VILLA KONSTANTINA

Nafplio , , πανοραμα ναυπλιου (Näytä kartalla)


Valitse matkustuspäivämäärät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden.
Tulopäivä
Lähtöpäivä
1 huone2 vierasta 1 huone, 2 vierasta
Emme löytäneet saatavilla olevia tarjouksia tältä palveluntarjoajalta.
Tarkista saatavuus yhteistyökumppaneidemme verkkosivuilta:
Tai voit muuttaa päivämääriä tai tarkastella kaikkia kohteen Hotellit Nafplio
Tiedot
Kategoriat
Hotelli uima-altaalla
Villa Konstantinassa on suuri, hyvin suunniteltu uima-allas, joka on keskeinen nähtävyys ja todellinen rentoutumisen keidas. Uima-allas on koristeltu ainutlaatuisella vesiverholla, ja se huokuu rauhallisuuden auraa. Mukavilla aurinkotuoleilla ja aurinkovarjoilla täydennettynä se tarjoaa rauhan tyyssijan lämpimän auringon alla. Nuorimpien vieraiden turvallisuuden takaamiseksi allasalue on suojattu harkitusti erityisesti suunnitellulla istutuksella, joka toimii kuin aita ja jossa on kaksi yksinomaista sisäänkäyntiä, jotka molemmat on suojattu pienellä ovella. Lisähuipentuma on kehittynyt elektrolyysijärjestelmä, joka puhdistaa jatkuvasti allasvettä ja pitää yllä virkistävää ja terveellistä ympäristöä, jossa vieraat voivat uida. Tämä elektrolyysijärjestelmä edustaa ekologisinta tapaa kloorata allasvettä suolalla, mikä takaa altaan puhtauden ja turvallisuuden ilman perinteisten kloorituotteiden ei-toivottuja sivuvaikutuksia. Tällä tavoin Villa Konstantina yhdistää esteettisen kauneuden, turvallisuuden ja ympäristön kestävyyden poikkeuksellisella allasalueellaan.

  Yksityinen uima-allas    Ulkouima-allas  

Uima-altaan nimi: ιδιωτική πισίνα της βίλας
Altaan sijainti: Ulkouima-allas
Onko kyseessä erityyppinen allas?
Merivesiallas
Näytä lisää...

Hotelli yksityisellä uima-altaalla
Villa Konstantina on helmi, joka sijaitsee Nafpliossa, ja se ylpeilee hienolla yksityisellä uima-altaalla, josta on upeat näkymät kaikista kolmesta kerroksesta. Tässä hyvin suunnitellussa vesieläimessä on lumoava vesiverho, ja se on mukavasti kalustettu sateenvarjoilla ja aurinkotuoleilla. Turvallisuuden korostaminen, erityisesti nuorempien vieraiden kannalta, allasalue on turvattu erityisellä istutuksella, joka toimii kuin aita, ja kaksi yksinomaista sisäänkäyntiä on turvattu pienillä ovilla. Aikuisten valvonta on kuitenkin edelleen välttämätön vaatimus. Uima-allas erottuu edukseen innovatiivisella veden elektrolyysitekniikalla, jolla varmistetaan veden jatkuva desinfiointi ilman epämiellyttävää hajua, silmä- ja ihoärsytystä tai kuivia hiuksia, jotka liittyvät klooripohjaisiin tuotteisiin. Tämä elektrolyysijärjestelmä, jossa käytetään suolaa kloorausaineena, on ympäristöystävällisempi ratkaisu allasveden koskemattoman kunnon ylläpitämiseksi.

Hotelli sähköautojen EV-latauspisteillä

Luksushotelli

Hotelli pysäköinnillä

Sähköautojen EV- latauspiste  


Esteetön hotelli

Hotelli ulkouima-altaalla

Huonetyypit
Huvila This villa's special features are the pool with a view and the fireplace. Featuring a private entrance, this air-conditioned villa comprises 2 living rooms, 6 separate bedrooms and 5 bathrooms with a bath and a shower. Guests will find a stovetop, a refrigerator, a dishwasher and kitchenware in the fully equipped kitchen. The villa also provides guests with a barbecue. The spacious villa provides a washing machine, a tea and coffee maker, a seating area, a flat-screen TV with streaming services, as well as sea views. The unit offers 11 beds.

Tietoa VILLA KONSTANTINA
Näytä kartta

Kyllä, VILLA KONSTANTINA:ssä on uima-allas/altaita, jotka kuuluvat yhteen tai useampaan seuraavista luokista: Yksityinen uima-allas, Ulkouima-allas.Lisätietoja saat Uima-allas-kyselylomakkeen vastauksista.

Ei, VILLA KONSTANTINA ei tarjoa kylpylää.

Ei, VILLA KONSTANTINA ei salli koiria.

Kyllä, VILLA KONSTANTINA tarjoaa pysäköintimahdollisuuden.

Ei, VILLA KONSTANTINA ei ole kuntosalia.
Lisää vaihtoehtoja
 • Hotelli Nafpliossa

 • 9.1 Erinomainen

 • Alkaen $110

 • Hotelli Nafpliossa

 • 8.9 Erinomainen

 • Alkaen $104

 • Hotelli Nafpliossa

 • 9.3 Erinomainen

 • Alkaen $121

 • Hotelli Nafpliossa

 • 9.2 Erinomainen

 • Alkaen $835.292.774

Hotellit

60

Kategoriat

48.974

Alueet

200.232

Kaupungit


×
×
Tulopäivä
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Travelmyth GPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset