Saccharum - Hedonist Design Resort, joka on osa Savoy Signature -ryhmää, puolustaa kestävää ja ekotehokasta hallintoa päivittäisessä toiminnassaan ja on tietoinen siitä, että ympäristön terveys on olennainen osa sekä taloudellista kasvua että sosiaalista hyvinvointia. Tähän sisältyy luonnonvarojen ja energian järkevä käyttö sekä määrätietoinen pyrkimys vähentää saasteita mahdollisimman paljon. Ympäristövaikutusten arvioimiseksi ja kestävän matkailun normien noudattamisen varmistamiseksi tehdään säännöllisiä arviointeja. Saastumisen ehkäiseminen, luonnonvarojen ja jätteiden tehokas hallinta sekä viestinnän edistäminen ulkopuolisten tahojen, ympäristöryhmien, paikallisviranomaisten ja yleisön kanssa ovat osa ympäristösitoumuksia.
Savoy Signature painottaa myös vastuullista ostotoimintaa. Tähän kuuluu toimittajien tiukka valinta kestävyyskriteerien perusteella, alueellisten toimittajien suosiminen, paikallisen sosioekonomisen kasvun tukeminen ja mahdollisuuksien mukaan uudelleenkäytettävien, palautettavien ja kierrätettyjen tuotteiden valitseminen. Lomakeskuksessa painotetaan merkittävästi terveellisen ruokavalion edistämistä, mikä näkyy laadukkaimpien ja tuoreimpien tuotteiden tarjoamisessa sekä tiukoissa elintarviketurvallisuus- ja hygieniaprotokollissa. Luomutuotteita ja paikallisia tuotteita suositaan aina kun se on mahdollista. Lisäksi lomakeskuksessa noudatetaan tiukimpia elintarvikehygienia- ja turvallisuusstandardeja, joilla varmistetaan, että kaikki ruokavalmisteet tehdään tiukoissa hygieenisissä olosuhteissa ja että koko henkilökunta on hyvin koulutettua ja valvottua. Savoy Signature on sitoutunut edistämään kestäviä käytäntöjään ja parantamaan menettelyjään jatkuvasti, ja sen edistymistä ja saavutuksia kuvataan vuosittaisessa kestävän kehityksen raportissa.
Näytä lisää
Sertifikaatit: Vihreä Avain (greenkey.global)
Travelife
Mikä tekee hotellistasi/majoituksestasi ympäristöystävällisen? Kirjallinen ympäristöpoliittinen lausuma käytössä
Ympäristöystävällisiin aloitteisiin osallistuminen (esim. metsänistutus, villieläinten suojelu).
Myrkyttömien puhdistusaineiden käyttö
Ravintolassa tarjoillaan luomuruokaa
LED-valaistus kaikkialla tiloissa
Ympäristöpäällikkö nimitetty
Työntekijät koulutetaan noudattamaan ympäristöystävällisiä käytäntöjä
Hiilijalanjälki mitataan yleisesti hyväksytyllä hiilidioksidipäästöjen mittausvälineellä.
Vieraiden käytettävissä olevat polkupyörät
Sähköautojen latausasema(t), jotka ovat vieraiden käytettävissä
Vessat huuhtelevat max. 6 litraa huuhtelua kohti.
Jätevesi käytetään uudelleen käsittelyn jälkeen
Huoneissa on kyltit, joissa kerrotaan, että pyyhkeet vaihdetaan vain pyynnöstä.
WC-paperi, joka on valmistettu kloorivalkaisemattomasta paperista tai jolle on myönnetty ympäristömerkki.
Jätteet erotellaan vähintään kolmeen luokkaan
Kierrätysastiat vierashuoneissa
Ei kertakäyttömukeja/-laseja, -lautasia ja -ruokailuvälineitä.
Orgaaninen jäte kompostoidaan
Automaattinen järjestelmä tai avainkortti, joka sammuttaa valot ja sähkölaitteet, kun vieraat poistuvat huoneesta.
Ilmastointi ja lämmitys kytkeytyvät automaattisesti pois päältä, kun ikkunat ovat auki.
Suurin osa aterioiden valmistuksessa käytetyistä ainesosista on paikallisesti tuotettuja.
Ravintolassa on tarjolla vaihtoehtoinen menu kasvisruokavaliota noudattaville.
Energiakatselmus tehdään vähintään kerran viidessä vuodessa.