Faros Suites (Adults Only)

Fiskardo , , Fiskárdhon (Näytä kartalla)


Valitse matkustuspäivämäärät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden.
Tulopäivä
Lähtöpäivä
1 huone2 vierasta 1 huone, 2 vierasta
Emme löytäneet saatavilla olevia tarjouksia tältä palveluntarjoajalta.
Tarkista saatavuus yhteistyökumppaneidemme verkkosivuilta:
Tai voit muuttaa päivämääriä tai tarkastella kaikkia kohteen Hotellit Fiskardo
Tiedot Tämä nykyaikainen, mutta silti koloniaalinen hotelli asettaa uuden standardin Kefalonian lomakohteelle. Hotelli sijaitsee 30 metrin päässä rannasta ja on rauhallinen paikka, jossa on syrjäisiä, asiantuntevasti suunniteltuja tiloja ja jota reunustavat turkoosit vedet.
Yhteenveto arvosteluistaFaros Suites (Adults Only) on erittäin suositeltava boutique-hotelli, joka sijaitsee kauniissa osassa Fiskardoa. Asiakkaat kehuvat jatkuvasti hotellin loistavaa sijaintia, joka on kävelymatkan päässä rannasta, ravintoloista ja satamasta. Majoituspaikat ovat upeita, tilavia ja hyvin varustettuja, ja niissä on mukavat sängyt, keittokomerot ja mukavat suihkuhuoneet. Hotellin sitoutuminen siisteyteen ja hygieniaan on moitteetonta, ja vieraat kehuvat, että henkilökunta tekee kaikkensa varmistaakseen, että kaikki on tahratonta. Aamiainen on erinomainen, ja siinä on hyvä valikoima tuoreita ruokia ja juomia, ja allasalue on rauhallinen ja täydellinen rentoutumiseen rannalla vietetyn päivän jälkeen. Henkilökunta on erittäin ystävällistä, tervetulleeksi toivottavaa ja avuliasta, antaa hyödyllisiä vinkkejä ja luo henkilökohtaisen kosketuksen ja perheen ilmapiirin. Kaiken kaikkiaan Faros Suites (Adults Only) on täydellinen kohde rentouttavaan ja nautinnolliseen oleskeluun.
Näytä lisää
Kategoriat
Ranta-alue hotelli

Rantahotelli

Hotelli uima-altaalla

  Ulkouima-allas  

Altaan sijainti: Ulkouima-allas
Altaan pinta-alan koko: 30 m2
Altaan vähimmäissyvyys: 0,70 m
Näytä lisää...

Hotelli pysäköinnillä

Vain Aikuisille-hotelli

Hotelli ulkouima-altaalla

Huonetyypit
Suite - Ground Floor No 1 Elegantly furnished suite with kitchenette, flat-screen satellite TV, living area and free Wi-Fi. Please note that this room type is located on the ground floor, facing a small street.

Suite - First Floor No 3 Located on the first floor, this suite offers partial harbour views from its furnished balcony. It includes a kitchenette, living area with flat-screen satellite TV and free Wi-Fi.

Executive Suite No 5 This spacious suite features dark-wood furnishings and colonial elements, and opens out to a balcony with partial or full Ionian Sea views. It includes a kitchenette, a living area with flat-screen satellite TV and free Wi-Fi.

Executive Suite- Loft Located on the loft, this elegantly furnished suite includes a kitchenette with dining area and a living room with flat-screen satellite TV. It opens out to a balcony with Ionian-Sea views.

Suite - Ground Floor No 2 Elegantly furnished suite with kitchenette, flat-screen satellite TV, living area and free WiFi. Please note that this room type is located on the ground floor, facing a small street.

Suite - First Floor No 4 Located on the first floor, this suite offers partial harbour views from its furnished balcony. It includes a kitchenette, living area with flat-screen satellite TV and free WiFi.

Executive Suite No 6 This spacious suite features dark-wood furnishings and colonial elements, and opens out to a balcony with partial or full Ionian Sea views. It includes a kitchenette, a living area with flat-screen satellite TV and free WiFi.

Tietoa Faros Suites (Adults Only)
Näytä kartta
Vieraiden arvostelut
9.4
Erinomainen
Sijainti
Jos etsit boutique-majoitusta kauniissa Fiskardon osassa, Faros Suites (Adults Only) saattaa olla juuri oikea paikka sinulle. Vieraat kehuvat jatkuvasti tämän hotellin sijaintia - monet mainitsevat arvosteluissaan upean sijainnin useaan otteeseen. Se on kävelymatkan päässä rannasta ja ravintoloista sekä satamasta. Huolimatta siitä, että hotelli on keskellä kaikkea, tilojen suhteen ei ole tingitty mistään - majoitus on upea, ja myös uima-allas ja ulkotilat ovat erinomaiset. Sijainti on täydellinen, aivan pääsataman ulkopuolella, rauhallisella alueella, jossa on jonkin verran pysäköintitilaa. Se sijaitsee myös lyhyen kävelymatkan päässä Fiskardon kaupungista. Vieraat rakastavat ihanteellista sijaintia rauhallisella alueella, vain noin 10 minuutin kävelymatkan päässä satamasta. Saaren parhaille rannoille pääsee nopeasti autolla. Sijainti on juuri sataman kohdalla, joten iltaelämä satamassa on vielä mainitsemisen arvoinen. Kaiken kaikkiaan majoituksen laatu on erinomainen, samoin sijainti ja henkilökunnan avuliaisuus.

Aamiainen
Faros Suites (Adults Only) -hotellin vieraat kehuivat hotellin aamiaista erinomaiseksi, herkulliseksi, ihanaksi, hämmästyttäväksi ja hyvällä valikoimalla tuoreita ruokia ja juomia. Aamiaisella oli runsaasti valinnanvaraa, mm. tuoreita croissanteja, hedelmiä ja kahvia/teetä tarjolla koko päivän. Sijainti oli täydellinen ja hotelli oli supermukava. Jotkut vieraat ehdottivat enemmän vegaanisia vaihtoehtoja aamiaiselle, kuten kasvimaitoa tai kasviksia. Muutama vieras piti aamiaista keskinkertaisena ja piti parempana tuoretta leipää paahtoleivän sijaan. Kaiken kaikkiaan vieraat arvostivat aamiaista ja henkilökunnan huomiota, joka tarjosi hyödyllisiä ehdotuksia veden ja hedelmien viemiseksi aamiaisbuffetista rannalle.

Huoneet
Faros Suites (Adults Only) ylpeilee puhtailla, tilavilla ja hienosti sisustetuilla huoneilla, joissa on mukavat sängyt, minikeittiöt ja mukavat suihkutilat. Hotellin sijainti on loistava, sillä se on hieman syrjässä pääkaupungin hälinästä, mutta silti kävelymatkan päässä upeista rannoista ja ravintoloista. Vieraat rakastavat suuria huoneita, joista on upeat näköalat, kuten Executive Suite 6 ja huone 1. Huoneissa on kaikki mitä vieraat tarvitsevat, ja ne pidetään tahrattoman puhtaina. Vieraat arvostavat myös päivittäin tarjottavia tuoreita pyyhkeitä sekä huoneissa että uima-altaalla. Vaikka osa huoneista on tielle päin, ne ovat silti viihtyisiä ja kodikkaita, ja niissä on saaristomaiset keittiöt. Huonona puolena on se, että joidenkin vieraiden mielestä keittiön kaapeista tuleva haju oli sietämätön. Kaiken kaikkiaan hotelli tarjoaa erinomaista majoitusta ja sopii erinomaisesti rentouttavaan ja miellyttävään oleskeluun.

Puhtaus
Faros Suites (Adults Only) on hotelli, joka todella ymmärtää puhtauden ja hygienian merkityksen. Vieraat kommentoivat toistuvasti moitteetonta puhtaustasoa koko laitoksessa huoneista yhteisiin tiloihin. Henkilökuntaa kiitetään siitä, että he tekevät kaikkensa varmistaakseen, että kaikki on tahratonta, ja erityiskiitokset annetaan siivoojille ja vastaanottotiimille. Liinavaatteet vaihdetaan usein, ja sekä huoneissa että uima-altaalla on tuoreet pyyhkeet. Huoneet ovat hyvin varustettuja, tilavia ja kauniisti sisustettuja, mikä lisää yleistä raikkauden ja mukavuuden tunnetta. Muissa myönteisissä kommenteissa korostetaan hyviä tiloja ja aamiaista, ja niistä käy selvästi ilmi, että vieraat voivat nauttia täydellisestä rentoutumisesta ja mielenrauhasta, koska hotelli on sitoutunut puhtauteen ja hygieniaan. Kaiken kaikkiaan, jos etsit puhdasta, viihtyisää ja kutsuvaa majoituspaikkaa, Faros Suites (Adults Only) on erittäin suositeltava.

Henkilöstö
Jos etsit hotellia, jossa on poikkeuksellinen henkilökunta, Faros Suites (Adults Only) saattaa olla täydellinen valinta sinulle. Vieraiden arvostelujen mukaan Faros Suitesin henkilökunta on erittäin ystävällistä, vieraanvaraista ja avuliasta. Omistajia, Taso ja Lilly, on kehuttu heidän lämpimästään ja vieraanvaraisuudestaan. Myös vastaanottohenkilökuntaa ja majoituspaikkaa johtavaa naista kuvailtiin hämmästyttäviksi, ihaniksi ja äärimmäisen ystävällisiksi. Vieraat arvostivat henkilökunnan tavoitettavuutta, avuliaisuutta ja innokkuutta antaa hyödyllisiä vinkkejä. Hotellin henkilökohtaista kosketusta ja perheenomaista ilmapiiriä kommentoitiin suopeasti, mikä sai vieraat tuntemaan olonsa mukavaksi ja välittyneeksi. Lisäksi huoneiden siisteyttä ja majoituksen laatua arvosteltiin korkealle. Jos siis haluat kokea täydellistä isännöintiä upealla paikalla, Faros Suites vaikuttaa ihanteelliselta kohteelta.

Uima-allas
Jos etsit rentouttavaa hotellia, jossa on ihana uima-allas, kannattaa harkita Faros Suitesin tarkistamista. Vieraat kehuivat rauhallista allasaluetta, joka oli täydellinen rentoutumiseen rannalla vietetyn päivän jälkeen. Myös ulkotila oli erinomainen, ja siellä oli mukavat lepotuolit ja kauniit aurinkotuolit. Upealla pienellä uima-altaalla ja ihanalla mannermaisella aamiaisella tässä hotellissa on kaikki, mitä tarvitset miellyttävään oleskeluun. Monet vierailijat eivät voineet vastustaa uimisen jälkeistä uintia kauniissa uima-altaassa. Vaikka sinua ei huvittaisikaan mennä rannalle, hyvin hoidettu uima-allas on täydellinen vaihtoehto. Kaiken kaikkiaan Faros Suitesin uima-allas on viehättävä ja vierailun arvoinen.


Kyllä, Faros Suites (Adults Only):ssä on uima-allas/altaita, jotka kuuluvat yhteen tai useampaan seuraavista luokista: Ulkouima-allas.Lisätietoja saat Uima-allas-kyselylomakkeen vastauksista.

Ei, Faros Suites (Adults Only) ei tarjoa kylpylää.

Ei, Faros Suites (Adults Only) ei salli koiria.

Kyllä, Faros Suites (Adults Only) tarjoaa pysäköintimahdollisuuden.

Ei, Faros Suites (Adults Only) ei ole kuntosalia.
Lisää vaihtoehtoja
  • Hotelli Fiskardhossa

  • 9.2 Erinomainen

  • Alkaen $252

  • Hotelli Fiskardhossa

  • Hotelli Fiskardhossa

  • 9.2 Erinomainen

  • Alkaen $96

  • Hotelli Fiskardhossa

  • 9.4 Erinomainen

  • Alkaen $1325.292.766

Hotellit

60

Kategoriat

48.974

Alueet

200.232

Kaupungit


×
×
Tulopäivä
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Travelmyth GPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset