The St. Regis New York

New York , , Two East 55th Street At Fifth Avenue (Näytä kartalla)


Valitse matkustuspäivämäärät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden.
Tulopäivä
Lähtöpäivä
1 huone2 vierasta 1 huone, 2 vierasta
Emme löytäneet saatavilla olevia tarjouksia tältä palveluntarjoajalta.
Tarkista saatavuus yhteistyökumppaneidemme verkkosivuilta:
Tai voit muuttaa päivämääriä tai tarkastella kaikkia kohteen Hotellit New York
Tiedot
Kategoriat
Luksushotelli
St. Regis New Yorkia pidetään yhtenä Manhattanin ylellisimmistä hotelleista, ja sen ylellisissä sisätiloissa on korkeat katot, kattokruunut, hovimestaripalvelu, hienoja ruokailuvaihtoehtoja hienostuneissa sisätiloissa ja ylellinen autopalvelu, joka saa jokaisen vieraan tuntemaan olonsa kuninkaalliseksi koko oleskelunsa ajan.

Hotelli pysäköinnillä
Hotellin pysäköintipalvelu on saatavilla lisämaksusta, ja se sisältää In/Out-oikeudet.

Historiallinen hotelli

Hotelli joka on ottanut käyttöön kestäviä toimintatapoja

Häämatkahotelli

Romanttinen hotelli

Bisnes-hotelli

Esteetön hotelli

Hotelli kuntosalilla

Viiden tähden hotelli

Huonetyypit
Superior King -huone - Hovimestaripalvelu Tässä kahden hengen huoneessa on oma kylpyhuone, jossa on maksuttomia kylpytuotteita, kylpytakit, kylpyamme, suihku ja hiustenkuivaaja. Tilavassa ja ilmastoidussa huoneessa on myös taulu-tv, kaapelikanavat, oleskelualue ja vaatekaappi. Hintaan sisältyy pääsy ylelliseen loungeen. Huoneessa on 1 vuode.

Deluxe King -huone - Hovimestaripalvelu Tässä kahden hengen huoneessa on maksuttomia kylpytuotteita, kylpytakit ja oma kylpyhuone, jossa on kylpyamme, suihku ja hiustenkuivaaja. Tilavassa huoneessa on myös ilmastointi, oleskelualue, vaatekaappi, taulu-tv ja kaapelikanavat. Hintaan sisältyy pääsy ylelliseen loungeen. Huoneessa on 1 vuode.

Grand Luxe King -huone - Hovimestaripalvelu Tässä kahden hengen huoneessa on oma kylpyhuone, jossa on maksuttomia kylpytuotteita, kylpytakit, kylpyamme, suihku ja hiustenkuivaaja. Tilavassa huoneessa on myös ilmastointi, oleskelualue, vaatekaappi, taulu-tv ja kaapelikanavat. Hintaan sisältyy pääsy ylelliseen loungeen. Huoneessa on 1 vuode.

Grand Luxe - Kahden hengen huone - Double - Kaksi parivuodetta - Hovimestaripalvelu Tässä kahden hengen huoneessa on oma kylpyhuone, jossa on maksuttomia kylpytuotteita, kylpytakit, kylpyamme, suihku ja hiustenkuivaaja. Tilavassa huoneessa on myös ilmastointi, oleskelualue, vaatekaappi, taulu-tv ja kaapelikanavat. Hintaan sisältyy pääsy ylelliseen loungeen. Huoneessa on 2 vuodetta.

Astor - Yhden makuuhuoneen sviitti - Hovimestaripalvelu Tässä tilavassa sviitissä on makuuhuone ja kylpyhuone, jossa on kylpyamme ja maksuttomia kylpytuotteita. Siinä on myös kokolattiamatto, oleskelualue, taulu-tv, kaapelikanavat, ilmastointi ja vaatekaappi. Hintaan sisältyy pääsy ylelliseen loungeen. Sviitissä on 1 vuode.

Deluxe - Yhden makuuhuoneen sviitti - Hovimestaripalvelu Tässä tilavassa sviitissä on makuuhuone ja kylpyhuone, jossa on kylpyamme ja maksuttomia kylpytuotteita. Siinä on myös kokolattiamatto, oleskelualue, taulu-tv, kaapelikanavat, ilmastointi ja vaatekaappi. Hintaan sisältyy pääsy ylelliseen loungeen. Sviitissä on 1 vuode.

Madison King - Yhden makuuhuoneen sviitti - Hovimestaripalvelu Tässä tilavassa sviitissä on makuuhuone ja kylpyhuone, jossa on kylpyamme ja maksuttomia kylpytuotteita. Siinä on myös kokolattiamatto, oleskelualue, taulu-tv, kaapelikanavat, ilmastointi ja vaatekaappi. Hintaan sisältyy pääsy ylelliseen loungeen. Sviitissä on 1 vuode.

Madison - Yhden makuuhuoneen sviitti - Kaksi parivuodetta - Hovimestaripalvelu Tässä tilavassa sviitissä on makuuhuone ja kylpyhuone, jossa on kylpyamme ja maksuttomia kylpytuotteita. Siinä on myös kokolattiamatto, oleskelualue, taulu-tv, kaapelikanavat, ilmastointi ja vaatekaappi. Hintaan sisältyy pääsy ylelliseen loungeen. Sviitissä on 2 vuodetta.

St Regis - Yhden makuuhuoneen sviitti - Hovimestaripalvelu Tässä tilavassa sviitissä on makuuhuone ja kylpyhuone, jossa on kylpyamme ja maksuttomia kylpytuotteita. Siinä on myös kokolattiamatto, oleskelualue, taulu-tv, kaapelikanavat, ilmastointi ja vaatekaappi. Hintaan sisältyy pääsy ylelliseen loungeen. Sviitissä on 1 vuode.

Yhden makuuhuoneen sviitti - 5th Avenue - Hovimestaripalvelu Tässä tilavassa sviitissä on makuuhuone ja kylpyhuone, jossa on kylpyamme ja maksuttomia kylpytuotteita. Siinä on myös kokolattiamatto, oleskelualue, taulu-tv, kaapelikanavat, ilmastointi ja vaatekaappi. Hintaan sisältyy pääsy ylelliseen loungeen. Sviitissä on 1 vuode.

Deluxe - Kahden hengen huone - Double - Kaksi parivuodetta - Hovimestaripalvelu Tässä kahden hengen huoneessa on oma kylpyhuone, jossa on maksuttomia kylpytuotteita, kylpytakit, kylpyamme, suihku ja hiustenkuivaaja. Tilavassa huoneessa on myös ilmastointi, oleskelualue, vaatekaappi, tallelokero, taulu-tv ja kaapelikanavat. Huoneessa on 2 vuodetta.

Superior King -huone - Kylpyamme - Liikunta- ja kuulorajoitteisille soveltuva - Hovimestaripalvelu Tässä kahden hengen huoneessa on maksuttomia kylpytuotteita, kylpytakit ja oma kylpyhuone, jossa on kylpyamme, suihku ja hiustenkuivaaja. Tilavassa ja ilmastoidussa huoneessa on myös taulu-tv, kaapelikanavat, oleskelualue, vaatekaappi ja tallelokero. Huoneessa on 1 vuode.

Grand King - Yhden makuuhuoneen sviitti - Katunäkymä - Hovimestaripalvelu Tässä tilavassa sviitissä on makuuhuone ja 2 kylpyhuonetta, joissa on kylpyamme ja maksuttomia kylpytuotteita. Siinä on myös kokolattiamatto, oleskelualue, taulu-tv, kaapelikanavat, ilmastointi, vaatekaappi ja tallelokero. Sviitissä on 1 vuode.

Tietoa The St. Regis New York
Näytä kartta
Vieraiden arvostelut
8.8
Erinomainen

Ei, The St. Regis New York ei ole uima-allasta.

Ei, The St. Regis New York ei tarjoa kylpylää.

Ei, The St. Regis New York ei salli koiria.

Kyllä, The St. Regis New York tarjoaa pysäköintimahdollisuuden.

Kyllä, The St. Regis New York on kuntosali.
Lisää vaihtoehtoja
 • Hotelli New Yorkissa

 • 8.9 Erinomainen

 • Alkaen $832

 • Hotelli New Yorkissa

 • 8.8 Erinomainen

 • Alkaen $1,005

 • Hotelli New Yorkissa

 • 8.5 Erittäin hyvä

 • Alkaen $940

 • Hotelli New Yorkissa

 • 8.5 Erittäin hyvä

 • Alkaen $4265.292.774

Hotellit

60

Kategoriat

48.974

Alueet

200.232

Kaupungit


×
×
Tulopäivä
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Travelmyth GPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset