10
Erinomainen
Alkaen $478
Alkaen $478
Vain Aikuisille-hotelli
Iberostar Grand El Mirador on suunniteltu ylellisyyttä ja rentoutumista varten, ja siksi se palvelee vain pariskuntia ja yli 16-vuotiaita aikuisia vieraita. Sen huoneissa ja sviiteissä on selkeä romanttinen muotoilu, ja tarjolla olevat tilat takaavat, että vieraat voivat nauttia rauhallisesta lomasta.
Näytä lisää
 
9.0
Erinomainen
Alkaen $223
Alkaen $223
Vain Aikuisille-hotelli
Rentouttavin ja virkistävin lomakokemus odottaa Melia Hacienda del Condessa, joka on vain aikuisille tarkoitettu rauhallisuuden ja yksityisyyden keidas. Vain yli 18-vuotiaita vieraita majoittava viiden tähden hotelli tarjoaa aikuisille vieraille ihanteellisen ympäristön rentoutua, rentoutua ja hemmotella itseään ilman arjen stressiä ja huolia. Samppanjasta ja vaahtokylvyistä romanttisiin illallisiin ja ylelliseen yksityisyyteen, tämä hotelli tekee jokaisen vieraan oleskelusta mahdollisimman rentouttavan ja nautinnollisen.
Näytä lisää
 
8.9
Erinomainen
Alkaen $209
Alkaen $209
Vain Aikuisille-hotelli
Iberostar Selection Sábila on ylellisyyden ja yksinoikeuden ehdoton pyhättö, joka on suunniteltu erityisesti vain yli 16-vuotiaille aikuisille vieraille. Hotellissa on ylellisiä ja viihtyisiä huoneita ja sviittejä, joista joistakin on upeat merinäköalat ja joihin mahtuu enintään kolme aikuista. Voit myös hyödyntää hotellin ensiluokkaista sijaintia meren rannalla, sen ainutlaatuisia kylpyläpalveluja tai tarjolla olevia erilaisia aktiviteetteja ja urheilulajeja ja viettää ikimuistoisen ja stressittömän loman.
Näytä lisää
 
8.9
Erinomainen
Alkaen $337
Alkaen $337
Vain Aikuisille-hotelli
Suurin mahdollinen ylellisyys, yksityisyys ja rauhallisuus odottavat Red Level at Gran Melia Palacio de Isora -hotellissa, joka on viiden tähden hotelli, joka on suunniteltu erityisesti vain yli 18-vuotiaille aikuisille vieraille. Hotelli tarjoaa ylellisiä ja tyylikkäästi sisustettuja huoneita ja huviloita, erinomaiset hovimestaripalvelut, virkistävän kylpylän, balilaisten aurinkotuolien ympäröimät ulkouima-altaat ja monia muita tiloja ja mukavuuksia, jotka takaavat jokaiselle vieraalle mahdollisimman rentouttavan ja romanttisen oleskelun.
Näytä lisää
 
9.2
Erinomainen
Alkaen $361
Alkaen $361
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä luksushotelli tarjoaa kaiken, mitä yli 16-vuotiaat aikuiset vieraat voivat tarvita mahdollisimman rentouttavaa ja nautinnollista oleskelua varten. Erilaisista hyvinvointi- ja kylpylähoidoista, joogatunneista ja kulttuuritoiminnoista viini- ja cocktail-työpajoihin ja seesteiseen ympäristöön, jossa vieraat tuntevat olonsa kotoisaksi, tämä hotelli on suorastaan ihanteellinen unohtumattomalle aikuisten lomalle ystävien tai toisen kumppanin kanssa.
Näytä lisää
 
9.3
Erinomainen
Alkaen $291
Alkaen $291
Vain Aikuisille-hotelli
Hotel Las Madrigueras Golf Resort & Spa on ihanteellinen vieraille, jotka haluavat yhdistää ylellisen mukavuuden ja seesteisen ilmapiirin, ja se on rauhallisuuden keidas vain yli 16-vuotiaille aikuisille vieraille. Hotellissa on golfkenttä, kylpylä ja pianobaari, jossa vieraat voivat rentoutua ja vapautua kiireisen elämän jännitteistä rauhallisessa ympäristössä.
Näytä lisää
 
8.9
Erinomainen
Alkaen $189
Alkaen $189
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä hotelli on maanpäällinen paratiisi, joka tarjoaa ihanteellisimman tilan todelliseen rentoutumiseen kaukana lapsista ja päivittäisistä velvollisuuksista. Vain yli 16-vuotiaita vieraita voidaan majoittaa.
Näytä lisää
 
8.6
Erittäin hyvä
Alkaen $204
Alkaen $204
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä neljän tähden hotelli, joka hyväksyy vain yli 18-vuotiaita aikuisia vieraita, tarjoaa turvallisen ja rauhallisen ympäristön, jossa voit nauttia lomastasi ystäviesi tai merkittävän kumppanisi kanssa. Tyylikkäiden majoitustilojen lisäksi hotellissa on myös katolla oleva infinity-allas sekä VIP-alue, jossa on nudistialue.
Näytä lisää
 
8.8
Erinomainen
Alkaen $197
Alkaen $197
Vain Aikuisille-hotelli
Spring Arona Gran Hotel tarjoaa täysin rentouttavan pakopaikan, joka on ihanteellinen pariskunnille, joten se voi majoittaa vain aikuisia vieraita.
Näytä lisää
 
8.6
Erittäin hyvä
Alkaen $171
Alkaen $171
Vain Aikuisille-hotelli
Tyylikkäästi merenrannalla Los Cristianosin vilkkaan sataman vieressä sijaitseva H10 Big Sur Boutique Hotel tarjoaa erityisesti aikuisille räätälöidyn turvapaikan. Hotelli on rauhallisuuden tyyssija, joka on nuorennettu ja koristeltu hienolla sisustuksella, jossa yhdistyvät vintage-viihtyisyys ja välimerellinen tunnelma. Tämä paikka kutsuu 18-vuotiaita ja sitä vanhempia vieraita, ja se takaa rauhallisen ilmapiirin, jonka ansiosta aikuiset voivat nauttia lomakokemuksesta, jota leimaavat rentoutuminen ja hienostuneisuus.

H10 Big Surin tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluu monipuolinen valikoima ruokailuvaihtoehtoja, jotka varmasti maistuvat jokaiselle vaativallekin makuhermolle. Kahdeksannessa kerroksessa sijaitseva Chill-Out Terrace tarjoaa henkeäsalpaavat merinäköalat, jotka voivat rauhoittaa väsyneimmänkin sielun. Despacio Beauty Centre tarjoaa erilaisia hyvinvointi- ja kauneushoitoja, jotka on suunniteltu nuorentamaan ja täydentämään, ja ne täydentävät täydellisesti tämän poikkeuksellisen boutique-hotellin vain aikuisille suunnattua rauhaa.
Näytä lisää
 
8.8
Erinomainen
Alkaen $102
Alkaen $102
Vain Aikuisille-hotelli
Vain yli 16-vuotiaat vieraat saavat majoittua hotelliin.
Näytä lisää
 
8.3
Erittäin hyvä
Alkaen $132
Alkaen $132
Vain Aikuisille-hotelli
Playa de las Américasin vilkkaassa keskustassa sijaitseva Coral Suites & Spa - Adults Only on rauhallisuuden keidas. Tämä majoitusliike huokuu modernia tunnelmaa tyylikkäällä muotoilullaan ja tyylikkäällä sisustuksellaan, ja se edustaa korkeatasoista laatua. Sen selkeä Adults Only -politiikka takaa eksklusiivisen ilmapiirin säilymisen niille, jotka etsivät lepoa, hiljaisia keskusteluja tai rauhallista lukemista. Varaa aikaa arvostaa hiljattain kunnostettua aulabaaria, jossa on tarjolla elävää musiikkia, tai vetäytyä jollekin solariumin neljästä saaresta, jossa merinäköalat ovat todella valloittavat.

Coral Suites & Spa ulottaa Adults Only -periaatteensa kaikkiin hyvin varusteltuihin juniorisviitteihin ja sviitteihin, mikä on linjassa häiriöttömän ja rauhallisen lomakokemuksen tavoittelun kanssa. Tämä paikka sijaitsee lähellä Troyan ja Las Vistasin hohtavia rantoja, joten voit hyödyntää täysin sen läheisyyttä mereen ja Teneriffan eteläosan vilkkaisiin vapaa-ajanviettopaikkoihin. Täällä vieras on keskiössä ja nauttii henkilökohtaisesta palvelusta, jonka tarjoamisesta Coral Suites & Spa on ylpeä. Uppoudu siis rauhallisuuteen, nauti modernista, avantgardistisesta suunnittelusta ja imeydy Coral Suites & Spa - Adults Only -hotellille ominaiseen leppoisaan ja rentoon tunnelmaan.
Näytä lisää
 
7.3
Hyvä
Alkaen $80
Alkaen $80
Vain Aikuisille-hotelli
Puerto de la Cruzin lumoavassa ympäristössä sijaitseva Be Live Adults Only Tenerife on rentoutumisen ja nautinnon tyyssija. Adults Only -hotelli sijaitsee ihanteellisella paikalla vain 150 metrin päässä tunnetun Playa Jardinin rannan vulkaanisesta hiekasta. Tämä hotelli ei pelkästään tarjoa ensiluokkaista palvelua, vaan se luo ympäristön, jossa kävijän tarvitsee vain nauttia hyvin ansaitusta lomasta.

Sen Adults Only -käytäntö täydentää erilaisia lomatyyppejä, mikä tekee siitä houkuttelevan valinnan rannan ystäville, liikematkailijoille tai kaveriporukoille. Be Live Adults Only Tenerife -hotellin all inclusive -paketin viehätysvoima parantaa varmasti lomakokemusta, sillä se vapauttaa sinut kaikista huolista ja antaa sinun keskittyä rauhallisuuden autuuteen ja tutkimisen iloon.
Näytä lisää
 
7.6
Hyvä
Alkaen $69
Alkaen $69
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä hotelli on tarkoitettu vain aikuisille, eikä sinne voi majoittua lapsia.
Näytä lisää
 
8.9
Erinomainen
Alkaen $627
Alkaen $627
Vain Aikuisille-hotelli
Iberostar Grand Salomé - Adults Only Teneriffalla tarjoaa ihastuttavan turvapaikan niille, jotka etsivät rauhallista rentoutumista meren rannalla. Adults Only -periaatteella varustetun boutique-hotellin viehätysvoimaa ilmentävä hotelli takaa rauhallisen ympäristön ja räätälöidyn palvelun, ja sviiteistä on vertaansa vailla olevat merinäköalat. Kaksi ulkouima-allasta kutsuvat vieraita rentoutumaan ja nauttimaan panoraamanäkymistä merelle. El Miradorin terassilla tarjoiltu gourmet-aamiainen aloittaa jokaisen päivän maukkaasti. Vierailijat voivat tutustua Teneriffan hienoimpiin lomakohteisiin kuuluvan hotellin lukuisiin baareihin ja ravintoloihin ja nauttia samalla tilavista alueista ja huolellisesti hoidetuista puutarhoista uhraamatta kuitenkaan todella hienostuneen kokemuksen yksinoikeutta.

Vierailu Iberostar Grand Saloméssa on epätäydellinen ilman matkaa sen 1000 m²:n kokoiseen SPA Sensationsiin. Saatavilla olevien kylpylä- ja vartalohoitojen valikoima on suunniteltu edistämään nuorentumisen ja elvyttämisen ilmapiiriä. Tämän vain aikuisille tarkoitetun hotellin viehätystä lisää hovimestaripalvelun huomaavainen tarjoaminen. He huolehtivat tarpeistasi koko loman ajan ja auttavat luomaan ympäristön, jossa on äärimmäistä rentoutumista ja nautintoa, tehden lomastasi todella ikimuistoisen kokemuksen.
Näytä lisää
 
8.8
Erinomainen
Alkaen $105
Alkaen $105
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä 1600-luvulta peräisin oleva hotelli tarjoaa viihtyisyyttä ja rauhaa vain aikuisille.
Näytä lisää
 
8.8
Erinomainen
Alkaen $128
Alkaen $128
Vain Aikuisille-hotelli
Teneriffan Playa de Las Americasin vilkkaassa paikassa sijaitseva Vanilla Garden Boutique Hotel - Adults Only tarjoaa huumaavan sekoituksen luonnetta, auringonpaistetta ja lämmintä, ystävällistä ilmapiiriä. Adults Only -politiikalleen uskollisena tämä majoituspaikka edistää ympäristöä, joka on omiaan rentoutumiseen ja hauskanpitoon. Vieraita kehotetaan rentoutumaan ja nauttimaan runsaasta auringosta, alueen parhaasta säästä ja ystävällisestä ilmapiiristä, jotka kaikki ovat huomaavaisen henkilökunnan ansiota.

Vanilla Garden Hotel on sitoutunut vain aikuisille tarkoitettuun kokemukseen, ja sen tiloissa on myös omaleimaista muotoilua ja taideinstallaatioita. Nämä elementit luovat yhdessä kosmopoliittisen ilmapiirin ja lisäävät kutsuvaan ympäristöön ylimääräisen viehätyksen. Se on ihanteellinen ympäristö niille, jotka etsivät lomaltaan oikeaa tasapainoa rentoutumisen ja viihteen välillä, ja se lupaa muuttaa minkä tahansa oleskelun todella erityiseksi kokemukseksi. Vanilla Garden Hotel odottaa teitä, jos kaipaatte poikkeuksellista lomaa ja vain aikuisille suunnatun politiikan tarjoamaa rauhaa.
Näytä lisää
 
HOVIMA Costa Adeje - Adults Only
Hotelli Adejessa
8.8
Erinomainen
Vain Aikuisille-hotelli
Vieraiden vähimmäisikä on 16 vuotta, ja tämä vain aikuisille tarkoitettu hotelli tarjoaa sinulle taatusti kaikkein rentouttavimman loman ja saa sinut unohtamaan kaikki arjen huolet.
Näytä lisää
 
7.7
Hyvä
Alkaen $116
Alkaen $116
Vain Aikuisille-hotelli
Teneriffalla sijaitseva KN Hotel Arenas del Mar huokuu rauhallisuutta, ja se kutsuu kävijöitä uppoutumaan sen rauhalliseen, lämpimään ja romanttiseen ilmapiiriin. Vain aikuisille tarkoitettuna hotellina se on ihanteellinen turvapaikka niille, jotka etsivät tasapainoa vapaa-ajan ja rentoutumisen välillä. Tämä hotelli sijaitsee rauhallisella El Médanon alueella Teneriffan eteläpuolella ja vain 10 minuutin ajomatkan päässä eteläiseltä Reina Sofía -lentokentältä, ja siinä yhdistyvät mukavuus ja rauhallisuus yhdessä viehättävässä paketissa.

Yksi KN Hotel Arenas del Marin erikoisuutena on SPA- ja talassoterapian keskus 'Brisas del Mar'. Se on suunnattu merelle päin, ja se tarjoaa upeat panoraamanäkymät ja takaa äärimmäisen rentoutumisen lämpöpiirillä, saunalla, porealtaalla, turkkilaisella kylpylällä ja aromaattisilla suihkuilla. Keskus, jossa keskitytään meriveden lukuisten hyötyjen hyödyntämiseen, toimii sopusoinnussa tarjotakseen todella nuorentavan kokemuksen. Vierailijoita pyydetään myös hemmottelemaan itseään vartalo- ja kauneushoidoilla, jotka ammattilaisten ryhmä suorittaa. Tarjonnan täydentämiseksi pelihuone ja kokoushuone palvelevat erilaisia kiinnostuksen kohteita, ja all inclusive -palvelu tuo lomanne mukavuutta.
Näytä lisää
 
8.9
Erinomainen
Alkaen $128
Alkaen $128
Vain Aikuisille-hotelli
Hotel Stil Los Gigantes on vain aikuisille tarkoitettu majoituspaikka, joka ei ota vastaan lapsia.
Näytä lisää
 
*Lisäveroja tai -maksuja saatetaan soveltaa. Tarkista lopullinen hinta ennen varauksen tekemistä.
Kategoriat:
 •     Vain Aikuisille (818)
 •     Uima-allas (408)
 •     Ulkouima-allas (363)
 •     Ranta (274)
 •     Ilmainen Wi-Fi (262)
 •     Luksus (258)
 •     Pysäköinti (245)
 •     Yksityinen uima-allas (92)
 •     Pieni (84)
 •     Lämmitetty uima-allas (79)
 •     Koiraystävällinen (76)
 •     Esteetön (68)
 •     Romanttinen (68)
 •     Golf (59)
 •     Kolme tähteä (53)
 •     Neljä tähteä (51)
 •     Ympäristöystävällinen (37)
 •     Kuntosali (30)
 •     Bisnes (28)
 •     Häämatka (26)
 •     Kylpylä (25)
 •     Sisäuima-allas (21)
 •     Yöelämä (16)
 •     Sähköautojen EV- latauspiste (13)
 •     Ranta-alue (13)
 •     Panoraamamaisema uima-allas (11)
 •     Jooga (10)
 •     Viisi tähteä (9)
 •     Budget (7)
 •     Tennis (7)
 •     Infinity uima-allas (6)
 •     Huoneet poreammeella (5)
 •     Historiallinen (5)
 •     Koirat majoittuvat ilmaiseksi (4)
 •     Boutique (4)
 •     Uima-allas katolla (2)
 •     Uima-allas kierroskaistoilla (1)
 •     Perhe (1)
 •     Kasino (1)
×
Tulopäivä
×
Kategoriat
1
Kartta
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Plugin for ChatGPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset