Pure Salt Port Adriano - Adults Only
Hotelli Santa Ponsa
Mallorca
8.8
Erinomainen
Alkaen $294
Alkaen $294
Vain Aikuisille-hotelli
Pure Salt Port Adriano on ensisijainen kohde vain aikuisille vieraille, jotka haluavat rentoutua, rentoutua ja nauttia lomastaan eksoottisella Mallorcalla. Tästä viiden tähden hotellista on näkymät venesatamaan, ja se tarjoaa ylellistä ja viihtyisää majoitusta huoneissa ja sviiteissä enintään kolmelle aikuiselle vieraalle. Alle 18-vuotiaita vieraita ei majoiteta tähän viiden tähden hotelliin. Upealla ulkouima-altaalla, virkistävillä kylpylätiloilla ja rauhallisella ilmapiirillä varustetusta hotellista tulee rentoutumisen ja levon pyhättösi.
Näytä lisää
 
8.8
Erinomainen
Alkaen $125
Alkaen $125
Vain Aikuisille-hotelli
Iberostar Suites Hotel Jardín del Sol on ihanteellinen pariskunnille ja yli 16-vuotiaille aikuisille vieraille, ja se on ensisijainen rauhallisuuden ja rentoutumisen kohde. Tässä hotellissa on uimahuoneita ja sviittejä, ylellinen ja tyylikkäästi sisustettu sisustus sekä lukuisia tiloja ja mukavuuksia, jotka tyydyttävät kaikkia vieraita, ja se takaa jokaiselle aikuiselle vieraalle mahdollisimman rentouttavan ja virkistävän oleskelun.
Näytä lisää
 
8.7
Erittäin hyvä
Alkaen $134
Alkaen $134
Vain Aikuisille-hotelli
Iberostar Bahía de Palma on vain aikuisille tarkoitettu hotelli, joka tarjoaa upean sijainnin aivan rannan tuntumassa, viihtyisiä ja ylellisiä huoneita ja sviittejä, kattouima-altaan panoraamanäkymillä ja rentouttavan oleskelualueen sekä erittäin yksityisen ja rauhallisen ilmapiirin, ja se on vain aikuisille tarkoitettu hotelli, joka majoittaa vain 16 vuotta täyttäneitä vieraita. Hotellin hienojen palvelujen ja tilojen ansiosta aikuiset vieraat viettävät varmasti rentouttavimman ja virkistävimmän loman tässä idyllisessä paikassa.
Näytä lisää
 
Can Simoneta - Adults Only
Hotelli Canyamelissa
Mallorca
9.3
Erinomainen
Alkaen $387
Alkaen $387
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä hotelli sijaitsee unelmallisella paikalla aivan Välimeren rannalla, ja siinä on vain 26 tyylikkäästi sisustettua huonetta, ja se ottaa vastaan vain yli 18-vuotiaita aikuisia vieraita, jotta kaikille voidaan taata rauhallinen ja rentouttava ilmapiiri. Vieraat voivat myös hemmotella itseään ainutlaatuisilla wellness-hoidoilla tai harjoitella lyöntejään läheisellä golfkentällä ja todella ladata akkujaan.
Näytä lisää
 
9.0
Erinomainen
Alkaen $138
Alkaen $138
Vain Aikuisille-hotelli
Ihanteellinen pariskunnille ja aikuisille vieraille, jotka etsivät rentoutumisen ja yksityisyyden keidasta, Inturotel Cala Esmeralda ei hyväksy alle 16-vuotiaita vieraita. Ylellisillä ja tyylikkäästi sisustetuilla huoneilla ja sviiteillä, joista joissakin on myös uintimahdollisuus, ulkouima-altailla, joissa on rentouttavia oleskelualueita, joilla vieraat voivat istua ja nauttia lempijuomistaan, sekä maineikkaalla Salines Spa -kylpylällä jokainen aikuinen vieras saa taatusti loputtomasti rentoutumisen, virkistymisen ja rauhan hetkiä yöpyessään tässä hotellissa.
Näytä lisää
 
9.6
Erinomainen
Alkaen $675
Alkaen $675
Vain Aikuisille-hotelli
Pleta de Mar, Luxury Hotel by Nature - Adults Only on tarkoitettu vain yli 18-vuotiaille vieraille. Tämä luksushotelli on eksklusiivinen kohde vieraille, jotka etsivät eleganttia ja hienostunutta ilmapiiriä. Tässä vain aikuisille tarkoitetussa hotellissa on henkeäsalpaava sijainti luonnon ympäröimänä ja merinäköalalla. Hotelli erottuu tyylikkyydestään, joka näkyy yksityiskohtien huomioimisessa ja moitteettomassa palvelussa. Vieraat voivat loikoilla balilaisilla sängyillä ja nauttia samalla upeista näkymistä merelle. Hotellin hyvinvointipalvelut tarjoavat erilaisia hoitoja, jotka auttavat vieraita saavuttamaan hyvinvoinnin, seesteisyyden ja harmonian tunteen. Niille, jotka haluavat rentoutua ja irrottautua arkielämän stressistä, Pleta de Mar tarjoaa nautinnon kokea ainutlaatuisia rentoutumisen hetkiä. Vain aikuisille suunnatun politiikan ansiosta vieraat voivat nauttia rauhallisesta ja rauhallisesta ympäristöstä.
Näytä lisää
 
FERGUS Style Palmanova - Adults Only
Hotelli Palmanovassa
Mallorca
8.9
Erinomainen
Alkaen $104
Alkaen $104
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä henkeäsalpaava rannan tuntumassa sijaitseva retriitti on suunniteltu yksinomaan aikuisille vieraille. FERGUS Style Palmanova tarjoaa mukavaa ja ylellistä majoitusta, upean sijainnin aivan rannan tuntumassa sekä joukon mukavuuksia ja tiloja, jotka takaavat mahdollisimman rentouttavan ja hemmottelevan kokemuksen. FERGUS Style Palmanova tarjoaa aikuisille vieraille kaiken, mitä he tarvitsevat unohtumatonta lomaa varten tässä eksoottisessa kohteessa.
Näytä lisää
 
8.8
Erinomainen
Alkaen $307
Alkaen $307
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä on vain aikuisille tarkoitettu hotelli, jossa yli 15-vuotiaat vieraat voivat nauttia ylellisyydestä ja mukavuudesta yhdistettynä äärimmäiseen rentoutumiseen ja rauhaan. Tämä hotelli on ihanteellinen paikka viettää ikimuistoisia vapaapäiviä, sillä sen upeasta sijainnista on merinäköala, ympärillä on vehreää ympäristöä ja seikkaileville on tarjolla erilaisia ylellisiä mukavuuksia ja aktiviteetteja.
Näytä lisää
 
Can Joan Capo - Adults Only
Hotelli Sineussa
Mallorca
9.5
Erinomainen
Alkaen $180
Alkaen $180
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä 4 tähden hotelli, jonka tavoitteena on tarjota boutique-tyylinen tila, jossa vieraat voivat rentoutua tyylikkäässä ja rauhallisessa ympäristössä, ottaa vastaan vain aikuisia vieraita ja tarjoaa yksilöllisiä palveluja, erinomaisia ruokavaihtoehtoja ja kaiken kaipaamasi rauhan ja hiljaisuuden. Can Joan Capo - Adults Only -hotellissa on vain yksitoista huonetta, ja se tarjoaa intiimin ja rauhallisen ympäristön, joka sopii täydellisesti niille, jotka arvostavat yksinoikeutta ja henkilökohtaista palvelua. Koska kyseessä on vain aikuisille tarkoitettu hotelli, vieraat voivat odottaa, että heidän oleskelunsa aikana vallitsee seesteinen ja tyylikäs ilmapiiri. Hotelli sopii erinomaisesti matkailijoille, jotka arvostavat elämän pieniä asioita ja etsivät rentouttavaa lomaa. Can Joan Capo - Adults Only pyrkii tarjoamaan vieraille yksilöllisesti räätälöityjä palveluja varmistaakseen, että jokainen vieras tuntee olonsa kotoisaksi. Halusitpa sitten rentoutua, rentoutua tai vain paeta arjen kiireitä, Can Joan Capo - Adults Only on täydellinen paikka.
Näytä lisää
 
Hotel MiM Mallorca & Spa - Adults Only
Hotelli Sa Coma
Mallorca
9.0
Erinomainen
Alkaen $102
Alkaen $102
Vain Aikuisille-hotelli
Erityisesti vain aikuisille vieraille suunniteltu Hotel MiM Mallorca tarjoaa rentouttavan ilmapiirin lähellä rantaa, viihtyisiä huoneita ja sviittejä, virkistäviä kylpylähoitoja sekä kattouima-altaan ja Sky-baarin, jossa vieraat voivat viilentyä, nauttia virkistävän juoman ja ihailla upeita panoraamanäkymiä paetessaan hetkeksi arkirutiineista ja huolista.
Näytä lisää
 
8.6
Erittäin hyvä
Alkaen $106
Alkaen $106
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä vain aikuisille tarkoitettu hotelli on tarkoitettu 16-vuotiaille ja sitä vanhemmille vieraille, sillä se tarjoaa ylellistä ja eleganttia majoitusta, upeat merinäköalat, virkistävät kylpylä- ja wellness-tilat sekä kaivattua yksityisyyttä kaukana turistijoukoista, jota jokainen aikuinen vieras ja pariskunta kaipaa.
Näytä lisää
 
Pure Salt Garonda - Adults Only
Mallorca
8.6
Erittäin hyvä
Alkaen $142
Alkaen $142
Vain Aikuisille-hotelli
Pure Salt Garonda - Adults Only on poikkeuksellinen boutique-hotelli, joka sijaitsee Playa de Palmassa ja on tarkoitettu yksinomaan yli 18-vuotiaille aikuisille. Tämä tyylikäs ja moderni hotelli tarjoaa korkealuokkaisen ilmapiirin ja hyvin suunnitellut huoneet ja sviitit, jotka tarjoavat vieraille poikkeuksellisen kokemuksen. Hotelli sijaitsee aivan Välimeren rannalla tarjoten henkeäsalpaavat merinäköalat, ja vieraat voivat pulahtaa virkistävään uimaan ulkouima-altaaseen siemaillen herkullista cocktailia tai yksinkertaisesti rentoutua aurinkotuoleissa. Sijainti on ihanteellinen niille, jotka haluavat tutustua alueen rantoihin, poukamiin ja vaikuttaviin rantaklubeihin. Rentoutumista ja virkistymistä kaipaaville hotellissa on O Spa, terveys- ja kauneuskeskus, jossa vieraat voivat hemmotella itseään monenlaisilla hyvinvointihoidoilla, jotka parantavat heidän hyvinvointiaan ja sisäistä tasapainoaan. Hotellin huoneet tarjoavat rauhallisen ja hiljaisen ilmapiirin, jossa vieraat voivat irrottautua ulkomaailmasta ja kokea täydellisen levon. Jokainen yksityiskohta on valittu harkiten täydellisen oleskelun luomiseksi ja tarjoaa vieraille ylellisen kokemuksen. Hotel'n eksklusiivinen ja hienostunut ilmapiiri sekä sen erinomainen sijainti ja erinomaiset mukavuudet tekevät siitä huippuvalinnan niille, jotka etsivät ylellistä ja rentouttavaa oleskelua.
Näytä lisää
 
JS Palma Stay - Adults Only
Mallorca
8.4
Erittäin hyvä
Alkaen $93
Alkaen $93
Vain Aikuisille-hotelli
Js Palma Stay Adults Only tarjoaa rauhaa ja rentoutumista, ja se on vain aikuisille tarkoitettu hotelli, joka ottaa vastaan vain yli 16-vuotiaita vieraita. Hotellissa on viihtyisät majoitustilat, upea sijainti hyvin lähellä rantaa, virkistäviä kylpylähoitoja sekä pariskunnille ja romanttisille lomille ihanteelliset mukavuudet.
Näytä lisää
 
7.8
Hyvä
Alkaen $143
Alkaen $143
Vain Aikuisille-hotelli
Secrets Mallorca Villamil Resort & Spa on erityisesti suunniteltu yli 18-vuotiaille aikuisille vieraille, ja se on ensiluokkainen vain aikuisille tarkoitettu lomakeskus, joka tarjoaa rauhallisimman ympäristön ja rentouttavimman ilmapiirin. Tämä lomakeskus on ihanteellinen eristäytyneille ja romanttisille lomille, ja siitä tulee rauhan ja romantiikan pyhättö, jota jokainen aikuinen vieras kaipaa. Kätevästä sijainnista rannalla, upeasta uima-altaasta meren äärellä, erinomaisista palveluista ja virkistävistä kylpylätiloista tämä hotelli tekee jokaisen vieraan oleskelusta mahdollisimman rentouttavan ja hemmottelevan.
Näytä lisää
 
9.2
Erinomainen
Alkaen $109
Alkaen $109
Vain Aikuisille-hotelli
La Goleta Hotel de Mar on ihana vain aikuisille tarkoitettu hotelli, joka sijaitsee aivan kauniin hiekkarannan äärellä. Tämä boutique-hotelli tarjoaa rauhallisen ja rentouttavan ympäristön, jossa vieraat voivat rentoutua täysin ja nauttia oleskelustaan täysin yksityisesti. Hotellissa on kattouima-allas, josta on panoraamanäkymät Välimerelle ja Tramuntana-vuoristoon ja joka tarjoaa vieraille täydellisen paikan virkistävälle uinnille nauttien kauniista ympäristöstä. Hotellin merellinen ja välimerellinen tunnelma lisää sen viehätystä, mikä tekee siitä todella autenttisen ja viihtyisän tilan. Viihtyisät huoneet on suunniteltu maksimaalista mukavuutta silmällä pitäen, jotta vieraat voivat rentoutua ja tuntea olonsa kotoisaksi oleskelunsa aikana. Hotellin tarjoamat henkilökohtaiset palvelut ovat todella poikkeuksellisia ja varmistavat, että jokainen vieras saa yksilöllistä huomiota ja huolenpitoa. Matkustitpa sitten pariskuntana, ystävien tai työtovereiden kanssa, La Goleta Hotel de Mar lupaa upean ja rentouttavan lomakokemuksen.
Näytä lisää
 
Hotel Mongibello Ibiza
Ibiza
8.3
Erittäin hyvä
Alkaen $148
Alkaen $148
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä hotelli on tarkoitettu vain aikuisille. Lapsia ei voida majoittaa.
Näytä lisää
 
ARTIEM Carlos - Adults Only
Menorca
9.0
Erinomainen
Alkaen $123
Alkaen $123
Vain Aikuisille-hotelli
Artiem Carlos III - Adults Only tarjoaa rauhallisen ja viihtyisän paikan, jossa aikuiset vieraat voivat levätä, rentoutua ja viettää rauhallista aikaa kaukana arjen kiireestä, ja se on ihanteellinen hotelli vain aikuisille vieraille. Hotelli tarjoaa tilavia ja valoisia huoneita, laajan valikoiman mukavuuksia ja tiloja, uima-altaan, josta on upeat näkymät Välimerelle, ja mitä rentouttavimman ilmapiirin.
Näytä lisää
 
Catalonia del Mar - Adults Only
Hotelli Cala Bonassa
Mallorca
8.1
Erittäin hyvä
Alkaen $78
Alkaen $78
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä vain 16-vuotiaille ja sitä vanhemmille vieraille tarkoitettu hotelli tarjoaa hienostuneita ja rentouttavia mukavuuksia, jotka tekevät jokaisen vieraan oleskelusta todella ikimuistoisen. Vieraat voivat nauttia hotellin upeasta sijainnista meren rannalla, hemmotella itseään kylpylä- ja wellness-hoidoilla, rentoutua uima-altaalla lempijuomansa kanssa tai viettää romanttisia ja vapaa-ajan hetkiä toisen ihmisen kanssa.
Näytä lisää
 
Cas Comte Suites & Spa - Adults Only
Hotelli Llosetassa
Mallorca
8.7
Erittäin hyvä
Alkaen $120
Alkaen $120
Vain Aikuisille-hotelli
Hotelli sijaitsee 1700-luvulta peräisin olevassa kivirakenteisessa kartanossa ja tarjoaa ylellisiä ja tyylikkäästi sisustettuja boutique-tyylisiä huoneita ja sviittejä, vehreän puutarhan, joka on ihanteellinen rentoutumiseen ja akkujen lataamiseen, sekä kylpylän ja ravintolan, jotka saavat sinut tuntemaan itsesi kuninkaalliseksi koko oleskelusi ajan, ja se on käytettävissä vain 18 vuotta täyttäneille aikuisille vieraille.
Näytä lisää
 
9.1
Erinomainen
Alkaen $195
Alkaen $195
Vain Aikuisille-hotelli
Nimensä mukaisesti tämä ylellinen boutique-tyylinen hotelli pyrkii tarjoamaan rauhallisen ja rentouttavan tilan kaikille vierailleen, joten se ottaa vastaan vain aikuisia vieraita. Hotelli on luonnonkauniin ympäristön ympäröimä, ja se tarjoaa tyylikkäitä ja tyylikkäitä huoneita ja sviittejä, kylpylä- ja kuntosalitilat, cocktaileja ja erinomaista ruokaa sekä todellisen tyyneyden ilmapiirin, jossa voit jättää kaikki huolesi taaksesi.
Näytä lisää
 
*Lisäveroja tai -maksuja saatetaan soveltaa. Tarkista lopullinen hinta ennen varauksen tekemistä.
Kategoriat:
 •     Vain Aikuisille (1003)
 •     Uima-allas (727)
 •     Ulkouima-allas (663)
 •     Ranta (376)
 •     Pysäköinti (366)
 •     Romanttinen (325)
 •     Luksus (298)
 •     Yksityinen uima-allas (268)
 •     Häämatka (216)
 •     Neljä tähteä (195)
 •     Pieni (193)
 •     Ympäristöystävällinen (192)
 •     Esteetön (172)
 •     Bisnes (163)
 •     Kuntosali (147)
 •     Ilmainen Wi-Fi (122)
 •     Kylpylä (111)
 •     Koiraystävällinen (107)
 •     Yöelämä (102)
 •     Golf (81)
 •     Jooga (77)
 •     Ranta-alue (61)
 •     Sisäuima-allas (59)
 •     Kolme tähteä (51)
 •     Lämmitetty uima-allas (45)
 •     Boutique (44)
 •     Panoraamamaisema uima-allas (37)
 •     Viisi tähteä (24)
 •     Tennis (24)
 •     Huoneet poreammeella (21)
 •     Historiallinen (21)
 •     Sähköautojen EV- latauspiste (20)
 •     Koirat majoittuvat ilmaiseksi (17)
 •     Uima-allas katolla (16)
 •     Infinity uima-allas (15)
 •     Terveys & Turvallisuus (12)
 •     Budget (10)
 •     Uima-allas kierroskaistoilla (8)
 •     Liukumäki uima-allas (4)
 •     Viinitila (3)
 •     Uima-allas Swim Up-baari (2)
 •     All-Inklusive Palvelupaketit (2)
 •     Linna (1)
 •     Perhe (1)
 •     Koirapuistoalue (1)
 •     Vesipuisto (1)
×
Tulopäivä
×
Kategoriat
1
Kartta
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Travelmyth GPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset