Mikä tekee hotellistasi/majoituksestasi ympäristöystävällisen? Viherkatto (niitty, ruoho)
Kestävän kehityksen periaatteiden mukaan, luonnonmateriaaleista valmistetut rakennustarvikkeet
Lämpöä/kylmää eristävät ikkunat (esim. kolminkertaiset ikkunat).
Ravintolassa tarjoillaan luomuruokaa
Sähköautojen latausasema(t), jotka ovat vieraiden käytettävissä
Vessat huuhtelevat max. 6 litraa huuhtelua kohti.
WC-paperi, joka on valmistettu kloorivalkaisemattomasta paperista tai jolle on myönnetty ympäristömerkki.
Jätteet erotellaan vähintään kolmeen luokkaan
Ei kertakäyttömukeja/-laseja, -lautasia ja -ruokailuvälineitä.
Orgaaninen jäte kompostoidaan
Suurin osa aterioiden valmistuksessa käytetyistä ainesosista on paikallisesti tuotettuja.