Borgobrufa Spa Resort Adults Only
Lomakeskus Brufa
Umbria > Perugia > Torgiano
9.2
Erinomainen
Alkaen $289
Alkaen $289
Vain Aikuisille-hotelli
Perugiassa sijaitsevaa Borgobrufaa pidetään alueen suurimpana kylpylänä. Tämän vain aikuisille suunnatun 5 tähden hotellin päätavoitteena on tehdä vierailustasi mahdollisimman rentouttava. Hotelli tarjoaa erilaisia aktiviteetteja kahdelle, jotta pariskunnat voivat lähentyä toisiaan.
Näytä lisää
 
EALA My Lakeside Dream - Adults Friendly
Lombardia > Brescia > Limone Sul Garda
9.5
Erinomainen
Alkaen $450
Alkaen $450
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä Gardajärven rannalla sijaitseva viiden tähden hotelli on yksi parhaista vain aikuisille tarkoitetuista vaihtoehdoista ylelliseen ja rentouttavaan oleskeluun. Hotellissa on 5 temaattisesti erilaista sviittiä, joissa on maksimissaan kahden hengen huone. Jotta vierailustasi tulisi mahdollisimman majesteettinen, EALA tarjoaa erilaisia palveluja, kuten ulkouima-altaat, yksityiset kylpylät ja yksityisen rannan, jossa voit löytää sisäisen rauhan.
Näytä lisää
 
La Villa Del Re - Adults Only - Small Luxury Hotels of the World
Hotelli in Castiadas
Sardinia > Cagliari > Castiadas
9.3
Erinomainen
Alkaen $395
Alkaen $395
Vain Aikuisille-hotelli
Rehevien puutarhojen ja Välimeren vehreyden ympäröimä La Villa del Re on vain aikuisille tarkoitettu hotelli, jossa lepo ja rentoutuminen ovat etusijalla. Hotelli ei ota vastaan alle 18-vuotiaita vieraita. Hotellissa on viihtyisiä huoneita, erinomaisia ruokailumahdollisuuksia ja mitä rauhallisin ja rauhallisin ilmapiiri, joka takaa jokaiselle aikuiselle vieraalle nautinnollisen oleskelun.
Näytä lisää
 
Hotel Castel Rundegg (Adults Only)
Hotelli Meranossa
Trentino Alto Adige > Bolzano > Merano
8.7
Erittäin hyvä
Alkaen $243
Alkaen $243
Vain Aikuisille-hotelli
Voit vapaasti ilmaista rakkautesi suosikeillesi tässä Meranossa sijaitsevassa linnahotellissa. Koe ainutlaatuiset palvelut ja mukavuudet, kuten tee kello 5 ο, hieronnat kylpylässä ja ainutlaatuiset maut keittiössä. Castel Rundegg haluaa, että voit tuntea olosi vapaaksi ja olla oma itsesi sen majoituspaikassa.
Näytä lisää
 
Post Hotel - Tradition & Lifestyle Adults Only
Trentino Alto Adige > Bolzano > Innichen
9.1
Erinomainen
Alkaen $300
Alkaen $300
Vain Aikuisille-hotelli
Post Hotel - Tradition & Lifestyle on erityisesti vain aikuisille vieraille suunniteltu hotelli, jossa yhdistyvät saumattomasti nykyaikaiset mukavuudet ja perinteiset elementit luodakseen paikan, jossa rentoutuminen ja rauhallisuus vallitsevat. Tämä pariskunnille ja sinkuille ihanteellinen hotelli tarjoaa rauhallisen ilmapiirin, jossa vieraat voivat rentoutua ja rentoutua nauttien huoneidensa mukavuudesta ja tarjolla olevista huippuluokan palveluista ja tiloista.
Näytä lisää
 
Hotel Ocelle Thermae&Spa (Adults Only)
Hotelli Sirmionessa
Lombardia > Brescia > Sirmione
8.9
Erinomainen
Alkaen $209
Alkaen $209
Vain Aikuisille-hotelli
Hotel Ocelle Thermae&Spa on levon ja rentoutumisen paratiisi vain aikuisille vieraille. Hotelli ottaa vastaan vain yli 14-vuotiaita vieraita ja tarjoaa heille erinomaiset kylpylä- ja wellness-tilat ja -hoidot, mukavat majoitusvaihtoehdot ja mitä rentouttavimman ja romanttisimman ympäristön, jossa he voivat todella rentoutua ja virkistyä.
Näytä lisää
 
Corte Bianca - Adults Only & SPA - Bovis Hotels
Hotelli Cardedussa
Sardinia > Ogliastra > Cardedu
9.3
Erinomainen
Alkaen $84
Alkaen $84
Vain Aikuisille-hotelli
Nauti romanttisesta lomasta tässä vain aikuisille tarkoitetussa hotellissa. Corte Bianca on sisustettu minimaalisilla yksityiskohdilla, ja sen tavoitteena on yhdistää ylellisyys hyvinvointiin ja rentoutumiseen. Nauti hyvinvointipalveluista, kuten turkkilaisesta kylvystä, tunnekivisuihkuista ja hieronnoista, ja rentouta kehosi ja sielusi.
Näytä lisää
 
Wellness Hotel Casa Barca (Adult Only)
Hotelli Malcesinessa
Veneto > Verona > Malcesine
9.4
Erinomainen
Alkaen $239
Alkaen $239
Vain Aikuisille-hotelli
Wellness Hotel Casa Barca tarjoaa rauhallisen ja rentouttavan ympäristön, jossa aikuiset vieraat voivat levätä ja nauttia lapsettomasta ja stressittömästä lomasta. Tarjolla on viihtyisiä ja tyylikkäästi sisustettuja huoneita, joissa kaikissa on kaikki tarvittavat mukavuudet, sekä maineikkaat kylpylä- ja hyvinvointipalvelut, jotka virkistävät kehoasi ja sieluasi, oliivipuiden ympäröimä kausiluonteinen ulkouima-allas ja Porsche-vuokraamo, ja tämä hotelli on paratiisi vain yli 16-vuotiaille aikuisille vieraille.
Näytä lisää
 
The Pelican Beach Resort & SPA - Adults Only
Hotelli Olbiassa
Sardinia > Sassari > Olbia
7.9
Hyvä
Alkaen $180
Alkaen $180
Vain Aikuisille-hotelli
Vietä romanttisin pakomatka The Pelican Beach Resort & SPA -hotellissa. Siellä voit löytää sisäisen rauhasi samalla kun teet muistoja rakkaasi kanssa tarjolla olevien aktiviteettien avulla. Tässä vain aikuisille tarkoitetussa hotellissa voit paitsi hyödyntää hyvinvointipalveluja myös järjestää avioliittonne.
Näytä lisää
 
Alpin Garden Luxury Maison & SPA - Adults Only
Hotelli Ortiseissa
Trentino Alto Adige > Bolzano > Ortisei
8.9
Erinomainen
Alkaen $346
Alkaen $346
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä tyylikäs hyvinvointikeskus tarjoaa rauhallisen ja viehättävän ilmapiirin, joka on ihanteellinen rauhalliselle ja rentouttavalle lomalle aikuisille, pois stressaavasta arjesta. Ihanteellinen pariskunnille ja romanttisille lomille, jotka ovat täynnä rentoutumista ja virkistymistä, tämä hotelli tarjoaa kylpylätilat, sisäuima-altaan ja upeat vuoristonäkymät, jotka valloittavat jokaisen aikuisen vieraan sydämen. Sinänsä kaikenikäisiä lapsia ei voida majoittaa hotelliin.
Näytä lisää
 
Hotel Luna Riccione e Aqua Spa Only Adults +12
Hotelli Riccionessa
Emilia Romagna > Rimini > Riccione
8.5
Erittäin hyvä
Alkaen $92
Alkaen $92
Vain Aikuisille-hotelli
Luna Riccione on ihanteellinen liikematkailijoille, aikuisille ja niille, jotka etsivät hyvinvointia ja vapaa-aikaa, ja se on yksi parhaista vaihtoehdoista. Koska hotelli on vain aikuisille tarkoitettu, sinne voi majoittua 12-vuotiaita ja sitä vanhempia vieraita. Hotellin asiakkailla on pääsy kylpylään, aquaspa-altaaseen ja ravintolaan, joissa he voivat rentouttaa kehoaan ja mieltään.
Näytä lisää
 
Coast Hotel & Spa - Adults Only
Emilia Romagna > Ravenna > Cervia
9.2
Erinomainen
Alkaen $97
Alkaen $97
Vain Aikuisille-hotelli
Coast Hotel & Spa on ihanteellinen valinta ylelliseen ja rentouttavaan oleskeluun. Halusitpa sitten rentoutua uima-altaalla, kylpylässä tai nauttia aterian suosikkisi kanssa, tämä vain aikuisille tarkoitettu hotelli takaa sinulle ainutlaatuisen oleskelun. Ainoastaan aikuisille suunnatun politiikan vuoksi hotelli hyväksyy asiakkaat 16-vuotiaista alkaen.
Näytä lisää
 
Soley Suites - adults only
Hotelli Bressanone
Trentino Alto Adige > Bolzano > Bressanone
9.4
Erinomainen
Alkaen $204
Alkaen $204
Vain Aikuisille-hotelli
Nykyaikainen ja kutsuva Hotel Pupp sijaitsee erinomaisella paikalla Pohjois-Italiassa, luonnonkauniissa kaupungissa, joka sopii täydellisesti rentoutumiseen ja romanttiseen lomailuun. Hotellissa on 11 tyylikästä ja viihtyisää sviittiä sekä katolla sijaitseva ulkoporeallas, joka luo idyllisen ilmapiirin pariskunnille ja aikuisille vieraille, jotka etsivät rauhallista pakoa arjen kaaoksesta. Majoitusvaihtoehtoja on tarjolla yksinomaan 16-vuotiaille ja sitä vanhemmille vieraille.
Näytä lisää
 
Arli Hotel Hideaway Punta Ala - Adults Only
Hotelli Punta Ala
Toscana > Grosseto > Castiglione Della Pescaia
8.2
Erittäin hyvä
Alkaen $283
Alkaen $283
Vain Aikuisille-hotelli
Arli Hotel Hideaway Punta Ala takaa rauhallisen ja seesteisen kokemuksen aikuisille vieraille, jotka etsivät rauhallista pakopaikkaa. Koska se on vain aikuisille tarkoitettu majoituspaikka, se luo vieraille rauhallisen ympäristön, jossa he voivat rentoutua ilman häiriöitä, joten se ei sovellu kaikenikäisille lapsille. Vaikka perheet voivat majoittua osaan hotel's Villasta, heillä ei ole pääsyä uima-altaalle, kuntosalille tai muihin hotellin päätiloihin, jotka on varattu yksinomaan aikuisille vieraille.
Näytä lisää
 
Al Borducan Romantic Hotel - Adults Only
Hotelli Varesessa
Lombardia > Varese > Varese
8.8
Erinomainen
Alkaen $83
Alkaen $83
Vain Aikuisille-hotelli
Tässä ainutlaatuisessa boutique-hotellissa on erikoisesti sisustettuja ja tyylikkäästi varustettuja huoneita, joissa on antiikkihuonekaluja ja romanttinen ja rauhallinen ilmapiiri, joka sopii ihanteellisesti pariskunnille ja romanttisille lomille. Jokaiseen huoneeseen mahtuu enintään kaksi aikuista vierasta. Huoneissa rentoutumisen ja romanttisesta ajasta nauttimisen lisäksi pariskunnat voivat myös ruokailla hotellin erinomaisessa ravintolassa, jonka historiallinen ja romanttinen tunnelma vie vieraat ajassa taaksepäin.
Näytä lisää
 
Axel Hotel Venezia - Adults Only
Hotelli Venetsiassa
Veneto > Venetsia > Venetsia
8.9
Erinomainen
Vain Aikuisille-hotelli
Axel Hotel Venezia on ensiluokkainen kohde, joka palvelee ensisijaisesti aikuisia LGBTQI-vieraita, mutta toivottaa myös heteroseksuaaliset vierailijat tervetulleiksi osallisuuden ja hyväksynnän hengessä. Sen sijainti yhdessä Euroopan romanttisimmista kaupungeista tekee siitä ihanteellisen valinnan romanttista pakomatkaa etsiville pariskunnille. Se tarjoaa viihtyisiä ja tyylikkäästi sisustettuja huoneita, lukuisia mukavuuksia ja tiloja sekä erilaisia tapahtumia, joihin kaikki aikuiset vieraat voivat osallistua. Minkä ikäisiä lapsia ei saa majoittaa.
Näytä lisää
 
Sonnenhotel Adler Spa & Nature Adults only
Hotelli Villandrossa
Trentino Alto Adige > Bolzano > Villandro
8.1
Erittäin hyvä
Alkaen $280
Alkaen $280
Vain Aikuisille-hotelli
Sonnenhotel Adler Spa & Nature on ihanteellinen hotelli pariskunnille ja aikuisille vieraille, jotka etsivät rentouttavaa pakopaikkaa, jossa he voivat rentoutua, vähentää stressiä ja tulla yhdeksi luonnon kanssa. Tätä viehättävää hotellia ympäröi vehreys ja täysin idyllinen luonto, ja se tarjoaa viihtyisiä huoneita, maineikkaat kylpylä- ja hyvinvointipalvelut, ulkouima-altaan sekä rauhallisen ja täysin romanttisen ilmapiirin, josta kaikki aikuiset vieraat voivat nauttia.
Näytä lisää
 
Torre Hotel - Adults Only
Sardinia > Middle Campidano > Arbus
8.4
Erittäin hyvä
Alkaen $89
Alkaen $89
Vain Aikuisille-hotelli
Tässä viehättävässä hotellissa on viihtyisiä ja tyylikkäästi sisustettuja huoneita, joista joistakin on upeat merinäköalat, ja se on tarkoitettu yksinomaan aikuisille vieraille. Jokaiseen huoneeseen mahtuu enintään kaksi aikuista, mikä takaa rauhallisen ja rentouttavan ilmapiirin koko majoituspaikassa. Vieraat voivat rentoutua omissa huoneissaan, nauttia rauhallisesta iltapäivästä panoraamaterassilla tai lähteä tutustumaan ympäröivän alueen nähtävyyksiin.
Näytä lisää
 
AQVA Boutique Hotel (Adults Only)
Hotelli Sirmionessa
Lombardia > Brescia > Sirmione
9.1
Erinomainen
Alkaen $456
Alkaen $456
Vain Aikuisille-hotelli
AQVA Boutique Hotel on intiimi boutique-hotelli, joka on suunniteltu vain aikuisille vieraille. Hotellissa on 18 tyylikkäästi sisustettua ja viihtyisää huonetta, joihin kuhunkin mahtuu enintään kaksi aikuista vierasta. Hotellin pienen koon ja sen rauhallisuutta ja rentoutumista korostavan konseptin vuoksi se ei voi ottaa vastaan lapsia tai pikkulapsia tiloihinsa.
Näytä lisää
 
Grand Hotel Resort&SPA Ma&Ma - Adults Only
Lomakeskus La Maddalenassa
Sardinia > Sassari > La Maddalena
8.8
Erinomainen
Alkaen $187
Alkaen $187
Vain Aikuisille-hotelli
Tervetuloa Grand Hotel Resort & SPA Ma&Maan, lumoavaan aikuisten rentoutumispaikkaan, jossa viehätysvoima ja hyvinvointi ovat keskeisellä sijalla. Tämä La Maddalenassa sijaitseva kohde ylpeilee sinisen ja kirkkaanvihreän värisävyisillä vesillä, tuulen pyyhkimillä maisemilla ja kirkkaalla taivaalla. Tutustu kätkettyihin rantoihin ja ainutlaatuisiin tuoksuihin tutustuessasi saaristoon, joka koostuu seitsemästä saaresta ja noin viidestätoista saarekkeesta, jotka ovat hajallaan Bonifacio-salmessa. Koska tämä merkittävä kohde on ollut kansallinen meripuisto vuodesta 1996 lähtien, sitä verrataan usein trooppisten saarten lumoaviin maisemiin.

Kokeile merien ainutlaatuisen kauneuden ja hotellin sitoutumisen poikkeuksellista yhdistelmää, joka tarjoaa äärimmäistä mukavuutta. Grand Hotel Resort & SPA Ma&Ma -hotellissa unelmat muuttuvat todellisuudeksi, kun vieraat nauttivat unohtumattomasta pakomatkasta, joka on räätälöity yksinomaan aikuisille.
Näytä lisää
 
*Lisäveroja tai -maksuja saatetaan soveltaa. Tarkista lopullinen hinta ennen varauksen tekemistä.
Kategoriat:
 •     Vain Aikuisille (16522)
 •     Pysäköinti (6069)
 •     Pieni (5603)
 •     Koiraystävällinen (3242)
 •     Luksus (2776)
 •     Ilmainen Wi-Fi (2725)
 •     Uima-allas (1727)
 •     Romanttinen (1693)
 •     Ranta (1658)
 •     Ulkouima-allas (1475)
 •     Ympäristöystävällinen (1194)
 •     Kolme tähteä (725)
 •     Esteetön (721)
 •     Häämatka (581)
 •     Hiihto - Laskettelu (551)
 •     Yöelämä (485)
 •     Yksityinen uima-allas (403)
 •     Koirat majoittuvat ilmaiseksi (388)
 •     Sähköautojen EV- latauspiste (387)
 •     Neljä tähteä (326)
 •     Bisnes (259)
 •     Kylpylä (207)
 •     Lämmitetty uima-allas (201)
 •     Jooga (200)
 •     Kuntosali (160)
 •     Golf (158)
 •     Sisäuima-allas (150)
 •     Historiallinen (133)
 •     Boutique (119)
 •     Panoraamamaisema uima-allas (101)
 •     Budget (100)
 •     Huoneet poreammeella (64)
 •     Viinitila (62)
 •     Tennis (54)
 •     Terveys & Turvallisuus (44)
 •     Infinity uima-allas (37)
 •     Viisi tähteä (35)
 •     Ranta-alue (34)
 •     Perhe (33)
 •     Ski in Ski out (16)
 •     Koirapuistoalue (11)
 •     Huoneet takalla (6)
 •     Linna (6)
 •     Uima-allas katolla (4)
 •     Uima-allas kierroskaistoilla (3)
 •     Liukumäki uima-allas (2)
 •     Koiranhoitopalvelu (2)
 •     Munkkiluostari (2)
 •     Uima-allas Swim Up-baari (1)
 •     Kasino (1)
 •     All-Inklusive Palvelupaketit (1)
 •     Leppoisa Joki (1)
×
Tulopäivä
×
Kategoriat
1
Kartta
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Travelmyth GPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset