Buckingham Place
Hotelli Tangallassa
Hambantota > Tangalle
9.9
Erinomainen
Alkaen $268
Alkaen $268
Häämatkahotelli
Tämä viehättävä boutique-hotelli tarjoaa Honeymoon-sviitin, joka on yksityinen ja täysin varustettu kaikilla tarvittavilla mukavuuksilla romanttisimman ja rentouttavimman häämatkan takaamiseksi. Rehevän vihreän puutarhan ympäröimänä vastanaineet voivat nauttia romanttisesta lomastaan rentoutumalla tässä rauhallisessa ympäristössä tai sukeltaa uima-altaaseen nauttien perusteellisesti suloisesta yhteisestä ajastaan.
Näytä lisää
 
IMAGINE Villa Hotel
Matara > Weligama
9.1
Erinomainen
Alkaen $100
Alkaen $100
Häämatkahotelli
Ihana häämatka odottaa tässä rannalla sijaitsevassa huvilahotellissa, joka tarjoaa yksityistä majoitusta kaikille häämatkaansa viettäville pariskunnille. Maalauksellisten merinäköalojen, virkistävien kylpylätilojen ja rentouttavan uima-altaan sekä erinomaisen palvelun ja erilaisten pakettitarjousten ansiosta tämä hotelli on loistava valinta nautinnolliselle ja ikimuistoiselle häämatkalle.
Näytä lisää
 
Madulkelle Tea and Eco Lodge
Lomakeskus Kandyssä
Kandy > Kundasale
8.9
Erinomainen
Alkaen $169
Alkaen $169
Häämatkahotelli
Tässä hotellissa sinua odottaa ainutlaatuinen häämatkakokemus. Sen Honeymoon-sviittiä ympäröivät vihreät teepellot, ja se tarjoaa vertaansa vailla olevat näkymät Knuckles-vuorelle, mikä takaa rentouttavan ja virkistävän oleskelun sekä sinulle että toisellesi. Lisäksi tämän majatalon ekologinen luonne ja kaunis Sri Lankan maisema tarjoavat teille varmasti mitä idyllisimmät ja romanttisimmat puitteet viettää erityinen matkanne.
Näytä lisää
 
Sigiriana Resort by Thilanka
Lomakeskus Dambullassa
Matale > Dambulla
8.2
Erittäin hyvä
Alkaen $59
Alkaen $59
Häämatkahotelli
Tämä lomakeskus sijaitsee vertaansa vailla olevassa luonnonmaisemassa, ja se tarjoaa erilaisia kylpylä- ja hyvinvointihoitoja, jotka pitävät sinut ja rakkaasi varmasti virkistyneinä ja rentoutuneina. Aktiivisimmat pariskunnat voivat nauttia erilaisista tarjolla olevista aktiviteeteista, kuten tenniksestä, kriketistä tai virkistävistä luontoretkistä, kun taas rauhallinen ja mukava majoitus on suorastaan ihanteellinen kaikille vastanaineille, jotka päättävät viettää siellä häämatkansa.
Näytä lisää
 
Thilanka Hotel
Hotelli Kandyssä
Kandy > Kundasale
8.3
Erittäin hyvä
Alkaen $59
Alkaen $59
Häämatkahotelli
Tässä viihtyisässä ja modernissa hotellissa on viihtyisiä ja tyylikkäitä sviittejä, joissa on parisängyt, parvekkeet, omat kylpyhuoneet ja kaikki tarvittavat mukavuudet, joita vieraat saattavat tarvita, mikä tekee siitä ihanteellisen romanttisen ja ainutlaatuisen häämatkan. Vastanaineet voivat nauttia drinkistä mukavasti parvekkeellaan ihaillen samalla upeaa näkymää järvelle ja kaupunkiin tai herkutella herkullisella aterialla hotellin ravintolassa ja luoda muistoja, jotka säilyvät koko elämän ajan.
Näytä lisää
 
Mangrove Beach Chalets
Hotelli Tangallassa
Hambantota > Tangalle
9.3
Erinomainen
Alkaen $54
Alkaen $54
Häämatkahotelli
Tämä hotelli sijaitsee ihanalla paikalla aivan rannan tuntumassa ja tarjoaa upeat näköalat Intian valtamerelle. Se tarjoaa suoraan rannalla sijaitsevan Honeymoon Chalet -mökin, joka on ihanteellinen romanttisimmalle ja ainutlaatuisimmalle häämatkakokemukselle. Siihen kuuluu parivuode, jossa on romanttinen koristelu ja kukkien terälehdet, oma kylpyhuone, patio, josta voitte nauttia upeista näkymistä, sekä rentouttava oleskelualue, ja sekä te että rakkaanne tunnette viettävänne häämatkanne paratiisissa.
Näytä lisää
 
Okwin Resort
Lomakeskus Nawalapitiya
Kandy > Pasbage Korale
8.1
Erittäin hyvä
Alkaen $77
Alkaen $77
Häämatkahotelli
Tämä ympäristöystävällinen lomakeskus on rauhallisen luonnon ja idyllisen maiseman ympäröimä, ja se on suorastaan ihanteellinen romanttiselle ja täysin nautinnolliselle häämatkalle. Tässä hotellissa on Honeymoon-sviitti, jossa on king-size-vuode, romanttinen sisustus ja nykyaikaiset mukavuudet, ja se on loistava valinta niille pariskunnille, jotka etsivät rauhallista pakopaikkaa nauttiakseen romanttisesta matkastaan. Upeat näkymät vesiputoukselle ja joelle, joista vieraat voivat nauttia sviitistään, sinetöivät heidän rakkautensa varmasti ikuisiksi ajoiksi.
Näytä lisää
 
Villa Pinnawala & Restaurant
Hotelli Pinnawalassa
Kegalle > Rambukkana
7.4
Hyvä
Alkaen $54
Alkaen $54
Häämatkahotelli
Hotelli sijaitsee vehreän sademetsän sydämessä, ja se tarjoaa vieraille ainutlaatuisen mahdollisuuden yhdistyä ympäröivään luonnonmaisemaan. Se tarjoaa erilaisia yksityisiä huviloita, joista jokainen tarjoaa viihtyisää majoitusta ja upeat näköalat, joten ne ovat ihanteellisia mitä romanttisimmalle ja rentouttavimmalle häämatkalle.
Näytä lisää
 
Nuga Eden Tangalle
Hotelli Tangallassa
Hambantota > Tangalle
8.1
Erittäin hyvä
Alkaen $30
Alkaen $30
Häämatkahotelli
Vietä ehdottoman viehättävä ja romanttinen häämatka tässä hotellissa, jota ympäröivät vehreät puutarhat ja josta on näkymät rannalle. Hotelli tarjoaa valikoiman huoneita ja huviloita, joista pariskunnat voivat valita haluamansa mukavuuden ja yksityisyyden.
Näytä lisää
 
Flameback Eco Lodge
Hambantota > Thissamaharama
9.0
Erinomainen
Alkaen $221
Alkaen $221
Häämatkahotelli
Sri Lankan kauniin luonnon ympäröimänä ja tarjoten ylellisimmän ja mukavimman tilan, mitä voit kuvitella, tämä ympäristöystävällinen hotelli tarjoaa ylellisen Honeymoon-sviitin, jossa on king size -vuode, maalaismaiset huonekalut, puinen terassi, jossa pariskunnat voivat rentoutua ja nauttia luonnosta, yksityinen uima-allas ja poreallas sekä kaikki tarvittavat mukavuudet unohtumatonta oleskelua varten. Vastanaineet pariskunnat voivat myös nauttia hotellin äärettömästä uima-altaasta, romanttisesta illallisesta idyllisessä luonnonympäristössä, monista tälle alueelle ominaisista ulkoilma-aktiviteeteista sekä suosikkidrinkistään hotellin loungebaarissa.
Näytä lisää
 
The Grand Kandyan
Hotelli Kandyssä
Kandy > Kundasale
8.4
Erittäin hyvä
Alkaen $85
Alkaen $85
Häämatkahotelli
Hotellin runsailla väreillä ja kankailla sisustettu Honeymoon-sviitti tarjoaa ylellisen ja ehdottoman viihtyisän tilan, jossa vastanaineet parit voivat rentoutua, rentoutua ja viettää lukemattomia romanttisia hetkiä toistensa seurassa. Sviitissä on king-size-vuode, romanttinen sisustus sekä oma parveke, jolta on upeat näkymät vehreään luonnonmaisemaan ja kukkuloille. Pariskunnat voivat myös loikoilla hotellin kattouima-altaalla tai käyttää hotellin kuntosalilaitteita.
Näytä lisää
 
Ranga Holiday Resort
Vierasmaja Bentotassa
Galle > Bentota
9.4
Erinomainen
Alkaen $79
Alkaen $79
Häämatkahotelli
Tässä hotellissa on Honeymoon-sviitti, joka on ihanteellinen pariskunnille, jotka etsivät rauhallista ja hiljaista kohdetta häämatkalleen. Sviitissä on parivuode, runsaasti tilaa rentoutumiseen sekä oma parveke, jossa vieraat voivat nauttia romanttisista iltapäivistä siemaillen lempijuomaansa ja nauttien upeasta näköalasta sekä toistensa seurasta.
Näytä lisää
 
Midky Hotel
Nuwara Eliya > Nuwara Eliya
8.2
Erittäin hyvä
Alkaen $92
Alkaen $92
Häämatkahotelli
Tässä hotellissa on 2 Honeymoon-sviittiä, jotka tarjoavat viihtyisän ja kodikkaan paikan viettää mahdollisimman rentouttava ja nautinnollinen loma Sri Lankassa. Jokaisessa sviitissä on romanttinen sisustus, parivuode, mukava tila rentoutumiseen sekä upeat näköalat, joten se on suorastaan ihanteellinen rauhallista ja romanttista häämatkaa etsiville pariskunnille.
Näytä lisää
 
8.7
Erittäin hyvä
Alkaen $459
Alkaen $459
Häämatkahotelli
Viehättävä huvilahotelli, jota ympäröi Sri Lankan kaunis luonnonmaisema, on ihanteellinen paikka romanttisimmalle ja eksoottisimmalle häämatkalle. Hotellissa on neljä tilavaa ja tyylikkäästi sisustettua huvilaa, joista jokaisessa on oma uima-allas, ja kolmessa niistä on Honeymoon-sviitti, jossa on parisänky, romanttinen sisustus ja runsaasti mukavuuksia, jotka varmasti pitävät jokaisen vastanaineparin täysin tyytyväisenä.
Näytä lisää
 
Jie Jie Beach by Jetwing
Hotelli Wadduwassa
Kalutara > Panadura
6.5
Rated
Alkaen $45
Alkaen $45
Häämatkahotelli
Tämä hotelli sijaitsee aivan Jie Jie -rannan edustalla ja tarjoaa erinomaiset palvelut ja tilat, joten se on loistava kohde nauttia mahdollisimman rentouttavasta ja romanttisesta häämatkasta. Hotellissa on kaksi identtistä Honeymoon-sviittiä, jotka on sisustettu tyylikkäästi ja joissa on lämpimät ja romanttiset värit. Hotelli tarjoaa vastanaineille pariskunnille mitä mukavimman ja miellyttävimmän tilan juhlia yhteisen elämän alkua.
Näytä lisää
 
Boulder Garden
Hotelli Kalawanassa
Ratnapura > Kalawana
8.5
Erittäin hyvä
Alkaen $176
Alkaen $176
Häämatkahotelli
Hotellissa on useita viihtyisiä sviittejä, joissa on parisängyt ja kaikki tarvittavat mukavuudet ja jotka tarjoavat vieraille romanttisen ja tilavan paikan viettää ikimuistoisin häämatka. Jokaisessa kahden hengen sviitissä on oma parveke, josta pariskunnat voivat nauttia ihanista näkymistä ja viettää monia rentouttavia hetkiä toistensa seurassa.
Näytä lisää
 
Grand Adamspeak Cabana Suite
Nuwara Eliya > Ambagamuwa
9.0
Erinomainen
Alkaen $110
Alkaen $110
Häämatkahotelli
Tämä hotelli sijaitsee vehreiden kukkuloiden ja vehreiden metsien keskellä, ja sen Honeymoon-sviitti on varustettu parivuoteella ja koristeltu ruusun terälehdillä. Sviitin viihtyisän tilan lisäksi hääparit voivat nauttia samppanjapullosta, yksityisestä parvekkeesta, josta on upeat näköalat, sekä lukuisista muista mukavuuksista, jotka varmasti tekevät jokaisen vieraan oleskelusta mahdollisimman nautinnollisen ja rentouttavan.
Näytä lisää
 
Hotel East Lagoon
Batticaloa > Eravur Town
7.7
Hyvä
Alkaen $44
Alkaen $44
Häämatkahotelli
Yksinkertainen mutta tyylikäs hotelli on loistava kohde ainutlaatuisen häämatkan viettämiseen. Tämä hotelli sijaitsee ihanalla paikalla aivan Batticaloan laguunin rannalla ja tarjoaa Honeymoon-sviitin, jossa on parivuode, kaikki tarvittavat mukavuudet ja erittäin viihtyisät tilat, ja se sopii erinomaisesti yksinkertaiseen ja edulliseen romanttiseen lomamatkaan Sri Lankassa.
Näytä lisää
 
Ronaka - Airport Transit Hotel
Gampaha > Katana
6.6
Rated
Alkaen $28
Alkaen $28
Häämatkahotelli
Tämä lähellä lentokenttää sijaitseva hotelli tarjoaa kaikille vierailleen mukavan ja rauhallisen majoituksen. Sen kätevä sijainti sekä tilavat sviitit tekevät siitä loistavan valinnan ainutlaatuiselle häämatkalle. Erityisesti Superior-sviitissä on parisänky, runsaasti tilaa sekä tyylikäs sisustus, joka tarjoaa jokaiselle vastanaineelle romanttisen pakopaikan, jossa nauttia häämatkasta.
Näytä lisää
 
Wadduwa Beach Villa
Huvilat Wadduwassa
Kalutara > Panadura
6.4
Rated
Alkaen $68
Alkaen $68
Häämatkahotelli
Tämä hotelli tarjoaa eristäytyneen mökin, joka on ihanteellinen häämatkaa viettävälle pariskunnalle. Mökissä on mukava parivuode, romanttinen sisustus, oma keittiö ja kylpyhuone, ja siitä on myös upeat näkymät uima-altaalle ja rannalle. Mökissä on myös yksityinen veranta, jossa pariskunnat voivat viettää monia rentouttavia hetkiä yhdessä, ihailla ympäristöä ja nauttia täysin siemauksin yksityisestä ja romanttisesta turvapaikastaan.
Näytä lisää
 
*Lisäveroja tai -maksuja saatetaan soveltaa. Tarkista lopullinen hinta ennen varauksen tekemistä.
Kategoriat:
 •     Häämatka (1320)
 •     Pysäköinti (1080)
 •     Pieni (934)
 •     Perhe (884)
 •     Uima-allas (788)
 •     Ulkouima-allas (723)
 •     Romanttinen (624)
 •     Bisnes (527)
 •     Ranta (461)
 •     Kestävyyskäytännöt (433)
 •     Kylpylä (379)
 •     Ilmainen Wi-Fi (336)
 •     Esteetön (303)
 •     Luksus (301)
 •     Jooga (281)
 •     Budget (274)
 •     Kolme tähteä (238)
 •     Kuntosali (214)
 •     Viisi tähteä (206)
 •     Neljä tähteä (191)
 •     Koiraystävällinen (172)
 •     Ranta-alue (167)
 •     Boutique (96)
 •     Lastenallas (70)
 •     Golf (67)
 •     Sähköautojen EV- latauspiste (66)
 •     Yksityinen uima-allas (63)
 •     Sisäuima-allas (59)
 •     Infinity uima-allas (42)
 •     Tennis (42)
 •     Huoneet poreammeella (35)
 •     Terveys & Turvallisuus (35)
 •     Koirat majoittuvat ilmaiseksi (30)
 •     Vain Aikuisille (30)
 •     Panoraamamaisema uima-allas (28)
 •     Lämmitetty uima-allas (16)
 •     Yöelämä (14)
 •     All-Inklusive Palvelupaketit (11)
 •     Uima-allas katolla (7)
 •     Historiallinen (7)
 •     Uima-allas Swim Up-baari (5)
 •     Liukumäki uima-allas (3)
 •     Uima-allas kierroskaistoilla (3)
 •     Koirapuistoalue (1)
×
Tulopäivä
×
Kategoriat
1
Kartta
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Travelmyth GPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset