Jetwing Saman Villas
Lomakeskus Bentotassa
Galle > Bentota
9.3
Erinomainen
Alkaen $409
Alkaen $409
Vain Aikuisille-hotelli
Saman Villas tarjoaa äärimmäistä yksityisyyttä ja eristäytyneisyyttä, ja se on ainutlaatuinen ja ylellinen vain aikuisille tarkoitettu majoituspaikka Bentotassa, ihanteellinen pariskunnille ja romanttisille lomille. Hotellissa on tilavia ja tyylikkäästi sisustettuja sviittejä ja huviloita, joista joissakin on myös oma uima-allas, ja niihin mahtuu enintään kaksi aikuista vierasta. Hotellin upean sijainnin ansiosta se sopii erinomaisesti häihin ja häämatkoille. Vieraat voivat myös hemmotella itseään kylpylätiloissa tai nauttia romanttisen illallisen valkoisen hiekkarannan äärellä.
Näytä lisää
 
Dickman Resort "The Boutique Hotel"
Lomakeskus Negombossa
Gampaha > Negombo
9.6
Erinomainen
Alkaen $98
Alkaen $98
Vain Aikuisille-hotelli
Dickman Resort 'The Boutique Hotel' on moderni ja tyylikkäästi sisustettu kirkkailla väreillä ja nykyaikaisella kalustuksella, ja se on vain aikuisille asiakkaille tarkoitettu hotelli. Hotellissa on viihtyisiä ja omituisia huoneita ja sviittejä, ympäristöystävällinen uima-allas, mehu- ja cocktailbaari sekä rentouttava ja rauhallinen ilmapiiri, joka saa jokaisen vieraan nauttimaan stressittömästä ja lapsettomasta lomastaan täysillä.
Näytä lisää
 
The Sandhya
Hotelli Ahangamassa
Galle > Habaraduwa
9.1
Erinomainen
Alkaen $247
Alkaen $247
Vain Aikuisille-hotelli
Sandhya on tyylikäs designhotelli, joka palvelee yksinomaan aikuisia ja tarjoaa vieraille rauhallisen ja hienostuneen ympäristön. Hotelli sijaitsee Ahangaman kauniilla Kabalana Beachilla, joka on tunnettu koskemattomasta valkoisesta hiekastaan ja erinomaisista surffauspaikoistaan. Hotellissa on 9 ylellistä huonetta ja sviittiä, joista jokainen on tyylikkäästi suunniteltu luomaan tyylikkään ja hienostuneen ilmapiirin. Vain muutaman askeleen päässä oleskelutilasta sijaitsevalta 15-metriseltä uima-altaalta asiakkaat voivat nauttia lumoavista näkymistä turkooseihin vesiin ja läheisten aallonmurtajien ryöppyävään aallokkoon. Seikkailua kaipaaville Sri Lankan parhaat surffauspaikat ovat helpon matkan päässä: maailmankuulu Rams Right Midigamassa ja Weligama Beachin aloittelijoille sopivat aallot ovat vain muutaman kilometrin päässä.
Näytä lisää
 
Lanka Princess All Inclusive Hotel
Lomakeskus Bentotassa
Galle > Bentota
7.6
Hyvä
Alkaen $69
Alkaen $69
Vain Aikuisille-hotelli
Lanka Princess All Inclusive -hotelli on ihanteellinen kohde aikuisille vieraille, jotka etsivät rauhallista ja idyllistä paikkaa levätä ja viettää lomansa. Lomakeskuksessa on viihtyisiä ja tyylikkäästi sisustettuja huoneita sekä lukuisia ayurveda-periaatteisiin perustuvia hyvinvointihoitoja, joiden tavoitteena on tarjota kokonaisvaltainen wellness-kokemus jokaiselle vieraalle. Jotta lomakeskuksen luoma rauhallinen ja rentouttava ilmapiiri säilyisi, vain yli 13-vuotiaat vieraat saavat majoittua hotellissa.
Näytä lisää
 
Jetwing Ayurveda Pavilions - Full Board & Treatments
Lomakeskus Negombossa
Gampaha > Negombo
8.9
Erinomainen
Alkaen $128
Alkaen $128
Vain Aikuisille-hotelli
Jetwing Ayurveda Pavilions on ylellinen, vain aikuisille tarkoitettu retriitti, joka on saanut inspiraationsa perinteisestä srilankalaisesta arkkitehtuurista ja sijaitsee keskellä vehreää trooppista maisemaa. Hotellin suunnittelussa maalaismainen viehätysvoima ja modernit mukavuudet yhdistyvät vaivattomasti, ja se tarjoaa vieraille vertaansa vailla olevan kokemuksen terapeuttisesta ylellisyydestä. Jetwing Ayurveda Pavilions tarjoaa laajan valikoiman hoitoja, joissa yhdistyvät ikivanha parantava tieto ja moderni vieraanvaraisuus, mikä on osoitus hotellin sitoutumisesta Sri Lankassa vuosisatoja harjoitettuun ayurveda-käsitykseen. Hotellissa on 24 huonetta ja 12 eksklusiivista paviljonkia, joista jokainen on suunniteltu enintään kahdelle aikuiselle vieraalle, joten se on täydellinen pakopaikka pariskunnille ja rauhallista vetäytymistä etsiville. Lapset eivät ole sallittuja, jotta hotellin rauhallinen ja virkistävä ilmapiiri säilyisi.
Näytä lisää
 
Sagarika Beach Hotel
Hotelli Moragallassa
Kalutara > Beruwala
9.3
Erinomainen
Alkaen $60
Alkaen $60
Vain Aikuisille-hotelli
Hotelli ei majoita lapsia, eikä lisävuoteita ole tarjolla.
Näytä lisää
 
Heritance Ayurveda - All Meals and Treatments
Hotelli Bentotassa
Galle > Bentota
8.7
Erittäin hyvä
Alkaen $82
Alkaen $82
Vain Aikuisille-hotelli
Heritance Ayurveda on vehreiden puutarhojen ympäröimä todellinen levon, parantumisen ja rentoutumisen pyhättö, joka on ihanteellinen vain aikuisille vieraille. Lomakeskuksessa on laaja valikoima ayurveda-hoitoja, joiden tavoitteena on palauttaa fyysinen ja psyykkinen tasapaino jokaisen vieraan elämään, sekä viihtyisiä ja rauhallisia huoneita, uima-allas, kirjasto ja seesteisin ympäristö, johon olet koskaan törmännyt.
Näytä lisää
 
Ariya Tissa
Hambantota > Thissamaharama
9.6
Erinomainen
Alkaen $36
Alkaen $36
Vain Aikuisille-hotelli
Ariya Tissa tarjoaa viihtyisää ja rentouttavaa majoitusta Tissamaharamassa sekä herkullista ruokaa ja upeita luonnonmaisemia. Majoitus käsittää king-size-vuoteella varustetun kahden hengen huoneen, johon mahtuu enintään kaksi vierasta. Koska majoituspaikassa ei ole perheille tai lapsille tarkoitettuja mukavuuksia, tämä majoituspaikka on tarkoitettu vain aikuisille vieraille, eikä se ota vastaan lapsia.
Näytä lisää
 
Villa Don Hendrick (Adult Only)
Hambantota > Tangalle
9.9
Erinomainen
Alkaen $123
Alkaen $123
Vain Aikuisille-hotelli
Hotelli on suunnattu yksin matkustaville, pariskunnille ja perheille, ja se tarjoaa hienostuneen ja rentouttavan oleskelun. Lapsia ei majoiteta.
Näytä lisää
 
Harding Boutique Hotel
Hotelli Ahangamassa
Galle > Habaraduwa
9.6
Erinomainen
Alkaen $195
Alkaen $195
Vain Aikuisille-hotelli
Harding Boutique Hotel Ahangama on turvapaikka aikuisille, jotka etsivät ainutlaatuista ja intiimiä pakopaikkaa. Hotellin suunnittelufilosofia juontaa juurensa Sri Lankan modernistisesta liikkeestä, ja se tarjoaa vieraille paikallisen kulttuurin ja nykyarkkitehtuurin yhdistelmän. Hotellissa on tiukka periaate, jonka mukaan alle 16-vuotiaita lapsia ei oteta vastaan, joten se tarjoaa vain aikuisille suunnatun ympäristön, joka on sekä hienostunut että inspiroiva. Hotellin kuusi design-sviittiä on suunniteltu huolellisesti tarjoamaan vieraille äärimmäistä ylellisyyttä huoneissa, joissa on mittatilaustyönä valmistetut kalusteet ja panoraamanäkymät merelle lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista ja yksityisiltä terasseilta. Harding Boutique Hotelissa vieraat voivat uppoutua hotelin upeaan ympäristöön ja nauttia samalla vain aikuisille suunnatun retriitin yksinoikeudesta ja yksityisyydestä.
Näytä lisää
 
Birds song home
Chalet-majoitus Ellassa
Badulla > Ella
9.9
Erinomainen
Vain Aikuisille-hotelli
Birds song home on vain aikuisille tarkoitettu kiinteistö, joka koostuu chaletista, josta on henkeäsalpaavat näkymät sitä ympäröivään vehreään ympäristöön ja vuorille. Chaletissa on mukava parivuode, oma suihku ja parveke, ja se sopii parhaiten pariskunnille ja romanttisille lomille.
Näytä lisää
 
The Kandy House
Hotelli Kandyssä
Kandy > Kundasale
9.3
Erinomainen
Alkaen $288
Alkaen $288
Vain Aikuisille-hotelli
Kandy House on ainutlaatuinen ja ylellinen boutique-hotelli, joka tarjoaa vieraille mahdollisuuden kokea esi-isien kartanon loistoa. Hotelli sijaitsee vehreässä, trooppisessa puutarhassa lähellä Kandya, joka tarjoaa rauhallisen ja syrjäisen ympäristön vain aikuisille vieraille. Alun perin vuonna 1804 rakennetussa palatsimaisessa huvilassa yhdistyvät paikalliset, maurilaiset ja hollantilaiset tyylit, mikä luo kiehtovan historiallisen talon, joka on muutettu design-boutique-hotelliksi. Hotellin tyylikkäästi sisustetut huoneet on suunniteltu enintään kahdelle aikuiselle vieraalle, mikä takaa henkilökohtaisen ja intiimin kokemuksen kaikille vieraille. Rikkaan historiansa, kauniin ympäristönsä ja ylellisten mukavuuksiensa ansiosta The Kandy House on ihanteellinen kohde niille, jotka etsivät ainutlaatuista ja unohtumatonta oleskelua Sri Lankassa.
Näytä lisää
 
Jetwing Warwick Gardens
Nuwara Eliya > Nuwara Eliya
8.1
Erittäin hyvä
Alkaen $270
Alkaen $270
Vain Aikuisille-hotelli
Jetwing Warwick Gardens on siirtomaatyylinen bungalow, joka tarjoaa vieraille ylellisen pakopaikan Sri Lankan luonnonkauniilla Nuwara Eliyan alueella. Hotellin vuosisatoja vanha bungalow on suunniteltu huolellisesti tarjoamaan vieraille moderni mutta ajaton kokemus, jossa on nykyaikaiset mukavuudet ja srilankalainen vieraanvaraisuus. Jetwing Warwick Gardens on vain aikuisille tarkoitettu hotelli, ja se tarjoaa vieraille eksklusiivisen ja intiimin ympäristön, sillä kuhunkin huoneeseen mahtuu enintään 2 aikuista vierasta. Hotellin tyylikäs sisustus ja henkeäsalpaavat näkymät ympäröiville teeplantaaseille takaavat unohtumattoman oleskelun, ja vieraat voivat nauttia monista tiloista ja palveluista, jotka takaavat mukavan ja hemmottelevan lomakokemuksen.
Näytä lisää
 
Palm Garden Ayurveda Resort
Hotelli Ahangamassa
Galle > Habaraduwa
9.6
Erinomainen
Alkaen $43
Alkaen $43
Tiedot Kategoriat
Vain Aikuisille-hotelli


Rantahotelli


Kylpylähotelli


Näytä lisää
 
Plantation House
Hotelli Hikkaduwassa
Galle > Hikkaduwa
9.9
Erinomainen
Alkaen $40
Alkaen $40
Vain Aikuisille-hotelli
Plantation House, hieno 5 makuuhuoneen boutique-vierastalo, on räätälöity yksinomaan aikuisille vierailijoille, ja se toivottaa erityisesti tervetulleiksi yli 12-vuotiaat vieraat. Vain aikuisille tarkoitettu majoituspaikka takaa seesteisen ja hienostuneen ilmapiirin, jota korostavat nykyaikainen arkkitehtuuri ja tilavat, siistit huoneet. Jokaisesta huoneesta pääsee laajalle terassille, joka on varustettu melatuulettimilla ja tarjoaa henkeäsalpaavat näkymät vehreään trooppiseen puutarhaan. Kuohuva uima-allas, jota ei ole aidattu ja joka ei siten ole ihanteellinen pienille lapsille, kutsuu vieraita nauttimaan rauhallisesta ympäristöstä. Kokonaisvaltaista kokemusta varten joogakannella vehreän puutarhan keskellä on mahdollisuus virkistää mieltä, kehoa ja sielua rauhallisessa, lapsettomassa ympäristössä.
Näytä lisää
 
Nilaveli Beach Resort - Level 1 Certified
Hotelli Nilavelissa
Trincomalee > Kuchchaveli
9.1
Erinomainen
Alkaen $97
Alkaen $97
Tiedot Kategoriat
Vain Aikuisille-hotelli


Ranta-alue hotelli


Rantahotelli


Näytä lisää
 
7.7
Hyvä
Alkaen $266
Alkaen $266
Vain Aikuisille-hotelli
Roman Lake Ayurveda Boutique Resort - Level 1 Certified on yksinoikeudella vain aikuisille tarkoitettu retriitti, joka sijaitsee lumotussa metsässä Sri Lankan majesteettisen Madugangan vesireitin reunalla. Seesteinen ympäristö, jossa koskemattomat mangrovemetsät sulautuvat saumattomasti lauhkeisiin vesiin ja reheviin trooppisiin metsiin, tarjoaa vertaansa vailla olevat puitteet rentoutumiselle ja nuorentumiselle. Lomakeskuksessa on kahdeksan tilavaa sviittiä, jotka takaavat äärimmäisen yksityisyyden ja eristäytyneisyyden yhdessä luonnon idyllisimmistä piilopaikoista. Vaikka Roman Lake tarjoaa rauhallisuuden keidas, Ahungallan vilkas kaupunki sijaitsee kätevästi alle 10 minuutin päässä, joten vieraat pääsevät helposti alueen tärkeimpiin vierailukohteisiin. Koska lomakeskus keskittyy rauhallisen ilmapiirin tarjoamiseen, se palvelee yksinomaan aikuisia vieraita, mikä takaa todella rauhallisen ja virkistävän kokemuksen kaikille vierailijoille.
Näytä lisää
 
TAAVETTI by DBI
Hotelli Gallessa
Galle > Galle Four Gravets
9.3
Erinomainen
Tiedot Kategoriat
Vain Aikuisille-hotelli


Luksushotelli


Rantahotelli


Näytä lisää
 
De Saram House by Geoffrey Bawa
Hotelli Colombossa
Colombo > Thimbirigasyaya
9.0
Erinomainen
Alkaen $91
Alkaen $91
Tiedot Kategoriat
Vain Aikuisille-hotelli


Häämatkahotelli


Romanttinen hotelli


Näytä lisää
 
The Fortress Balumgala
Kandy > Yatinuwara
9.3
Erinomainen
Vain Aikuisille-hotelli
Balumgalan linnoitus on vain aikuisille tarkoitettu ylellisyyden ja rentoutumisen paratiisin reunalla sijaitseva paratiisin paratiisi. Tämä eksklusiivinen boutique-hotelli palvelee vaativia vieraita, jotka etsivät seesteistä pakopaikkaa Sri Lankan vehreän keskisen ylängön sydämessä. Henkeäsalpaavien maisemien ympäröimä hotelli tarjoaa majesteettisen pakopaikan, jossa vallitsee mukavuus ja rauhallisuus, mikä takaa mielen, ruumiin ja sielun harmonisen tasapainon.

The Fortress Balumgalan vieraana voit valmistautua lumoamaan upeat 360 asteen näkymät ja upea kokemus siitä, että olet yhtä luonnon kanssa. Tämä poikkeuksellinen lomapaikka lupaa ylellisyyttä ja rentoutumista, sillä jokainen sattumanvarainen hetki tuo mukanaan uudenlaisen nuorentumisen ja rauhan tunteen. Syleile tämän lumoavan kohteen muuttavaa voimaa, jossa estot ja pelot hälvenevät ja jossa voit tuntea olosi hemmotelluksi, virkistyneeksi ja sopusoinnussa sisäisen itsesi kanssa tässä lapsettomassa ympäristössä.
Näytä lisää
 
*Lisäveroja tai -maksuja saatetaan soveltaa. Tarkista lopullinen hinta ennen varauksen tekemistä.
Kategoriat:
 •     Vain Aikuisille (836)
 •     Pysäköinti (623)
 •     Pieni (479)
 •     Ranta (295)
 •     Budget (184)
 •     Ilmainen Wi-Fi (146)
 •     Romanttinen (137)
 •     Koiraystävällinen (131)
 •     Uima-allas (112)
 •     Ulkouima-allas (77)
 •     Kestävyyskäytännöt (69)
 •     Jooga (45)
 •     Esteetön (40)
 •     Luksus (34)
 •     Yksityinen uima-allas (29)
 •     Häämatka (25)
 •     Kylpylä (19)
 •     Bisnes (17)
 •     Kolme tähteä (16)
 •     Koirat majoittuvat ilmaiseksi (13)
 •     Ranta-alue (13)
 •     Viisi tähteä (13)
 •     Neljä tähteä (11)
 •     Kuntosali (9)
 •     Boutique (7)
 •     Sähköautojen EV- latauspiste (7)
 •     Sisäuima-allas (6)
 •     Golf (3)
 •     Terveys & Turvallisuus (3)
 •     Infinity uima-allas (2)
 •     Panoraamamaisema uima-allas (2)
 •     All-Inklusive Palvelupaketit (2)
 •     Perhe (2)
 •     Huoneet poreammeella (1)
 •     Yöelämä (1)
 •     Historiallinen (1)
×
Tulopäivä
×
Kategoriat
1
Kartta
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Travelmyth GPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset