Hotel Panorama

Agios Panteleimonas , , Agios Panteleimon (Näytä kartalla)


Valitse matkustuspäivämäärät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden.
Tulopäivä
Lähtöpäivä
1 huone2 vierasta 1 huone, 2 vierasta
Emme löytäneet saatavilla olevia tarjouksia tältä palveluntarjoajalta.
Tarkista saatavuus yhteistyökumppaneidemme verkkosivuilta:
Tai voit muuttaa päivämääriä tai tarkastella kaikkia kohteen Hotellit Agios Panteleimonas
Tiedot
Yhteenveto arvosteluistaHotel Panorama on upea ja viehättävä majoituspaikka, joka sijaitsee syrjäisessä kolkassa Luoteis-Kreikassa ja josta on kauniit näkymät järvelle ja kaupunkiin. Hotellin siisteys on kiitettävää ja henkilökunta on vieraanvaraista ja vieraanvaraista. Aamiainen saa loistavia arvosteluja asiakkailta, ja monet kuvaavat sitä erittäin hyväksi, herkulliseksi ja runsaaksi. Tilavista ja siisteistä huoneista on upeat näkymät uima-altaalle ja järvelle, ja sängyt ovat mukavat. Hotelli on tunnettu korkeista siisteysvaatimuksistaan, ja vierailijat voivat odottaa erittäin puhdasta hotellikokemusta. Uima-allas on hotellin kohokohta, ja monet vieraat kehuvat sen kauneutta ja sen tarjoamia ihania näkymiä. Jotkut vieraat ovat kuitenkin huomauttaneet, että se voi olla täynnä, varsinkin kun paikallisille lapsille järjestetään uimaopetusta aamusta myöhään iltaan, mikä voi heikentää rentoutumiskokemusta. Kaiken kaikkiaan Hotel Panorama tarjoaa erinomaista palvelua ja viihtyisiä majoitustiloja, jotka saavat vieraat tuntemaan olonsa kotoisaksi.
Näytä lisää
Kategoriat
Koiraystävällinen hotelli

  Koirat majoittuvat ilmaiseksi   

Hyväksyttekö koirat kaikkiin huoneisiin?
Kyllä
Onko siitä perittävä lisämaksu?
Ilmainen! Lisämaksua ei peritä. Koirat majoittuvat ilmaiseksi.
Pitäisikö koiranomistajan ilmoitaa tulosta, ennen sisäänkirjautumista?
Kyllä, Varausprosessin aikana
Näytä lisää...

Hotelli uima-altaalla

  Ulkouima-allas  


Hotelli pysäköinnillä

Esteetön hotelli

Kolmen tähden hotelli

Hotelli ulkouima-altaalla

Koirat majoittuvat ilmaiseksi hotelli

Huonetyypit
Tietoa Hotel Panorama
Näytä kartta
Vieraiden arvostelut
Sijainti
Hotel Panorama sijaitsee Luoteis-Kreikan syrjäisessä kolkassa, josta on kauniit näkymät järvelle ja kaupunkiin. Vieraat voivat nauttia upeista näkymistä parvekkeiltaan ja laitoksen ilmaisesta pysäköintipaikasta. Sijainti on erinomainen ja erittäin hyvä retkille läheisiin nähtävyyksiin, kuten Nymfaio, Florina ja Pisoderi. Hotellin siisteys on kiitettävää, mutta se on melko vanhentunut, joskin vain pieniä huolto-ongelmia. Hotellin ihanteellinen sijainti tarjoaa vieraille esteettömän näkymän järvelle, mikä tekee siitä upean ja viehättävän paikan majoittua.

Aamiainen
Hotel Panoraman aamiainen saa loistavia arvosteluja asiakkailta, ja monet kuvaavat sitä erittäin hyväksi, herkulliseksi ja runsaaksi. Vaihtoehtoja on jokaiseen makuun ja emäntä on erittäin huomaavainen. Joidenkin vieraiden mielestä aamiaisbuffet kaipaisi päivitystä, ja toisten mielestä se oli huono, mutta kaiken kaikkiaan aamiainen on hintaansa nähden tyydyttävä. Muutamia erityismainintoja ovat käsintehtyjä pitoja, hyvä valikoima tuotteita ja kunnollinen aamiainen huoneen hintaan nähden.

Huoneet
Hotel Panorama tarjoaa tilavia ja siistejä huoneita, joista on upeat näkymät uima-altaalle ja järvelle. Sängyt ovat mukavat ja huoneet ovat hyvin hoidettuja. Jotkut huoneet kaipaisivat parempaa järjestystä, erityisesti jääkaappi. Henkilökunta, erityisesti rouva Georgia, on vieraanvarainen ja vieraanvarainen. Vaikka jotkut vieraat raportoivat kylpyhuoneisiin ja likaisiin seiniin/verhoihin liittyvistä ongelmista, nämä näyttivät olevan yksittäisiä tapauksia. Kaiken kaikkiaan hotelli tarjoaa erinomaista palvelua ja viihtyisää majoitusta.

Puhtaus
Hotel Panorama on tunnettu korkeista siisteysvaatimuksistaan vieraiden arvioiden mukaan. Vierailijat kuvaavat säännöllisesti huoneita tahrattomiksi ja poikkeuksellisen puhtaiksi, ja monet käyttävät sanoja kuten "pentakathara", "čisté a funkční" ja "exairetika katharo" huomauttaakseen hotellin korkeista hygieniastandardeista. Vieraat mainitsevat myös, että hotellin tilat, mukaan lukien yleiset tilat ja kylpyhuoneet, pidetään moitteettomina. Yhteenvetona voidaan todeta, että Hotel Panorama -hotellissa vierailevat voivat odottaa erittäin puhdasta hotellikokemusta.

Henkilöstö
Hotel Panoraman henkilökunta saa loistavia arvosteluja asiakkailta, jotka kuvaavat heitä erittäin ystävällisiksi, ystävällisiksi, huomaavaisiksi ja ihaniksi. Monet arvostelijat mainitsivat nimeltä tiettyjä henkilökunnan jäseniä ja huomauttivat heidän avuliaisuudestaan ja vieraanvaraisuudestaan. Henkilökunta tekee kaikkensa vieraiden mukauttamiseksi, kuten antaa heidän jäädä pidempään kuin uloskirjautumisaika, pitää aamiaisen heille ja on halukas täyttämään kaikki pyynnöt. Vieraat arvostivat myös monikielistä henkilökuntaa, joka mainitsi osaavansa tšekin, heprean, kreikan ja venäjän kieltä. Kun henkilökunta on näin vieraanvaraista ja vieraanvaraista, vieraat tuntevat varmasti olonsa kotoisaksi Hotel Panoramassa.

Uima-allas
Hotel Panoramassa on kaunis uima-allasalue, josta on upeat näkymät Luoteis-Kreikan syrjäiseen kolkkaan. Uima-allas on erinomaisen ravintolan välittömässä läheisyydessä, joten se on täydellinen paikka nauttia uimisesta ennen tai jälkeen herkullisen aterian. Uima-allasalueella on myös lepoalue, jossa vieraat voivat rentoutua ja nauttia maisemista. Vaikka jotkut vieraat eivät ehtineet käyttää sitä, he totesivat, että uima-allas ja ulkobaari näyttivät mukavilta. Kaiken kaikkiaan uima-allas on hotellin kohokohta, ja monet vieraat ovat kehuneet sen kauneutta ja sen tarjoamia ihania näkymiä. Jotkut vieraat ovat kuitenkin huomanneet, että se voi olla ruuhkainen, varsinkin kun siellä järjestetään uimaopetusta paikallisille lapsille aamusta myöhään iltaan, mikä voi heikentää rentoutumiskokemusta.


Kyllä, Hotel Panorama:ssä on uima-allas/altaita, jotka kuuluvat yhteen tai useampaan seuraavista luokista: Ulkouima-allas.

Ei, Hotel Panorama ei tarjoa kylpylää.

Kyllä, Hotel Panorama toivottaa koirat tervetulleiksi.Lisätietoja saat Koiraystävällinen-kyselylomakkeen vastauksista.

Kyllä, Hotel Panorama tarjoaa pysäköintimahdollisuuden.

Ei, Hotel Panorama ei ole kuntosalia.
Lisää vaihtoehtoja
 • Hotelli Florinassa

 • 8.6 Erittäin hyvä

 • Alkaen $58

 • Hotelli Florinassa

 • Alkaen $65

 • Hotelli Palaios Agios Athanasiosissa

 • 8.4 Erittäin hyvä

 • Alkaen $85

 • Hotelli Nimfaio

 • 9.6 Erinomainen

 • Alkaen $1655.292.774

Hotellit

60

Kategoriat

48.974

Alueet

200.232

Kaupungit


×
×
Tulopäivä
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Travelmyth GPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset