Villa Mare by Delfinia ResortValitse matkustuspäivämäärät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden.
Tulopäivä
Lähtöpäivä
1 huone2 vierasta 1 huone, 2 vierasta
Emme löytäneet saatavilla olevia tarjouksia tältä palveluntarjoajalta.
Tarkista saatavuus yhteistyökumppaneidemme verkkosivuilta:
Tai voit muuttaa päivämääriä tai tarkastella kaikkia kohteen Hotellit Kolymbia
Tiedot Majoitusliike sijaitsee 400 metrin päässä rannalta Kolympia Villagessa, ja se tarjoaa uima-altaan.
Yhteenveto arvosteluistaVilla Mare by Delfinia Resort on loistava valinta rentouttavaan ja mukavaan lomaan. Asiakkaat kehuvat hotellin sijaintia, joka on vain lyhyen kävelymatkan päässä kauniista rannasta ja lähellä kauppoja, tavernoja ja muita nähtävyyksiä. Aamiaisbuffet tarjoaa laajan valikoiman herkullisia pannukakkuja ja sekoitettuja juomia. Illalliset ovat monipuolisia, ja niihin kuuluu teemailtoja, kuten kreikkalainen grilli ja italialainen illallinen. Vaikka joillakin asiakkailla oli ongelmia huoneiden kanssa, useimmat arvostivat huoneiden siisteyttä ja yksinkertaisia mukavuuksia. Siivoushenkilökunta on poikkeuksellista, ja allasalue on viihtyisä ja henkilökunta ystävällistä. Henkilökuntaa kuvaillaan ystävälliseksi ja avuliaaksi, joka tarjoaa poikkeuksellista palvelua. Ulkouima-allas on myös kohokohta, vaikka se voi olla ajoittain täynnä. Kaiken kaikkiaan Villa Mare tarjoaa edullisen ja miellyttävän pakopaikan, jossa on runsaasti mahdollisuuksia rentoutumiseen ja auringonottoon.
Näytä lisää
Kategoriat
Vain Aikuisille-hotelli
Villa Mare on vain aikuisille tarkoitettu majoituspaikka, eikä sinne voi majoittua lapsia.

Rantahotelli

Romanttinen hotelli

Hotelli uima-altaalla

  Ulkouima-allas  


Pieni hotelli

Hotelli ulkouima-altaalla

Huonetyypit
Kahden hengen huone - Double Opening to a furnished patio with garden views, this room comes with air conditioning, a satellite flat-screen TV, and a bathroom with a hairdryer and free toiletries.

Tietoa Villa Mare by Delfinia Resort
Näytä kartta
Vieraiden arvostelut
7.9
Hyvä
Sijainti
Jos etsit upeaa sijaintia lomallesi, Villa Mare by Delfinia Resort on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen! Ranta on vain 5 minuutin kävelymatkan päässä, joten on helppo viettää päivät nauttien auringosta ja uiden kristallinkirkkaissa vesissä. Lisäksi kaupat, tavernat ja muut nähtävyydet ovat kaikki kätevästi lähellä. Tulet rakastamaan sijaintia, sillä kaikki on helpon matkan päässä, halusitpa sitten tutustua saaren pohjois-, etelä-, itä- tai länsiosiin. Hotelli sijaitsee kaukana muiden hotellien hälinästä ja tarjoaa rauhaa ja mukavuutta. Vaikka jotkut vieraat olivat pettyneitä siihen, että Villa Mare oli erillään Delfinia-hotellista, tämä ei vähentänyt kätevää sijaintia. Ainoa pieni haaste hotellille pääsyssä on se, että julkiset liikennevälineet voivat olla hieman hankalia Rodoksen sekavan bussiaikataulun vuoksi, mutta pienellä suunnittelulla pääset varmasti perille. Kaiken kaikkiaan Villa Maren sijainti on erittäin suositeltava vieraille, jotka arvostavat kätevyyttä, mukavuutta ja pääsyä paikallisiin kohokohtiin!

Aamiainen
Villa Mare by Delfinia Resortin asiakkailla on paljon sanottavaa hotellin aamiaisesta. Monet vieraat ovat vaikuttuneita valtavasta ruokavalikoimasta, sillä tarjolla on suuri noutopöytä, joka tarjoaa monenlaisia ruokia. Aamiaista kuvaillaan ihanaksi superpannukakkujen ja sekoitettujen juomien kera. Jotkut vieraat mainitsevat, että tarjolla on hyvä valikoima hedelmiä, vihanneksia, leivonnaisia ja jäätelöä, jotka kaikki ovat herkullisia. Korkeasta kehusta huolimatta jotkut vieraat kommentoivat, että ruoka olisi voinut olla parempaa, ja jotkut totesivat, että laatu oli huono ja valikoima toistuva. Kaiken kaikkiaan vieraat vaikuttavat tyytyväisiltä aamiaisvaihtoehtoihin ja monipuoliseen valikoimaan.

Illallinen
Villa Mare by Delfinia Resort tarjoaa vieraille erilaisia ruokailuvaihtoehtoja, kuten teemailtoja, kuten kreikkalainen grilli ja italialainen illallinen, jotka tarjosivat laadukasta ruokaa. Vaikka joidenkin vieraiden mielestä lihan laatu oli puutteellista, tarjolla oli silti hyvä valikoima salaatteja ja kaiken kaikkiaan ihanaa ruokaa. Cocktaileja allasbaarissa ei ollut saatavilla, mutta all inclusive -paketti tarjosi runsaan valikoiman herkullisia ruokia, mukaan lukien hedelmiä ja jälkiruokia, kuten jäätelöä. Vaikka kylmää tai toistuvaa ruokaa kritisoitiinkin, valikoima oli yleisesti ottaen laaja ja monipuolinen, ja pääravintolan ruokaa kuvailtiin superherkuksi. Vegaanivaihtoehtoja oli hieman rajoitetusti, mutta grillibaari tarjosi erilaisia vaihtoehtoja, kuten pannukakkuja ja kebabia, jotka olivat maukkaita. Ainoa miinus oli, että allasbaari aukesi myöhään, klo 11. Yhteenvetona voidaan todeta, että Villa Maressa on jokaiselle makuhermolle jotakin, ja suurin osa vieraista nautti ruokailukokemuksestaan, mutta joitakin pieniä parannuksia voisi tehdä.

Huoneet
Villa Mare by Delfinia Resort tarjoaa puhtaat ja viihtyisät huoneet, jotka siivotaan päivittäin. Jotkut vieraat kuitenkin raportoivat ongelmista, kuten internetin puutteesta ja suihkuhuoneiden vuotamisesta. Joidenkin huoneiden ilmastointi ei toiminut tehokkaasti, ja joissakin tapauksissa suihkusta tuleva vesi tulvi makuuhuoneeseen. Monet vieraat kuitenkin kehuivat huoneiden puhtautta ja yksinkertaisuutta, ja joitakin huoneita kuvailtiin ihaniksi ja viihtyisiksi. Vaikka joillakin vierailla oli ongelmia huonevalintojensa kanssa, useimmat huoneet olivat hyvän kokoisia ja niissä oli mukavat sängyt. Jotkut vieraat raportoivat muurahaispesäkkeistä tai homeisista ja haisevista huoneista, ja jotkut kohtasivat jopa epäsiistejä huoneita. Joistakin negatiivisista kommenteista huolimatta useimmat vieraat nauttivat vierailustaan Villa Mare by Delfinia Resortissa.

Vuoteet
Villa Mare by Delfinia Resort on loistava valinta aurinkoiselle rantalomalle. Vaikka jotkut vieraat valittivat aurinkotuolien puutetta, toiset pitivät tarjolla olevista kahden hengen aurinkotuoleista. Joillakin vierailla oli ongelmia sänkyjen kanssa, kun yksi vieras totesi, että vuodevaatteet olivat liian pienet heidän king size -vuoteeseensa, ja toinen valitti, että sänky oli epämukava. Sängyistä oli kuitenkin myös myönteisiä arvioita, ja yksi vieras mainitsi huoneen 501 mukavan sängyn. Vaikka joidenkin vieraiden mielestä huoneet olivat latteat ja vanhentuneet vanhoine ja epämukavine patjoineen, toiset pitivät hintaa sen arvoisena, vaikka majoitustilat eivät olleetkaan täydellisiä. Kaiken kaikkiaan Villa Mare tarjoaa rantalomaa ja kohtuuhintaista oleskelua, jossa voi rentoutua ja ottaa aurinkoa mukavilla aurinkotuoleilla.

Puhtaus
Jos etsit poikkeuksellista palvelua ja siistejä, yksinkertaisia huoneita, Villa Mare by Delfinia Resort on oikea paikka sinulle. Hotellihuoneet siivotaan joka päivä, ja myös uima-allas pidetään puhtaana. Vieraat olivat tyytyväisiä siivoojiin, erityisesti Marietaan, joka ei ainoastaan siivonnut heidän huoneitaan joka päivä vaan myös teki hyvän gin fizz -cocktailin. Hotellin henkilökunta oli kaiken kaikkiaan kohteliasta ja huolellista työssään. Joissakin negatiivisissa arvosteluissa mainittiin kuitenkin, että huoneita ei siivottu kunnolla ja että niissä oli home- ja pölyongelmia ja jopa muurahaisia. Useimmat vieraat olivat kuitenkin tyytyväisiä siisteyteen, ja jotkut mainitsivat, että lakanat vaihdettiin päivittäin.

Henkilöstö
Villa Mare by Delfinia Resort ylpeilee poikkeuksellisella henkilökunnalla, joka tarjoaa upeaa palvelua vierailleen. He ovat erittäin avuliaita ja ystävällisiä ja varmistavat, että he auttavat vieraita aina. Henkilökunta tunnetaan ystävällisyydestään ja ihanuudestaan, ja he tekevät parhaansa, jotta vieraat tuntisivat olonsa tervetulleeksi. Baarihenkilökunta on erityisen upeaa, sillä se tarjoilee herkullisia juomia ja tekee kaikkensa varmistaakseen, että vieraiden loma on paras mahdollinen. Myös ravintola- ja siivoushenkilökunta on avuliasta ja mukavaa. Vaikka osa henkilökunnasta on saattanut jättää huomiotta Covidin naamiointisäännöt, suurin osa henkilökunnasta on ehdottomia helmiä, jotka tekevät kaikkensa saadakseen vieraat tuntemaan olonsa mukavaksi. Erityishuutoja ansaitsevat Toni, Macrochni, Chou Chou (ilman väitettyä rasismia), Mateou, Catherine, George vastaanotossa, Riccardo ja pakistanilainen baarimikko. Vieraat arvostivat myös baarin henkilökunnan ja animaattoreiden, kuten Giorgosin, Nikosin, Christianin ja Valentinen, perhekeskeistä ilmapiiriä ja innostuneisuutta. Tällaisen henkilökunnan kanssa vieraat saavat varmasti ikimuistoisen loman.

Uima-allas
Jos haluat lomallasi rentoutua uima-altaalla, Villa Mare by Delfinia Resort saattaa olla juuri oikea paikka sinulle. Asiakkaat ovat kehuneet mukavia aurinkotuoleja ja allasbaaria, joka on avoinna kello 10-18. Vaikka allasbaari olikin joissakin tapauksissa suljettu, vieraat nauttivat yleensä ihastuttavasta uima-altaasta. Uima-altaan ympäristö ei kuitenkaan ollut aina siisti, ja jotkut vieraat joutuivat valittamaan vastaanotolle. Allas ei myöskään ole kovin suuri, ja se voi joskus olla täynnä vieraita, jotka varaavat aurinkotuoleja pyyhkeineen. Kuitenkin ne, jotka onnistuivat löytämään paikan altaalta, pitivät siitä, erityisesti puiden alla olevista pehmeistä sohvista, joilla saattoi rentoutua varjossa. Jos väkijoukko ei miellytä, vieressä on isompi uima-allas. Kaiken kaikkiaan vieraat arvostivat uima-altaan yksityisyyttä ja henkilökunnan vieraanvaraisuutta.

Ranta
Villa Mare by Delfinia Resort ylpeilee loistavalla sijainnillaan vain lyhyen kävelymatkan päässä rannalta. Vesi on kristallinkirkasta ja kutsuu virkistävään uintiin. Vaikka joidenkin vieraiden mielestä hotelli oli hieman kaukana rannasta, se oli kuitenkin hallittavissa eikä vaikuttanut heidän yleiseen kokemukseensa. Hotelli sijaitsee kätevästi lähellä bussipysäkkiä eikä liian kaukana muista kauniista hiekkarannoista, joilla kannattaa vierailla. Auton vuokraaminen on suositeltavaa Rodoksen saaren tutkimista varten.

Ulkouima-allas
Villa Mare by Delfinia Resortin ulkouima-allas on saanut paljon positiivista palautetta asiakkailta. Aurinkotuoleja on kuvailtu mukaviksi ja itse uima-allasta on sanottu mukavaksi ja ihanaksi. Jotkut vieraat pitivät huoneistaan ja uima-altaasta, kun taas toiset arvostivat viereistä isompaa uima-allasta. Jotkut vieraat kuitenkin mainitsivat, että allasbaari ei ollut aina auki ja eräs vieras joutui jopa lähtemään kauas hakemaan juomia, koska läheinen kioski oli aina kiinni. Tästä huolimatta allashenkilökuntaa kehuttiin ystävälliseksi ja palvelualttiiksi. Kaiken kaikkiaan vieraat nauttivat rauhallisesta ja yksityisestä allasalueesta ja sen puhtaasta vedestä, vaikka muutama mainitsi, että altaalla saattoi olla tungosta ja musiikki liian kovaa.


Kyllä, Villa Mare by Delfinia Resort:ssä on uima-allas/altaita, jotka kuuluvat yhteen tai useampaan seuraavista luokista: Ulkouima-allas.

Ei, Villa Mare by Delfinia Resort ei tarjoa kylpylää.

Ei, Villa Mare by Delfinia Resort ei salli koiria.

Ei, Villa Mare by Delfinia Resort ei tarjoa pysäköintimahdollisuutta.

Ei, Villa Mare by Delfinia Resort ei ole kuntosalia.
Lisää vaihtoehtoja
 • Lomakeskus Kolymbia

 • 9.3 Erinomainen

 • Alkaen $139

 • Hotelli Kolymbia

 • 9.3 Erinomainen

 • Alkaen $172

 • Hotelli Kolymbia

 • 7.6 Hyvä

 • Alkaen $103

 • Hotelli Kolymbia

 • 8.6 Erittäin hyvä

 • Alkaen $1135.292.776

Hotellit

60

Kategoriat

48.974

Alueet

200.232

Kaupungit


×
×
Tulopäivä
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Travelmyth GPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset