4-you Boutique

Metamorfosis , , μεταμορφωση μεταμόρφωση (Näytä kartalla)


Valitse matkustuspäivämäärät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden.
Tulopäivä
Lähtöpäivä
1 huone2 vierasta 1 huone, 2 vierasta
Emme löytäneet saatavilla olevia tarjouksia tältä palveluntarjoajalta.
Tarkista saatavuus yhteistyökumppaneidemme verkkosivuilta:
Tai voit muuttaa päivämääriä tai tarkastella kaikkia kohteen Hotellit Metamorfosis
Tiedot
Yhteenveto arvosteluista4-you Boutique on erittäin suositeltava hotelli Halkidikiin matkustaville. Sen kätevä sijainti kauniin kaupungin sydämessä ja rannan läheisyys tekevät siitä ihanteellisen tukikohdan Sithoniaan tutustumiseen. Hotellin mukavuudet ovat poikkeukselliset, ja aamiainen on saanut paljon kiitosta herkullisista ja monipuolisista vaihtoehdoista. Huoneet ovat tilavia, tyylikkäästi sisustettuja ja varustettu kaikilla tarvittavilla mukavuuksilla, ja hotellin siisteys on moitteetonta. Henkilökunta on ystävällistä ja avuliasta ja tekee kaikkensa tarjotakseen erinomaista asiakaspalvelua. Vaikka hotellin wifi on saanut vaihtelevia arvioita, suurin osa vieraista piti sitä nopeana ja luotettavana. Hotellin läheisyys rannalle on plussaa, vaikka jotkut läheiset rannat eivät ehkä olekaan parhaita. Pikkulapsiperheitä palvellaan hyvin, sillä hotelli tarjoaa vauvansänkyjä ja -istuimia. Coco-Mat-patjat ja -tyynyt ovat yleisesti kiiteltyjä mukavuudestaan ja puhtaudestaan, mikä takaa levollisen ja virkistävän unen. Kaiken kaikkiaan 4-you Boutique on ehdoton vierailukohde matkailijoille, jotka etsivät mukavaa ja nautinnollista oleskelua Halkidikillä.
Näytä lisää
Kategoriat
Rantahotelli

Häämatkahotelli

Perheystävällinen hotelli

Romanttinen hotelli

Ilmainen WiFi hotelli

Bisnes-hotelli

Pieni hotelli

Hotellin terveys- & turvallisuustoimet
Saapuminen
Tarvitsevatko vierailijat terveystodistuksen (eli testin) ennen saapumista?
Ei
Suoritatteko kuumetarkastuksia vieraiden saapuessa?
Kyllä, kaikille vierailijoille
Näytä lisää...

Huonetyypit
Juniorsviitti Featuring a private entrance, this air-conditioned suite consists of 1 bedroom and 1 bathroom with a shower and a hairdryer. This suite features soundproof walls, a tea and coffee maker, a flat-screen TV with cable channels and a terrace. The unit offers 1 bed.

Sviitti - Terassi Majoitusyksikössä on 2 vuodetta.

Sviitti - Oma parveke The unit has 3 beds.

Tietoa 4-you Boutique
Näytä kartta
Vieraiden arvostelut
9.6
Erinomainen
Sijainti
Kauniin kaupungin sydämessä ja vain lyhyen kävelymatkan päässä rannalta sijaitseva 4-you Boutique on täydellinen tukikohta Sithoniaan tutustumiseen. Koska hotellin keskeisen sijainnin ansiosta sieltä pääsee helposti kaikille alueen upeille rannoille, se on ihanteellinen lähtökohta seikkailuillesi. Lähistöllä on runsaasti kahviloita ja kauppoja, ja parvekkeelta avautuvat henkeäsalpaavat näkymät. Vaikka hotellia lähinnä oleva ranta ei ehkä olekaan paras mahdollinen, alueen muille turkooseille rannoille on vain lyhyt ajomatka tai kävelymatka. Kaiken kaikkiaan hotellin kätevä sijainti ja meren läheisyys tekevät siitä Halkidikiin matkustavien pakollisen vierailukohteen.

Aamiainen
4-you Boutique -hotellin aamiainen saa paljon kiitosta asiakkailta, ja monet kuvaavat sitä herkulliseksi, monipuoliseksi ja runsaaksi. Buffet tarjoaa laajan valikoiman makeita ja suolaisia vaihtoehtoja, ja useat henkilökunnan jäsenet varmistavat sen laadun ja tuoreuden. Laatu on hintaansa nähden poikkeuksellista, ja ruokavaliorajoituksiin on varauduttu, kuten kauramaidon tarjoaminen. Jotkut vieraat toteavat, että aamiainen on toistuva mutta silti nautittava, kun taas toiset arvostavat päivittäin vaihtuvaa valikoimaa. Kaiken kaikkiaan 4-you Boutique -hotellin aamiainen on hotellin palveluiden kohokohta, ja se tarjoaa matkailijoille loistavan alun päivään.

Huoneet
4-you Boutique on uusi, moderni ja siisti hotelli, joka tarjoaa vierailleen mukavat, tilavat ja tyylikkäästi sisustetut huoneet. Huoneissa on kaikki tarvittavat mukavuudet ja ne siivotaan päivittäin. Monet vieraat kehuivat suuria parvekkeita, kauniita näköaloja ja ylellisiä kylpyhuoneita, joissa on tilavat suihkut. Hotellin kalusteet ja tilat ovat uusia ja laadukkaita, ja henkilökunta on ystävällistä ja palvelualtista. Kaiken kaikkiaan vieraat viettivät miellyttävän ja viihtyisän yöpymisen, ja jotkut jopa mainitsivat, että majoitus ylitti heidän odotuksensa.

Vuoteet
Jos mukavat sängyt ovat korkealla hotellien pakollisten ominaisuuksien listallasi, 4-you Boutique ei tuota pettymystä. Asiakkaat ylistävät taivaallisia Coco-Mat-patjoja ja -tyynyjä, jotka takaavat autuaalliset unet. Henkilökohtaisista mieltymyksistä johtuvia poikkeuksia lukuun ottamatta sängyt saavat yleisesti kiitosta mukavuudestaan ja puhtaudestaan. Huoneisiin mahtuu erikokoisia ryhmiä tinkimättä nukkumisjärjestelyistä, ja ne tarjoavat runsaasti tilaa ja mukavuutta kaikille. Kaiken kaikkiaan 4-you Boutique -hotellissa yöpyminen takaa levollisen ja virkistävän unen, jonka jälkeen olet valmis tutkimaan kaupunkia seuraavana päivänä.

Puhtaus
Jos etsit koskematonta hotellia matkoillesi, '4-you Boutique' on poikkeuksellinen valinta. Vieraiden arvostelujen perusteella hotellihuoneita kuvaillaan erittäin siisteiksi, tahrattomiksi ja moitteettomiksi. Hotelli on moderni ja hyvin hoidettu, ja yksityiskohtiin kiinnitetty huomio näkyy laadukkaiden materiaalien käytössä ja tarjottujen hygieniatilojen tasossa. Henkilökuntaa kuvaillaan ystävälliseksi ja avuliaaksi. Huoneet siivotaan päivittäin, pyyhkeet vaihdetaan joka toinen päivä ja siivouspalvelu on korkeatasoista. Asiakkaat ovat panneet merkille huoneiden mukavuuden ja viihtyisyyden sekä hotellin rauhallisen sijainnin. Monet mainitsivat myös huoneiden tilavuuden ja kattavat mukavuudet. Hotellin erityispiirre on kauniit huoneet, joista osassa on upea terassi tai suuri suihku. Kaiken kaikkiaan hotellia kehuttiin sen siisteydestä, joten se on ihanteellinen valinta niille, jotka arvostavat hygieniaa ja mukavuutta.

Henkilöstö
4-you Boutique -hotellin henkilökunta on saanut paljon kiitosta vieraiden keskuudessa, ja monet ovat maininneet heidän ystävällisyytensä, avuliaisuutensa ja ammattitaitonsa. Vieraat ovat vaikuttuneita siitä, kuinka huomaavainen ja tarkkaavainen henkilökunta on, ja jotkut kuvailevat heitä parhaiksi, joita he ovat koskaan kohdanneet. Heidän sanotaan tekevän kaikkensa tarjotakseen erinomaista asiakaspalvelua ja antavan neuvoja läheisistä ravintoloista ja vierailukohteista. Henkilökunta toivottaa vieraat tervetulleiksi ja arvostaa heitä, ja he tuntevat itsensä perheeksi. Vastaanottovirkailijat Georgia ja Anastasia mainitaan usein tiimin erinomaisina jäseninä. Vieraat arvostavat myös sitä, että henkilökunta ratkaisee nopeasti kaikki ongelmat, kuten ongelmat ilmastoinnin kanssa tai autonvuokrauksen järjestäminen. Positiivisella asenteellaan ja auttamishalullaan 4-you Boutique -hotellin henkilökunta tekee vieraiden oleskelusta unohtumattoman.

Wi-Fi
Wifin osalta 4-you Boutique -hotellin asiakkailla näyttää olevan vaihtelevia kokemuksia. Suurin osa arvosteluista puhuu kuitenkin positiivisesti hotellin internetistä ja kuvailee sitä nopeaksi ja luotettavaksi. Monet vieraat arvostivat sitä, että heillä oli käytössään älytelevisio, jossa oli Netflix, sekä hyvät wifi-signaalit huoneissaan. Vaikka joissakin arvosteluissa mainitaan hitaat nopeudet ja parannustarpeet, useimmat vieraat pitivät wifiä hyväksyttävänä ja tyydyttävänä heidän tarpeisiinsa. Yleisesti ottaen hotelli näyttää tarjoavan kunnolliset wlan-palvelut, mikä tekee oleskelusta hyvää useimmille vieraille.

Ranta
4-you Boutique -hotelli sijaitsee kauniilla paikalla lähellä rantaa, joten se on kätevä vaihtoehto niille, jotka rakastavat hiekkaa ja merta. Vaikka Metamorfosin läheiset rannat eivät ehkä olekaan parhaita, vieraat löytävät helposti upeita rantoja lähietäisyydeltä. Jotkut vieraat olivat innoissaan siitä, että hotelli tarjoaa omat aurinkotuolit läheisellä rannalla, kun taas toiset pitivät hotellin lähellä olevaa rantaa pienenä ja likaisena. Hotellilla on kuitenkin myös oma ranta. Vieraat olivat yleisesti ottaen tyytyväisiä rannan mukavuuteen ja saavutettavuuteen, ja jotkut totesivat, että se oli vain 3-4 minuutin kävelymatkan päässä. Jotkin rantavaihtoehdot eivät ehkä ole yhtä järjestäytyneitä, mutta alueella on paljon valinnanvaraa, ja vieraat voivat helposti ajaa muille Sithonian tai Kassandran rannoille. Huolimatta joistakin ristiriitaisista arvioista läheisten rantojen laadusta, hotellin läheisyys rannalle on ehdottomasti plussaa.

Perhe
Jos etsit täydellistä perhelomaa, 4-you Boutique saattaa olla juuri oikea paikka sinulle! Monet lapsiperheet ovat yöpyneet täällä, ja henkilökunta tekee kaikkensa majoittaakseen lapsiperheet. Hotelli tarjoaa vauvansänkyjä, ja aamiaisella on käytettävissä lastenistuimia. He jopa päivittivät yhden perheen huoneen ilmaiseksi, koska he matkustivat kahden lapsen kanssa! Eräs perhe sanoi, että heidän vauvansa nukkui paremmin kuin koskaan hotellin pinnasängyssä. Henkilökuntaan kuuluva Georgia auttoi erästä toista perhettä päättämään, millä rannoilla he kävisivät lastensa kanssa. Vaikka aamiaisella tai yöllä voi olla äänekästä, koska hotellissa yöpyy paljon lapsiperheitä, tätä hotellia voi suositella lämpimästi kenelle tahansa, erityisesti perheille, joissa on pieniä lapsia. Kannattaa kuitenkin muistaa, että jotkut huoneet saattavat olla hieman ahtaita nelihenkiselle perheelle. Henkilökunta on ystävällistä ja tekee kaikkensa varmistaakseen, että kaikki toiveesi ja odotuksesi täyttyvät. Grüße Laralta ja koko Cvetkovicin perheeltä!


Ei, 4-you Boutique ei ole uima-allasta.

Ei, 4-you Boutique ei tarjoa kylpylää.

Ei, 4-you Boutique ei salli koiria.

Ei, 4-you Boutique ei tarjoa pysäköintimahdollisuutta.

Ei, 4-you Boutique ei ole kuntosalia.
Lisää vaihtoehtoja
 • Lomakeskus Metamorfoosissa

 • 9.0 Erinomainen

 • Alkaen $92

 • Hotelli Metamorfoosissa

 • 8.2 Erittäin hyvä

 • Alkaen $72

 • Huoneistohotelli Metamorfoosissa

 • Alkaen $34

 • Lomakeskus Metamorfoosissa

 • 8.0 Erittäin hyvä

 • Alkaen $1565.292.776

Hotellit

60

Kategoriat

48.974

Alueet

200.232

Kaupungit


×
×
Tulopäivä
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Travelmyth GPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset