms Hotel and Bungalows - Adults Only
Hotelli Palm Springsissä
8.5
Erittäin hyvä
Alkaen $455
Alkaen $455
Vain Aikuisille-hotelli
The Colony Palms Hotel and Bungalows - Adults Only tarjoaa rentoutumisen ja ylellisyyden paratiisin 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille vieraille. Löydät mukavuutta tyylikkäistä majoitustiloista, joita koristavat Frette-lakanat ja kylpytakit sekä ylimitoitetut kylpyhuoneet, jotka on varustettu Kalista-hanoilla ja Le Labo -shampuoteilla, varmistaen hemmottelukokemuksen.

Tarjoa aikasi rentoutumiseen tässä vain aikuisille tarkoitetussa pyhäkössä. The Colony Palms Hotel on palveluksessasi, halusitpa sitten nauttia brunssin uima-altaan äärellä, ruokailla huoneessa tai viettää illan kaupungin suosituimmassa ravintolassa. Nauti uudelleen keksittyjä klassisia kalifornialaisia ruokia The Colony Club -ravintolassa, joka on hotellin tunnusomainen ravintola ja josta on upeat näköalat uima-altaalle ja vuorille.

The Colony Palms -hotellin kylpyläkokemus kohottaa nuorentumisen tunnetta. Eksklusiivinen kylpylä tarjoaa valikoiman kokonaisvaltaisia hoitoja, jotka on suunniteltu kohottamaan henkeäsi ja täydentämään vierailusi, mikä tekee siitä unohtumattoman, mullistavan lomamatkan.
Näytä lisää
 
Del Marcos Hotel, A Kirkwood Collection Hotel
Hotelli Palm Springsissä
8.8
Erinomainen
Alkaen $279
Alkaen $279
Vain Aikuisille-hotelli
Del Marcos Hotel tarjoaa laajan valikoiman viihtyisiä ja tyylikkäästi sisustettuja huoneita, joissa vieraat voivat levätä ja rentoutua, ja se on vain aikuisille tarkoitettu hotelli, joka hyväksyy vain yli 21-vuotiaat vieraat. Hotellissa on myös moderni ja tyylikkäästi sisustettu ravintola, jossa tarjoillaan herkullisia ruokia, sekä virkistävä kylpylä, joka luo täydellisen autuuden ja rentoutumisen ilmapiirin kaikille sen aikuisille vieraille.
Näytä lisää
 
Old Ranch Inn - Adults Only 21 & Up
Hotelli Palm Springsissä
9.5
Erinomainen
Alkaen $180
Alkaen $180
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä boutique-hotelli ottaa vastaan vain yli 21-vuotiaita vieraita. Näin nautit varmasti vierailustasi ja vietät todella rentouttavan loman.
Näytä lisää
 
The Three Fifty Hotel, A Kirkwood Collection Hotel
Hotelli Palm Springsissä
8.3
Erittäin hyvä
Alkaen $197
Alkaen $197
Vain Aikuisille-hotelli
Three Fifty Hotel, yksinoikeudella vain aikuisille tarkoitettu retriitti, on tarkoitettu 21-vuotiaille ja sitä vanhemmille vieraille, ja se tarjoaa rauhallisen ilmapiirin, jossa vierailijat voivat rentoutua ja jättää huolet taakseen. Tässä boutique-hotellissa on vain kymmenen vierashuonetta, ja se edustaa Palm Springsin täydellistä pakopaikkaa, joten se on ihanteellinen kohde rentoutumista etsiville pariskunnille tai ystäville. Vieraat voivat rentoutua uima-altaalla ja kylpylän äärellä tai rentoutua tilavissa huoneissa.

The Three Fifty Hotel sijaitsee historiallisessa Tennis Clubissa Palm Springsin sydämessä, ja se sijaitsee erinomaisella paikalla kävelyetäisyydellä kaupungin parhaista ravintoloista, kaupoista, vaellusreiteistä ja museoista. Tämä rauhallinen turvapaikka tarjoaa täydellisen tasapainon eristäytyneisyyden ja saavutettavuuden välillä, mikä tekee siitä halutun kohteen aikuisille matkailijoille, jotka etsivät ikimuistoista ja virkistävää pakomatkaa.
Näytä lisää
 
Float Palm Springs - Adults Only
Hotelli Palm Springsissä
7.8
Hyvä
Vain Aikuisille-hotelli
Float Palm Springs - Adults Only tarjoaa idyllisen ja seesteisen pakopaikan niille, jotka etsivät rauhaa ja ovat samalla lähellä kaupungin vilkasta ydintä. Tämä vain aikuisille tarkoitettu paratiisi tarjoaa hyvin varustettuja huoneita, jotka on suunniteltu mukavuutta ja mukavuutta ajatellen ja jotka sopivat sekä pidempiin oleskeluihin että lyhyisiin viikonloppumatkoihin.

Löydä aavikkokeidas vain viiden minuutin päässä Palm Springsin viehättävästä keskustasta. Tästä lumoavasta 1950-luvun kiinteistöstä on upeat näkymät San Jacinto -vuorille, ja se sijaitsee vehreiden palmujen täyttämien maisemien keskellä. Turkoosinsininen yksityinen uima-allas ja poreallas lisäävät entisestään tämän kiehtovan retriitin viehätystä.

Float Palm Springs - Adults Only on valmis tulemaan arvostetuksi majoitusvaihtoehdoksi rakastetussa kohteessa, mikä takaa ikimuistoisen ja ihastuttavan oleskelun jokaiselle aikuiselle vierailijalle.
Näytä lisää
 
Ingleside Estate Hotel & Bungalows- Adults Only
Hotelli Palm Springsissä
8.6
Erittäin hyvä
Alkaen $225
Alkaen $225
Vain Aikuisille-hotelli
Ingleside Inn - Adults Only on piilossa vehreiden pensasaitojen takana, ja se tarjoaa eristäytyneen turvapaikan espanjalaisen herätysliikkeen maamerkissä, vain kivenheiton päässä Palm Springsin keskustasta. Tämä historiallinen aavikkopiilopaikka, joka oli aikoinaan Hollywoodin eliitin yksinoikeudella ja vain kutsuvieraille tarkoitettu kartano, säteilee edelleen ajatonta glamouria ja rentoa hienostuneisuutta. Nauti lumoavasta ilmapiiristä, joka ulottuu uima-altaan äärellä vietetyistä iltapäivistä ikimuistoisiin martineihin legendaarisessa Melvyn's-ravintolassa.

Ingleside Inn tarjoaa 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille aikuisille suunnatun ravintolan, joka tarjoaa rauhallisen, tyylikkään ja tyylikkään ympäristön. Palkitussa Estrella Spa -kylpylässä, joka sijaitsee vain muutaman askeleen päässä sisarhotelli Avalon Hotelissa, voit virkistyä ja rentoutua. Hemmottele itseäsi rauhoittavalla CBD-hieronnalla, säteilyä lisäävällä kasvohoidolla, detoksifioivalla kuorinnalla tai erilaisilla yksilöllisillä hoidoilla.

Makua herkullisia ruokailukokemuksia ikonisessa Melvyn's Restaurant & Casablanca Lounge -ravintolassa tai uskaltaudu lyhyen matkan päähän nauttimaan eloisasta, koko päivän kestävästä kalifornialaisesta keittiöstä sisaromistuksessa's ravintolassa Chi Chi. Jokaisessa 30 ainutlaatuisessa huoneessa ja sviitissä, jotka on ripoteltu ympäri vehreää aluetta, yhdistyvät klassisen kulta-ajan hienostuneisuus ja modernit yksityiskohdat, ja niissä on omat takat, aurinkoterassit ja erikoiset kalusteet, jotka luovat Ingleside Inn - Adults Only -hotellissa ainutlaatuisen aikuisten oleskelupaikan.
Näytä lisää
 
BelleVue Oasis - Adults Only
Hotelli Palm Springsissä
8.5
Erittäin hyvä
Vain Aikuisille-hotelli
Pakene BelleVue Oasikseen, vain aikuisille tarkoitettuun paratiisiin, jossa rentoutuminen kohtaa jännityksen. Vain kivenheiton päässä Palm Springsin vilkkaasta sydämestä sijaitseva rauhallinen retriitti tarjoaa vieraille molempien maailmojen parhaat puolet. Jokainen huone on suunniteltu harkitusti mahdollisimman mukavaksi ja viihtyisäksi. Tarvitsitpa sitten täysin varustettua keittiötä pitkää oleskelua varten tai vain viihtyisää majoitusta lyhyelle viikonloppulomalle, BelleVue Oasis on sinun turvassasi.

Tutustu tähän idylliseen aavikon turvapaikkaan, joka sijaitsee kätevästi vain viiden minuutin päässä Palm Springsin vilkkaalta keskusta-alueelta. Lumoavasta 1950-luvun kiinteistöstä on henkeäsalpaavat näkymät San Jacinto -vuorille, ja vehreät palmupuut ja vehreät maisemat ympäröivät upeaa turkoosinsinistä yksityistä uima-allasta ja poreallasta.

Lähiaikoina päivitetyt modernia hienostuneisuutta huokuvat lomakohteen huoneet, joissa on korkeat holvikatot, uudistetut kylpyhuoneet, seinät, lattiat, ovet ja valaistus, jotka luovat ylellisen tunnelman. Koe BelleVue Oasiksen viehätysvoima ja tee siitä ainoa aikuisten majoitusvaihtoehto tässä kiehtovassa kohteessa.
Näytä lisää
 
Dive Palm Springs
Hotelli Palm Springsissä
9.3
Erinomainen
Alkaen $327
Alkaen $327
Vain Aikuisille-hotelli
Colt's Lodge on viehättävä boutique-hotelli, yksi Palm Springsin hienoimmista, ja se on tarkoitettu vain aikuisille vieraille, eikä sinne voi majoittua alle 18-vuotiaita vieraita. Hotellissa on huoneet, joissa on omaleimainen teema ja sisustuskaava, sekä ulkouima-allas, joka on varustettu aurinkovarjoilla ja aurinkotuoleilla, kylpylä ja rauhallisen ja rentouttavan ilmapiirin ilmapiiri, joka rauhoittaa pois kaikki huolet ja ahdistukset.
Näytä lisää
 
Sparrows Lodge
Lomakeskus Palm Springsissä
9.0
Erinomainen
Alkaen $334
Alkaen $334
Vain Aikuisille-hotelli
Sparrows Lodge on viehättävä boutique-hotelli, joka tarjoaa rauhallisen ympäristön ja tyylikästä majoitusta vain yli 21-vuotiaille aikuisille vieraille. Jokainen huone on tyylikkäästi sisustettu, ja siinä on puu- ja kiviosia, ja lisäksi tarjolla on hierontateltta vieraille, jotka haluavat levätä vartaloaan, sekä ulkouima-allas, joka on varustettu sateenvarjoilla ja aurinkotuoleilla niille, jotka haluavat rentoutua veden ja auringon äärellä.
Näytä lisää
 
Little Paradise Hotel
Hotelli Palm Springsissä
9.4
Erinomainen
Alkaen $200
Alkaen $200
Vain Aikuisille-hotelli
Little Paradise Hotel on pieni mutta viehättävä boutique-hotelli, jossa on vain yhdeksän huonetta ja joka tarjoaa ainutlaatuisen majoituskokemuksen vain yli 21-vuotiaille aikuisille vieraille. Mukavan ja viihtyisän majoituksen lisäksi hotellissa on myös ulkouima-allas, jossa on sateenvarjot ja aurinkotuolit, sekä intiimi ja ystävällinen ilmapiiri, joka auttaa jokaista vierasta rentoutumaan ja tuntemaan olonsa kotoisaksi.
Näytä lisää
 
ARRIVE Palm Springs - Adults Only
Hotelli Palm Springsissä
8.8
Erinomainen
Alkaen $286
Alkaen $286
Vain Aikuisille-hotelli
ARRIVE Palm Springs on moderni ja tyylikkäästi sisustettu hotelli vain yli 21-vuotiaille aikuisille vieraille. Tavoitteena on luoda rauhallinen ilmapiiri, jossa vieraat voivat rentoutua, rentoutua ja ladata akkujaan, ja tässä hotellissa on tilavia ja viihtyisiä studiohuoneita nykyaikaisella tyylillä, joka saa jokaisen vieraan tuntemaan olonsa kotoisaksi.
Näytä lisää
 
Santiago Resort - Palm Springs Premier Gay Men’s Resort
Lomakeskus Palm Springsissä
9.5
Erinomainen
Alkaen $299
Alkaen $299
Vain Aikuisille-hotelli
Ylellinen Santiagon lomakeskus on tarkoitettu yksinomaan homomiehille, joten lapsia ei sallita. Huomaavainen henkilökunta ja mukavuudet, kuten ulkouima-allas ja suihkut, nuotiopaikka, aurinkotuoleja uima-altaalla ja Wi-Fi-yhteys, jossa on nopea internetyhteys, tekevät siitä erinomaisen valinnan aavikkolomalle.
Näytä lisää
 
The Cole powered by Sonder
Hotelli Palm Springsissä
8.0
Erittäin hyvä
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä hotelli ottaa vastaan vain yli 21-vuotiaita vieraita, ja sen avoimella sisäpihalla on uima-allas, aurinkovarjoja ja lepotuoleja. Kaikissa huoneissa ja sviiteissä on ilmastointi, ja joissakin huoneissa on jopa oma parveke.
Näytä lisää
 
Andreas Hotel & Spa
Hotelli Palm Springsissä
8.7
Erittäin hyvä
Alkaen $298
Alkaen $298
Vain Aikuisille-hotelli
Keskeisellä paikalla sijaitsevaan Andreas Hotel & Spa -hotelliin otetaan vain yli 21-vuotiaita aikuisia. Hotelli on rakennettu vuonna 1935, ja sen jälkeen on tehty täydellinen remontti, ja se tarjoaa nyt täyden palvelun kylpylän sekä kaasutakan, uima-altaan ja porealtaan.
Näytä lisää
 
Vista Grande Resort - A Gay Men's Resort
Lomakeskus Palm Springsissä
8.5
Erittäin hyvä
Alkaen $302
Alkaen $302
Vain Aikuisille-hotelli
Vista Grande Resort on eksklusiivinen, vain homomiehille tarkoitettu lomakeskus, jossa ei ole vaatteita. Lomakeskus tarjoaa jokaiselle vieraalleen rentouttavan ja viihtyisän ilmapiirin, jossa he voivat nauttia lomastaan, tavata muita ihmisiä ja todella rentoutua. Hotellin mukavuuksiin kuuluu muun muassa kaksi ulkouima-allasta, kylpylä- ja höyrysaunavaihtoehtoja, vesiputous ja kasvitieteellinen puutarha sekä paljon muuta, mikä luo vieraille rentouttavan ja ystävällisen ympäristön. Hotellin luonteen ja käytäntöjen vuoksi lapsia ei oteta vastaan.
Näytä lisää
 
L'Horizon Resort & Spa, Hermann Bungalows
Lomakeskus Palm Springsissä
9.0
Erinomainen
Alkaen $519
Alkaen $519
Vain Aikuisille-hotelli
L' Horizon Resort & Spa on ylellinen ja moderni lomakeskus, joka tarjoaa rentouttavaa majoitusta tyylikkäässä ympäristössä vain yli 21-vuotiaille aikuisille vieraille. Lomakeskuksessa on ylellisiä bungaloweja, ulkouima-allasalue, virkistävä kylpylä ja erinomaisia ruokailuvaihtoehtoja, joten se on ihanteellinen pakopaikka niille aikuisille vieraille, jotka haluavat rentoutua ja rentoutua nykyaikaisen ylellisyyden ja rauhallisen ilmapiirin ympäröimänä.
Näytä lisää
 
Desert Riviera Hotel
Hotelli Palm Springsissä
9.6
Erinomainen
Alkaen $331
Alkaen $331
Vain Aikuisille-hotelli
Desert Riviera Hotel tarjoaa rauhallisen ja hiljaisen ilmapiirin, jossa aikuiset vieraat voivat rentoutua, levätä ja viettää romanttisen lomamatkan tässä idyllisessä ympäristössä. Hotelli Desert Riviera on vain aikuisille tarkoitettu majoituspaikka, johon ei voi majoittaa pieniä lapsia. Hotellissa on mukavat ja viihtyisät huoneet, lämmitetty ulkouima-allas, joka on varustettu aurinkovarjoilla ja aurinkotuoleilla, sekä erilaisia mukavuuksia ja tiloja, jotka tekevät vierailustasi varmasti mahdollisimman nautinnollisen ja unohtumattoman.
Näytä lisää
 
Korakia Pensione
Hotelli Palm Springsissä
9.2
Erinomainen
Alkaen $359
Alkaen $359
Vain Aikuisille-hotelli
Korakia Pensione on ainutlaatuinen ja viehättävä hotelli, jossa on välimerellisiä ja marokkolaisia huviloita ja sisustusta, ja joka ottaa vastaan vain yli 13-vuotiaita vieraita. Hotelli tarjoaa seesteisen ympäristön ja tilan, jossa rentoutuminen ja lepo ovat taattuja, ja tarjoaa erilaisia mukavuuksia, kuten ulkouima-altaan, kirjaston, hieronta- ja joogapalvelut sekä klassiset elokuvaillat, jotka luovat kaikkein idyllisimmän ja romanttisimman ilmapiirin kaikille vierailleen.
Näytä lisää
 
*Lisäveroja tai -maksuja saatetaan soveltaa. Tarkista lopullinen hinta ennen varauksen tekemistä.
Kategoriat:
 •     Vain Aikuisille (52)
 •     Uima-allas (49)
 •     Ulkouima-allas (47)
 •     Pysäköinti (41)
 •     Pieni (33)
 •     Häämatka (27)
 •     Lämmitetty uima-allas (27)
 •     Koiraystävällinen (20)
 •     Golf (19)
 •     Romanttinen (19)
 •     Esteetön (19)
 •     Luksus (15)
 •     Ilmainen Wi-Fi (14)
 •     Neljä tähteä (14)
 •     Kolme tähteä (14)
 •     Bisnes (11)
 •     Sähköautojen EV- latauspiste (7)
 •     Kylpylä (6)
 •     Boutique (6)
 •     Viisi tähteä (5)
 •     Kestävyyskäytännöt (5)
 •     Yöelämä (4)
 •     Kuntosali (4)
 •     Huoneet takalla (3)
 •     Sisäuima-allas (2)
 •     Huoneet poreammeella (2)
 •     Jooga (2)
 •     Yksityinen uima-allas (1)
×
Tulopäivä
×
Kategoriat
1
Kartta
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Travelmyth GPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset