Sol Marina Beach Crete

Gouves , , Kato Gouves (Näytä kartalla)


Valitse matkustuspäivämäärät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden.
Tulopäivä
Lähtöpäivä
1 huone2 vierasta 1 huone, 2 vierasta
Emme löytäneet saatavilla olevia tarjouksia tältä palveluntarjoajalta.
Tarkista saatavuus yhteistyökumppaneidemme verkkosivuilta:
Tai voit muuttaa päivämääriä tai tarkastella kaikkia kohteen Hotellit Gouves
Tiedot
Yhteenveto arvosteluistaSol Marina Beach Kreeta on loistava valinta niille, jotka etsivät rantapaikkaa, josta on helppo pääsy paikallisiin palveluihin. Hotelli ylpeilee loistavalla sijainnilla aivan mukavan yksityisen rannan vieressä ja upealla rantaviivalla vain metrien päässä hotellista. Asiakkaat ovat raivostuneet hotellin ravintolan aamiaisvalikoimasta, jossa on superlaadukas ja monipuolinen buffet, jossa on joka päivä uusia vaihtoehtoja ja teemailtoja, kuten kala- tai kreikkalaista ruokaa. Hotelli on kaiken kaikkiaan erittäin siisti ja sen huoneet ja tilat ovat hyvin hoidettuja. Sol Marina Beach Creten henkilökunta on poikkeuksellista, sillä se tarjoaa erinomaista palvelua ja huomioi vieraiden tarpeet. Hotellissa on vaikuttava valikoima uima-altaita, mukaan lukien erikoisallas, jossa on pieni vesipuisto, joka on suunniteltu erityisesti lapsille. Hotelli sopii erinomaisesti lapsiperheille, sillä siellä on lapsille suunnattua toimintaa koko päivän ja erittäin lapsiystävälliset laitteistot. Kaiken kaikkiaan Sol Marina Beach Crete tarjoaa viihtyisän oleskelun huomaavaisella palvelulla ja poikkeuksellisilla uima-altailla, jotka varmasti miellyttävät kaikkia vieraita.
Näytä lisää
Kategoriat
Ranta-alue hotelli
Mitä on hotellin ja rannan välissä?
Tie
Vastauksia on viimeksi päivittänyt toimittajamme

Rantahotelli

Kylpylähotelli

Perheystävällinen hotelli

Romanttinen hotelli

Hotelli uima-altaalla

  Sisäuima-allas    Lastenallas    Ulkouima-allas  


Bisnes-hotelli

Hotelli pysäköinnillä

Esteetön hotelli

Hotelli kuntosalilla

Tenniskenttähotelli

Joogahotelli

Neljän tähden hotelli

Hotelli ulkouima-altaalla

Hotelli lastenaltaalla

Hotelli sisäuima-altaalla

Huonetyypit
Standard - Kahden hengen huone - Double - Puutarhanäköala This air-conditioned double room includes a flat-screen TV with satellite channels, a private bathroom as well as a balcony with garden views. The unit offers 2 beds.

Standard - Kahden hengen huone - Double - Merinäköala Tässä ilmastoidussa kahden hengen huoneessa on taulu-tv satelliittikanavilla, oma kylpyhuone ja parveke, jolta on merinäköala. Majoitusyksikössä on 2 vuodetta.

Superior-huone - Puutarhanäköala This air-conditioned double room includes a flat-screen TV with satellite channels, a private bathroom as well as a balcony with garden views. The unit offers 2 beds.

Superior-huone - Merinäkymä Tässä ilmastoidussa kahden hengen huoneessa on taulu-tv satelliittikanavilla, oma kylpyhuone ja parveke, jolta on merinäköala. Majoitusyksikössä on 2 vuodetta.

Family Room Open Plan Garden View Tässä ilmastoidussa perhehuoneessa on taulu-tv satelliittikanavilla, oma kylpyhuone ja terassi, jolta on näkymä puutarhaan. Majoitusyksikössä on 3 vuodetta.

Maxi Room with Garden or Pool View This air-conditioned double room includes a flat-screen TV with satellite channels, a private bathroom as well as a balcony. The unit offers 3 beds.

Xtra-huone Tässä ilmastoidussa kahden hengen huoneessa on taulu-tv satelliittikanavilla, oma kylpyhuone ja parveke, jolta on merinäköala. Majoitusyksikössä on 3 vuodetta.

Tietoa Sol Marina Beach Crete
Näytä kartta
Vieraiden arvostelut
8.1
Erittäin hyvä
Sijainti
Sol Marina Beach Crete ylpeilee loistavalla sijainnilla - aivan mukavan yksityisen rannan vieressä ja upealla rantaviivalla vain metrien päässä hotellista. Hotelli sijaitsee pienessä kylässä, jossa on kourallinen kauppoja ja ravintoloita, mikä tekee siitä vilkkaan ja aktiivisen paikan oleskeluun. Lentokentän ja meren läheisyys on toinen suuri etu. Vieraat voivat myös nauttia kauniista pitkästä rantakadusta ja erilaisista tavernoista ja kaupoista lähistöllä. Jotkut vieraat mainitsivat kuitenkin, että hotelli on hieman kaukana kaikesta ja että se sijaitsee Heraklioniin saapuvien lentokoneiden saapumisakselin alla, mikä voi olla melko meluisa. Kaiken kaikkiaan Sol Marina Beach Crete on erinomainen valinta niille, jotka etsivät rantapaikkaa, josta pääsee helposti paikallisiin palveluihin.

Aamiainen
Sol Marina Beach Crete -hotellin asiakkaat ovat kehuneet hotellin ravintolan aamiaisvalikoimaa. Arvosteluissa mainitaan noutopöydän superlaatuinen ja monipuolinen noutopöytä, jossa on joka päivä uusia vaihtoehtoja ja teemailtoja, kuten kala- tai kreikkalaista ruokaa. Ruokailijat arvostavat jatkuvasti täydennettyä ja moitteettoman puhdasta ruokaa, vaikka jotkut huomauttavat, että ruoat voisivat olla kuumempia. Kaiken kaikkiaan vieraat kehuvat monipuolista ja maukasta ruokaa, vaikka jotkut toivovat enemmän pienille lapsille sopivia vaihtoehtoja.

Illallinen
Sol Marina Beach Crete -hotellin illallinen on saanut vaihtelevia arvosteluja asiakkailta. Jotkut ovat kehuneet sitä "kaikkien aikojen parhaaksi ravintolaksi", jossa on "loistava buffet", jossa on monipuolisia ja vaihtuvia vaihtoehtoja joka ilta. Toiset taas ovat kritisoineet keittiön monipuolisuuden puutetta ja ala-arvoista ruoan laatua, ja eräs vieras on kuvaillut sitä "vain välttäväksi". Mahdollisuus ruokailla läheisessä ravintolassa, jonka hotelli maksaa, on mukava lisä. Jotkut vieraat ovat kuitenkin raportoineet ravintolassa vallitsevasta epäjärjestyksestä ja sotkusta. Joistakin negatiivisista kommenteista huolimatta ruokia, kuten "cuisine bourgeoise", on korostettu poikkeuksellisina. Myös päivittäisiä teemamenuja, kuten kala- ja kreikkalaisia iltoja, on arvostettu. Perheet ovat nauttineet erityisesti erinomaisesta ruoasta ja lapsille tarkoitetuista tiloista.

Huoneet
Jos suunnittelet matkaa Kreetalle ja yövyt Sol Marina Beachissa, voit odottaa viihtyisiä, kunnostettuja huoneita, joista joistakin on upeat näköalat ja terassit. Hotelli on kaiken kaikkiaan erittäin siisti, vaikka jotkut vieraat kokivat ongelmia, kuten rikkinäinen ilmastointi ja huono huoneen lämpötilan säätö. Jotkut vieraat huomauttivat myös huoneiden pienestä koosta ja vanhentuneesta sisustuksesta, mutta toiset mainitsivat modernit ja viihtyisät huoneet. Melu voi olla ongelma joillekin, sillä hotelli sijaitsee lentoreitin alla. Monet vieraat kuitenkin kehuivat hotellin siisteyttä ja hyvin hoidettuja huoneita. Kaiken kaikkiaan Sol Marina Beach tarjoaa viihtyisän yöpymisen ja huomaavaisen palvelun, vaikka parantamisen varaa saattaa olla - muista vain ottaa korvatulpat mukaan.

Puhtaus
Jos etsit puhdasta ja siistiä majoitusta Kreetalla, Sol Marina Beach on loistava valinta! Tilat ovat kunnossa ja ympäröivät alueet ovat miellyttäviä. Huoneemme siivottiin erittäin hyvin ja koko alue on hyvin hoidettu. Meihin teki vaikutuksen erittäin siisti henkilökunta sekä keittiössä, ravintolassa että baareissa ja hotellin työntekijät olivat erittäin ammattitaitoisia. Itse asiassa hotelli on erittäin siisti - Sehr sauber, Etablissement propre ja Отличная уборка номеров! Altaat ovat myös hyvin hoidettuja. Huoneet ovat hyvin eristettyjä, siistejä ja viihtyisiä, aina limpos impecavelmente ja Les chambres comme l'hôtel et très bien entretenues c'est propre et ça sent toujours bon. Jotkut vieraat kohtasivat ongelmia, kuten keltaisia tahroja pyyhkeissä tai likaisia astioita, mutta kaiken kaikkiaan hotellin siisteys oli huippuluokkaa. Ja vaikka muutamissa maininnoissa mainittiin alueita, joissa olisi parantamisen varaa, kuten tahmeat pöydät ja tuolit terasseilla, pidimme propreté des lieux de vie commune ja La propreté des chambres tyydyttävinä.

Henkilöstö
Sol Marina Beach Crete ylpeilee ensiluokkaisella henkilökunnalla, joka on saanut asiakkailta ylistäviä arvioita. Monet vieraat olivat vaikuttuneita loistavasta palvelusta ja huomiosta, jota he saivat oleskelunsa aikana, ja henkilökunta teki kaikkensa saadakseen heidät tuntemaan olonsa tervetulleeksi. Henkilökunta oli aina hymyilevää ja halukasta auttamaan, ja jotkut heistä olivat jopa uskomattomia ja erittäin hyviä lasten kanssa. Koko henkilökunnan ammattitaito ja ystävällisyys vastaanotosta siivoukseen ei jäänyt huomaamatta. Vieraat arvostivat myös henkilökunnan avuliaisuutta ja tavoitettavuutta, joka oli aina valmis auttamaan kaikissa kysymyksissä tai huolenaiheissa. Vaikka joitakin negatiivisia kommentteja henkilökunnan tietämättömyydestä tuli, niitä oli vain vähän. Kaiken kaikkiaan Sol Marina Beach Kreetan henkilökunta näyttää olevan hotellin todellinen kohokohta, ja monet vieraat suosittelevat hotellia sen poikkeuksellisen palvelun vuoksi.

Uima-allas
Sol Marina Beach Crete tarjoaa vaikuttavan valikoiman uima-altaita, ja monet vieraat kehuvat sen runsaita tiloja. Tarjolla on ulko- ja sisäuima-altaita, myös lastenallas, joten rentoutumiseen ja viihtymiseen on runsaasti vaihtoehtoja. Aurinkotuoleja voi olla rajoitetusti, mutta itse altaat ovat fantastisia, erityisesti mahtava pääallas. Saatavilla on erilaisia suolaisen veden altaita, joista jotkut vieraat nauttivat, ja hyvin hoidettu allasalue lisää hotellin idyllistä tunnelmaa. Lapsille on myös tarjolla vesileikkejä ja liukumäkiä, ja ranta on vain lyhyen matkan päässä ja tarjoaa myös rauhallisen, matalan pääsyn mereen. Kaiken kaikkiaan Sol Marina Beach Kreeta tarjoaa ihanteellisen paikan rentoutua ja latautua, ja sen poikkeukselliset uima-allastilat miellyttävät varmasti kaikkia vieraita.

Ranta
Sol Marina Beach Kreeta tarjoaa mukavan rannan, joka on vain lyhyen kävelymatkan päässä, mikä tekee siitä ihanteellisen perheystävällisen lomakeskuksen. Vaikka jotkut vieraat kaipasivat huoneesta hyvää merinäköalaa, itse ranta on yleisesti ottaen pidetty, sillä sinne pääsee sujuvasti veteen ja siellä on hyvää hiekkaa hiekkalinnojen rakentamiseen. Vieraille on myös tarjolla ilmaisia aurinkotuoleja ja rantapyyhkeitä. Ainoa huono puoli on, että ranta voisi olla siistimpi, mutta kaiken kaikkiaan se on loistava paikka nauttia kauniista auringonlaskuista iltaisin.

Perhe
Sol Marina Beach Kreeta on täydellinen lomakeskus lapsiperheille. Lapsille järjestetään aktiviteetteja koko päivän ja laitokset ovat erittäin lapsiystävällisiä. Lomakeskuksessa on useita uima-altaita, joista yksi on sisätiloissa ja kaksi lapsiystävällistä lastenallasta. Saatavilla on myös perhehuoneita, mikä tekee siitä kätevän pikkulapsiperheille. Ruokapalvelu on avoinna käytännössä 16 tuntia vuorokaudessa, mikä on erittäin hyödyllistä lasten kanssa matkustaville. Hotellissa on myös lastenkerho, jossa on naamiomaalausta aamulla ja iltapäivällä sekä minidisko illalla. Diegon johtama animaatiotiimi on erinomainen sekä lapsille että aikuisille. Kaiken kaikkiaan se on ihanteellinen lomakeskus perhelomalle, jossa on paljon aktiviteetteja lapsille ja rentouttava ilmapiiri vanhemmille.

Lastenallas
Jos etsit perheystävällistä hotellia Kreetalta, Sol Marina Beach vaikuttaa täydelliseltä vaihtoehdolta. Hotellissa on paitsi yksi, myös kolme uima-allasta, mukaan lukien erikoisallas, jossa on pieni vesipuisto, joka on suunniteltu erityisesti lapsille. Lastenaltaassa on erilliset alueet eri ikäryhmille, ja siellä on jännittäviä liukumäkiä, joita pienet rakastavat. Allas on puhdas ja hyvin hoidettu, eikä siellä ole juuri lainkaan väkeä, joten lapset voivat nauttia siitä rauhassa. Kylmävesiliukumäet eivät ehkä ole kaikkien mieleen, mutta niille, jotka haluavat virkistävän räiskinnän, se on varmasti herkkua. Kaikkien altaiden, myös lastenaltaan, vesi on merivettä, mikä tarjoaa ainutlaatuisen uintikokemuksen. Kaiken kaikkiaan hotelli tarjoaa erinomaiset uima-altaat, jotka täyttävät perheen kaikkien tarpeet.


Kyllä, Sol Marina Beach Crete:ssä on uima-allas/altaita, jotka kuuluvat yhteen tai useampaan seuraavista luokista: Sisäuima-allas, Lastenallas, Ulkouima-allas.

Kyllä, Sol Marina Beach Crete tarjoaa kylpylän.

Ei, Sol Marina Beach Crete ei salli koiria.

Kyllä, Sol Marina Beach Crete tarjoaa pysäköintimahdollisuuden.

Kyllä, Sol Marina Beach Crete on kuntosali.
Lisää vaihtoehtoja
 • Hotelli Gouvesissa

 • Alkaen $126

 • Hotelli Gouvesissa

 • 8.6 Erittäin hyvä

 • Alkaen $63

 • Hotelli Gouvesissa

 • 8.7 Erittäin hyvä

 • Alkaen $92

 • Hotelli Gouvesissa

 • 8.5 Erittäin hyvä

 • Alkaen $695.292.774

Hotellit

60

Kategoriat

48.974

Alueet

200.232

Kaupungit


×
×
Tulopäivä
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Travelmyth GPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset