Amanemu
Hotelli Shima
Mie > Shima
Kylpylähotelli Kyselylomake
Kylpylän tilat:
Ulkouima-altaat - Numero: 1
Lämpöaltaat - Numero: 1
Yksityinen hieronta- ja hoitohuone (-huoneet) - Numero: 4
Infrapunasauna - Numero: 1
Höyrysauna(t) / Hammam - Numero: 1
Yksityinen kylpyamme (-ammeet) - Numero: 2
Kuntosali
アクアティック・ボディワーク専用スイート - Numero: 1
ヨガルーム - Numero: 1
Kylpylätilojen aukioloajat: 07:00 - 22:00
Kylpylän tilojen käytöstä aiheutuvat kustannukset: Ilmainen vieraille
Kylpyläpalvelut:
Kasvohoidot
Vartalohoidot
Signature-hoidot
Kokovartalohieronta
Selän hieronta
Pään hieronta
Niskahieronta
Käsihieronta
Jalkahieronta
Äitiyshieronta
Kuumakivihieronta
Lymfahieronta
Shiatsu menetelmällä kehonkäsittely ja akupainallusterapia
Merkkihieronta
Hieronta omassa hotellihuoneessa
Vartalokuorinta
Vartalokääre
Jalkakylpy
Refleksologia
Manikyyri
Pedikyyri
Spa-keittiön ruokalista
Kylpyläpalvelujen arvioitu hinta:
32,8903円より(税・サ込)
Näytä lisää
 
Conrad Osaka
Hotelli Osakassa
Osaka > Osaka
9.0
Erinomainen
Alkaen $446
Alkaen $446
Kylpylähotelli
The Spa at Conrad Osaka tarjoaa erilaisia hierontavaihtoehtoja, jotka auttavat sinua rentoutumaan ja rentoutumaan, kuten kuumakivihoitoa ja heidän tunnusomaista jännityksenlievityshierontaa. Lisäksi voit hemmotella itseäsi kasvohoidoilla, vartalohoidoilla ja kynsihoidoilla Essentially You -kauneushoitolassa. Jokaiseen kylpyläkokemukseen sisältyy ilmaiset kevyet virvokkeet sekä pääsy rentoutumisloungeen ja kuivasaunaan. Kylpylässä on myös tarjolla valikoima muinaisten rituaalien innoittamia kylpyjä sekä vartalokuorintoja, jotka poistavat epäpuhtauksia ja antavat ihollesi terveen hehkun. Voit valita erilaisista hieronnoista, kuten kokovartalohieronnasta tai kohdennetusta jännityksen lievittämisestä hartioissa, niskassa ja jaloissa.
Näytä lisää
 
The Ritz-Carlton Kyoto
Hotelli Kiotossa
Kioton prefektuuri > Suur-Kioto
8.5
Erittäin hyvä
Alkaen $1,207
Alkaen $1,207
Kylpylähotelli
Ritz-Carlton Kiotossa on ylellinen kylpylä, joka tarjoaa valikoiman paikallisten perinteiden innoittamia ja ESPAn ylellisillä tuotteilla valmistettuja hoitoja. Kylpylässä on seitsemän hoitohuonetta, joista yksi on spa-sviitti, sekä rentoutumishuone ja 20-metrinen uima-allas. Vieraat voivat rentoutua höyry- tai kuivasaunassa tai nauttia kupin vihreää Matcha-teetä. Kylpylän tunnusomaiseen Ryokucha Serenity Ritual -hoitoon käytetään antioksidanttipitoisia vihreän teen lehtiä Kioton Ujin alueelta, kun taas Kyoto Bamboo Ritual -hoidossa käytetään lämmitettyjä bambunvarsia ja lämmintä öljyä joustavuuden parantamiseksi. Ultimate Body Experience -vartalokokemuksessa yhdistyvät vartalokääre ja hieronta, ja Higashiyama Vigor -hoidossa käytetään tehokkaita ESPAn eteerisiä öljyjä ja lämpimiä vulkaanisia kiviä vapauttamaan kireiden lihasten jännitystilaa, sekä helpottamaan päänsärkyä ja silmien rasitusta.
Näytä lisää
 
Four Seasons Hotel Kyoto
Hotelli Kiotossa
Kioton prefektuuri > Suur-Kioto
8.4
Erittäin hyvä
Alkaen $951
Alkaen $951
Kylpylähotelli
Four Seasons Hotel Kiotossa on yksi kaupungin suurimmista hotellikylpylöistä, joka tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluja, jotka auttavat sinua rentoutumaan ja virkistymään. Kylpylässä on kaksi kerrosta, ja siellä on 20-metrinen sisäuima-allas ja suuri poreallas sekä kuntosali sydän- ja voimaharjoittelua varten. Tässä luksuskylpylässä on seitsemän hoitohuonetta ja valikoima paketteja, signature-hoitoja, vartalohoitoja, hierontoja, kasvohoitoja ja hoitoja miehille, joten jokaiselle löytyy jotakin. Hotelli tarjoaa myös kynsipalveluita, joiden avulla voit täydentää rentoutumismatkasi. Kylpylän suosituimpiin hoitoihin kuuluu Tatcha Akari Golden Glow -kasvohoito, joka parantaa ihon luonnollista heleyttä ikiaikaisilla kasviperäisillä kasveilla ja vuosisatoja vanhoilla japanilaisilla akupainetekniikoilla. Zen Mind and Spirit -hoidossa käytetään koko kehon terapeuttisia hierontoja ja rauhoittavaa sake-kylpyä, jotta voit löytää oman zenisi.
Näytä lisää
 
Kobe Portopia Hotel
Hotelli Kobessa
Hyogo > Kobe
8.5
Erittäin hyvä
Alkaen $47
Alkaen $47
Kylpylähotelli
Kobe Portopia Hotel tarjoaa kuntokeskuksen ja LUANA-kylpylän, joka on suunniteltu auttamaan vieraita rentoutumaan ja virkistymään. Kylpylässä on lämmitetty sisäuima-allas ja sauna sekä rentoutumisalue. Hotellin Havaiji-teemainen spa keskittyy luomaan ympäristöystävällisen ympäristön ja ystävällisen ilmapiirin, joka perustuu perinteisen itämaisen lääketieteen periaatteisiin. Kylpylässä on tarjolla erilaisia hoitoja, kuten havaijilainen Lomilomi-hieronta, Hot Stone Healing Massage, aromaöljyhoito, aromaöljyrrefleksologia, thaihieronta ja Body Slim -hoito. Hotellissa on myös tarjolla erilaisia kasvohoitoja, joilla voidaan käsitellä erityisiä ihohuolia. Kaikki hoidot on suunniteltu auttamaan vieraita rentoutumaan ja palauttamaan kehon ja mielen tasapaino.
Näytä lisää
 
InterContinental Hotel Osaka, an IHG Hotel
Hotelli Osakassa
Osaka > Osaka
9.2
Erinomainen
Alkaen $293
Alkaen $293
Kylpylähotelli
InterContinental Hotel Osaka tarjoaa asiakkailleen kattavan kylpylä- ja kuntokokemuksen. Hotellin neljännessä kerroksessa on huipputekninen kuntosali, joka on avoinna ympäri vuorokauden, ja uima-allas, jossa voi uida kierroksia. Lisäksi kerroksessa on perinteinen japanilainen kylpylähuone, joka tarjoaa rentouttavan ja upean kokemuksen. Hotellin kylpylä- ja hyvinvointikeskus MEGURI SPA & WELLNESS tarjoaa erilaisia virkistäviä kylpylä- ja hierontahoitoja rauhallisissa spa-sviiteissä. Vieraat voivat valita erilaisista pää-, vartalo- ja kasvohoidoista. MEGURI SPA & WELLNESS tarjoaa myös kolme allekirjoitushoitoa, jotka perustuvat OSAKA HONEY -nimiseen paikallisesti valmistettuun tuotteeseen, joka sisältää terveyttä ja kauneutta edistäviä aktiivisia ainesosia. Nämä hoidot ovat saaneet inspiraationsa 'kiertokulun' käsitteestä, jota symboloivat Osakan pilvenpiirtäjien välissä vapaasti lentävät hunajamehiläiset.
Näytä lisää
 
The Westin Miyako Kyoto
Hotelli Kiotossa
Kioton prefektuuri > Suur-Kioto
8.9
Erinomainen
Alkaen $262
Alkaen $262
Kylpylähotelli
Westin Miyako Kyoto tarjoaa ylellisen kylpylän, SPA KACHOn, jossa on luonnon kuuma lähde 'Kyoto Keage Onsen'. Kylpylässä on sekä sisä- että puoliavoimia kylpyjä, erilliset oleskelutilat miehille ja naisille sekä höyrysauna. The Westin's 'Feel Well'-eetos heijastuu kylpylän palauttavassa ilmapiirissä, jossa perinteiset japanilaiset kuumat lähdekylvyt ympäröivät rauhalliset näkymät puutarhaan ja vesiputousten ja linnunlaulun äänet. Kylpylä tarjoaa erilaisia hoitoja ja palveluita, kuten hierontoja, kasvohoitoja, silmähoitoja ja parisuhdemassageja, joissa yhdistyvät perinteiset japanilaiset hoitokäytännöt ja nykyaikaiset tekniikat. Kylpylärituaalit, kuten Awaken Spa Ritual ja Sunset Spa Ritual, on suunniteltu palauttamaan energiatasapaino ja edistämään rentoutumista. Le Jardin Sothys on ihonhoitosalonki ja päiväkylpylä, joka sisältää japanilaista tyyliä ja perinteitä täydellistä uudistumista varten. Westin Miyako Kyoto -hotellissa vieraat voivat paeta arkea ja uppoutua rauhalliseen keitaaseen, jossa he voivat rentoutua ja virkistyä täydellisesti.
Näytä lisää
 
W Osaka
Hotelli Osakassa
Osaka > Osaka
8.6
Erittäin hyvä
Alkaen $385
Alkaen $385
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli


Hotelli pysäköinnillä

Sähköautojen EV- latauspiste  


Luksushotelli


Näytä lisää
 
The Ritz-Carlton Osaka
Hotelli Osakassa
Osaka > Osaka
8.7
Erittäin hyvä
Alkaen $378
Alkaen $378
Kylpylähotelli
The Ritz-Carlton Spa Osakassa tarjoaa ylellisen lepopaikan vieraille, jotka haluavat rentoutua ja virkistyä. Kylpylän suunnittelussa yhdistyvät 1700-luvun englantilainen viehätysvoima ja japanilainen taiteellisuus, mikä heijastaa hotellin yleistä design-estetiikkaa. Kylpylässä on sisäuima-allas, josta on näkymät rauhalliseen puutarhaan, sekä höyrysaunat ja saunat, jotka auttavat rentoutumaan. Kylpylävalikoimaan kuuluu paikallisesti inspiroituneita hieronta- ja vartalohoitoja, kuten Shishui Detox Facial matchalla ja Ki Purifier & Rebalancer sakea sisältävällä hoidolla. Kylpylä tarjoaa myös tuloshakuisia kasvohoitoja, joissa käytetään ESPAn ja La Prairien ihonhoitoasiantuntijoiden tuotteita. Joitakin esiteltyjä hoitoja ovat muun muassa Shishui Detox Facial, Ki Purifier & Rebalancer ja Caviar Firming Facial La Prairie -tuotteilla. Näiden hoitojen tavoitteena on elvyttää ihoa, kehoa ja mieltä, ja ne saavat vieraat tuntemaan olonsa nuorekkaaksi ja virkistyneeksi.
Näytä lisää
 
St. Regis Osaka
Hotelli Osakassa
Osaka > Osaka
8.7
Erittäin hyvä
Alkaen $368
Alkaen $368
Kylpylähotelli
St. Regis Osakassa on ylellinen IRIDIUM, jossa on SOTHYS-kylpylä, 355 neliömetrin suuruinen keidas, joka tarjoaa valikoiman keskeisiä hoitoja, jotka on suunniteltu vastaamaan kaikkiin ihon ja kehon hoidon tarpeisiin. Tämä kutsuva urbaani retriitti on avoinna päivittäin klo 10:00-20:00, ja ajanvaraus on tarpeen. Kylpylä tarjoaa erilaisia palveluja ja mukavuuksia, kuten vartalokuorintoja, vartalokääreitä, parihierontoja, kasvohoitoja, jalkakylpyjä, manikyyrejä ja pedikyyrejä, hierontoja, parafiinikäsittelyjä, päänahan- ja hiushoitoja sekä erilliset miesten ja naisten oleskelutilat. Tämä on täydellinen paikka rentoutua ja rentoutua lomalla Osakassa.
Näytä lisää
 
Hilton Osaka Hotel
Hotelli Osakassa
Osaka > Osaka
8.0
Erittäin hyvä
Alkaen $191
Alkaen $191
Kylpylähotelli
Hilton Osaka -hotellissa on ylellinen kylpylä, joka tarjoaa erilaisia palveluja ja tiloja, jotka auttavat vieraita rentoutumaan ja virkistymään. Kylpylässä on tarjolla erilaisia kauneuspalveluja, kuten kasvohoitoja ja manikyyrejä, sekä vartalohoitoja, jotka hemmottelevat ja ravitsevat ihoa. Lisäksi kylpylä tarjoaa hierontahoitoja, jotka auttavat vieraita rentoutumaan ja purkamaan jännitystä. Kylpylässä on myös poreallas ja sauna, jotka sopivat täydellisesti rentoutumiseen pitkän kaupunkiin tutustumispäivän jälkeen.

Vieraat voivat myös pysyä aktiivisina loman aikana, sillä he voivat käyttää hotellin kuntokeskusta, jossa on huippuluokan laitteita ja uima-allas. Hotellissa vieraat voivat myös muokata kokemustaan ja valita tarpeisiinsa parhaiten sopivat hoidot.

Kaiken kaikkiaan Hilton Osaka -hotellin kylpylä on täydellinen paikka, jossa vieraat voivat rentoutua, virkistäytyä ja rentoutua lomansa aikana. Halusitpa sitten hemmotella itseäsi kauneushoidoilla tai pitää itsesi aktiivisena treenaamalla, kylpylässä on jokaiselle jotakin.
Näytä lisää
 
Himeji Castle Grandvrio Hotel
Hotelli Himejissä
Hyogo > Himeji
7.8
Hyvä
Alkaen $81
Alkaen $81
Kylpylähotelli
Himeji Castle Grandvrio -hotellin Karaku no Yu -kylpylä tarjoaa vieraille useita vaihtoehtoja rentoutumiseen ja parantumiseen. Kylpylässä on suuria ja pieniä vaihtoehtoja sekä iki sauna, ondol ja kalliokylpylä. Kylpylässä on myös rentoutumisnurkkaus ja sarjakuvakulma, joista vieraat voivat nauttia. Kylpylöissä käytettävä lähdevesi on emäksistä, matalalämpöistä lähdevettä, jolla on monia terveyshyötyjä, kuten helpotusta nivelkipuihin, hermosärkyyn ja ruoansulatushäiriöihin. Ondol- ja kalliokylvyt tarjoavat infrapunasäteilyä, joka parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, ja kivisuolakylvyn sanotaan edistävän tehokkaasti kaunista ihoa ja verenkiertoa. Iki-sauna, sumusauna ja korkean lämpötilan sauna tarjoavat erilaisia lämpötiloja ja kokemuksia, kun taas suuri kylpyamme ja Nagomi no Yu -kivikylpy tarjoavat luonnollista kuumaa lähdevettä. Modernissa Kura-no-yu-kylpylässä on lämmin, puinen ja tilava tunnelma.
Näytä lisää
 
Swissotel Nankai Osaka
Hotelli Osakassa
Osaka > Osaka
8.5
Erittäin hyvä
Alkaen $184
Alkaen $184
Kylpylähotelli
Swissotel Nankai Osakan Pürovel Spa & Sport on terveellisen elämän paratiisi, joka sijaitsee hotellin 11. kerroksessa. Kylpylä tarjoaa erilaisia tiloja, kuten täysin varustetun kuntosalin, kuntoilustudion ja sisäuima-altaan. Kuntokeskuksessa on huipputeknisiä laitteita, ja 3-väyläinen uima-allas on käytettävissä vieraille, jotka haluavat pysyä aktiivisina oleskelunsa aikana. Kylpylässä on myös viisi hoitohuonetta, joissa vieraat voivat nauttia erilaisista hoidoista ja hieronnoista. Pürovel Spa & Sport on täydellinen paikka rentoutua ja virkistyä kaupungissa.
Näytä lisää
 
Hyatt Regency Kyoto
Hotelli Kiotossa
Kioton prefektuuri > Suur-Kioto
8.6
Erittäin hyvä
Alkaen $269
Alkaen $269
Kylpylähotelli
Hyatt Regency Kioton Riraku Spa and Fitness on rentoutumisen ja hyvinvoinnin tyyssija kaupungin sydämessä. Kylpylä tarjoaa erilaisia hoitoja, jotka perustuvat sekä itäisiin että länsimaisiin perinteisiin ja sisältävät shiatsua, akupunktiota, moxibustionia ja aromaterapiaa. Korkeasti koulutetut terapeutit tarjoavat konsultaatioita ja hoitoja, jotka on räätälöity kunkin asiakkaan tarpeiden mukaan. Kylpylä on avoinna klo 10:00-19:00, ja se tarjoaa erilaisia hoitoja: Japanilainen akupunktio, moxibustion ja Shiatsu-hieronta, YON-KA-fytoaromaattinen terapia, lääketieteelliseen Qigong-filosofiaan perustuvat Shiseido-Qi-hoidot ja Therapeutic Organic Spa, kuivakylpy, jossa käytetään hinoki-jauhetta ja muiden luonnollisten ainesosien uutteita. Näiden hoitojen lisäksi kylpylä tarjoaa myös vartalo- ja kasvohierontaa sekä jalkahoitoa.
Näytä lisää
 
Roku Kyoto, LXR Hotels & Resorts
Hotelli Kiotossa
Kioton prefektuuri > Suur-Kioto
9.2
Erinomainen
Kylpylähotelli
Roku Kyoto, LXR Hotels & Resortsin Roku-kylpylä on rauhallinen pyhättö, piilossa Takagamine-joen juurella, ja se tarjoaa vieraille ympärivuotisen pääsyn ulkolämpöaltaaseen, sisäliikuntakeskukseen ja kylpylähoitohuoneisiin. Terminen uima-allas, joka saa luonnollisen kuuman lähdeveden viereisen Shozan Resort Kyoto -hotellin alueelta, on Kioton ainoa ulkona sijaitseva luonnollinen onsen-allas, ja se tarjoaa rentouttavan pakopaikan vaihtuvien vuoristomaisemien taustaa vasten. Kylpylän hoitohuoneet tarjoavat vieraille mahdollisuuden rentoutua ja rentoutua rauhoittavien hoitojen avulla. Lämpöallas on avoinna kello 8:00-21:00, ja se edellyttää varausta.
Näytä lisää
 
Centurion Hotel&Spa Vintage Kobe
Hotelli Kobessa
Hyogo > Kobe
8.2
Erittäin hyvä
Alkaen $49
Alkaen $49
Kylpylähotelli
Centurion Hotel & Spa Vintage Koben 'Sauna Resort Oriental' on laitos, jossa asiakkaat voivat nauttia sauna- ja kylpyläkokemuksesta kaupungissa. Lomakeskuksessa on suuri yhteiskylpylä, sauna ja kuntosali, jotka tarjoavat vieraille tilaa ja välineitä rentoutumiseen ja rentoutumiseen. Laitos on suunniteltu tarjoamaan rauhallinen ja parantava ympäristö, ja vieraita kannustetaan hyödyntämään sen mukavuuksia täysimääräisesti.
Näytä lisää
 
Hinotani Onsen Misugi Resort
Hotelli Tsu
Mie > Tsu
8.0
Erittäin hyvä
Alkaen $153
Alkaen $153
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli


Hotelli pysäköinnillä

Sähköautojen EV- latauspiste  


Perheystävällinen hotelli


Näytä lisää
 
LIBER HOTEL AT UNIVERSAL STUDIOS JAPAN
Hotelli Osakassa
Osaka > Osaka
9.1
Erinomainen
Alkaen $81
Alkaen $81
Kylpylähotelli
LIBER HOTEL AT UNIVERSAL STUDIOS JAPANin Riverside Spa on luonnon kauneuden inspiroima rauhallinen keidas. Kylpylässä käytetään luonnollisia kuumia lähteitä, jotka pumpataan ylös noin 1 000 metrin syvyydestä maan alta, ja siellä on hiilihappokylpylä, ulkoilmakylpylä ja sauna. Naisten kylpylöissä on hiilihappokylpy, joka edistää verenkiertoa ja parantaa ihon kauneutta, kun taas miesten kylpylöissä on jalkaruukkunurkkaus ja sumusauna. Sekä naisten että miesten kylpylöissä on kuivasaunat, ja naisten kylpylöissä on myös tilava sauna. Kylpylässä on myös Refresh-salonki, joka tarjoaa vartalo-, kasvo- ja rentoutumishierontaa, sekä rentoutumishuone, jossa on sohva ja hierontatuoli (lisämaksusta). Vieraat voivat rentoutua ja rentoutua kylpylän äärimmäisessä rentoutumistilassa ja tuntea olonsa nuorekkaaksi ja virkistyneeksi.
Näytä lisää
 
Capsule&Spa Grand Sauna Shinsaibashi
Kapselihotelli Osakassa
Osaka > Osaka
7.7
Hyvä
Alkaen $16
Alkaen $16
Kylpylähotelli
Capsule&Spa Grand Sauna Shinsaibashi tarjoaa 7. kerroksessa sijaitsevan kylpylä- ja saunatilan, jossa asiakkaat voivat rentoutua erilaisissa kylpylöissä ja saunoissa. Kylpylässä on myös lepohuone ja hierontahuone 6. kerroksessa, jossa vieraat voivat nauttia erilaisista hoidoista, joilla hemmotellaan ja nuorennetaan kehoa. Näihin hoitoihin kuuluvat vartalonhoito, nopea vartalonhoito, kokovartalonhoito, öljyhieronta, thaihieronta, jalkojen painepisteet, käsien painepisteet ja päänahan/kasvojen hieronta. Halusitpa sitten rentoutua kylvyssä ja saunassa tai hemmotella itseäsi hieronnalla, Capsule&Spa Grand Sauna Shinsaibashi tarjoaa jokaiselle jotakin.
Näytä lisää
 
Kizashi The Suite 京都祇園
Hotelli Kiotossa
Kioton prefektuuri > Suur-Kioto
9.1
Erinomainen
Alkaen $190
Alkaen $190
Kylpylähotelli
Pakene rauhan ja rentoutumisen keidas Kizashi The Suite -kylpylässä, jossa saat yksilölliset palvelut. Kahdeksassa tyylikkäästi suunnitellussa sviitissä vieraita hemmotellaan seesteisessä ympäristössä, jossa he voivat rentoutua ja virkistää kehoaan. Hyvinvointialue tarjoaa erilaisia kehonhoitopalveluja, joiden teemoina ovat 'Parantuminen', 'Kauneus' ja 'Terveys.' Terapeutit tarjoavat viimeistellyn hoidon, joka vastaa yksilöllisiä tarpeitasi ja mieltymyksiäsi. Nauti rentouttavasta ja virkistävästä Shiatsu-hieronnasta, joka on saatavana kolmena aikavaihtoehtona: 60 minuuttia, 80 minuuttia ja 90 minuuttia, ja lähde kotiin virkistyneenä ja rentoutuneena kuin koskaan ennen.
Näytä lisää
 
*Lisäveroja tai -maksuja saatetaan soveltaa. Tarkista lopullinen hinta ennen varauksen tekemistä.
Kategoriat:
 •     Kylpylä (157)
 •     Pysäköinti (115)
 •     Perhe (92)
 •     Ilmainen Wi-Fi (74)
 •     Romanttinen (73)
 •     Bisnes (72)
 •     Esteetön (60)
 •     Luksus (60)
 •     Häämatka (51)
 •     Kuntosali (48)
 •     Kolme tähteä (44)
 •     Uima-allas (38)
 •     Viisi tähteä (37)
 •     Neljä tähteä (37)
 •     Pieni (31)
 •     Yöelämä (27)
 •     Ympäristöystävällinen (26)
 •     Sähköautojen EV- latauspiste (24)
 •     Sisäuima-allas (23)
 •     Vain Aikuisille (17)
 •     Ulkouima-allas (16)
 •     Uima-allas kierroskaistoilla (13)
 •     Lämmitetty uima-allas (11)
 •     Pilvenpiirtäjä (11)
 •     Tennis (10)
 •     Jooga (8)
 •     Golf (8)
 •     Budget (7)
 •     Ranta (5)
 •     Boutique (4)
 •     Liukumäki uima-allas (4)
 •     Lastenallas (3)
 •     Koiraystävällinen (2)
 •     Panoraamamaisema uima-allas (1)
 •     Infinity uima-allas (1)
 •     Yksityinen uima-allas (1)
 •     Ranta-alue (1)
 •     Leppoisa Joki (1)
 •     Vesipuisto (1)
×
Tulopäivä
×
Kategoriat
1
Kartta
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Plugin for ChatGPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset