Myrtos Mare Suites

Mirtos , , Seaside Road (Näytä kartalla)


Valitse matkustuspäivämäärät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden.
Tulopäivä
Lähtöpäivä
1 huone2 vierasta 1 huone, 2 vierasta
Emme löytäneet saatavilla olevia tarjouksia tältä palveluntarjoajalta.
Tarkista saatavuus yhteistyökumppaneidemme verkkosivuilta:
Tai voit muuttaa päivämääriä tai tarkastella kaikkia kohteen Hotellit Mirtos
Tiedot
Yhteenveto arvosteluistaVieraat suosittelevat Myrtos Mare Suitesia sen lyömättömän rannan tuntumassa sijaitsevan sijainnin ja upeiden merinäköalojen vuoksi. Huoneistot ja studiot, vaikka ne ovat pieniä, ovat hyvin suunniteltuja ja tyylikkäitä ja niissä on laadukkaat mukavuudet ja vuodevaatteet. Henkilökunta, erityisesti isäntä Artur, on poikkeuksellisen avulias, vieraanvarainen ja huomaavainen vieraiden tarpeita kohtaan. Hotelli on erittäin siisti, joten se on hyvä valinta matkailijoille, jotka pitävät siistiä ja hyvin hoidettua majoitusta ensisijaisena. Asiakkaat arvostavat sitä, että hotelli on muutaman askeleen päässä rannasta ja että sieltä on helppo pääsy kävelykadulle, ravintoloihin ja supermarketiin. Kaiken kaikkiaan Myrtos Mare Suites on täydellinen valinta niille, jotka etsivät rentouttavaa ja unenomaista rantalomaa.
Näytä lisää
Ranta-alue hotelli

Rantahotelli

Huonetyypit
Seafront Maisonette This apartment features a stovetop, air conditioning and oven. Please note that a baby cot is available.

Perhehuoneisto Enjoying side views over the Cretan Sea, this apartment features a electric kettle, seating area and oven. Please note that a baby cot is available.

Seafront Studio This studio has a patio, cable TV and toaster. Please note that no baby cot is available.

Studio This air-conditioned studio features a kitchenette and a flat-screen TV. Please note that no baby cot is available.

Tietoa Myrtos Mare Suites
Näytä kartta
Vieraiden arvostelut
8.7
Erittäin hyvä
Sijainti
Myrtos Mare Suites saa loistavia arvosteluja sijainnistaan, joka on aivan rannalla ja tarjoaa upeat merinäköalat. Asiakkaat arvostavat sitä, että he ovat vain muutaman askeleen päässä rannasta ja että he pääsevät helposti kävelykadulle, ravintoloihin ja supermarkettiin. Aluetta kuvaillaan rauhalliseksi ja viehättävällä paikallisella ilmapiirillä, ja lähistöllä on runsaasti tavernoja, joista on suora merinäköala. Huoneistot ja studiot sijaitsevat kaikki merenrannalla tai hyvin lähellä sitä, mikä mahdollistaa rauhallisen rantalomailun. Halusitpa sitten nauttia kauniista merinäköalasta parvekkeeltasi, uida kristallinkirkkaissa vesissä tai tutustua paikalliseen alueeseen, Myrtos Mare Suitesin sijainti on yksinkertaisesti lyömätön.

Huoneet
Jos etsit lomaa meren äärellä, Myrtos Mare Suites tarjoaa loistavan vaihtoehdon. Vaikka huoneet ovat pieniä, ne ovat tahrattomia ja hyvin varustettuja kaikella, mitä tarvitset, kuten televisiolla, ilmastointilaitteella, jääkaapilla ja pienellä keittiöllä, jossa on perustarvikkeita. Studio-asunnot on suunniteltu harkitusti, ja ne hyödyntävät tilaa täydellisesti, ja niiden pohjaratkaisu on ihastuttava. Huoneet ovat moderneja ja tyylikkäitä, mikä takaa mukavan oleskelun. Joistakin huoneistoista on upeat merinäköalat, jotka saavat sinut henkeäsalpaamaan. Vaikka jotkut vieraat huomauttavat huoneiden olevan pieniä, suurin osa piti niitä viihtyisinä, mukavina ja siisteinä. Huonekokoon kannattaa kiinnittää huomiota varausta tehdessä. Huoneet ovat kuitenkin rajallisestikin hyvin toimivia, ja kaikella on paikkansa. Huoneen koosta riippumatta vieraat arvostavat hyvin varustettuja huoneistoja, ja hintaansa nähden ne tarjoavat hyvää vastinetta.

Vuoteet
Jos etsit viihtyisää majoitusta kohteessa Myrtos Mare Suites, et tule pettymään. Vaikka joidenkin vieraiden mielestä sängyt olivat hieman kovia, suurin osa kertoi nukkuneensa hyvin mukavilla patjoilla. Vuodevaatteet ovat laadukkaita, ja jotkut vieraat nauttivat jopa upeista merinäköaloista sängyistään. Vaikka joidenkin huoneiden halvemmista sängyistä valitettiinkin, majoituspaikat ovat kaiken kaikkiaan hyvin suunniteltuja ja tyylikkäitä. Varmista vain, että vältät huoneita, joissa on epämukavat patjat tai jotka on kuvattu pieniksi ja pimeiksi.

Puhtaus
Myrtos Mare Suitesin siisteys saa positiivisia arvosteluja asiakkailta. Monet kuvaavat hotellia "erittäin siistiksi" tai "erittäin siistiksi - tahrattomaksi". Vieraat kehuvat myös hyvin varusteltuja huoneita ja mukavuuksien laatua. Jotkut arvostelijat huomauttavat pienistä ongelmista, kuten paremman lakaisun tarpeesta tai kalkkikivitahroista suihkukaapissa, mutta yleisesti ottaen siisteys näyttää olevan hotellin vahvuus. Lisäksi jotkut vieraat kommentoivat henkilökunnan avuliaisuutta huoneistojen siisteyden ylläpitämisessä. Kaiken kaikkiaan Myrtos Mare Suites vaikuttaa hyvältä valinnalta matkailijoille, jotka asettavat siistin ja hyvin hoidetun majoituksen etusijalle.

Henkilöstö
Myrtos Mare Suitesin henkilökunta, erityisesti isäntä Artur, on saanut paljon kiitosta asiakkailta. Arturia on kuvailtu poikkeuksellisen avuliaaksi, vieraanvaraiseksi ja jatkuvasti huomaavaiseksi vieraiden tarpeisiin. Vieraat ovat myös todenneet, että henkilökunta, mukaan lukien taloudenhoitaja Panagiotis, on erittäin ystävällistä, ystävällistä ja aina saatavilla. Lämmin ja ystävällinen vastaanotto, johon joskus kuuluu pieniä lahjoja, sai vieraat tuntemaan olonsa kotoisaksi ja tervetulleeksi. Henkilökunta antaa hyödyllisiä neuvoja ja suosituksia, mikä tekee vieraiden oleskelusta miellyttävää. Kaiken kaikkiaan hotellin henkilökunta vaikuttaa merkittävästi Myrtos Mare Suitesin poikkeukselliseen kokemukseen.

Ranta
Jos etsit hotellia, joka on käytännössä rannalla, Myrtos Mare Suitesin pitäisi olla listasi kärjessä! Sijainti on lyömätön, sillä ranta on vain muutaman askeleen päässä huoneestasi. Ja jos haluat käydä nopeasti syömässä tai ostoksilla, lähistöllä on runsaasti ravintoloita ja kauppoja. Itse ranta on upea ja tilava, joten et tunne oloasi ahtaaksi edes kiireisinä päivinä. Halusitpa sitten loikoilla auringossa tai uida meressä, tulet rakastamaan sitä, että voit olla aivan rannalla. Joissakin huoneissa on jopa parvekkeet, joista on upeat näkymät veteen. Ja jos sinulla on lapsia, he rakastavat sitä, että ranta on niin lähellä - ei tarvitse raahata laukkuja ja pyyhkeitä edestakaisin koko päivää! Kaiken kaikkiaan Myrtos Mare Suites on täydellinen valinta, jos haluat olla lähellä toimintaa ja nauttia kauniista rantalomasta.

Ranta-alue
Myrtos Mare Suitesin sijainti rannalla on suorastaan upea, ja sieltä on kauniit näkymät merelle ja ympäröivälle alueelle. Huoneistot sijaitsevat aivan merenrannalla, jotkut vain 10 metrin päässä rannasta, joten se on erinomainen sijainti niille, jotka rakastavat vettä. Välittömässä läheisyydessä on runsaasti tavernoita ja kahviloita, joista joistakin on suora näköala merelle. Vieraiden käytettävissä on myös rantatuoleja ja aurinkovarjoja auringonottoa varten. Vaikka joistakin pohjakerroksen huoneistoista saattaa puuttua yksityisyyttä, kaiken kaikkiaan vieraat ovat innoissaan tämän rannan tuntumassa sijaitsevan sijainnin yksinoikeudesta ja rauhallisuudesta. Etsitpä sitten suurta terassia tai viihtyisää studiota, Myrtos Mare Suitesissa on huoneisto kaikkiin tarpeisiisi, ja monissa huoneistoissa on suora merinäköala ja hyvin varustettu keittiö. Kaiken kaikkiaan hotellin sijaintia suoraan rannalla ei voi päihittää, joten se on täydellinen paikka rentouttavaan ja unenomaiseen lomailuun.


Ei, Myrtos Mare Suites ei ole uima-allasta.

Ei, Myrtos Mare Suites ei tarjoa kylpylää.

Ei, Myrtos Mare Suites ei salli koiria.

Ei, Myrtos Mare Suites ei tarjoa pysäköintimahdollisuutta.

Ei, Myrtos Mare Suites ei ole kuntosalia.
Lisää vaihtoehtoja
 • Hotelli Mirtosissa

 • 8.2 Erittäin hyvä

 • Alkaen $41

 • Hotelli Mirtosissa

 • 8.7 Erittäin hyvä

 • Alkaen $52

 • Huoneistohotelli Mirtosissa

 • 8.8 Erinomainen

 • Alkaen $40

 • Huoneistohotelli Mirtosissa

 • 8.8 Erinomainen

 • Alkaen $585.292.774

Hotellit

60

Kategoriat

48.974

Alueet

200.232

Kaupungit


×
×
Tulopäivä
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Travelmyth GPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset