Blue Lagoon Resort - All Inclusive

City of Kos , , Nea Alikarnassos (Näytä kartalla)


Valitse matkustuspäivämäärät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden.
Tulopäivä
Lähtöpäivä
1 huone2 vierasta 1 huone, 2 vierasta
Emme löytäneet saatavilla olevia tarjouksia tältä palveluntarjoajalta.
Tarkista saatavuus yhteistyökumppaneidemme verkkosivuilta:
Tai voit muuttaa päivämääriä tai tarkastella kaikkia kohteen Hotellit City of Kos
Tiedot
Kategoriat
Hotelli vesipuistolla
Runsas Blue Lagoon Resort on lomailijan paratiisi, jossa on 662 hiljattain uudistettua huonetta. Hotelli sijaitsee rauhallisella Lambin alueella, vain 75 metrin päässä koskemattomalta hiekka- ja pikkukivirannalta. Kosin kaupunki, jossa on vilkas tunnelma, on vain 2 km:n päässä, ja lähin ostosalue on vain 1,5 km:n päässä hotellista. Lentokentälle on mukava 22 km:n matka, joten kuljetus on helppoa. Vieraita hemmotellaan viidellä uima-altaalla, joista valita. Pääuima-allas, jonka pinta-ala on huikeat 4000 neliömetriä, on täydellinen paikka laiskotella auringossa. Lapset viihtyvät pääkompleksin pienemmässä 200-metrisessä altaassa, kun taas satelliittirakennuksissa on kaksi uima-allasta aikuisille ja yksi lastenallas. Blue Lagoon Resortin todellinen kohokohta on kuitenkin sen jännittävä vesipuisto, joka sijaitsee noin 500 metrin päässä pääkompleksista. Kaikenikäiset vieraat voivat viettää tuntikausia tutustuen sen moniin nähtävyyksiin. Lazy River, jonka keskellä on lasten vesileikkipaikka, on perheiden suosiossa. Splash-allas on loistava vaihtoehto niille, jotka etsivät hengähdystaukoa kuumalta auringolta. Adrenaliinihulluille vesipuisto tarjoaa useita 'aikuisten liukumäkiä' yli 10-vuotiaille tai vähintään 120 cm pitkille. Kamikaze, Idrotubo, Idrotubo Mix ja Toboga New Line saavat varmasti sydämen sykkimään ja adrenaliinin pumppaamaan. Yhteenvetona voidaan todeta, että Blue Lagoon Resortin vesipuisto täydentää kauniisti sen huomattavaa tilojen valikoimaa. Strategisen sijaintinsa, yltäkylläisten majoitusvaihtoehtojensa ja laajan valikoiman houkuttelevia aktiviteetteja ansiosta tämä lomakeskus on houkutteleva kohde kaikille Kosille matkustaville.

hotelli liukumäki uima-altaalla
Blue Lagoon Resortissa on useita vesiliukumäkiä, jotka tuovat ripauksen seikkailua rauhalliseen uima-allasympäristöön. Liukumäet on suunniteltu asiantuntevasti niin aikuisille kuin lapsillekin, ja ne tarjoavat iloisen kokemuksen kaikille. Seikkailunhaluiset aikuiset voivat odottaa virkistävää kyytiä, joka sisältää jännittäviä putoamisia, kiehtovia pyörähdyksiä ja nopeita laskeutumisia alla oleviin virkistävän viileisiin, hohtaviin vesiin. Samanaikaisesti lapsille tarkoitetut liukumäet tarjoavat turvallista ja mukaansatempaavaa hauskanpitoa lempeämmillä rinteillä ja hitaammilla nopeuksilla, jotka tekevät jokaisesta laskeutumisesta ihastuttavan seikkailun. Naurut ja roiskeet täyttävät ilman ja luovat puhtaan ilon ilmapiirin. Blue Lagoon Resortin vesiliukumäet ovat osoitus lomakeskuksen sitoutumisesta tarjoamaan unohtumattomia elämyksiä kaikenikäisille, mikä tekee jokaisesta vierailusta ikimuistoisen, roiskeita täynnä olevan seikkailun.

Hotelli all inklusive palvelupaketilla

Luksushotelli

Häämatkahotelli

Kylpylähotelli

Perheystävällinen hotelli

Romanttinen hotelli

Hotelli uima-altaalla

  Lastenallas    Liukumäki uima-allas    Vesipuisto    Ulkouima-allas  

Uima-altaan nimi: Main pool
Altaan sijainti: Ulkouima-allas
Altaan pinta-alan koko: 4000 m2
Näytä lisää...

Hotelli pysäköinnillä

Esteetön hotelli

Hotelli kuntosalilla

Tenniskenttähotelli

Joogahotelli

Viiden tähden hotelli

Hotelli ulkouima-altaalla

Hotelli lastenaltaalla

Huonetyypit
Twin Room Garden View

Twin Room Pool View

Twin Room Limited Sea View

Twin Promo Satellite Area

Family Suite Satellite Area

Adults only balcony

Adults only Terrace

Single Room Garden view

Tietoa Blue Lagoon Resort - All Inclusive
Lisenssi: 1471Κ015Α0344400
Näytä kartta

Kyllä, Blue Lagoon Resort - All Inclusive:ssä on uima-allas/altaita, jotka kuuluvat yhteen tai useampaan seuraavista luokista: Lastenallas, Liukumäki uima-allas, Ulkouima-allas, Vesipuisto.Lisätietoja saat Uima-allas-kyselylomakkeen vastauksista.

Kyllä, Blue Lagoon Resort - All Inclusive tarjoaa kylpylän.

Ei, Blue Lagoon Resort - All Inclusive ei salli koiria.

Kyllä, Blue Lagoon Resort - All Inclusive tarjoaa pysäköintimahdollisuuden.

Kyllä, Blue Lagoon Resort - All Inclusive on kuntosali.
Lisää vaihtoehtoja
 • Lomakeskus Kosin kaupungissa

 • 8.8 Erinomainen

 • Alkaen $110

 • Hotelli Kosin kaupungissa

 • 9.4 Erinomainen

 • Alkaen $198

 • Hotelli Kosin kaupungissa

 • 8.5 Erittäin hyvä

 • Alkaen $168

 • Hotelli Kosin kaupungissa

 • 8.9 Erinomainen

 • Alkaen $1375.292.773

Hotellit

60

Kategoriat

48.974

Alueet

200.232

Kaupungit


×
×
Tulopäivä
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Travelmyth GPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset