ROBINSON MALDIVES - Adults only
Lomakeskus Funamadua
Gaafu Alif Atoll
9.2
Erinomainen
Alkaen $706
Alkaen $706
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä upea Malediivien hotelli sijaitsee omalla saarellaan ja tarjoaa aikuisille vieraille yksityisen ja ihanteellisen tilan rentoutumiseen ja unohtumattoman ajan viettämiseen. Tämä hotelli on tarkoitettu vain aikuisille, eikä siihen voi majoittaa lapsia, ja sen tavoitteena on tarjota vieraille kaikkea, mitä he tarvitsevat viettääkseen mahdollisimman nautinnollista aikaa, kuten vesiurheilua, erinomaisia ruokailuvaihtoehtoja, yksityisiä majoituspaikkoja ja vesihuviloita, koskemattomia rantoja ja idylliset puitteet romanttisimmille lomille.
Näytä lisää
 
Hurawalhi Island Resort
Lomakeskus Huravalhi
Lhaviyani Atoll
9.7
Erinomainen
Alkaen $957
Alkaen $957
Vain Aikuisille-hotelli
Hurawalhi Island Resort, yksinoikeudella vain aikuisille tarkoitettu retriitti, yhdistää vaivattomasti hienostuneisuuden ja ympäristönsä koskemattoman luonnonkauneuden ja tarjoaa todella ainutlaatuisen viiden tähden kokemuksen häämatkalaisille ja niille, jotka etsivät virkistävää rantalomaa. Ylellisillä majoitustiloillaan ylpeilevä lomakeskus säilyttää tasapainon rauhallisuuden ja tyylikkyyden välillä ja tarjoaa vierailleen all inclusive -palvelun, joka ylittää tavanomaiset odotukset. Ne, jotka etsivät virkistävää kokemusta, voivat vierailla tasokkaassa kylpylässä, jossa odottavat erilaiset terapiat ja hoidot. Yksi saaren suurimmista aarteista on sen rikas merellinen biologinen monimuotoisuus; sen kiehtovat koralliriutat ja kutsuvat laguunit tarjoavat väriloiston, joka herättää kunnioitusta ja arvostusta. Hurawalhi-kokemuksen huippu on kuitenkin kiistatta lomakeskuksen ikoninen '5.8', maailman suurin merenalainen ravintola. Mikään kuvaus Hurawalhi Island Resortista ei olisi täydellinen, ellei sen upeita rantoja korostettaisi, jotka näyttävät kimmeltävän säihkyvällä säteilyllä, joka kilpailee niiden reunustaman valtameren kimalluksen kanssa. Lomakeskus on todella Malediivien helmi, vertaansa vailla oleva suuruuden pyhättö, joka ihastuttaa varmasti kaikki siellä vierailevat.
Näytä lisää
 
Anantara Veli Maldives Resort
Lomakeskus Gulhi
Kaafu Atoll > South Male Atoll
9.4
Erinomainen
Alkaen $772
Alkaen $772
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä omalla saarellaan sijaitseva upea lomakeskus Malediiveilla on ideaali valinta unohtumattomaan ja rentouttavaan lomailuun. Vieraille annetaan mahdollisuus kokeilla uniikkeja palveluita, kuten hääsuunnittelua, monia vesiaktiviteetteja, romanttisia paikkoja piilossa muilta, sekä meditaatiota syvempää rentoutumista varten. Riippumatta valitsetko yöpymispaikaksi, vedenpäällä kelluvan tai ranta-altaalla olevan huvilan, lomakeskus takaa vieraille unohtumattomia kokemuksia kimaltelevan meren äärellä.
Näytä lisää
 
Komandoo Island Resort & Spa
Lomakeskus Komandoo
Lhaviyani Atoll
9.5
Erinomainen
Alkaen $702
Alkaen $702
Vain Aikuisille-hotelli
Komandoo Island Resort & Spa avaa ovensa yksinomaan 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille vieraille, ja se on todellinen vain aikuisille tarkoitettu turvapaikka. Tämä eristäytynyt paratiisi on tunnettu rauhoittavasta ilmapiiristään ja viehätyksestään, ja se tarjoaa intiimin ympäristön, jossa kumppanit voivat ottaa yhteyttä toisiinsa ja luoda rakkaita muistoja. Komandoo on ihanteellinen kohde häämatkalaisille, pariskunnille, ystäville ja yksin matkustaville, ja se takaa, että kaikki löytävät sieltä rauhan. Lomakeskuksessa on tarjolla monenlaisia elämyksiä aina vedenalaiseen maailmaan tutustumisesta sukeltamalla huomaavaisen Prodivers-tiimin johdolla tai syömällä käsin valitun valikoiman gourmet-ruokia turkoosin laguunin äärellä tai valkoisella hiekkarannalla. Rauhoittavasta ilmapiiristään tunnettu Duniye Spa tarjoaa erilaisia hoitoja virkistävää kokemusta varten. Lisäksi lomakeskus tarjoaa romanttisia purjehdusmahdollisuuksia ylellisellä jahdilla, jolla voit risteillä Intian valtamerellä ja mahdollisesti nähdä delfiinejä. Lomakeskuksen majoitustilat ovat yhtä hienoja kuin aktiviteetitkin, ja yksityiset rantahuvilat ja vesihuvilat on sijoitettu optimaalisesti rannan ja turkoosin laguunin läheisyyteen, ja ne tarjoavat vieraille kuvankauniit puitteet luoda 'ikimuistoisia hetkiä' tässä paratiisissa.
Näytä lisää
 
Mercure Maldives Kooddoo All-Inclusive Resort
Lomakeskus Kooddoo
Gaafu Alif Atoll
9.3
Erinomainen
Alkaen $681
Alkaen $681
Vain Aikuisille-hotelli
Vietä ihana ja rauhallinen loma tässä vain aikuisille tarkoitetussa lomakeskuksessa. Jos etsit rauhallista paikkaa, Mercure Maldives Kooddoo on yksi parhaista vaihtoehdoista lomallesi. Päätitpä sitten viettää päiväsi veden yläpuolella sijaitsevassa huvilassa tai rantahuvilassa, lomakeskus tekee vierailustasi ikimuistoisen.
Näytä lisää
 
Drift Thelu Veliga Retreat
Lomakeskus Dhangethi
Ari Atoll > South Ari Atoll
9.0
Erinomainen
Alkaen $506
Alkaen $506
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä on äärimmäinen romanttinen retriitti, jossa voit rentoutua ja nauttia täysin rinnoin rakkaasi seurasta omassa turvapaikassasi.
Näytä lisää
 
Adaaran Prestige Vadoo - Adults Only Premium All Inclusive with Free Transfers
Lomakeskus Vadoo
Kaafu Atoll > South Male Atoll
8.7
Erittäin hyvä
Alkaen $992
Alkaen $992
Vain Aikuisille-hotelli
Adaaran Prestige Vadoo, Premium All Inclusive -lomakeskus, joka tarjoaa ilmaiset kuljetukset, on hieno vain aikuisille tarkoitettu lomakohde, joka sijaitsee Intian valtameren taivaansinisten vesien keskellä. Lomakeskus nostaa ylellisyyden uudelle tasolle tarjoamalla joukon poikkeuksellisia vesihuviloita, joissa jokaisessa on oma uima-allas ja poreallas. Olipa kyseessä Sunrise- tai Sunset Water Villas, jokaisesta asunnosta avautuvat henkeäsalpaavat näkymät aamu- tai iltahämärään. Vastanaineille tai rakkauttaan juhliville Honeymoon-huvilat tarjoavat idyllisen romanttisen ympäristön. Kaikki majoituspaikat, mukaan lukien lumoavat Overwater Villas -hotellit, takaavat eksklusiivisen kokemuksen valtameren kauneuden avaruudessa, ja niihin mahtuu vain aikuisia rauhallista vetäytymistä varten. Ilmassa leijuva aromaattinen öljyjen tuoksu lisää aistien nautintoja ja tervehtii vieraita, kun he uppoutuvat panoraamanäkymiin lämpimälle Intian valtamerelle, joka ympäröi Adaaran Prestige Vadoon turvapaikkaa.
Näytä lisää
 
You & Me Maldives
Lomakeskus Uthurumaafaru
Raa Atoll
9.1
Erinomainen
Alkaen $635
Alkaen $635
Vain Aikuisille-hotelli
You & Me Maldives, yksinoikeudella vain aikuisille tarkoitettu lomakeskus, on ainutlaatuinen maalaismaisen tyylikkyyden majakka seesteisten turkoosien vesien keskellä. Lomakeskuksessa on 109 huonetta, joista 99 on veden yläpuolella, ja se esittelee omaleimaista tyyliä, jota ei ole nähty muualla Malediiveilla. Majoitustiloja koristavat luonnonpuusta veistetyt käsintehdyt kalusteet, jotka mukailevat afrikkalaisia perinteitä, ja niissä on täysin varustetut kylpyhuoneet, jotka on sisustettu ylellisyystuotteilla ja huolellisilla yksityiskohdilla. Auringonnousunäkymällä varustetut huoneet, kuten 55 neliömetrin Manta Villa, josta on suora pääsy laguuniin, Beach Suite, jossa on uima-allas rannan ystäville, ja 65 neliömetrin Aqua Suite, jossa on kylpyamme merelle päin, lupaavat kunnioitusta herättäviä näkymiä ja ylellistä mukavuutta. You & Me on yksi Malediivien harvoista vain aikuisille tarkoitetuista saarista, ja se on luonut ympäristön, joka on suunniteltu vaalimaan läheisyyttä ja romanttista ilmapiiriä, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan todistaa henkeäsalpaavia auringonlaskuja, jotka tarjoavat vertaansa vailla olevan romanttisen kokemuksen.
Näytä lisää
 
Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives
Lomakeskus Giraavaru
Kaafu Atoll > North Male Atoll
8.9
Erinomainen
Alkaen $434
Alkaen $434
Vain Aikuisille-hotelli
Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives on vain aikuisille tarkoitettu keidas, joka sopii täydellisesti pariskunnille ja häämatkalaisille, jotka etsivät rauhaa ja nauttivat täydellisestä paratiisista. Lomakeskusta siunataan koskemattomilla valkoisilla hiekkarannoilla ja kimmeltävällä laguunilla, joka toimii loistavana näyttämönä ranta-aktiviteeteille, snorklaukselle ja erilaisille vesiurheilulajeille. Sukelluksen harrastajat ovat innoissaan, kun he pääsevät tutustumaan lomakeskusta ympäröivään vedenalaiseen maailmaan, joka lukeutuu maailman parhaimpiin sukelluskohteisiin. Lomakeskuksen viehätystä lisää se, että jokainen lomakeskuksen 140 huvilasta on suunniteltu huolellisesti niin, että sinne mahtuu vain kaksi aikuista, mikä takaa intiimin, seesteisen ja vertaansa vailla olevan kokemuksen, joka ilmentää romanttisen saariretriitin olemusta. Lupaus autuaallisesta eristäytyneisyydestä ja loputtomista merinäköaloista tekee Centara Ras Fushi Resort & Spa Malediiveista todellisen turvapaikan niille, jotka etsivät ainutlaatuisen rauhallista pakopaikkaa.
Näytä lisää
 
9.4
Erinomainen
Alkaen $1,053
Alkaen $1,053
Vain Aikuisille-hotelli
Vain aikuisille tarkoitettu Adaaran Prestige Water Villas on ylellisyyden ruumiillistuma Malediivien luonnonkauniissa maisemissa. Tämä ensiluokkainen all inclusive -lomakeskus on tarkoitettu vain 13-vuotiaille ja sitä vanhemmille vieraille, mikä takaa rauhallisen ympäristön jokaiselle vierailijalle. Upeista sisätiloistaan tunnetussa huvilassa on jokaisessa oma aurinkoterassi ja henkilökohtainen poreallas, josta vieraat voivat paistatella lumoavissa horisontinäkymissä. Lomakeskus on myös erittäin haluttu kohde häille, ja se tarjoaa unohtumattomia seremonioita taivaansinisen valtameren ja puuteristen rantojen taustalla. Tässä paratiisin palasessa jokainen hetki on suunniteltu luomaan ikuinen muisto, mikä tekee Adaaran Prestige Water Villas -hotellista erinomaisen kohteen niille, jotka etsivät rauhaa ja ylellisyyttä.
Näytä lisää
 
OBLU SELECT Lobigili - Premium All-Inclusive with Free Transfers
Lomakeskus Miespuolinen
Kaafu Atoll > North Male Atoll
9.6
Erinomainen
Alkaen $869
Alkaen $869
Vain Aikuisille-hotelli
OBLU SELECT Lobigili on eksklusiivinen, vain aikuisille tarkoitettu pyhättö Malediiveilla, joka tarjoaa ensiluokkaisen all inclusive -kokemuksen, johon sisältyvät ilmaiset kuljetukset. Jokainen varaus edellyttää vähintään kahta aikuista vierasta, joten se on ihanteellinen turvapaikka pariskunnille tai ystäville, jotka etsivät rauhallista pakopaikkaa ylellisyyden helmassa. Kristallinkirkkaan Intian valtameren taustalla sijaitseva ensiluokkainen lomakeskus on profiloitunut hienoksi pakopaikaksi yksinomaan aikuisille. Siellä rauhallisuus ja ylellisyys yhdistyvät ja tarjoavat unohtumattoman lomakokemuksen, jota leimaavat henkeäsalpaavat merinäköalat, vertaansa vailla oleva mukavuus ja ensiluokkaiset tilat, jotka palvelevat vieraiden vaativaa makua. OBLU SELECT Lobigilissä jokainen hetki on suunniteltu huolellisesti, jotta voidaan taata seesteinen ja ylellinen kokemus vain aikuisille.
Näytä lisää
 
Relax Residence Thoddoo Maldives
Vierasmaja Thoddoo
Ari Atoll > North Ari Atoll
9.3
Erinomainen
Alkaen $71
Alkaen $71
Vain Aikuisille-hotelli
Malediivien vilkkaassa Thoddoon sydämessä sijaitseva Relax Residence Thoddoo Maldives on lumoava vain aikuisille tarkoitettu retriitti, joka kiteyttää täydellisesti saaren rauhallisen viehätyksen. Residenssissä, jossa majoittuu yksinomaan aikuisia, on 14 hyvin varustettua huonetta, joista jokainen on täynnä moderneja mukavuuksia, jotka täyttävät rauhallista pakomatkaa etsivien matkailijoiden tarpeet. Lomaavatpa vieraat sitten elämänkumppanin, ystävien tai ryhmien kanssa, he voivat odottaa ympäristöä, joka kannustaa rentoutumiseen ja tarjoaa korkeatasoisen mukavuuden. Jokainen asuinpaikan elementti on harkitusti kuratoitu helpottamaan helppouden ja levon tunnetta, mikä takaa upottavan kokemuksen Malediivien lumoavassa loistossa Relax Residence Thoddoo Maldivesissa.
Näytä lisää
 
Belvedere Thoddoo
Vierasmaja Thoddoo
Ari Atoll > North Ari Atoll
9.4
Erinomainen
Tiedot Kategoriat
Vain Aikuisille-hotelli


Ympäristöystävällinen hotelli


Koiraystävällinen hotelli


Näytä lisää
 
Beach Breeze and Spa
Vierasmaja Hulhumalessa
Kaafu Atoll > North Male Atoll > Hulhule Island
8.3
Erittäin hyvä
Tiedot Kategoriat
Vain Aikuisille-hotelli


Rantahotelli


Ympäristöystävällinen hotelli


Näytä lisää
 
Suffix Retreat
Vierasmaja Fuvahmulah
Gnaviyani Atoll
9.0
Erinomainen
Tiedot Kategoriat
Vain Aikuisille-hotelli


Pieni hotelli


Kolmen tähden hotelli


Näytä lisää
 
Nap Corner - Cornerstay - Nap for Sale
Vierasmaja Miespuolinen
Kaafu Atoll > North Male Atoll
8.1
Erittäin hyvä
Alkaen $36
Alkaen $36
Tiedot Kategoriat
Vain Aikuisille-hotelli


Romanttinen hotelli


Pieni hotelli


Näytä lisää
 
BODU ASHI MALDIVES - Central 3 Bedroom Apartment
Huoneisto Hulhumalessa
Kaafu Atoll > North Male Atoll > Hulhule Island
9.1
Erinomainen
Tiedot Kategoriat
Vain Aikuisille-hotelli


Rantahotelli


Näytä lisää
 
TUI BLUE Olhuveli Romance
Hotelli Miespuolinen
Kaafu Atoll > North Male Atoll
8.8
Erinomainen
Tiedot Kategoriat
Vain Aikuisille-hotelli


Kylpylähotelli


Hotelli uima-altaalla

Ulkouima-allas  


Näytä lisää
 
Cottage Fushi
Huoneisto Eydhafushi
Baa Atoll
Tiedot Kategoriat
Vain Aikuisille-hotelli


Näytä lisää
 
Sea view Room in Hulhumale
Vierasmaja Miespuolinen
Kaafu Atoll > North Male Atoll
Tiedot Kategoriat
Vain Aikuisille-hotelli


Rantahotelli


Pieni hotelli


Näytä lisää
 
*Lisäveroja tai -maksuja saatetaan soveltaa. Tarkista lopullinen hinta ennen varauksen tekemistä.
Kategoriat:
 •     Vain Aikuisille (25)
 •     Romanttinen (15)
 •     Ranta (14)
 •     Kylpylä (13)
 •     Luksus (12)
 •     Ympäristöystävällinen (12)
 •     Ulkouima-allas (11)
 •     Uima-allas (11)
 •     Kuntosali (11)
 •     Kelluva Villa (9)
 •     Pieni (9)
 •     Ranta-alue (9)
 •     Viisi tähteä (9)
 •     Bisnes (8)
 •     Ilmainen Wi-Fi (7)
 •     Jooga (7)
 •     Panoraamamaisema uima-allas (4)
 •     All-Inklusive Palvelupaketit (4)
 •     Yksityinen uima-allas (3)
 •     Tennis (3)
 •     Infinity uima-allas (3)
 •     Huoneet poreammeella (3)
 •     Häämatka (3)
 •     Neljä tähteä (3)
 •     Pysäköinti (2)
 •     Esteetön (2)
 •     Golf (1)
 •     Koiraystävällinen (1)
 •     Boutique (1)
 •     Kolme tähteä (1)
 •     Erikoinen (1)
×
Tulopäivä
×
Kategoriat
1
Kartta
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Plugin for ChatGPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset