1812 Caves 'n Mansion

Karterados , , θέση βουνίτσος καρτεράδος θήρας ισόγειο (Näytä kartalla)


Valitse matkustuspäivämäärät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden.
Tulopäivä
Lähtöpäivä
1 huone2 vierasta 1 huone, 2 vierasta
Emme löytäneet saatavilla olevia tarjouksia tältä palveluntarjoajalta.
Tarkista saatavuus yhteistyökumppaneidemme verkkosivuilta:
Tai voit muuttaa päivämääriä tai tarkastella kaikkia kohteen Hotellit Karterados
Tiedot
Yhteenveto arvosteluista1812 Caves 'n Mansion on piilotettu helmi, joka sijaitsee pienessä Karteradosin kylässä ja tarjoaa loistavan sijainnin Santoriniin tutustumiseen. Asiakkaat ovat kehuneet hotellin läheisyyttä Firaan, joka on kävelymatkan päässä ja jonne pääsee helposti bussilla. Kotitekoinen aamiainen koostuu paikallisista tuotteista ja tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja, mukaan lukien perinteistä kreikkalaista ruokaa, ja se tarjoillaan kauniilla sisäpihalla. Huoneet ovat tahrattoman puhtaita ja erinomaisesti sisustettuja, ja niissä on kaikki tarvittavat mukavuudet, mukaan lukien mukavat vuodevaatteet, ilmastointi ja Smart-televisiot, joissa on Netflix. Henkilökunta on vieraiden suosiossa lämpimyydestään, vieraanvaraisuudestaan ja yksityiskohtien huomioimisesta, ja isäntä Alex saa erityiskiitosta poikkeuksellisesta asiakaspalvelustaan. Kaiken kaikkiaan 1812 Caves 'n Mansion tarjoaa rentouttavan ja ikimuistoisen oleskelun kauniissa ympäristössä, joten se on huippuvalinta niille, jotka etsivät puhdasta, mukavaa ja aitoa kokemusta Santorinilla.
Näytä lisää
Kategoriat
Häämatkahotelli

Koiraystävällinen hotelli

Romanttinen hotelli

Esteetön hotelli

Huonetyypit
Juniorsviitti Boasting a private entrance, this air-conditioned suite includes 1 living room, 1 separate bedroom and 1 bathroom with a shower and a hairdryer. The unit has soundproof walls, garden views, a terrace and wine/champagne is offered for guests. The unit has 1 bed.

Duplex-sviitti This spacious suite is comprised of 1 living room, 1 separate bedroom and 1 bathroom with a shower and free toiletries. The air-conditioned suite offers a flat-screen TV, a private entrance, soundproof walls, a tea and coffee maker as well as garden views. The unit offers 3 beds.

Superior - Kahden hengen huone - Double The spacious double room provides air conditioning, a private entrance, a terrace with garden views as well as a private bathroom featuring a shower. The unit offers 1 bed.

Cave Villa Boasting a private entrance, this air-conditioned villa includes 1 bedroom and 1 bathroom with a shower and a hairdryer. The unit has soundproof walls, garden views, a terrace and wine/champagne is offered for guests. The unit has 1 bed.

Superior Cave -villa Featuring a private entrance, this air-conditioned villa comprises 1 living room, 1 separate bedroom and 1 bathroom with a shower and a hairdryer. The unit features soundproof walls, garden views, a terrace and wine/champagne is provided for guests. The unit offers 1 bed.

Cave Luxury Suite Boasting a private entrance, this air-conditioned villa comes with 1 living room, 2 separate bedrooms and 2 bathrooms with a shower and a hairdryer. The unit has soundproof walls, garden views, a terrace and wine/champagne is available for guests. The unit has 4 beds.

Tietoa 1812 Caves 'n Mansion
Näytä kartta
Vieraiden arvostelut
Sijainti
Pienessä Karteradosin kylässä sijaitseva 1812 Caves 'n Mansion on piilotettu helmi, joka tarjoaa loistavan sijainnin Santoriniin tutustumiseen. Asiakkaat ovat kehuneet hotellin läheisyyttä Firaan, joka on kävelymatkan päässä ja jonne pääsee helposti bussilla. Vaikka sijainti on lähellä tärkeimpiä nähtävyyksiä, se on tarpeeksi syrjäinen ollakseen rauhallinen ja hiljainen. Ympäröivät kujat ovat viehättäviä ja tarjoavat runsaasti paikallisia ravintoloita, joissa on hyvää ruokaa. Hotelli on myös keskeisellä paikalla, joten on helppo vierailla kaikissa saaren osissa. Vaikka sijainti saattaa olla aluksi hieman haastava löytää, vieraat ovat kutsuneet sitä "erittäin mukavaksi ja autenttiseksi sijainniksi" ja "erittäin käteväksi". Hotellin omistaja tekee myös kaikkensa saadakseen vieraat tuntemaan olonsa erityiseksi, kuten vuosipäiväänsä juhlinut pariskunta totesi, joka sai herkkuja huoneeseensa. Kaiken kaikkiaan 1812 Caves 'n Mansion on erittäin suositeltava upean sijaintinsa, siisteytensä ja autenttisen kokemuksensa ansiosta.

Aamiainen
1812 Caves 'n Mansionin aamiainen on monien vieraiden mielestä kohokohta. Itse tehty aamiainen koostuu paikallisista tuotteista ja tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja, myös perinteistä kreikkalaista ruokaa. Vieraat ylistävät aamiaisen poikkeuksellista laatua ja monipuolisuutta, ja monet kuvaavat sitä herkulliseksi, hämmästyttäväksi ja erinomaiseksi. Aamiainen tarjoillaan kauniilla sisäpihalla, ja isäntä ja henkilökunta tekevät kaikkensa varmistaakseen, että vieraat ovat tyytyväisiä, ja tarjoavat jopa aamiaispaketin aikaisin lähteville. Aamiainen on runsas, ja vieraita kannustetaan saapumaan nälkäisinä. Kaiken kaikkiaan vieraat suosittelevat lämpimästi kokeilemaan fetaa ja kotitekoista marmeladia, jogurttia ja baklavaa. Aamiainen valmistetaan huolella ja rakkaudella, ja monet ruokalajit valmistaa tilauksesta omistajan äiti, jota kuvaillaan suloiseksi ja huomaavaiseksi. Aamiainen on täydellinen tapa aloittaa päivä oikein tässä ihastuttavassa majoituspaikassa.

Huoneet
Jos etsit ainutlaatuisesti suunniteltuja ja viihtyisiä majoitusvaihtoehtoja kohteessa Kreikka, sinun kannattaa ehdottomasti harkita majoitusliikettä 1812 Caves 'n Mansion. Huoneet ovat tahrattoman puhtaita ja erinomaisesti sisustettuja, ja niissä on kaikki tarvittavat mukavuudet, mukaan lukien mukavat vuodevaatteet, ilmastointi ja Smart-televisiot, joissa on Netflix. Erityisen vaikuttavia ovat luolahuoneet, jotka tarjoavat viihtyisän ja omaperäisen kokemuksen kallioon kaiverrettuna. Myös kartanohuoneet ovat tyylikkäitä ja moitteettomasti hoidettuja. Tulet arvostamaan huomiota yksityiskohtiin, kuten muhkeisiin pyyhkeisiin ja lisävarusteisiin, kuten hedelmiin ja kahvipulloihin. Jos matkustat perheen kanssa, luksussviitissä ja Villa Grotta Superiorissa on runsaasti tilaa kaikille ja yllätyksiä, kuten kynttilöitä ja karkkeja. Tämä upea majoituspaikka on osoitus viehättävästä kreikkalaisesta vieraanvaraisuudesta. Tunnet olosi helposti kotoisaksi viihtyisässä mutta tasokkaassa ilmapiirissä. Ulkotilat ovat lumoavia, ja niissä on ihastuttavat aamiaisnurkkaukset, joissa voit nauttia aamuaterian. Kaiken kaikkiaan 1812 Caves 'n Mansion tarjoaa rentouttavan ja ikimuistoisen oleskelun kauniissa ympäristössä.

Puhtaus
1812 Caves 'n Mansion" on hotelli, joka on tunnettu poikkeuksellisen puhtaana. Vieraat ovat innoissaan tahrattomista huoneista, yksityiskohtien huomioimisesta ja pienistä henkilökohtaisista yksityiskohdista kaikkialla. Kartanot ovat tyylikkäitä ja poikkeuksellisen hyvin hoidettuja, mikä tekee kauniista ja puhtaasta ympäristöstä kauniin sisustuksen ympäröimän. Arvostelijat ovat vaikuttuneita siitä, että huoneet siivotaan jopa kahdesti päivässä ja että hotellissa on kaikki, mitä voit tarvita. Hotelli on myös moderni, viihtyisä ja sijaitsee vain muutaman minuutin päässä Thirasta. Henkilökunta on vieraanvaraista ja helposti lähestyttävää ja sängyt ovat mukavat. Kaiken kaikkiaan 1812 Caves 'n Mansion' on huippuvalinta niille, jotka etsivät siistiä, viihtyisää ja rentouttavaa majoitusta Santorinilla.

Henkilöstö
1812 Caves 'n Mansion -hotellin henkilökunta on vieraiden suosiossa lämpimyydestään, vieraanvaraisuudestaan ja huolellisuudestaan. Monet arvostelijat kehuvat erityisesti isäntää Alexia hänen poikkeuksellisesta asiakaspalvelustaan. Alex henkilökohtaisesti tervehtii vieraita saapuessaan ja ottaa aikaa varmistaakseen, että heillä on kaikki mitä he tarvitsevat viihtyisää ja nautinnollista oleskelua varten. Hän on aina käytettävissä vastaamaan kysymyksiin, antamaan suosituksia ja auttamaan vieraita kaikessa, mitä he saattavat tarvita. Lisäksi Alexin äitiä ja muuta tiimiä kuvataan ystävällisiksi, avuliaiksi ja mukautuviksi. Henkilökunta tekee jatkuvasti kaikkensa, jotta vieraat tuntisivat olonsa tervetulleeksi, viihtyisäksi ja heistä pidettäisiin huolta, mikä tekee 1812 Caves 'n Mansionista todella poikkeuksellisen kokemuksen.


Ei, 1812 Caves 'n Mansion ei ole uima-allasta.

Ei, 1812 Caves 'n Mansion ei tarjoa kylpylää.

Kyllä, 1812 Caves 'n Mansion toivottaa koirat tervetulleiksi.

Ei, 1812 Caves 'n Mansion ei tarjoa pysäköintimahdollisuutta.

Ei, 1812 Caves 'n Mansion ei ole kuntosalia.
Lisää vaihtoehtoja
  • Hotelli Karteradosissa

  • 9.5 Erinomainen

  • Alkaen $77

  • Hotelli Karteradosissa

  • 7.8 Hyvä

  • Alkaen $64

  • Hotelli Karteradosissa

  • 8.8 Erinomainen

  • Alkaen $56

  • Vierasmaja Karteradosissa

  • 9.0 Erinomainen

  • Alkaen $54



5.292.768

Hotellit

60

Kategoriat

48.974

Alueet

200.232

Kaupungit


×
×
Tulopäivä
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Travelmyth GPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset