Agelica ApartmentsValitse matkustuspäivämäärät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden.
Tulopäivä
Lähtöpäivä
1 huone2 vierasta 1 huone, 2 vierasta
Emme löytäneet saatavilla olevia tarjouksia tältä palveluntarjoajalta.
Tarkista saatavuus yhteistyökumppaneidemme verkkosivuilta:
Tai voit muuttaa päivämääriä tai tarkastella kaikkia kohteen Hotellit Kalymnos
Tiedot Hotelli sijaitsee Myrtiesissä majesteettisten vuorten maisemissa, ja se on vain kolmen minuutin ajomatkan päässä maailmankuulusta Odysseuksesta ja Grand Grottosta.
Yhteenveto arvosteluistaAgelica Apartments on erittäin suositeltava hotelli, jolla on upea sijainti, upeat rannat ja valikoima ravintoloita kävelymatkan päässä. Aamiainen on herkullinen ja hyvä vastine rahalle ja henkilökunta on ystävällistä ja vieraanvaraista. Huoneet ovat perinteisesti kreikkalaisia ja viihtyisiä, ja huoneistosta on kaunis näköala, ja niissä on keittokomero, jääkaappi ja ilmastointi. Ulkouima-allas on puhdas ja virkistävä, ja Babis Barin henkilökunta on lämmin ja vieraanvarainen. Vaikka jotkut vieraat huomasivat joitakin ongelmia siisteydessä ja kunnossapidossa, hotellin siisteys on tyydyttävä ja siinä on parantamisen varaa. Henkilökunta tekee kaikkensa, jotta vieraat tuntisivat olonsa kotoisaksi, ja allasalue on upea, ja sieltä on upeat näkymät merelle ja Telendoksen saarelle. Kaiken kaikkiaan Agelica Apartments on loistava valinta niille, jotka etsivät rentouttavaa ja nautinnollista oleskelua Kalymnoksella.
Näytä lisää
Kategoriat
Ranta-alue hotelli

Rantahotelli

Koiraystävällinen hotelli

Hotelli uima-altaalla

  Panoraamamaisema uima-allas    Ulkouima-allas  


Hotellin terveys- & turvallisuustoimet
Saapuminen
Tarvitsevatko vierailijat terveystodistuksen (eli testin) ennen saapumista?
Ei
We follow the rules.
Suoritatteko kuumetarkastuksia vieraiden saapuessa?
Kyllä, kaikille vierailijoille
Näytä lisää...

Hotelli ulkouima-altaalla

Hotelli panoraamamaisema uima-altaalla

Huonetyypit
Tietoa Agelica Apartments
Lisenssi: 1468K032A0313400
Näytä kartta
Vieraiden arvostelut
Sijainti
Agelica Apartments sijaitsee erinomaisella paikalla, jossa on upeita rantoja ja lukuisia ravintoloita kävelymatkan päässä. Platy Gialosin rannalta avautuu myös kaunis auringonlaskunäkymä. Henkilökunta on ystävällistä ja sijainti on suoraan rannalla, josta on kaunis näkymä Telendoksen saarelle ja erittäin kunnollinen uima-allas, vastapäätä bussipysäkkiä. Myrties on erinomainen paikka tutustua saareen, sillä lähellä on laituri Telendosiin meneville veneille sekä supermarketteja ja ravintoloita, joista on kaunis näköala merelle. Sijainti on erinomainen ja täydellinen saada venetaksi Telendosiin, ja ihana pieni ranta on aivan kynnyksellä. Hotelli sijaitsee keskustassa, jossa linja-autoasema ja supermarket ovat vain muutaman askeleen päässä. Lisäksi hotellista on erinomaiset näkymät auringonlaskuun ja Telendoksen saarelle. Kaiken kaikkiaan Agelica Apartmentsin sijainti saa paljon kiitosta vieraiden kommenttien kuten "loistava sijainti", "upea sijainti" ja "beste Lage in Kalymnos".

Aamiainen
Angelica Apartmentsin vieraat ovat kaikki yhtä mieltä yhdestä asiasta: heidän aamiaisensa on yksinkertaisesti herkullinen! Vierailijoilla oli monenlaisia positiivisia kommentteja hotellissa tarjoillun aamiaisen laadusta ja mausta. Joidenkin mielestä aamiainen oli jopa hyvä vastine rahalle. Annokset olivat riittävät ja valikoima oli maukas, ja monet vieraat kutsuivat sitä loistavaksi tai jopa erinomaiseksi. Vaikka muutamat vieraat totesivat aamiaisen olleen vain "ok" tai "spartalainen", suurin osa kehui aamiaista bon petit déjeuner, prima ontbijt ja Sehr gutes Frühstück. Vierailijat arvostivat myös sitä, että aamiainen sisältyi majoituksen hintaan. Kaiken kaikkiaan ystävälliset omistajat tarjosivat vieraille ihanan alun päivään suussa sulavan aamiaisvaihtoehdon avulla.

Huoneet
Agelica Apartments on täydellinen paikka matkailijoille, jotka etsivät yksinkertaista mutta siistiä majoitusta. Huoneet ovat perinteisesti kreikkalaisia ja jotkut niistä kaipaavat hieman päivitystä, mutta ovat viihtyisiä. Asiakkaat ovat ilahtuneita huoneistosta avautuvasta ihastuttavasta näköalasta ja arvostavat keittonurkkauksen, jääkaapin ja ilmastoinnin saatavuutta. Uima-allas on puhdas ja virkistävä. Babis Barin henkilökunta on lämminhenkistä ja vieraanvaraista, joten vieraat tuntevat olonsa kotoisaksi. Jotkut arvostelijat kuitenkin huomasivat joitakin ongelmia huoneiston kuvauksessa varauksen aikana, mikä aiheutti jonkin verran hämmennystä saapuessaan. Suurin osa arvosteluista oli kuitenkin erittäin myönteisiä, ja vain muutamat vieraat mainitsivat siisteys- tai huolto-ongelmista. Kaiken kaikkiaan vieraat nauttivat tilavista huoneista ja parvekkeista sekä kauniista ympäristöstä ja näkymistä.

Puhtaus
Agelica Apartments ylpeilee siistillä ja hyvin hoidetulla ulkouima-altaalla, joka on täydellinen niille, jotka rakastavat viettää aikaa ulkona. Vaikka joidenkin vieraiden mielestä hotellissa oli tiettyjä alueita, jotka kaipaisivat parempaa huomiota, kuten kylpyhuone, toiset kehuivat majoitusliikettä siitä, että se noudattaa tiukasti COVID-19-ohjeita ja ylläpitää korkeaa hygieniatasoa. Jotkut vieraat ovat ilmaisseet pettymyksensä huoneiden puhtauteen, mutta kaiken kaikkiaan hotellin puhtaus on tyydyttävää ja siinä on parantamisen varaa.

Henkilöstö
Anglica Apartmentsin henkilökunta näyttää tekevän kaikkensa vieraidensa eteen. Monissa arvosteluissa mainitaan omistajan Babisin ja hänen tiiminsä avulias ja ystävällinen luonne. Vieraat arvostavat lämmintä vastaanottoa ja henkilökunnan informatiivista lähestymistapaa. Henkilökohtainen ote ja heidän halukkuutensa saada vieraat tuntemaan olonsa kotoisaksi korostuvat monissa arvosteluissa. Poikkeuksellinen asiakaspalvelu ja huomaavainen henkilökunta takaavat miellyttävän oleskelun kaikille, jotka päättävät vierailla Anglica Apartmentsissa.

Uima-allas
Angelica Apartments ylpeilee upealla ja puhtaalla uima-altaalla, josta vieraat ovat nauttineet perusteellisesti oleskelunsa aikana. Hotellin sijainti on täydellinen rannan ystäville, sillä sieltä on upeat näkymät Telendoksen saarelle. Suljetun baarin ja uima-altaan aiheuttama meluttomuus vain lisäsi paikan rauhallisuutta. Vaikka joissakin arvosteluissa uima-allasalueelle ehdotettiin parannuksia, vieraat olivat yleisesti ottaen tyytyväisiä sen siisteyteen ja mukaviin mukavuuksiin. Vierailijat arvostavat sitä, että uima-altaalle pääsee kätevästi ympäri vuorokauden. Monet vieraat kuvaavat uima-allasta tilavaksi ja upeaksi. Huoneet ovat myös strategisesti sijoitettu siten, että niistä on näkymät altaalle ja merelle. Kaiken kaikkiaan hotellin uima-allas on kerännyt positiivisia arvosteluja asiakkailta, ja se epäilemättä lisää Angelica Apartmentsin viehättävyyttä ja vetovoimaa.

Ranta
Agelica Apartments sijaitsee upealla paikalla, jossa kauniit rannat ja herkulliset ravintolat ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Vieraat arvostavat täydellistä sijaintia vain muutaman metrin päässä merestä ja hotellista avautuvaa upeaa näkymää Telendos-saarelle. Hotelli on käytännössä rannalla, ja joistakin huoneista on näköala rannalle ja merelle. Platy Gialosin rannalta on myös hyvä katsella auringonlaskua. Majoituspaikassa on erittäin kunnollinen uima-allas ja henkilökohtainen palvelu on poikkeuksellista. Joillakin asiakkailla oli jonkin verran palautetta siitä, että rantaan pääseminen vaati kiipeilyä, mutta kaiken kaikkiaan heillä oli miellyttävä kokemus tässä merenrantahotellissa.

Ulkouima-allas
Jos etsit paikkaa, jossa voit rentoutua uima-altaan äärellä, Agelica Apartments saattaa olla juuri sinulle sopiva paikka. Vieraat ovat kuvailleet allasaluetta "mukavaksi" ja "ihanaksi", ja jotkut ovat kommentoineet upeaa näkymää merelle ja Telendoksen saarelle. Ja mikä parasta? Allas on erittäin puhdas ja aina kuuma. Lisäksi tilavista huoneista on suora näköala altaalle ja merelle. Vaikka muutamat arvostelijat ehdottivat, että allasalue kaipaisi enemmän huomiota yksityiskohtiin, kaiken kaikkiaan vieraat viihtyivät erinomaisesti uima-altaalla loikoillen. Piditpä sitten rauhallisemmasta ilmapiiristä (baari ja uima-allas suljettu) tai 24 tunnin uima-allasyhteydestä, Agelica Apartments on sinulle sopiva.


Kyllä, Agelica Apartments:ssä on uima-allas/altaita, jotka kuuluvat yhteen tai useampaan seuraavista luokista: Panoraamamaisema uima-allas, Ulkouima-allas.

Ei, Agelica Apartments ei tarjoa kylpylää.

Kyllä, Agelica Apartments toivottaa koirat tervetulleiksi.

Ei, Agelica Apartments ei tarjoa pysäköintimahdollisuutta.

Ei, Agelica Apartments ei ole kuntosalia.
Lisää vaihtoehtoja
  • Hotelli Kalymnoksella

  • Huoneistohotelli Kalymnoksella

  • 8.8 Erinomainen

  • Alkaen $54

  • Huoneistohotelli Kalymnoksella

  • 8.9 Erinomainen

  • Alkaen $95

  • Hotelli Kalymnoksella

  • 9.5 Erinomainen

  • Alkaen $645.292.773

Hotellit

60

Kategoriat

48.974

Alueet

200.232

Kaupungit


×
×
Tulopäivä
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Travelmyth GPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset