8.4
Erittäin hyvä
Alkaen $174
Alkaen $174
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä hotelli on tarkoitettu vain aikuisille. Lapsia ei voida majoittaa.
Näytä lisää
 
8.5
Erittäin hyvä
Alkaen $146
Alkaen $146
Vain Aikuisille-hotelli
Palladium Hotel Palmyra on merkittävä neljän tähden superior-hotelli, joka sijaitsee Ibizan länsirannalla, lähellä vilkasta San Antonion kaupunkia. Koska se on vain aikuisille tarkoitettu majoituspaikka, se on täydellinen kohde ystäväryhmille ja pariskunnille, jotka etsivät korkeatasoista all inclusive -retriittiä. Saaren viehätysvoimaa ilmentävä hotelli ylpeilee viehättävällä valkoisella hiekkarannalla, joka sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä ja kutsuu vieraat seesteiseen aurinkokylpyyn tai leikkisään räiskimiseen koskemattomissa vesissä. Niitä, jotka etsivät rauhallisempaa kokemusta, odottaa makean veden uima-allas, jossa vieraat voivat rentoutua ja nauttia Ibizan auringosta loikoillen sen kutsuvan taivaansinisen laajuuden äärellä.
Näytä lisää
 
8.7
Erittäin hyvä
Alkaen $186
Alkaen $186
Vain Aikuisille-hotelli
Ainoastaan aikuisille tarkoitettu neljän tähden Barceló Portinatx upottaa vieraansa rauhallisuuden auraan yhdellä Ibizan rauhallisimmista alueista. Tämä hotelli, jossa on aitoa ibizalaista charmia, sijaitsee idyllisen poukaman lumoavassa ympäristössä, jossa kristallinkirkkaat vedet hivelevät rantoja. Tämä kuvankaunis ympäristö lisää huomattavasti meren äärellä vietettävän rauhallisen oleskelun viehätystä. Barceló Portinatx - Adults Only on rentoutumisen pyhättö ja portti Ibizan ainutlaatuiseen viehätykseen, ja se on erinomainen valinta vieraille, jotka haluavat paeta hälinää ja kiireitä ja sen sijaan uppoutua saaren kiehtovaan charmiin.
Näytä lisää
 
9.3
Erinomainen
Alkaen $324
Alkaen $324
Vain Aikuisille-hotelli
Ibizan Santa Eulària des Riun kauniilla rantakadulla sijaitseva Catalonia Royal Ses Estaques-Adults Only -hotelli tuo lumoavan Välimeren entistä lähemmäksi asiakkaitaan. Ainoastaan aikuisille, tämän erinomaisen majoitusliikkeen jokainen huone on suunniteltu niin, että siinä voi majoittua mukavasti enintään kaksi aikuista, mikä takaa kaikille rennon ja intiimin ympäristön. Rauhallisuutta ja yksinoikeutta lisää entisestään se, että alle 16-vuotiaita ei majoiteta, joten hotelli on täydellinen valinta pariskunnille ja aikuisille matkailijoille, jotka etsivät rauhallista pakopaikkaa. Nauti Välimeren lämpimästä syleilystä Catalonia Royal Ses Estaquesissa ja anna rauhoittavien aaltojen ja rauhoittavien merituulten järjestää unohtumaton loma.
Näytä lisää
 
8.5
Erittäin hyvä
Alkaen $141
Alkaen $141
Vain Aikuisille-hotelli
Grupotel Ibiza Beach Resort - Adults Only on avoinna yksinomaan yli 18-vuotiaille vieraille, ja se on ylpeä upeasta sijainnistaan S'Arenal Petit Beachin rannalla Portinatxissa, joka tarjoaa ihanteelliset puitteet rauhalliselle lomalle. Lomakeskus korostaa hienostunutta vetovoimaansa ensiluokkaisilla tiloilla ja nykyaikaisella design-estetiikalla pysyen uskollisena vieraanvaraisuusalan uusimmille suuntauksille. Sen jo ennestään viehättävää ilmapiiriä täydentää erityinen rentoutumisalue, joka on varustettu uusimmalla infrastruktuurilla ja hyvinvoinnin ja rentoutumisen uusimmilla suuntauksilla. Tämä alue on suunniteltu harkitusti huolehtimaan vieraiden hyvinvoinnista, mikä tekee Grupotel Ibiza Beach Resortista ensisijaisen kohteen niille, jotka etsivät seesteistä ja virkistävää pakopaikkaa Ibizan sydämessä.
Näytä lisää
 
8.5
Erittäin hyvä
Alkaen $114
Alkaen $114
Vain Aikuisille-hotelli
Grupotel Santa Eulària & Spa - Adults Only, Santa Eulaliassa sijaitseva säteilevä neljän tähden hotelli, on 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille tarkoitettu yksinoikeudellinen pakopaikka, joka takaa aikuisille suunnatun ilmapiirin kaikkialla. Tämä hotelli tunnetaan laajasta 500 neliömetrin kylpylästään, ja se tarjoaa vieraille lukuisia vaihtoehtoja, joiden avulla he voivat levätä, rentoutua ja virkistyä oleskelunsa aikana. Grupotel Santa Eulària & Spa painottaa rentoutumista ja hyvinvointia huipputason wellness-tiloista rauhallisiin kylpylähoitoihin, mikä tekee siitä turvapaikan aikuisille, jotka etsivät levänneitä ja seesteisiä lomapäiviä.
Näytä lisää
 
9.2
Erinomainen
Alkaen $172
Alkaen $172
Vain Aikuisille-hotelli
Ainoastaan aikuisille ja pariskunnille tarkoitettu Catalonia Ses Estaques - Adults Only -hotelli on seesteinen pakopaikka, joka on suunniteltu auttamaan vieraita irrottautumaan ja nauttimaan rentouttavasta lomasta. Hotellissa on suuri uima-allas henkeäsalpaavilla merinäköaloilla, ja se tarjoaa vieraille loistavan paikan rentoutua, halusivatpa he sitten loikoilla aurinkotuoleilla, nauttia rauhoittavasta pulahduksesta jossakin ulkotilojen porealtaista tai kokea hotellin yksityisen lahden kristallinkirkkaat vedet. Jokainen huone on tyylikkäästi järjestetty niin, että sinne mahtuu enintään kaksi aikuista, mikä vahvistaa hotellin sitoutumista intiimin ja rennon ympäristön luomiseen ja lisää entisestään tämän vain aikuisille tarkoitetun turvapaikan rauhallista tunnelmaa.
Näytä lisää
 
7.7
Hyvä
Alkaen $137
Alkaen $137
Vain Aikuisille-hotelli
Vain aikuisille tarkoitettu Sandos El Greco -hotelli sijaitsee Ibizalla, Portinatxin henkeäsalpaavien kristallinkirkkaiden vesien ja tahrattoman hiekan äärellä. Se tarjoaa täydellisen vain aikuisille tarkoitetun turvapaikan, joka takaa rauhallisen ja seesteisen ympäristön. Koska se ei palvele lapsia, tämä takaa lisäksi rauhallisen ilmapiirin. Tämä idyllisen sijainnin ja häiriöttömän rauhan ylevä yhdistelmä tekee Sandos El Grecosta houkuttelevan valinnan vain aikuisille suunnatulle lomalle.
Näytä lisää
 
7.8
Hyvä
Alkaen $160
Alkaen $160
Vain Aikuisille-hotelli
Palladium Hotel Cala Llonga - Adults Only on poikkeuksellinen turvapaikka, joka palvelee yksinomaan aikuisia, joten se on idyllinen valinta pariskunnille ja ystäväryhmille. Tämä hotelli ilmentää rauhallisuutta ja romantiikkaa, ja se lupaa seesteisen tauon tavanomaisesta vilkkaasta saaren yöelämästä. Koska hotellissa ei majoiteta lapsia, se säilyttää rauhallisen ilmapiirin kaikkialla. Vieraat ovat tervetulleita paistattelemaan upeassa luonnonympäristössä, nauttimaan rauhallisesta ilmapiiristä ja ihailemaan valloittavia merinäköaloja. Palladium Hotel Cala Llonga tarjoaa siis täydelliset puitteet vain aikuisille, olipa kyse sitten romanttisesta lomasta tai rauhallisesta vetäytymisestä ystävien kanssa.
Näytä lisää
 
AluaSoul Ibiza - Adults only
Hotelli Es Canassa
9.8
Erinomainen
Alkaen $146
Alkaen $146
Vain Aikuisille-hotelli
AluaSoul Ibiza on 16-vuotiaille ja sitä vanhemmille suunniteltu kiehtova aikuisten hotelli, jossa vieraat voivat nauttia ainutlaatuisesta lomasta kumppaninsa tai ystäviensä kanssa. Tämä täydellisellä paikalla Es Canarin rannan varrella sijaitseva all-inclusive-viihtymispaikka toimii erinomaisena Välimeren pakopaikkana arjesta. AluaSoul Ibiza -hotelli erottuu edukseen modernilla muotoilullaan ja ainutlaatuisella ilmapiirillään, mikä tekee siitä poikkeuksellisen paikan vieraille, jotka etsivät ikimuistoista ja virkistävää oleskelua luonnonkauniissa paikassa. Hieno sijainti yhdistettynä sen omaleimaiseen vetovoimaan tekee AluaSoul Ibizasta todellakin merkittävän kohteen ikimuistoiselle retriitille.
Näytä lisää
 
8.5
Erittäin hyvä
Alkaen $107
Alkaen $107
Vain Aikuisille-hotelli
THB Naeco Ibiza on yksinomaan yli 18-vuotiaille vieraille avoin, harkitusti suunniteltu hotelli vain aikuisille, joka sopii erinomaisesti pariskunnille ja kaveriporukoille. Hotellissa on monia mukavuuksia, kuten ulkouima-allas, baari, ravintola sekä useita terasseja ja chill-out-alueita täydellistä rentoutumista varten. Tarjonnan ytimessä on ravintola La Terraza de Naeco, jossa gastronomia, musiikki ja taide yhdistyvät luoden ainutlaatuisen ruokailukokemuksen. Ravintola on ylpeä sitoutumisestaan laatuun, ja se esittelee ruokia, joissa on elinvoimaisia makuja ja erinomaisen laadukkaita, paikallisesti hankittuja raaka-aineita. Kulinaariset herkut on suunniteltu tarjoamaan hauskanpidon sävyttämiä kansainvälisiä elämyksiä, jotka lisäävät THB Naeco Ibizan ainutlaatuista charmia.
Näytä lisää
 
8.1
Erittäin hyvä
Alkaen $210
Alkaen $210
Vain Aikuisille-hotelli
Ushuaïa Ibiza Beach Hotel tarjoaa eksklusiivisen, aikuisille suunnatun kokemuksen, jossa yhdistyvät eleganssi, ainutlaatuinen luonne ja riemastuttavat päiväjuhlat. Se on ylpeä poikkeuksellisen musiikin ja viihteen kiehtovasta yhdistelmästä, joka on suunniteltu erityisesti aikuisyleisölle. Kansainvälisesti arvostettujen DJ:iden esiintyessä hotelli muuttuu eloisaksi energian ja jännityksen keskukseksi. Ushuaïa Ibiza Beach Hotel parantaa vieraskokemusta entisestään ja tarjoaa hienostuneen yhdistelmän huippuluokan muotoilua ja huipputeknologiaa, jota täydentää joukko VIP-palveluja. Hotelli tarjoaa myös kiehtovan gastronomisen matkan viidessä eri ravintolassaan. Hotelli ottaa vastaan vain yli 18-vuotiaita vieraita, mikä takaa, että sen ilmapiiri on räätälöity aikuisyleisölle.
Näytä lisää
 
8.9
Erinomainen
Alkaen $189
Alkaen $189
Vain Aikuisille-hotelli
Amàre Beach Hotel Ibiza on erityisesti aikuisille suositeltu kohde, joka on idyllinen valinta niille, jotka etsivät rauhallista ja hienostunutta lomakokemusta. Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla upeassa Bou Coven rannalla, josta on suora pääsy laituriin, ja tarjoaa ainutlaatuiset puitteet virkistävälle lomalle kumppanin tai ystävien kanssa. Lomakeskuksessa yhdistyvät tyylikkäästi ylellisyys, nykyaikaisuus ja omaleimainen tyyli henkeäsalpaavien Välimeren näkymien taustalla, ja se on tasapainossa huippuluokan mukavuuden ja nykyaikaisten suunnittelutrendien välillä.


Hotellin monipuoliset mukavuudet, kolmesta houkuttelevasta uima-altaasta hyvin varustettuun kuntosaliin, palvelevat erilaisia mieltymyksiä. Rauhaa ja virkistystä etsivät arvostavat tarjolla olevia kauneus- ja hyvinvointihoitoja, jotka tarjoavat rauhoittavan ympäristön, jossa voi irrottautua arjesta. Ulkona sijaitsevan parkkipaikan mukavuus parantaa entisestään vieraiden kokemusta, sillä se helpottaa Ibizan lumoavien maisemien tutkimista ilman pysäköintipaikan etsimiseen liittyvää stressiä. Amàre Beach Hotel Ibiza on erityisesti aikuisille suositeltu majoituspaikka, joka luo rauhallisen ja ylellisen lomakokemuksen, joka on suunniteltu vapaa-aikaa, rentoutumista ja elämän hienompia asioita varten.
Näytä lisää
 
8.7
Erittäin hyvä
Alkaen $237
Alkaen $237
Vain Aikuisille-hotelli
Sol Beach House Ibiza tarjoaa vertaansa vailla olevan kokemuksen (16 ) vain aikuisille Ibizalla ja luo täydelliset puitteet rentoutumiselle ja nautinnolle. Hotellissa on mahdollisuus joogaan ja pilatekseen, nauttia henkeäsalpaavista näköaloista katolta tai yksinkertaisesti vain olla tekemättä mitään, ja se on suunniteltu vieraille, jotka voivat rentoutua, päästää irti ja ottaa kaiken irti arvokkaasta ajastaan. Tämä seesteinen tila ruokkii harmoniaa ja kutsuu vieraita nauttimaan kokemuksesta ja juhlimaan elämää rauhallisessa, luonnollisessa ympäristössä.


Hotellin tilat huokuvat hienostuneisuutta, ja ne ovat ihanteellisia vain aikuisille tarkoitetulle lomalle. Kutsuva kattouima-allas yhdistettynä mukaviin aurinkotuoleihin ja kunnioitusta herättäviin merinäköaloihin luo idyllisen turvapaikan rentoutumiseen. Tällaisen rauhallisuuden keskellä on helppo unohtaa arkielämän stressi ja velvoitteet. Romanttiset sviitit ja ensiluokkaiset palvelut parantavat kokemusta entisestään ja luovat tunnelman, jossa aika tuntuu pysähtyneen. Sol Beach House Ibiza lupaa vain aikuisille suunnatun kokemuksen, jossa ei ole kyse vain Ibizan vilkkaan saaren tutkimisesta vaan myös rauhan, hyvinvoinnin ja elämän hienojen hetkien juhlistamisesta.
Näytä lisää
 
8.9
Erinomainen
Alkaen $261
Alkaen $261
Vain Aikuisille-hotelli
TRS Ibiza Hotel tarjoaa all inclusive -lomakokemuksen vain aikuisille, jossa luvataan viiden tähden ylellisyyttä joka käänteessä. Hotelli sijaitsee täydellisellä paikalla San Antonion rannalla ja sitä reunustavat Cala Gració ja Cala Gracioneta, kaksi upeaa poukamaa, joita koristavat kristallinkirkas vesi ja rehevä Välimeren kasvisto, ja se tarjoaa eksklusiivisen pakopaikan niille, jotka etsivät seesteistä pakopaikkaa kumppanin tai ystävien kanssa. Hotellin ympäristö kutsuu vieraat yhdistymään Ibizan luonnonkauneuteen ja nauttimaan samalla vain aikuisille tarkoitetun ylellisen lomakeskuksen mukavuuksista ja mukavuuksista.

TRS Ibiza Hotel nostaa lomakokemuksen korkeammalle tasolle lukuisilla ensiluokkaisilla palveluilla. Olipa kyse sitten makuelämyksiä houkuttelevasta hienosta gastronomiasta tai hovimestaripalvelun henkilökohtaisesta huomiosta, jokainen yksityiskohta on harkitusti kuratoitu. Odotusten ylittämisen hengessä hotelli tarjoaa Infinite Indulgencea, all inclusive -kokemusta, joka ylittää tyypilliset tarjoukset ja varmistaa, että jokainen TRS Ibiza -hotellissa vietetty hetki on täynnä erinomaisuutta. Tämä vain aikuisille tarkoitettu käytäntö luo rauhallisen ja hienostuneen ympäristön, joka sopii täydellisesti niille, jotka etsivät all inclusive -luksuspaikkaa Ibizalta.
Näytä lisää
 
THB Los Molinos Adults Only
Hotelli Ibizassa
8.4
Erittäin hyvä
Alkaen $147
Alkaen $147
Vain Aikuisille-hotelli
THB Los Molinos Adults Only -hotelli Ibizalla tarjoaa ainutlaatuisen sekoituksen kaupungin charmia ja merenrantarauhaa, ja se on rauhan tyyssija ympäri vuoden. Hotelli sijaitsee Ibizan kaupungin sydämessä, ja sen sijainti on ensiluokkainen, mikä tarjoaa upeat merinäköalat ja suoran pääsyn uima-altaalta viehättävälle sivurannalle. Keskeisen sijainnin ja seesteisen ympäristön vastakkainasettelu luo harmonisen tasapainon, josta vieraat voivat nauttia oleskelunsa aikana.

THB Los Molinos on vain aikuisille suunnattu hotelli, ja se on täydellinen kohde pariskunnille tai ystäväporukoille, jotka etsivät rauhallista pakopaikkaa vilkkaassa kaupungissa. Rauhallinen ilmapiiri on tämän hotellin merkittävä piirre, jonka ansiosta vieraat voivat rentoutua ja nauttia Ibizan lumoavasta tunnelmasta. Halusitpa sitten tutustua Ibizan kaupungin vilkkaaseen elämään tai rentoutua rannalla, THB Los Molinos tarjoaa rauhallisen tukikohdan, jonne voit palata ja joka takaa unohtumattoman Ibiza-kokemuksen.
Näytä lisää
 
9.2
Erinomainen
Alkaen $440
Alkaen $440
Vain Aikuisille-hotelli
Petunia Ibiza, Beaumier-hotelli, ottaa vastaan 18-vuotiaita ja sitä vanhempia vieraita, ja se palvelee yksinomaan aikuisia. Tämä tekee siitä ihanteellisen kohteen pariskunnille, jotka etsivät romanttista ja rauhallista lepopaikkaa. Petunia Ibiza tarjoaa majesteettisen Es Vedràn saaren näköalalla romanttisen paketin, joka on suunniteltu rakastuneille vieraille ja joka tarjoaa poikkeuksellisen tilaisuuden ikimuistoiseen romanttiseen lomamatkaan. Hotellin sijainti ja vain aikuisille suunnattu politiikka luovat yhdessä ilmapiirin, joka on sekä kiehtova että seesteinen, täydellinen niille, jotka haluavat juhlia rakkautta ja toveruutta.

Petunia Ibiza erottuu entisestään eksklusiivisena boutique-hotellina, jossa vieraat voivat kokea aitoa Välimeren elämäntapaa. Petunia sijaitsee upealla Baleaarien rannikolla, josta on lumoavat näkymät kuuluisalle Es Vedràn saarelle, ja se kutsuu vieraat löytämään maagisen paikan, jossa unelmalomista tulee totta. Ainoastaan aikuisille tarkoitettu käytäntö lisää tämän hienon paikan rauhallisuutta ja lupaa yhtä lumoavan kuin levollisenkin oleskelun. Petunia Ibiza todellakin ilmentää hienostuneen vain aikuisille tarkoitetun lomamatkan olemusta.
Näytä lisää
 
8.6
Erittäin hyvä
Vain Aikuisille-hotelli
Romeos Ibiza, vain aikuisille tarkoitettu hotelli, tarjoaa ainutlaatuisen sekoituksen retrohenkistä charmia ja leikkisää nykyaikaa. Hotelli on saanut inspiraationsa Amerikan Route 66:n 50-, 60- ja 70-luvun rakkauden motelleista, ja se kutsuu vieraat astumaan elokuvallisen nostalgian valtakuntaan. Romeosin ilmapiiri on täynnä leikkisiä elementtejä, ja se antaa vieraille mahdollisuuden mennä naimisiin ja erota yhdessä yössä, mikä muistuttaa omituisia Las Vegasin kokemuksia. Se on ihanteellinen paikka niille, jotka omaksuvat seikkailunhaluisen henkensä.

Kiehtovilla mukavuuksilla, kuten leikkihuoneella ja hääkappelilla, Romeos Ibiza takaa unohtumattoman kokemuksen aikuisille vierailleen. Leikkihuone, johon mahtuu jopa 20 henkeä, on ilkikurinen nurkkaus, joka on sisustettu tankotanssibaarilla, silmiinpistävillä leopardikuvioisilla sohvilla, hyvin varustetulla baarilla ja DJ-kopilla, jotka luovat pohjan iltajuhlille. Toisaalta hääkappeli tarjoaa omituisen ja leikkisän vaihtoehdon perinteisille häille ja tarjoaa vieraille mahdollisuuden vaihtaa valat seremoniassa, joka muistuttaa Las Vegasin vilkasta avioliittokohtausta. Romeos Ibiza:n vain aikuisille suunnattu politiikka yhdistettynä sen ainutlaatuisiin mukavuuksiin tekee siitä erinomaisen valinnan niille, jotka etsivät epäsovinnaista ja eloisaa pakomatkaa Ibizalta.
Näytä lisää
 
8.3
Erittäin hyvä
Alkaen $161
Alkaen $161
Vain Aikuisille-hotelli
Paradiso Ibiza Art Hotel on vain aikuisille tarkoitettu lomakeskus, jossa taide ja vieraanvaraisuus yhdistyvät ja joka tarjoaa vieraille ainutlaatuisen, mediaystävällisen kokemuksen. Taiteellisena keskuksena hotellissa on ADDA GALLERYn kuratoima taidegalleria, aulanäyttelyitä ja jopa tatuointistudio. Hotellin sisustus viittaa Miami's Ocean Drivella tyypilliseen Art Deco -tyyliin, joka ilmentää hotellin henkeä. Erikoisuutena oleva Zero Suite on lasinen huone, joka sijaitsee keskellä hotellin aulaa. Täällä vieraat voivat viettää yön ilmaiseksi ja tulla huomion keskipisteeksi.

Hotelli laajentaa ainutlaatuista tarjontaansa edelleen Venice Bay Courtilla, joka on monitoimitila Paradison ja Grand Paradison välissä. Tämä Venice Beachin vilkkaudesta inspiraationsa ammentava alue tarjoaa elävää musiikkia, ruokarekkafestivaaleja, urheilutapahtumia ja jopa rullalautailun harrastajille tarkoitetun half-pipe-radan. Näitä eklektisiä mukavuuksia täydentävät hotellin sviitit huokuvat funky retro-tyyliä, mikä korostaa hotellin yleistä taiteellista ja leikkisää tunnelmaa. Paradiso Ibiza Art Hotel:n vain aikuisille suunnattu politiikka takaa vieraille hienostuneen ja taiteellisen ilmapiirin, mikä tekee siitä unohtumattoman kohteen niille, jotka etsivät eloisaa ja ainutlaatuista Ibiza-kokemusta.
Näytä lisää
 
8.7
Erittäin hyvä
Vain Aikuisille-hotelli
Grand Paradiso Ibiza - Adults Only tarjoaa ainutlaatuisen lomakokemuksen, jossa elokuva ja audiovisuaalinen taide ovat keskeisellä sijalla. Klassisen art decon eleganssi määrittää hotellin tyylin ja edistää hienostuneisuuden ja luovuuden ilmapiiriä. Aikuisille tarkoitettuna majoituspaikkana se tarjoaa vieraille seesteisen ja hienostuneen ympäristön, joka on ihanteellinen niille, jotka arvostavat taiteen, muotoilun ja rentoutumisen harmonista yhdistelmää.

Hotellin omaleimaista tarjontaa täydentää Venice Bay Court, joka on eläväinen, monikäyttöinen tila, joka sijaitsee Paradison ja Grand Paradison välissä. Venice Beachin energisestä ilmapiiristä inspiraationsa ammentava Court Court järjestää erilaisia elävän musiikin esityksiä, ruokarekkafestivaaleja, urheilutapahtumia ja jopa half-pipe rullalautailun harrastajille. Hotellin ehkä ainutlaatuisin piirre on kuitenkin Caduzzi, porealtaaksi muutettu vaaleanpunainen Cadillac El Dorado. Tämän elokuvamaisen hotellin tähtinähtävyytenä se tarjoaa ripauksen hauskuutta ja ripauksen Hollywoodin glamouria. Grand Paradiso Ibiza on vain aikuisille tarkoitettu hotelli, ja se tarjoaa omaleimaisen ja taiteellisen turvapaikan niille, jotka etsivät tavallisuudesta poikkeavaa lomakokemusta.
Näytä lisää
 
*Lisäveroja tai -maksuja saatetaan soveltaa. Tarkista lopullinen hinta ennen varauksen tekemistä.
Kategoriat:
 •     Vain Aikuisille (135)
 •     Uima-allas (103)
 •     Ulkouima-allas (99)
 •     Ranta (75)
 •     Romanttinen (59)
 •     Pysäköinti (51)
 •     Yöelämä (43)
 •     Kestävyyskäytännöt (43)
 •     Häämatka (43)
 •     Luksus (41)
 •     Neljä tähteä (33)
 •     Pieni (27)
 •     Kuntosali (25)
 •     Bisnes (24)
 •     Esteetön (23)
 •     Ilmainen Wi-Fi (22)
 •     Jooga (19)
 •     Koiraystävällinen (19)
 •     Ranta-alue (16)
 •     Kylpylä (13)
 •     Kolme tähteä (10)
 •     Yksityinen uima-allas (8)
 •     Boutique (8)
 •     Panoraamamaisema uima-allas (6)
 •     Tennis (4)
 •     Viisi tähteä (4)
 •     Historiallinen (3)
 •     Uima-allas katolla (3)
 •     Liukumäki uima-allas (3)
 •     Budget (3)
 •     Koirat majoittuvat ilmaiseksi (3)
 •     Huoneet poreammeella (3)
 •     Sisäuima-allas (3)
 •     Sähköautojen EV- latauspiste (3)
 •     Uima-allas kierroskaistoilla (2)
 •     All-Inklusive Palvelupaketit (2)
 •     Lämmitetty uima-allas (2)
 •     Golf (2)
 •     Koirapuistoalue (1)
 •     Uima-allas Swim Up-baari (1)
 •     Infinity uima-allas (1)
 •     Perhe (1)
 •     Terveys & Turvallisuus (1)
×
Tulopäivä
×
Kategoriat
1
Kartta
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Travelmyth GPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset