8.7
Erittäin hyvä
Alkaen $219
Alkaen $219
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä ylellinen lomakeskus on ihanteellinen pakopaikka vain aikuisille vieraille, sillä se tarjoaa huippuluokan tilat, upean sijainnin rannalla, jotta vieraat voivat nauttia rannasta mahdollisimman kätevästi, virkistäviä kylpylähoitoja rentouttavimpaan kokemukseen sekä todellisen tyyneyden ilmapiirin, kaukana päivittäisistä velvollisuuksista.
Näytä lisää
 
8.6
Erittäin hyvä
Alkaen $159
Alkaen $159
Vain Aikuisille-hotelli
Elba Palace Golf & Vital Hotel on ihanteellinen pakopaikka kaikille golfin harrastajille sekä aikuisille vieraille, jotka haluavat viettää rauhallista ja hiljaista aikaa kaukana arjen ahdistuksesta ja rutiinista. Hotelli ottaa vastaan vain aikuisia vieraita eikä majoita lapsia, sillä sen tilat on suunniteltu erityisesti palvelemaan vain aikuisia vieraita.
Näytä lisää
 
8.6
Erittäin hyvä
Alkaen $134
Alkaen $134
Vain Aikuisille-hotelli
Barceló Corralejo Bay on todellinen vain aikuisille tarkoitettu paratiisi, joka hyväksyy yli 18-vuotiaat vieraat ja lupaa rentouttavimman ja palkitsevimman oleskelun all inclusive -palveluiden, ylellisen majoituksen, virkistävien kylpylä- ja hyvinvointipalveluiden sekä rauhallisen ja hienostuneen ilmapiirin avulla.
Näytä lisää
 
8.7
Erittäin hyvä
Alkaen $116
Alkaen $116
Vain Aikuisille-hotelli
Vietä unenomainen loma yhdessä ystäväsi tai merkittävän kumppanisi kanssa tässä vain aikuisille tarkoitetussa paratiisissa.
Näytä lisää
 
8.8
Erinomainen
Alkaen $146
Alkaen $146
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä neljän tähden hotelli on ihanteellinen yli 18-vuotiaille aikuisille vieraille, ja se tarjoaa ylellistä majoitusta valoisissa ja täysin varustetuissa huoneissa ja sviiteissä, rehevän vehreyden ympäröimän ulkouima-altaan, jossa vieraat voivat nauttia virkistävästä uinnista tai ottaa aurinkoa lepotuoleilla, sekä virkistäviä kylpylähoitoja ja rentouttavan ja seesteisen ilmapiirin, josta voit nauttia rakkaasi kanssa siemaillessasi lempicocktaileja rannalla.
Näytä lisää
 
8.8
Erinomainen
Alkaen $122
Alkaen $122
Vain Aikuisille-hotelli
Boutique-hotelli, joka tarjoaa parasta majoitusta vain aikuisille. Hotelli ottaa vastaan vain yli 18-vuotiaita vieraita.
Näytä lisää
 
9.0
Erinomainen
Alkaen $173
Alkaen $173
Vain Aikuisille-hotelli
Sol Beach House Fuerteventura on vain aikuisille tarkoitettu majoituspaikka, eikä sinne oteta alle 16-vuotiaita vieraita.
Näytä lisää
 
8.4
Erittäin hyvä
Alkaen $134
Alkaen $134
Vain Aikuisille-hotelli
R2 Romantic Fantasia Suites on vain aikuisille tarkoitettu majoituspaikka, joka saa sinut tuntemaan olosi paratiisissa. Lapsia ei voida majoittaa.
Näytä lisää
 
9.0
Erinomainen
Alkaen $192
Alkaen $192
Tiedot
Lippulaivahotelli, joka sijaitsee rannikolla Corralejon kaupungissa. Hotelli on alun perin rakennettu vuonna 1969, mutta se remontoitiin täysin vuonna 2013.
Näytä lisää
Kategoriat
Vain Aikuisille-hotelli


Ranta-alue hotelli


Häämatkahotelli


Näytä lisää
 
8.2
Erittäin hyvä
Alkaen $126
Alkaen $126
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä hotelli tarjoaa rannalla majoitusta vain aikuisille, eikä se ota vastaan lapsia.
Näytä lisää
 
7.5
Hyvä
Alkaen $64
Alkaen $64
Vain Aikuisille-hotelli
Hotel Matas Blancas on ihanteellinen hyvinvointi- ja rentoutumispaikka vain aikuisille, eikä sinne voi majoittua lapsia.
Näytä lisää
 
7.6
Hyvä
Alkaen $97
Alkaen $97
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä hotelli on aikuisten vieraiden ehdoton paratiisi, sillä se tarjoaa vertaansa vailla olevaa rentoutumista ja vapaa-aikaa.
Näytä lisää
 
8.5
Erittäin hyvä
Alkaen $130
Alkaen $130
Vain Aikuisille-hotelli
H10 Playa Esmeralda on idyllinen, erityisesti aikuisille suunniteltu turvapaikka, joka takaa rauhallisen ja hienostuneen lomakokemuksen. Hotelli sijaitsee täydellisellä paikalla merenrannalla, ja sieltä avautuvat henkeäsalpaavat näkymät hiekkarannoille, jotka kohtaavat turkoosit merivedet. Sen merkittävä sisustus lisää tämän upean paikan vetovoimaa. Aikuisten lomailuun erikoistunut hotelli tarjoaa tilavia, rauhallisia uima-altaita, monipuolisia ruokailuvaihtoehtoja sekä yksinoikeudella tarjottavia palveluita ja huoneita Privilege-tunnuksen alla. Hotellissa on myös Despacio-kylpyläkeskus, joka luo täydellisen paketin rentoutumiseen ja nuorentumiseen.

H10 Playa Esmeralda tarjoaa 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille vieraille rauhallisen ja seesteisen ympäristön, joka on ihanteellinen niille, jotka etsivät rauhallista lomaa. Hotellin vain aikuisille suunnattu politiikka korostaa rauhallisuutta ja hienostuneisuutta, mikä tekee H10 Playa Esmeraldasta kohteen, jossa aikuiset voivat rentoutua ja nauttia elämän hienouksista unohtumattoman rannikkopanoraaman taustalla.
Näytä lisää
 
9.1
Erinomainen
Alkaen $141
Alkaen $141
Vain Aikuisille-hotelli
Hotel Boutique La Marquesina tarjoaa yksinoikeudella vain aikuisille tarkoitetun ympäristön, sillä sinne ei majoiteta alle 16-vuotiaita lapsia. Tämä käytäntö takaa rauhallisen ja kypsän ilmapiirin, mikä tekee siitä ihanteellisen kohteen aikuisille, jotka etsivät rauhallista pakoa merenrannalta. Nykyaikaisen muotoilun omaava boutique-hotelli sijaitsee kivenheiton päässä rannasta, ja jokaisessa huoneessa on parveke, josta on upeat merinäköalat.

Rakennuksessa, joka on suunniteltu esteettömyys huomioon ottaen, on kaksi hissiä, vaikka siinä on vain 18 huonetta. Asiakkaat voivat myös nauttia terassista, uima-altaasta, jossa on poreallas ja lämmitys, sekä solariumista. Solariumista on panoraamanäkymät Corralejon, Isla de Lobosin ja Lanzaroten rannikolle, mikä takaa ikimuistoisen kokemuksen aikuisille vieraille. Näiden ominaisuuksien ansiosta Hotel Boutique La Marquesina erottuu poikkeuksellisena vain aikuisille tarkoitettuna retriittinä, jossa rauhallisuus ja luonnonkauneus kietoutuvat yhteen.
Näytä lisää
 
8.2
Erittäin hyvä
Alkaen $110
Alkaen $110
Vain Aikuisille-hotelli
Ereza Mar -hotelli, joka on tarkoitettu yksinomaan 16-vuotiaille ja sitä vanhemmille vieraille, on rauhallinen, vain aikuisille tarkoitettu turvapaikka, joka sijaitsee Caleta de Fusten viehättävässä kaupungissa, joka tunnetaan myös nimellä El Castillo, Fuerteventuran idyllisellä saarella. Tämä politiikka takaa rauhallisen ympäristön, mikä tekee siitä ihanteellisen kohteen rauhallista pakopaikkaa etsiville aikuisille. Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla ja tarjoaa vieraille aidon merenrantatunnelman, jota lisäävät lumoavat näkymät, jotka antavat vaikutelman risteilystä laajalla Atlantin valtamerellä.

Hotellin monien vaikuttavien ominaisuuksien joukosta erottuu sen äärettömyysallas, joka luo ainutlaatuisen tunteen taivaalla ajelehtimisesta. Yhdessä kunnioitusta herättävien merinäköalojen kanssa tämä visuaalisesti vaikuttava mukavuus tarjoaa vertaansa vailla olevan kokemuksen, joka upottaa vieraat ympäristönsä lumoavaan kauneuteen. Ainoastaan aikuisille suunnatun politiikan ansiosta Hotel Ereza Mar takaa rauhallisen ja hienostuneen ympäristön, jossa vieraat voivat rentoutua täysin ja nauttia Fuerteventuran upeista näköaloista.
Näytä lisää
 
8.6
Erittäin hyvä
Alkaen $120
Alkaen $120
Vain Aikuisille-hotelli
The Royal Palm Resort & Spa tarjoaa idyllisen, vain aikuisille tarkoitetun turvapaikan, johon ovat tervetulleita 16-vuotiaat ja sitä vanhemmat vieraat. Tämä moderni ja tyylikäs hotelli sijaitsee täydellisellä paikalla Jandian koskemattomalla luonnonrannalla Esquinzossa, Fuerteventuralla. Tämä eksklusiivinen käytäntö takaa rauhallisen ympäristön, joka sopii täydellisesti niille, jotka etsivät rauhallista pakoa.

Tämä turvapaikka Fuerteventuralla, johon usein viitataan ikuisen kevään saarena, tekee jokaisesta vierailusta unohtumattoman kokemuksen. Lomakeskus sijaitsee lumoavalla Jandian rannalla, joka tunnetaan kristallinkirkkaista turkoosista vedestään, ja se takaa unelmien rantalomailun. Hotellin tilavat tilat, joille on ominaista niiden moderni muotoilu, lupaavat vieraille ihanteelliset puitteet rentoutua ja nauttia upeasta rannikkomaisemasta rauhassa.
Näytä lisää
 
8.4
Erittäin hyvä
Alkaen $223
Alkaen $223
Vain Aikuisille-hotelli
Hotel Riu Calypso tarjoaa eksklusiivisen vain aikuisille tarkoitetun ympäristön, joka on tarkoitettu 16-vuotiaille ja sitä vanhemmille vieraille. Hotel Riu Calypson vain aikuisille suunnattu politiikka edistää rauhallista ja rentoa ympäristöä ja tekee siitä ihanteellisen turvapaikan niille, jotka kaipaavat taukoa arjesta. Rauhallisesta ilmapiiristään huolimatta hotelli takaa ikimuistoisen oleskelun tarjoamalla lukuisia aktiviteetteja ja viihdevaihtoehtoja.

Hotellin vieraat voivat hyödyntää monia tarjolla olevia mukavuuksia, kuten kuntosalia, pöytätennistä, uima-allasta ja tenniskenttää. Seikkailunhaluisille sieluille, jotka haluavat tutustua hotellin rajojen ulkopuolelle, lähialueella on tarjolla vesiurheilua, ratsastusta, squashia ja pyöräilyä, mikä tasoittaa tietä jännittävälle alueelliselle tutustumiselle. Kokemuksen lisäämiseksi asiakkaat voivat nauttia hotellissa viikoittaisista esityksistä ja elävästä musiikista. Yöelämän ystäviä kehotetaan tutustumaan kaupungin keskustaan, jossa vilkas kokoelma baareja, ravintoloita ja tanssiklubeja lupaa riemastuttavan loppuhuipennuksen rentoutumispäivälle.
Näytä lisää
 
8.8
Erinomainen
Vain Aikuisille-hotelli
Barceló Fuerteventura Royal Level tarjoaa eksklusiivisen vain aikuisille tarkoitetun ympäristön (alaikäraja 18 vuotta), joten se on ihanteellinen pakopaikka pariskunnille ja ystäville, jotka etsivät rentouttavaa rantalomaa yhdellä Fuerteventuran houkuttelevimmista alueista, Caleta de Fuste. Vaikka hotelli on piilossa rauhallisessa ympäristössä, se sijaitsee lähellä pääkaupunkia, ja Fuerteventuran lentokenttä on vain 7 kilometrin päässä.

Tämä vain aikuisille tarkoitettu hotelli on suunniteltu tarjoamaan eksklusiivisen Kanariansaarikokemuksen, ja se tarjoaa seesteisen turvapaikan lomakeskuksen sisällä, jossa on ensiluokkaista palvelua, eksklusiivisia Royal-tason etuja ja yksityisiä alueita, kuten buffetravintola, uima-allas ja allasbaari. Niille, jotka etsivät rentoutumista ja irtiottoa, lomakeskuksessa on laaja 3 000 m2:n wellness-keskus, jossa on viisi yksilöllistä hoitohuonetta, kaksi monitorilla varustettua aktiviteettihuonetta, huippuluokan kuntosali ja suihkuilla varustetut ulkoaltaat, jotka tarjoavat äärimmäistä hemmottelua sekä keholle että mielelle.
Näytä lisää
 
8.2
Erittäin hyvä
Alkaen $222
Alkaen $222
Vain Aikuisille-hotelli
Robinson Club Jandia Playa on vain aikuisille tarkoitettu majoituspaikka, joka hyväksyy vain yli 18-vuotiaita vieraita.
Näytä lisää
 
8.5
Erittäin hyvä
Alkaen $76
Alkaen $76
Tiedot Kategoriat
Vain Aikuisille-hotelli


Rantahotelli


Pieni hotelli


Näytä lisää
 
*Lisäveroja tai -maksuja saatetaan soveltaa. Tarkista lopullinen hinta ennen varauksen tekemistä.
Kategoriat:
 •     Vain Aikuisille (365)
 •     Uima-allas (170)
 •     Ulkouima-allas (158)
 •     Ranta (143)
 •     Pysäköinti (107)
 •     Luksus (94)
 •     Ilmainen Wi-Fi (92)
 •     Pieni (55)
 •     Romanttinen (39)
 •     Yksityinen uima-allas (34)
 •     Lämmitetty uima-allas (31)
 •     Esteetön (29)
 •     Neljä tähteä (24)
 •     Häämatka (23)
 •     Koiraystävällinen (20)
 •     Kuntosali (17)
 •     Jooga (16)
 •     Kolme tähteä (16)
 •     Kestävyyskäytännöt (15)
 •     Kylpylä (14)
 •     Golf (14)
 •     Bisnes (12)
 •     Sähköautojen EV- latauspiste (11)
 •     Tennis (10)
 •     Ranta-alue (7)
 •     Yöelämä (5)
 •     Budget (4)
 •     Panoraamamaisema uima-allas (3)
 •     Huoneet poreammeella (2)
 •     Sisäuima-allas (2)
 •     Boutique (2)
 •     Viisi tähteä (2)
 •     Infinity uima-allas (1)
 •     Koirat majoittuvat ilmaiseksi (1)
 •     Uima-allas kierroskaistoilla (1)
 •     Terveys & Turvallisuus (1)
×
Tulopäivä
×
Kategoriat
1
Kartta
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Travelmyth GPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset