9.3
Erinomainen
Alkaen $361
Alkaen $361
Vain Aikuisille-hotelli
Rehevien puutarhojen ja Välimeren vehreyden ympäröimä La Villa del Re on vain aikuisille tarkoitettu hotelli, jossa lepo ja rentoutuminen ovat etusijalla. Hotelli ei ota vastaan alle 18-vuotiaita vieraita. Hotellissa on viihtyisiä huoneita, erinomaisia ruokailumahdollisuuksia ja mitä rauhallisin ja rauhallisin ilmapiiri, joka takaa jokaiselle aikuiselle vieraalle nautinnollisen oleskelun.
Näytä lisää
 
Corte Bianca - Adults Only & SPA - Bovis Hotels
Hotelli Cardedussa
Ogliastra > Cardedu
9.3
Erinomainen
Alkaen $143
Alkaen $143
Vain Aikuisille-hotelli
Nauti romanttisesta lomasta tässä vain aikuisille tarkoitetussa hotellissa. Corte Bianca on sisustettu minimaalisilla yksityiskohdilla, ja sen tavoitteena on yhdistää ylellisyys hyvinvointiin ja rentoutumiseen. Nauti hyvinvointipalveluista, kuten turkkilaisesta kylvystä, tunnekivisuihkuista ja hieronnoista, ja rentouta kehosi ja sielusi.
Näytä lisää
 
The Pelican Beach Resort & SPA - Adults Only
Hotelli Olbiassa
Sassari > Olbia
7.9
Hyvä
Alkaen $196
Alkaen $196
Vain Aikuisille-hotelli
Vietä romanttisin pakomatka The Pelican Beach Resort & SPA -hotellissa. Siellä voit löytää sisäisen rauhasi samalla kun teet muistoja rakkaasi kanssa tarjolla olevien aktiviteettien avulla. Tässä vain aikuisille tarkoitetussa hotellissa voit paitsi hyödyntää hyvinvointipalveluja myös järjestää avioliittonne.
Näytä lisää
 
Torre Hotel - Adults Only
Middle Campidano > Arbus
8.4
Erittäin hyvä
Alkaen $89
Alkaen $89
Vain Aikuisille-hotelli
Tässä viehättävässä hotellissa on viihtyisiä ja tyylikkäästi sisustettuja huoneita, joista joistakin on upeat merinäköalat, ja se on tarkoitettu yksinomaan aikuisille vieraille. Jokaiseen huoneeseen mahtuu enintään kaksi aikuista, mikä takaa rauhallisen ja rentouttavan ilmapiirin koko majoituspaikassa. Vieraat voivat rentoutua omissa huoneissaan, nauttia rauhallisesta iltapäivästä panoraamaterassilla tai lähteä tutustumaan ympäröivän alueen nähtävyyksiin.
Näytä lisää
 
Grand Hotel Resort&SPA Ma&Ma - Adults Only
Lomakeskus La Maddalenassa
Sassari > La Maddalena
8.8
Erinomainen
Alkaen $158
Alkaen $158
Vain Aikuisille-hotelli
Tervetuloa Grand Hotel Resort & SPA Ma&Maan, lumoavaan aikuisten rentoutumispaikkaan, jossa viehätysvoima ja hyvinvointi ovat keskeisellä sijalla. Tämä La Maddalenassa sijaitseva kohde ylpeilee sinisen ja kirkkaanvihreän värisävyisillä vesillä, tuulen pyyhkimillä maisemilla ja kirkkaalla taivaalla. Tutustu kätkettyihin rantoihin ja ainutlaatuisiin tuoksuihin tutustuessasi saaristoon, joka koostuu seitsemästä saaresta ja noin viidestätoista saarekkeesta, jotka ovat hajallaan Bonifacio-salmessa. Koska tämä merkittävä kohde on ollut kansallinen meripuisto vuodesta 1996 lähtien, sitä verrataan usein trooppisten saarten lumoaviin maisemiin.

Kokeile merien ainutlaatuisen kauneuden ja hotellin sitoutumisen poikkeuksellista yhdistelmää, joka tarjoaa äärimmäistä mukavuutta. Grand Hotel Resort & SPA Ma&Ma -hotellissa unelmat muuttuvat todellisuudeksi, kun vieraat nauttivat unohtumattomasta pakomatkasta, joka on räätälöity yksinomaan aikuisille.
Näytä lisää
 
NOHA Lifestyle Hotel - Adults Only
Hotelli Pulassa
Cagliari > Pula
8.7
Erittäin hyvä
Vain Aikuisille-hotelli
Noha Lifestyle Hotel, joka on suunniteltu tekemään jokaisesta lomasta unohtumaton muisto, on yksinoikeudella vain aikuisille tarkoitettu majoituspaikka, joka tarjoaa seesteisen ja yksityisen pakopaikan. Koska hotellissa on vain aikuisille suunnattu politiikka, se takaa vieraille rauhoittavan ja häiriöttömän loman, jota täydentää kauniisti Pulan Su Guventeddun lumoava maisema.

Noha Lifestyle Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä Noran turkoosin värisestä merestä, ja sitä ympäröivät foinikialaisten, punilaisten ja roomalaisten aikojen arkeologiset kohteet, joten se ei ole pelkkä matkakohde, vaan matka ajassa. Hotellissa jokainen huone on tilava pyhäkkö, joka on varustettu nykyaikaisilla mukavuuksilla ja tarjoaa täydelliset puitteet rentouttavaan pakomatkaan. Kiinteistön viehätys ulottuu lumoavasta aamiaisnurkasta herkulliseen ravintolaan, ja jokainen tila on suunniteltu lisäämään oleskelun rauhallisuutta. Noha Lifestyle -hotelli keskittyy vahvasti rentoutumiseen ja hyvinvointiin, ja se kutsuu vieraat tutustumaan Sardinian lumoavaan eteläiseen alueeseen mahdollisimman rauhallisella ja hemmottelevalla tavalla.
Näytä lisää
 
Piccolo Hotel - Adults Only
Nuoro > Budoni
7.6
Hyvä
Alkaen $308
Alkaen $308
Vain Aikuisille-hotelli
Piccolo Hotel - Adults Only sijaitsee majesteettisesti kukkulan rinteellä, ja sieltä avautuvat henkeäsalpaavat merinäköalat, jotka tarjoavat vieraille seesteisen ja valloittavan ympäristön. Hotellin vain aikuisille suunnattu käytäntö takaa rauhallisen ja rauhallisen ilmapiirin, joka tarjoaa idyllisen pakopaikan niille, jotka haluavat vetäytyä arjen kiireestä ja hälinästä. Keskittymällä pelkästään aikuisasiakkaisiin Piccolo Hotel varmistaa, että jokainen vieras kokee rauhallisen ja levollisen oleskelun, mikä tekee siitä ihanteellisen kohteen rentoutumiseen ja nuorentumiseen.

Piccolo Hotelissa on kaikkialla nähtävissä keskittyminen seesteisen, vain aikuisille tarkoitetun tilan luomiseen. Hotellin harkittu suunnittelu ja mukavuudet on suunniteltu aikuisia vieraita ajatellen, mikä lisää rauhallista ja kiireetöntä ilmapiiriä. Olipa kyse sitten valloittavista merinäköaloista, merituulen lempeästä kuiskauksesta tai sisätilojen hienovaraisesta tyylikkyydestä, hotellin jokainen osa-alue on suunnattu tarjoamaan rauhallinen, aikuisille suunnattu ympäristö. Vieraat voivat odottaa rauhallisuuden läpitunkemaa kokemusta, jossa rauha ja rentoutuminen ovat keskeisellä sijalla.
Näytä lisää
 
Hotel Club Torre Salinas - Adults Only
Hotelli Muraverassa
Cagliari > Muravera
7.7
Hyvä
Alkaen $138
Alkaen $138
Vain Aikuisille-hotelli
Hotel Club Torre Salinas on rauhallinen ja aikuisten paratiisi, ja se säteilee rauhallisuuden ja helppouden tunnetta. Tämä vain aikuisille tarkoitettu all inclusive -lomakeskus tarjoaa turvapaikan pariskunnille ja aikuisille, jotka etsivät rauhaa, lepoa ja virkistystä. Tämän upean turvapaikan jokainen osa, huoneiden mukavuuksista vieraspalveluihin, on suunniteltu huolellisesti aikuisten vieraiden tarpeet mielessä pitäen.

Hotel Club Torre Salinas sijaitsee täydellisellä paikalla meren rannalla, ja se sijaitsee upealla paikalla Muraveran lahdella. Tämä neljän tähden paratiisi tarjoaa seesteisen pakopaikan, jonka viehättävä valkoinen hiekkaranta on vain muutaman askeleen päässä. Hotelli sijaitsee lähellä Stagno di Colostrain villieläinkaupunkia, ja vieraat voivat ihastella vaaleanpunaisten flamingojen ja haikaroiden kaunista näkymää oleskelunsa aikana. Hotel Club Torre Salinas on unelmakohde, jossa vain aikuisille tarkoitetun tilan rauhallisuus kohtaa luonnon kauneuden ja seesteisyyden luoden unohtumattoman pakopaikan.
Näytä lisää
 
S'Arenada Hotel - Adults Only
Cagliari > Villasimius
9.6
Erinomainen
Alkaen $116
Alkaen $116
Vain Aikuisille-hotelli
S'Arenada Hotel - Adults Only on pikemminkin tyylikäs huvila kuin perinteinen hotelli, ja se tarjoaa rauhallisen turvapaikan vieraille, jotka etsivät seesteisyyttä ja läheistä yhteyttä luontoon. S'Arenada-hotellin vain aikuisille suunnattu käytäntö takaa seesteisen ilmapiirin ja luo ihanteellisen turvapaikan pariskunnille, jotka haluavat vetäytyä rehevään vehreyteen, paistatella tuoksuvassa välimerellisessä puutarhassa ja nauttia Villasimiuksen upeiden rantojen ja kirkkaiden sinisten vesien läheisyydestä.

S'Arenada-hotellissa vallitsee yksityisyyden tunne, joka tekee siitä täydellisen turvapaikan vieraille, jotka kaipaavat hiljaisuutta ja yksinäisyyttä päivän jälkeen rannalla. Tässä vain kahdeksan huonetta käsittävässä yksinoikeudellisessa vain aikuisille tarkoitetussa paikassa taataan häiriötön ja rauhallinen ympäristö. Olipa kyse puutarhan tuoksusta tai hyvin varustettujen huoneiden mukavuudesta, vieraille taataan intiimi ja rauhallinen kokemus, mikä tekee S'Arenada Hotelista poikkeuksellisen valinnan rauhaa ja yksityisyyttä etsiville aikuisille.
Näytä lisää
 
Hotel Corte Rosada
Sassari > Alghero
8.3
Erittäin hyvä
Alkaen $112
Alkaen $112
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä hotelli on ihanteellinen pariskunnille tai kaveriporukoille, jotka etsivät aikuisten lomaa. Tähän hotelliin kuuluu yksityinen ranta, joka on täydellinen rentoutumiseen.
Näytä lisää
 
Saltara
Sassari > Santa Teresa Gallura
9.4
Erinomainen
Alkaen $164
Alkaen $164
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä majoituspaikka tarjoaa ilmaisen minibaarin, vehreät puutarhat ja varatun pysäköintipaikan, joten se on täydellinen paikka aikuisten pakopaikaksi.
Näytä lisää
 
Hotel La Bitta - Bovis Hotels
Hotelli Arbataxissa
Ogliastra > Tortoli
9.2
Erinomainen
Alkaen $143
Alkaen $143
Vain Aikuisille-hotelli
Hotel La Bitta - Bovis Hotels tarjoaa 12-vuotiaille ja sitä vanhemmille tyylikkään turvapaikan, ja se on mestarillisesti luonut ympäristön, jossa yhdistyvät mukavuus ja rentoutuminen. Ainoastaan aikuisille tarkoitettu käytäntö takaa seesteisen ilmapiirin, jossa vieraat voivat rentoutua huolellisesti kuratoitujen yksityiskohtien keskellä. Käsin maalatusta maiolikasta arvokkaisiin kankaisiin, hotellin jokainen osa-alue huokuu huolellista huomiota yksityiskohtiin ja luo intiimiä, hillittyä ylellisyyttä. Jokaisessa tilassa on oma pieni tarinansa, jota kuvataan harkitusti valittujen esineiden ja vaihtuvien maisemien avulla. Sviittien parvekeuima-altaat lisäävät rauhallista tunnelmaa entisestään - ne ovat ihastuttavia ja huomaamattomia, ja ne tarjoavat vieraille yksityisen rentoutumisen keidas.

Hotellissa La Bitta rentoutuminen ja hyvinvointi ovat vieraskokemuksen ytimessä. Hotellin hyvin varustettujen tilojen keskellä sijaitseva rauhallinen paratiisi kutsuu vieraita päästämään irti huolistaan ja sukeltamaan maailmaan, jossa kehon ja mielen välinen harmonia on käsillä. Majoituspaikan kohokohta on henkeäsalpaava infinity-allas, paikka, jossa altaan veden rauhoittavat värisävyt yhdistyvät kauniisti meren taivaansiniseen laajuuteen muodostaen upean visuaalisen silmänruokailun. Tämä silmiinpistävä piirre yhdessä hyvin varustetun kuntosalin kanssa tarjoaa vieraille täydellisen tasapainon rauhallisen rentoutumisen ja energisoivan toiminnan välillä heidän oleskelunsa aikana, mikä edistää todella elvyttävää kokemusta.
Näytä lisää
 
Geco di Giada Art Suites - Adult Only
Vierasmaja Porto Rotondossa
Sassari > Olbia
9.3
Erinomainen
Alkaen $173
Alkaen $173
Vain Aikuisille-hotelli
Nauti ihanan rentouttavasta ajasta tässä vain aikuisille tarkoitetussa hotellissa. Koe korvaamaton rentoutuminen eksklusiivisilla mukavuuksilla ja erinomaisella palvelulla. Tämä hotelli hyväksyy vain yli 15-vuotiaita vieraita.
Näytä lisää
 
Eleventh Floor Suites
Aamiaismajoitus Cagliarissa
Cagliari > Cagliari
9.9
Erinomainen
Alkaen $152
Alkaen $152
Vain Aikuisille-hotelli
Valitse yksi näistä viehättävistä sviiteistä seuraavaan lomakohteeseesi, nauti näköaloista ja vain aikuisille tarjolla olevista palveluista.
Näytä lisää
 
I Love Art
Aamiaismajoitus Cagliarissa
Cagliari > Cagliari
9.2
Erinomainen
Alkaen $76
Alkaen $76
Vain Aikuisille-hotelli
Ihanteellinen majoituspaikka taiteen ystäville sen kulttuurisen luonteen ja esteettisesti miellyttävän ilmapiirin vuoksi. Tämä aamiaismajoitus on ihanteellinen aikuisille, jotka ihailevat kuvataidetta.
Näytä lisää
 
Destino di Nora
Aamiaismajoitus Pulassa
Cagliari > Pula
9.7
Erinomainen
Alkaen $236
Alkaen $236
Vain Aikuisille-hotelli
Rentoudu luonnon helmassa tässä ainutlaatuisesti sisustetussa majoituspaikassa, joka on vain aikuisille. Tämä laitos sisältää uskomattomia palveluja ja luonnollisen viihtyisän ympäristön.
Näytä lisää
 
Villa Brigida
Aamiaismajoitus Carloforte
Carbonia Iglesias > Carloforte
9.5
Erinomainen
Alkaen $89
Alkaen $89
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä huvila on täydellinen kohde aikuisille, jotka haluavat ihailla elämän yksinkertaisia asioita. Lapsia ei voida majoittaa.
Näytä lisää
 
F53 Kevin's Charming Houses
Vierasmaja Algherossa
Sassari > Alghero
9.3
Erinomainen
Alkaen $85
Alkaen $85
Vain Aikuisille-hotelli
Rentoudu yhdessä näistä viehättävistä taloista. Tämä majoituspaikka on ihanteellinen kahdelle hengelle, ja se on tunnettu viihtyisästä ilmapiiristään.
Näytä lisää
 
The Old Farm Asfodeli - Adults Only
Aamiaismajoitus Sanalvo
Nuoro > San Teodoro
8.4
Erittäin hyvä
Alkaen $56
Alkaen $56
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä vain aikuisille tarkoitettu majoitus tarjoaa asuintilaa lähellä merta, ja se on suunniteltu takaamaan vieraille maksimaalinen mukavuus. Tämä majoituspaikka on historiallinen ja ainutlaatuisesti sisustettu aikuisten vieraiden nautintoa varten.
Näytä lisää
 
Hotel La Funtana
Sassari > Santa Teresa Gallura
9.0
Erinomainen
Alkaen $95
Alkaen $95
Vain Aikuisille-hotelli
Vain aikuisille tarkoitettu Hotel La Funtana tarjoaa seesteisen pakopaikan vain lyhyen kävelymatkan päässä S. Teresa Galluran vilkkaasta sydämestä. Viehättävään välimerelliseen tyyliin suunniteltu viihtyisä neljän tähden hotelli tarjoaa laajat tilat ja palvelut, jotka on räätälöity vastaamaan rentouttavaa, viihdyttävää ja valaisevaa lomaa etsivien vieraiden tarpeisiin. Vieraat toivotetaan tervetulleiksi ystävälliseen ja huomaavaan ilmapiiriin, jossa heidän mukavuutensa ja tyytyväisyytensä ovat etusijalla, mikä luo pohjan poikkeukselliselle tutustumiselle lumoavaan paikkaan.

Hotellin
huoneet tarjoavat rauhallisen pakopaikan Santa Teresa Gallurassa, jossa korostetaan yksityisyyttä ja rentoutumista. Ihanteellinen niille, jotka haluavat nauttia rauhallisesta lomasta Sardiniassa joko pariskuntana tai ystävien kanssa, jokainen Hotel La Funtanan huone on suunniteltu harkitusti tarjoamaan rauhallisen turvapaikan. Olivatpa vieraat sitten palaamassa päivän jälkeen, jolloin he olivat tutustumassa vilkkaaseen paikalliseen kulttuuriin, tai vain pitämässä taukoa ulkomaailmasta, Hotel La Funtana on ihastuttava turvapaikka, joka takaa unohtumattoman loman.
Näytä lisää
 
*Lisäveroja tai -maksuja saatetaan soveltaa. Tarkista lopullinen hinta ennen varauksen tekemistä.
Kategoriat:
 •     Vain Aikuisille (1335)
 •     Pieni (515)
 •     Pysäköinti (453)
 •     Luksus (332)
 •     Ranta (229)
 •     Koiraystävällinen (221)
 •     Ilmainen Wi-Fi (192)
 •     Romanttinen (176)
 •     Uima-allas (142)
 •     Ulkouima-allas (126)
 •     Kestävyyskäytännöt (57)
 •     Esteetön (56)
 •     Kolme tähteä (45)
 •     Häämatka (42)
 •     Koirat majoittuvat ilmaiseksi (40)
 •     Yksityinen uima-allas (35)
 •     Yöelämä (23)
 •     Neljä tähteä (22)
 •     Sähköautojen EV- latauspiste (16)
 •     Kuntosali (15)
 •     Bisnes (14)
 •     Jooga (13)
 •     Ranta-alue (12)
 •     Kylpylä (11)
 •     Golf (11)
 •     Lämmitetty uima-allas (9)
 •     Viisi tähteä (6)
 •     Boutique (6)
 •     Historiallinen (5)
 •     Tennis (5)
 •     Panoraamamaisema uima-allas (4)
 •     Huoneet poreammeella (3)
 •     Budget (3)
 •     Sisäuima-allas (2)
 •     Infinity uima-allas (2)
 •     Perhe (2)
 •     Terveys & Turvallisuus (1)
 •     Huoneet takalla (1)
×
Tulopäivä
×
Kategoriat
1
Kartta
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Travelmyth GPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset