Thorpe Park Hotel and Spa
Hotelli Leedsissä
Länsi-Yorkshire
8.4
Erittäin hyvä
Alkaen $131
Alkaen $131
Kylpylähotelli
Thorpe Park Hotel and Spa -hotellissa on sauna, höyrysauna, poreallas ja täysin varusteltu kuntosali, jotka takaavat hyvän olon hetkiä. Kylpylä on aistien paratiisi, jossa on himalajan suolasauna, poreallas, höyrysauna ja uima-allas. Kylpylän hoitohuoneissa on tarjolla erilaisia hemmotteluhoitoja, kuten kynsi- ja jalkahoitoja, kasvohoitoja ja palveluita, joissa käytetään ranskalaisen Caudalie-ihonhoitobrändin tuotteita, jotka tunnetaan luonnollisista ainesosistaan ja ympäristöystävällisestä lähestymistavastaan. Kylpylä on ehdolla vuoden 2022 World Luxury Spa Awards -palkinnon saajaksi, ja se on paikka, jossa voi rentoutua ja virkistää kehoa ja mieltä. Ota aikaa hemmotteluun Thorpe Park Hotel and Span ylellisissä hoidoissa.
Näytä lisää
Kyselylomake
Kylpylän tilat:
Sisäuima-altaat
Yksityinen hieronta- ja hoitohuone (-huoneet)
Himalajansuola-sauna
Höyrysauna(t) / Hammam
Porealtaat
Kuntosali
Kylpylätilojen aukioloajat: Mon-Fri: 6.00am-10.00pm, Sat: 7.00am-8.00pm, Sun: 7.00am-9.00pm
Kylpyläpalvelut:
Kasvohoidot
Vartalohoidot
Signature-hoidot
Kokovartalohieronta
Selän hieronta
Pään hieronta
Niskahieronta
Käsihieronta
Jalkahieronta
Äitiyshieronta
Merkkihieronta
Vartalokuorinta
Vartalokääre
Manikyyri
Pedikyyri
Vahaus
Kylpyläpalveluiden aukioloajat: Mon-Tue and Sat: 9.00am-6.00pm, Wed: 9.00am-7.00pm, Thu: 9.00am-9.00pm, Fri: 9.00am-8.00pm, Sun: 9.00am-5.00pm
Sijaitseeko hotelli kylpyläkaupungissa? (kaupunki, jossa käydään kuuman lähdeveden parantavien ominaisuuksien vuoksi). Ei
Näytä lisää
 
The Coniston Hotel Country Estate & Spa - Skipton
Hotelli Gargrave
Pohjois-Yorkshire
8.5
Erittäin hyvä
Kylpylähotelli
Skiptonissa sijaitseva Coniston Hotel Country Estate & Spa tarjoaa ylellisen ja rentouttavan kylpyläkokemuksen upeassa luonnonympäristössä. Kylpylässä on erilaisia lämpökokemuksia, kuten saunoja, höyrysauna ja sisäuima-allas, sekä kaksi ulkouima-allasta, joissa on yksityiset puutarhakylvyt ja upeat näkymät Yorkshire Dalesiin. Kylpylä tarjoaa myös erilaisia hoitoja, joissa käytetään johtavien tuotemerkkien, kuten Natura Bissén, Aromatherapy Associatesin, Ishgan ja OTO CBD:n tuotteita. Näihin hoitoihin kuuluvat hieronnat, kasvohoidot, vartalokuorinnat ja kääreet, jotka kaikki räätälöidään yksilöllisten tarpeidesi mukaan. Kylpylässä on myös täysin varustettu kuntosali sekä ruokailutila, jossa on ulkoilma-alue ja ulkobaari.
Näytä lisää
 
Rudding Park
Hotelli Harrogatessa
Pohjois-Yorkshire
8.7
Erittäin hyvä
Kylpylähotelli
Rudding Park Spa tarjoaa vieraille täydellisen wellness-kokemuksen. Roof Top Spa -kylpylässä on hydroterapia- ja lämpökokemuksia sekä Escape Zone, jossa voi rentoutua hoidon jälkeen, joten vieraat voivat nauttia hyvinvoinnistaan täysin. Kynsi- ja kauneusstudio on vieraiden käytettävissä kauneusrutiiniensa ylläpitämiseksi, ja tarjolla on myös ruokaa, juomaa ja ostosmahdollisuuksia.

Kylpylä palauttaa Harrogaten kylpylän perinnön hyödyntämällä Rudding Parkin luonnonlähdevettä, joka muistuttaa viktoriaanisesta ajasta, jolloin varakkaat ja muodikkaat ihmiset kerääntyivät Harrogateen 'ottamaan vettä'.' Tarjolla on laaja valikoima hoitoja, kuten hierontoja, kasvohoitoja, kynsi- ja kauneuspalveluja ja paljon muuta.
Näytä lisää
 
The Parsonage Hotel & Spa
Hotelli Escrick
York
8.0
Erittäin hyvä
Alkaen $109
Alkaen $109
Kylpylähotelli
Tässä ylellisessä hotellissa on The Cloisters Spa, tunnettu kylpylä, joka tarjoaa laajan valikoiman hoitoja ja tiloja, joiden tarkoituksena on virkistää ja nuorentaa kehoa, mieltä ja sielua. Kylpylässä on 16-metrinen sisäuima-allas, hyvin varustettu kuntosali, poreallas, sauna, höyrysauna, aromaterapiasuolahuone sekä 5 hoitohuonetta, joissa on lukuisia vartalo- ja kasvohoitoja, jotka saavat jokaisen vieraan rentoutumaan ja virkistymään.
Näytä lisää
 
Delta Hotels by Marriott York
Hotelli Yorkissa
York
7.4
Hyvä
Alkaen $127
Alkaen $127
Kylpylähotelli
York Marriott -hotellissa on tunnettu ja täysin varustettu kylpylä, joka on tarjonnut rentouttavia ja virkistäviä hoitoja vieraille jo yli 30 vuoden ajan. Kylpylässä on laaja valikoima vartalo- ja kasvohoitoja, kuten vartalokääreitä, kasvohoitoja, manikyyrejä/pedikyyrejä, vahausta, hierontaa, silmähoitoja ja paljon muuta, mutta ennakkovaraukset ja -järjestelyt ovat pakollisia.
Näytä lisää
 
The Devonshire Arms Hotel & Spa - Skipton
Hotelli Bolton Abbey
Pohjois-Yorkshire
8.4
Erittäin hyvä
Kylpylähotelli
Devonshire Arms Hotel & Spa on Yorkshire Dalesin sydämessä sijaitseva ylellinen pakopaikka. Kylpylä tarjoaa erilaisia kylpylähoitoja, kylpylän päiväelämyksiä, uima-allas- ja kuntosaliharjoitteita sekä eksklusiivisia, vain aikuisille tarkoitettuja kylpylänpäiviä syrjäisissä turvapaikoissa, joista on upeat näkymät upeaan maaseutuun. Kylpylässä on neljä hoitohuonetta, sisäuima-allas, rentoutumistila ja oleskelutila sekä hyvin varustettu kuntosali. Vieraat voivat myös vetäytyä yksityisiin kellotelttoihin ja nauttia spa-kokemuksesta ulkona.
Näytä lisää
 
Mercure Sheffield St Paul's Hotel & Spa
South Yorkshire
7.6
Hyvä
Alkaen $119
Alkaen $119
Kylpylähotelli
Mercure Sheffield St Paul's Hotel & Spa -hotellin kylpylä on täydellinen paikka rentoutua ja hemmotella itseäsi ylellisellä itsehoidolla. Kylpylä tarjoaa erilaisia hemmottelevia hoitoja, kuten manikyyrejä, hierontoja ja paljon muuta. Hoitohuoneiden lisäksi kylpylässä on sauna, höyrysauna, etanasuihku ja jäälähde. Asiakkaat voivat pulahtaa hotellin lämmitettyyn sisäuima-altaaseen rentoutuakseen ja virkistyäkseen entisestään. Etsitpä sitten yksittäistä hoitoa tai kokonaista kylpyläpäivää, Mercure Sheffield St Paul's Hotel & Spa tarjoaa kaiken, mitä tarvitset tunteaksesi itsesi hemmotelluksi ja virkistyneeksi.
Näytä lisää
Kyselylomake
Kylpylätilojen koko: Sisätilat: 180 m2 (1938 ft2)
Kylpylän tilat:
Lämmitetyt uima-altaat - Numero: 1
Yksityinen hieronta- ja hoitohuone (-huoneet) - Numero: 7
Sauna(t) - Numero: 1
Höyrysauna(t) / Hammam - Numero: 2
Kuntosali
Kylpylätilojen aukioloajat: Monday to Friday 6:30am - 9pm Saturday/Sunday and Bank Holiday's 7am - 7pm *Children Swimming Times* (9am till 11am or 3pm till 6pm)
Kylpyläpalvelut:
Kasvohoidot
Vartalohoidot
Selän hieronta
Pään hieronta
Jalkahieronta
Parihieronta
Äitiyshieronta
Kuumakivihieronta
Ruotsalainen hieronta (Klassinen hieronta)
Vartalokuorinta
Kylpyläpalveluiden aukioloajat: 10:00 - 17:00
Kylpyläpalvelujen arvioitu hinta:
From £50 per treatment
Näytä lisää
 
Grantley Hall
Hotelli Riponissa
Pohjois-Yorkshire
9.5
Erinomainen
Kylpylähotelli
Three Graces Spa at Grantley Hall tarjoaa ylellisen ja kokonaisvaltaisen lähestymistavan hyvinvointiin huippuluokan tiloillaan, asiantuntevilla hoidoillaan ja ammattilaisten tiimillä, joka on omistautunut niiden tarjoamiseen. Kylpylässä on 18-metrinen sisäuima-allas ja erilaisia lämpökokemuksia, kuten sauna, höyrysauna ja lumihuone. Lisäksi kylpylä tarjoaa erilaisia vartalohoitoja, hierontoja, kasvohoitoja, käsi- ja jalkahoitoja sekä kokonaisvaltaisia hoitoja, jotka auttavat vieraita rentoutumaan, täydentymään ja saavuttamaan hyvän olon tunteen. Kylpylässä on myös rauhallinen rentoutumisalue, josta on pääsy ulkoterassille. Halusitpa sitten rauhoittaa mieltäsi, kehoasi ja sieluasi tai vain hemmotella itseäsi, Three Graces Spa at Grantley Hall tarjoaa jokaiselle jotakin.
Näytä lisää
 
Crown Spa Hotel Scarborough by Compass Hospitality
Pohjois-Yorkshire
7.6
Hyvä
Alkaen $138
Alkaen $138
Kylpylähotelli
The Crown Spa Hotel Scarborough by Compass Hospitality on ylellinen rentoutumisen ja nuorentumisen keidas. Spa tarjoaa laajan valikoiman hoitoja sekä miehille että naisille, ja se on omistautunut tarjoamaan vertaansa vailla olevan kokemuksen. Kylpylä on tehnyt yhteistyötä The Natural Spa Factoryn kanssa, joka valmistaa innovatiivisia, korkealaatuisia kylpytuotteita, joita ei testata eläimillä. Crown Spa Hotelin ammattitaitoiset terapeutit ovat sitoutuneet tekemään jokaisesta käynnistä nautinnollisen. Kylpylässä on valikoima terveys- ja kauneushoitoja, kuten voimakaskasvohoito, ruusukasteen kasvohoito, mineraalipitoinen merikääre, intialainen päähieronta ja inkiväärimaustekääre. Astu Crown Spa -kylpylän rauhalliseen ilmapiiriin ja anna itsesi hemmotella ja virkistää itseäsi.
Näytä lisää
 
Best Western Bell in Driffield
East Riding (Yorkshire)
7.4
Hyvä
Kylpylähotelli
Best Western Bell -hotellin Driffield Spa on rauhallinen turvapaikka, jossa rentoutuminen on etusijalla. Kylpylä tarjoaa laajan valikoiman hoitoja sekä ainutlaatuisia kokemuksia, kuten superspa ja rasul, turkkilaistyylinen mutahuone. Kylpylä on avoinna 16 vuotta täyttäneille vieraille, ja siinä on kaksi hoitohuonetta. Kylpylähoitojen lisäksi hotellin asiakkaat pääsevät käyttämään lämpö- ja vesisviittiä, johon kuuluu uima-allas, sauna, höyrysauna ja poreallas. Jos kaipaat lepoa ja virkistystä, Driffield Spa on täydellinen paikka rentoutua ja tuntea olosi virkistyneeksi.
Näytä lisää
 
The Craiglands Hotel Sure Hotel Collection by Best Western
Hotelli Ilkley
Länsi-Yorkshire
6.3
Rated
Alkaen $124
Alkaen $124
Kylpylähotelli
Best Western Plus Ilkley Craiglands Hotel & Spa -hotellin Verbeia Spa & Fitness on täydellinen kohde rentoutumiseen ja virkistymiseen. Tässä hämmästyttävässä kylpylässä on valikoima ylellisiä aromaterapiahoitoja sekä vesialtaita, Mud Rasul -kammio, sauna ja höyrysauna. Verbeia Spa -kylpylässä ammattitaitoinen henkilökunta asettaa mukavuutesi ja hyvinvointisi etusijalle ja varmistaa, että jokainen hoito on yksilöllisesti räätälöity vastaamaan tarpeitasi. Kylpylä tarjoaa erilaisia palveluja, kuten Voya-kuorintoja ja -kääreitä, Voya-hierontahoitoja, Voya-kasvohoitoja ja paljon muuta. Pidä tauko arjen stressistä ja hemmottele itseäsi Verbeia Spa -kylpylässä.
Näytä lisää
Kyselylomake
Kylpylän tilat:
Lämmitetyt uima-altaat - Numero: 1
Yksityinen hieronta- ja hoitohuone (-huoneet) - Numero: 5
Sauna(t) - Numero: 1
Höyrysauna(t) / Hammam - Numero: 1
Rentoutushuone (-huoneet) - Numero: 1
Mutakylvyt - Numero: 1
Kuntosali
Aurinkotuolit
Kylpylätilojen aukioloajat: 10:00 - 18:00
Kylpylän tilojen käytöstä aiheutuvat kustannukset: £20 mid week and £25 weekends
Kylpyläpalvelut:
Kasvohoidot
Vartalohoidot
Signature-hoidot
Selän hieronta
Pään hieronta
Niskahieronta
Käsihieronta
Jalkahieronta
Parihieronta
Äitiyshieronta
Ruotsalainen hieronta (Klassinen hieronta)
Vartalokuorinta
Vartalokääre
Manikyyri
Pedikyyri
Kylpyläpalveluiden aukioloajat: 10:00 - 18:00
Sijaitseeko hotelli kylpyläkaupungissa? (kaupunki, jossa käydään kuuman lähdeveden parantavien ominaisuuksien vuoksi). Ei
Näytä lisää
 
Cave Castle Hotel
Hotelli South Cave
East Riding (Yorkshire)
8.2
Erittäin hyvä
Kylpylähotelli
Cave Castle Hotel & Country Clubin kylpylä tarjoaa täydellisen ympäristön rentoutumiseen ja virkistymiseen. Koe koko päivän ajan ylellisiä hoitoja, kuten minimanikyyri, minipedikyyri, selkä-, niska- ja hartiahieronta, minikasvohoito sekä kuoriva jalkojen ja säärien hoito. Lisäksi asiakkailla on pääsy spa:n tiloihin, kuten lämmitettyyn uima-altaaseen, porealtaaseen, höyrysaunaan ja saunaan, jotta hemmottelukokemus olisi täydellinen. Rauhallisen ympäristön ympäröimä Castle Spa on täydellinen paikka paeta ja rentoutua.
Näytä lisää
 
The Grand, York
Hotelli Yorkissa
York
9.0
Erinomainen
Alkaen $218
Alkaen $218
Kylpylähotelli
Hotellin hieno kylpylä sijaitsee tunnelmallisissa kunnostetuissa entisissä North Eastern Railway Companyn holveissa, ja sen on tarkoitus olla levon, rentoutumisen ja nuorentumisen pyhättö jokaiselle vieraalle. Kylpylässä on 14-metrinen uima-allas, poreallas, automaattinen höyrysauna, täysin varustettu kuntosali, pohjoismainen sauna sekä lukuisia virkistäviä ja virkistäviä vartalo- ja kauneushoitoja. Kylpylä palvelee myös raskaana olevia naisia, miehiä sekä alle 16-vuotiaita vieraita, mutta ennakkovaraus on pakollinen.
Näytä lisää
 
Hellaby Hall Hotel; BW Signature Collection
Hotelli Hellaby
South Yorkshire
7.9
Hyvä
Kylpylähotelli
BW Signature Collection -hotelliin kuuluvassa Hellaby Hall -hotellissa sijaitseva Fretwell Beauty tarjoaa seesteisen ja rauhallisen pakopaikan. Kylpylässä on kaksi rentoutumishuonetta, viisi hoitohuonetta ja salainen ulkopuutarha, jossa on kaksi poreallasta. Asiakkaat voivat hemmotella itseään erilaisilla kylpylähoidoilla, joissa käytetään ylellisiä Elemisin ihonhoitotuotteita. Kylpylässä työskentelevät ammattitaitoiset terapeutit on koulutettu käyttämään Elemis-tuotteita, mikä takaa, että vieraat saavat korkealaatuista hoitoa. Erilaisten ihonhoitohoitojen lisäksi kylpylä tarjoaa myös Biotec Skin Solution -kasvohoitoja, jotka on suunniteltu ravitsemaan ja nuorentamaan ihoa. Etsitpä sitten rentoutumista tai nuorentumista, Fretwell Beauty tarjoaa jokaiselle jotakin.
Näytä lisää
 
Chevin Country Park Hotel & Spa
Hotelli Otley
Pohjois-Yorkshire
6.4
Rated
Alkaen $85
Alkaen $85
Kylpylähotelli
Chevin Country Park Hotel & Spa -hotellin ja kylpylän metsässä sijaitseva kylpylä tarjoaa rauhoittavan ilmapiirin ja keskittyy rentoutumiseen ja virkistymiseen. Tämä alppityylinen kylpylä on täydellinen paikka paeta arjen stressiä. Kylpylän ja uima-altaan tiloihin pääsyn alaikäraja on 16 vuotta, ja kaikki hoidot on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille. The Spa at Chevin Country Park -hotellissa on 11-metrinen lämmitetty sisäuima-allas ja lämpösviitit sekä poreallas ulkona ja järven rannalla sijaitseva tiipi, joka tarjoaa lisärentoutusta. Ammattitaitoiset terapeutit tarjoavat erilaisia kylpylähoitoja, jotka takaavat todella hemmottelevan kokemuksen. Pidä taukoa ja rentoudu Chevin Country Park Hotel & Spa -kylpylässä, jotta saat todella rentouttavan ja virkistävän kokemuksen.
Näytä lisää
 
DoubleTree by Hilton Sheffield Park
South Yorkshire
7.3
Hyvä
Alkaen $110
Alkaen $110
Kylpylähotelli
DoubleTree by Hilton Sheffield Parkissa on ylellinen kylpylä, jossa on tarjolla erilaisia rentoutumis- ja virkistymisvaihtoehtoja. Kylpylässä voi pulahtaa uima-altaaseen, rentoutua höyrysaunassa tai saunassa tai hemmotella itseään erilaisilla kylpylähoidoilla. Kylpylä tarjoaa erilaisia palveluja, kuten kasvohoitoja, hierontoja, manikyyrejä, pedikyyrejä ja vahausta, joissa kaikissa käytetään korkealaatuisia italialaisia Comfort Zone -ihonhoitotuotteita. Jos haluat todella hemmottelevan kokemuksen, vieraat voivat kokeilla kokovartalohierontaa Himalajan suolalla, kuumakivihierontaa tai Skin Sublime Deluxe Lift -hoitoa. Kylpylä tarjoaa myös ripsi- ja kulmapalveluja, mukaan lukien pidennykset ja värjäykset, jotta asiakkaat voivat saavuttaa haluamansa ilmeen. Kaikki hoidot räätälöidään jokaisen vieraan yksilöllisten tarpeiden mukaan, mikä takaa yksilöllisen ja nuorentavan kokemuksen.
Näytä lisää
 
Gomersal Park Hotel & Dream Spa
Hotelli Cleckheaton
Länsi-Yorkshire
7.6
Hyvä
Alkaen $134
Alkaen $134
Kylpylähotelli
Gomersal Park Hotel & Dream Spa on täydellinen paikka paeta arjen kiireitä ja löytää paikka, jossa voi rentoutua ja rentoutua. Siitä hetkestä lähtien, kun astut sisään kylpylään, sinut ympäröi seesteinen ilmapiiri, jossa rentouttava musiikki ja ammattitaitoinen henkilökunta luovat pohjan ainutlaatuiselle ja hemmottelevalle kokemuksellesi. Dream Span kylpylähoidot räätälöidään yksilöllisten tarpeidesi mukaan, ja ne on suunniteltu huolellisesti suunnitelluksi matkaksi. Ennen hoitojesi alkua voit rentoutua rentouttavilla sängyillä tai vitality-altaassa tai hyödyntää saunaa, höyrysaunaa, uima-allasta ja hydroterapia-allasta. Kylpylässä on myös 8 hoitohuonetta, mutakammio, jalkakylpylä, bistro, manikyyri- ja pedikyyriasemat, elämyssuihkut ja jääpisara. Niille, jotka haluavat pysyä aktiivisina, on paikan päällä kuntosali, ja pariskunnille, jotka haluavat viettää romanttisen loman tai juhlistaa erityistä tilaisuutta, on vuokrattavissa yksityinen kylpyläsviitti.
Näytä lisää
 
Swinton Park
Hotelli Mashamissa
Pohjois-Yorkshire
8.8
Erinomainen
Kylpylähotelli
Swinton Park on rauhallinen paratiisi, jossa luonnon kauneus yhdistyy räätälöityihin kylpylähoitoihin. Kylpylässä on 18-metrinen sisäuima-allas, hydroterapia-allas ja 10-metrinen luonnonuima-allas ulkona. Asiakkaat voivat rentoutua Thermal Suite -hotellissa, jossa on muun muassa aromihöyrysauna, suolahuone, suomalainen sauna ja ulkoilmasauna. Ensimmäisessä kerroksessa on hoitosviitti, jossa on kolme rentoutumishuonetta, kahdeksan hoitohuonetta ja kaksi parisviittiä. Luotetun tuotemerkin Bamfordin tuotteita käytetään erilaisissa spa-hoidoissa, jotka vastaavat yksilöllisiin tarpeisiin, kuten hieronnoissa, ihonhoidossa ja raskauspalveluissa. Swinton Park tarjoaa erilaisia hyvinvointi-, kauneus- ja luksushoitoja, olipa kyseessä sitten henkilökohtainen rentoutuminen tai kylpyläpäivä ystävien kanssa.
Näytä lisää
 
Oulton Hall Hotel, Spa & Golf Resort
Hotelli Leedsissä
Länsi-Yorkshire
7.5
Hyvä
Alkaen $161
Alkaen $161
Kylpylähotelli
Leedsissä sijaitseva Oulton Hall Hotel, Spa & Golf Resort tarjoaa suurenmoisen ja hemmottelevan kylpyläkokemuksen, joka antaa sinulle virkistyneen, rentoutuneen ja elvyttävän tunteen. Etsitpä sitten hemmottelupäivää tai yöpymistä, kylpylä tarjoaa erilaisia ylellisiä ELEMIS-tuotteita ja -hoitoja, kuten kasvohoitoja, vartalokääreitä, syväkudoshierontoja ja erikoishierontoja. Hoitojen lisäksi asiakkaat voivat myös pulahtaa sisäuima-altaaseen ja rentoutua lepotuoleilla ilmaiset kylpytakit yllään. Nauti erilaisista kylpylähoidoista, jotka lisäävät hyvinvointiasi ja piristävät päivääsi.
Näytä lisää
 
Raithwaite Sandsend
Lomakeskus Whitbyssä
Pohjois-Yorkshire
8.3
Erittäin hyvä
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli


Hotelli pysäköinnillä

Sähköautojen EV- latauspiste  


Luksushotelli


Näytä lisää
 
*Lisäveroja tai -maksuja saatetaan soveltaa. Tarkista lopullinen hinta ennen varauksen tekemistä.
Kategoriat:
 •     Kylpylä (44)
 •     Perhe (40)
 •     Bisnes (34)
 •     Kuntosali (34)
 •     Pysäköinti (33)
 •     Romanttinen (32)
 •     Uima-allas (32)
 •     Esteetön (31)
 •     Sisäuima-allas (27)
 •     Neljä tähteä (26)
 •     Häämatka (24)
 •     Golf (24)
 •     Koiraystävällinen (21)
 •     Lämmitetty uima-allas (19)
 •     Ympäristöystävällinen (17)
 •     Historiallinen (16)
 •     Luksus (15)
 •     Sähköautojen EV- latauspiste (14)
 •     Jooga (13)
 •     Kolme tähteä (9)
 •     Boutique (9)
 •     Ilmainen Wi-Fi (8)
 •     Yöelämä (4)
 •     Pieni (3)
 •     Viisi tähteä (3)
 •     Tennis (3)
 •     Lastenallas (3)
 •     Uima-allas kierroskaistoilla (3)
 •     Linna (3)
 •     Huoneet poreammeella (2)
 •     Ulkouima-allas (2)
 •     Koirat majoittuvat ilmaiseksi (1)
 •     Kummitus (1)
 •     Terveys & Turvallisuus (1)
 •     Koirapuistoalue (1)
 •     Infinity uima-allas (1)
 •     Panoraamamaisema uima-allas (1)
 •     Vain Aikuisille (1)
 •     Munkkiluostari (1)
×
Tulopäivä
×
Kategoriat
1
Kartta
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Plugin for ChatGPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset