Filion Suites Resort & Spa
Lomakeskus Bali (Kreeta)
8.4
Erittäin hyvä
Alkaen $76
Alkaen $76
Tiedot
Rauhallinen perinteisesti tyylitelty kiinteistö, jossa on erinomaiset majoitustilat 17 hehtaarin alueella oliivipuiden ympäröimänä, lähellä Balin kylää.
Näytä lisää
Kategoriat
Hotelli uima-altaalla

Sisäuima-allas    Lastenallas    Panoraamamaisema uima-allas    Yksityinen uima-allas    Ulkouima-allas  


Luksushotelli


Ympäristöystävällinen hotelli


Näytä lisää
 
Bali Star Resort Hotel
Hotelli Bali (Kreeta)
8.9
Erinomainen
Alkaen $102
Alkaen $102
Tiedot
Bali Star Resort Hotel sijaitsee Pohjois-Kreetan keskustassa. Hiljattain remontoitu hotelli tarjoaa 62 huonetta, joissa on kaikki modernit mukavuudet.
Näytä lisää
Kategoriat
Ranta-alue hotelli


Hotelli uima-altaalla

Lastenallas    Yksityinen uima-allas    Ulkouima-allas  

Lastenallas    Yksityinen uima-allas    Ulkouima-allas  


Hotellin terveys- & turvallisuustoimet


Näytä lisää
 
Blue Horizon Apartments
Huoneistohotelli Bali (Kreeta)
9.1
Erinomainen
Alkaen $59
Alkaen $59
Tiedot
Vain 80 metrin päässä hiekkarannalta sijaitsevassa hotellissa on itsepalvelumajoitusta sekä ulkouima-allas ja allasbaari.
Näytä lisää
Yhteenveto arvosteluistaBlue Horizon Apartments on moderni ja siisti majoitusvaihtoehto, joka sijaitsee Balin turistialueen sydämessä. Hotellin kätevä sijainti tarjoaa nopean pääsyn useille rannoille, joten se on erinomainen valinta matkailijoille, jotka haluavat nauttia Balin kauniista rannoista. Asiakkaat ylistävät tilavia ja hyvin varustettuja huoneita, joita kuvaillaan moderneiksi ja hyvännäköisiksi ja joissa on kaikki tarvittava mukavaan oleskeluun. Hotellin esimerkillistä vieraanvaraisuutta ja poikkeuksellisen ystävällistä henkilökuntaa kehutaan myös suuresti, ja vieraat kehuvat vieraanvaraista henkilökuntaa ja heidän halukkuuttaan tehdä enemmän kuin on tarpeen. Uima-allas on hotellin kohokohta, ja monet vieraat nauttivat miellyttävästä istumisesta uima-altaalla, ja hotellin myymälä ja allasbaari helpottavat välipalojen ja juomien hankkimista samalla, kun nauttii uima-altaasta. Kaiken kaikkiaan Blue Horizon Apartments on erinomainen valinta matkailijoille, jotka etsivät viihtyisää majoitusta lähellä rantaa erinomaisilla mukavuuksilla ja erinomaisella palvelulla.
Näytä lisää
Kategoriat
Rantahotelli


Hotelli uima-altaalla

Ulkouima-allas  


Hotelli pysäköinnillä


Näytä lisää
 
Blue Bay Lifestyle - ex Bali Blue Bay
Hotelli Bali (Kreeta)
9.6
Erinomainen
Alkaen $102
Alkaen $102
Tiedot
Balin lahdelle ja kalasatamaan avautuvaa hotellia ympäröi poikkeuksellinen kasvitieteellinen puutarha, ja se on ihanteellisella paikalla, jotta voit tutustua kaikkiin Kreetan mielenkiintoisiin nähtävyyksiin.
Näytä lisää
Yhteenveto arvosteluistaBlue Bay Lifestyle, joka tunnettiin aiemmin nimellä Bali Blue Bay, on erittäin suositeltava hotelli niille, jotka etsivät rauhallista rantalomaa. Hotellin sijainti Balin pohjoisosassa tarjoaa poikkeukselliset näkymät merelle ja vuorille, ja kolme upeaa rantaa on kävelymatkan päässä. Hotellin yksityinen pääsy kristallinkirkkaaseen veteen on henkeäsalpaava ja ainutlaatuinen. Aamiainen saa ylistäviä arvosteluja, ja vieraat kuvaavat sitä herkulliseksi, tuoreeksi ja monipuoliseksi. Hotellin hiljattain kunnostetut huoneet ovat tilavia, siistejä ja tyylikkäitä ja niissä on modernit mukavuudet. Hotellin siisteys on merkittävä kohokohta, ja vieraat kehuvat superpuhtaita huoneita sekä modernia ja tyylikästä sisustusta. Henkilökunta on poikkeuksellista, ja vieraat kehuvat heidän ystävällisyyttään ja ystävällisyyttään. Uima-altaat ovat aivan uskomattomat, sillä hotellissa on kristallinkirkas uima-allas, kattouima-allas ja yksityinen kallio, jossa on queen-size-aurinkotuoleja. Hotellin yksityinen ranta on yksinkertaisesti upea, ja sen kirkas vesi sopii täydellisesti uintiin ja snorklaukseen. Hotelli tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle, joten se on loistava vaihtoehto perheille, jotka etsivät laadukasta ja rentouttavaa lomaa. Kattouima-allas ja sen upeat 360 asteen näköalat ovat Blue Bay Lifestyle -hotellissa oleskelun kohokohta. Ulkouima-allas on myös ehdoton vierailukohde, josta on upeat näkymät ja hyvin hoidettu uima-allas. Hotellin sijainti sataman yläpuolella olevalla kallioisella niemekkeellä on suorastaan poikkeuksellinen, ja se tarjoaa vieraille oman syrjäisen ja rauhallisen palan paratiisia.
Näytä lisää
Kategoriat
Ranta-alue hotelli


Rantahotelli


Perheystävällinen hotelli


Näytä lisää
 
Atali Grand Resort
Lomakeskus Bali (Kreeta)
8.4
Erittäin hyvä
Alkaen $117
Alkaen $117
Tiedot Yhteenveto arvosteluistaAtali Grand Resort on erittäin suositeltava hotelli niille, jotka etsivät strategista tukikohtaa Balin tutkimiseen. Sijainti on poikkeuksellisen hyvä, sillä lähistöllä olevat kaupat, ravintolat, baarit ja kaunis valkoinen hiekkaranta ovat helposti saavutettavissa. Aamiaisbuffet on fantastinen, ja tarjolla on suuri valikoima lihaa, salaatteja, hiilihydraatteja, tuoretta leipää ja jäätelöä. Ruokailuvaihtoehdot ovat yleisesti ottaen hyviä, ja ruoka on herkullista ja erinomaista, vaikka joidenkin vieraiden mielestä lounas ja illallinen olivat aamiaiseen verrattuna puutteellisia. Huoneet ovat siistejä, viihtyisiä ja hyvin kalustettuja, ja niistä on upeat näkymät merelle. Henkilökunta on erinomaista, ystävällistä ja avuliasta ja tekee kaikkensa, jotta vieraat tuntisivat olonsa tervetulleeksi ja mukavaksi. Kylpylä on fantastinen, ja siellä on upeat tilat ja erinomaiset hieronnat. Uima-allasalue on mukava, vaikka siellä voi olla tungosta ja melua. Ranta on puhdas ja rauhallinen, ja aurinkotuoleja on saatavilla maksua vastaan. Lapsiperheet arvostavat suuria perhehuoneita, lastenkerhoa ja allaspelejä. Vaikka joidenkin vieraiden mielestä hotelli ei ehkä vastaa täyttä neljän tähden luokitusta, kaiken kaikkiaan Atali Grand Resort tarjoaa hyvän hinta-laatusuhteen, ja sitä suositellaan lämpimästi perheille ja pariskunnille, jotka etsivät rentouttavaa lomapaikkaa.
Näytä lisää
Kategoriat
Rantahotelli


Kylpylähotelli


Perheystävällinen hotelli


Näytä lisää
 
Nostos Beach Boutique Hotel
Hotelli Bali (Kreeta)
8.9
Erinomainen
Alkaen $92
Alkaen $92
Tiedot Yhteenveto arvosteluistaNostos Beach Boutique Hotel on kaunis ja viehättävä hotelli, joka sijaitsee kätevällä ja upealla rantaviivalla. Asiakkaat ylistävät erinomaisia näkymiä vuorille ja suoraa pääsyä rannalle sekä hyvin hoidettuja tiloja ja kauniita uima-altaita. Aamiaisbuffet on saanut korkeat arvostelut, ja tarjolla on monenlaisia vaihtoehtoja, kun taas illallisesta on saatu vaihtelevia arvosteluja. Henkilökunta on ystävällistä ja mukautuvaa, ja monet vieraat kehuvat heidän ystävällisyyttään ja avuliaisuuttaan. Huoneet ovat tilavia ja viihtyisiä, joskin joissakin saattaa näkyä iän merkkejä, ja siisteyttä voisi joissakin tapauksissa parantaa. Hotelli on hyvä vastine rahalle kohtuullisilla hinnoilla ja hyvällä ruokavalikoimalla. Kaiken kaikkiaan Nostos Beach Boutique Hotel on harvinainen helmi Etelä-Euroopassa, ja siisteys on yksi sen merkittävimmistä ominaisuuksista.
Näytä lisää
Kategoriat
Boutique-hotelli


Rantahotelli


Hotelli uima-altaalla

Ulkouima-allas  


Näytä lisää
 
Amalia Apartments
Huoneistohotelli Bali (Kreeta)
8.9
Erinomainen
Alkaen $61
Alkaen $61
Tiedot
Amalia Apartmentsissa majoittuvat vieraat voivat nauttia rauhallisista väreistä, modernista sisustuksesta ja tiloista, jotka ovat täynnä auringonvaloa, sekä sen tarjoamista kukista ja maagisista näkymistä Kreetan taivaalle.
Näytä lisää
Yhteenveto arvosteluistaAmalia Apartments on loistava valinta matkailijoille, jotka etsivät siistiä ja viihtyisää majoitusta erinomaisilla tiloilla ja ystävällisellä henkilökunnalla. Hotellin sijainti Balilla on ihanteellinen, sillä läheiset rannat, tavernat, paikalliset kaupat ja supermarketit ovat helposti saavutettavissa kävelymatkan päässä. Alue on rauhallinen ja syrjäinen, täydellinen rauhalliselle lomalle. Vieraat voivat nauttia ihastuttavasta uima-altaasta ja ystävällisestä henkilökunnasta, joka on aina valmis ottamaan vastaan toiveita. Huoneet ovat moderneja ja esteettisiä, ja joistakin huoneista on upeat näkymät ympäröiville vuorille ja merelle. Aamiainen sai paljon kiitosta siitä, että se on perheellinen ja rakkaudella valmistettu, vaikka jotkut vieraat pyysivät parannuksia. Allasaluetta kuvailtiin jatkuvasti ihanaksi, ja siellä oli runsaasti aurinkotuoleja ja -varjoja, ja itse uima-allasta kehuttiin usein sen täydellisestä lämpötilasta ja puhtaudesta. Henkilökunta oli poikkeuksellista, ja vieraat raivosivat heidän ystävällisyydestään, avuliaisuudestaan ja lämpimästä käytöksestään. Kaiken kaikkiaan Amalia Apartmentsin vieraat voivat odottaa viihtyisää ja miellyttävää oleskelua erinomaisilla tiloilla ja kätevällä sijainnilla.
Näytä lisää
Kategoriat
Rantahotelli


Hotelli uima-altaalla

Lastenallas    Ulkouima-allas  


Ympäristöystävällinen hotelli


Näytä lisää
 
Resol Liza Mary Hotel
Hotelli Bali (Kreeta)
7.9
Hyvä
Alkaen $81
Alkaen $81
Tiedot Yhteenveto arvosteluistaResol Liza Mary Hotel on loistava valinta niille, jotka etsivät rentouttavaa ja kätevää lomaa Balilla. Hotellin läheisyys rantaan ja paikallisiin palveluihin tekee siitä erinomaisen sijainnin alueen tutkimiseen. Asiakkaat ovat saaneet miellyttäviä kokemuksia vierailunsa aikana, sillä modernit ja hyvin varustetut huoneet ovat siistejä ja viihtyisiä. Henkilökunta on ystävällistä ja palvelualtista, ja se tekee kaikkensa, jotta jokainen vieras tuntisi itsensä tervetulleeksi. Vaikka ruokailukokemus sai vaihtelevia arvioita, aamiainen oli herkullinen ja monipuolinen, ja siinä oli jotain jokaiseen makuun. Ulkouima-allas on kaunis ja hyvin hoidettu, ja vieraille on tarjolla runsaasti aurinkotuoleja ja pyyhkeitä. Perheet arvostavat tilavia perhehuoneita ja erilaisia aktiviteetteja, joita on tarjolla kaikenikäisille. Kaiken kaikkiaan Resol Liza Mary Hotel tarjoaa siistin ja miellyttävän oleskelun lähellä rantaa erinomaisella henkilökunnalla ja mukavuuksilla.
Näytä lisää
Kategoriat
Rantahotelli


Perheystävällinen hotelli


Hotelli uima-altaalla

Ulkouima-allas  


Näytä lisää
 
Bali Diamond "by Checkin" Adults Only
Hotelli Bali (Kreeta)
9.0
Erinomainen
Tiedot Yhteenveto arvosteluistaBali Diamond "by Checkin" Adults Only on fantastinen hotelli, joka sijaitsee erinomaisella paikalla kahden kauniin rannan välissä ja tarjoaa vieraille upeat näkymät ja helpon pääsyn veteen. Hotellissa on moderneja, tilavia huoneita, joissa on suuret parvekkeet ja kylpyhuoneet, joista on uskomattomat näkymät rannalle ja merelle. Asiakkaat arvostavat mukavia sänkyjä ja hyvin varustettuja tiloja, kuten ilmaista Wi-Fi:tä. Aamiainen on runsas ja monipuolinen, ja tarjolla on tuoreita hedelmiä, salaatteja, leivonnaisia, kypsennettyä lihaa/munia, leipiä, jogurtteja, paahtoleipää ja päivittäisiä kreikkalaisia herkkuja. Hotellin siisteys on vaikuttava, ja päivittäinen siivouspalvelu pitää hotellin ja huoneet säihkyvän puhtaina. Henkilökunta on hämmästyttävää, ystävällistä ja hyvin mukautuvaa, luoden ikimuistoisen oleskelun vierailleen. Hotellissa on kaksi uima-allasta, joista suurempi on vieraiden suosikki. Hotelli on erinomainen valinta niille, jotka etsivät rentouttavaa ja virkistävää vain aikuisille suunnattua kokemusta, jossa keskitytään erityisesti tarjoamaan kypsää ympäristöä. Bali Diamond "by Checkin" Adults Only on kaunis hotelli, jossa on erinomaiset tilat ja palvelut, mikä tekee siitä täydellisen kohteen vain aikuisten lomalle.
Näytä lisää
Kategoriat
Rantahotelli


Romanttinen hotelli


Hotelli uima-altaalla

Ulkouima-allas  


Näytä lisää
 
Troulis Apart-Hotel
Hotelli Bali (Kreeta)
8.1
Erittäin hyvä
Alkaen $52
Alkaen $52
Tiedot Yhteenveto arvosteluistaTroulis Apart-Hotel on loistava vaihtoehto niille, jotka etsivät erinomaista sijaintia vain muutaman minuutin päässä rannalta. Asiakkaat ovat kehuneet, kuinka kätevää on olla niin lähellä neljää eri rantaa, joista yksi on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Troulis Apart-Hotellin aamiainen on erinomainen, ja siinä on laaja valikoima vaihtoehtoja ja kaunis näköala lahdelle. Hotellin henkilökunta on poikkeuksellista, ja sitä on kuvailtu ystävälliseksi, ystävälliseksi ja avuliaaksi monissa arvosteluissa. Hotelli on siisti ja moderni, ja henkilökunta on ystävällistä, joten se on ihanteellinen paikka rentoutua lähellä upeaa rantaa. Troulis Apart-Hotel tarjoaa täydellisen perheystävällisen ympäristön lomalle. Vaikka sängyistä on vaihtelevia arvosteluja, vieraat tuntuivat yleisesti ottaen pitävän mukavista ja puhtaista uima-altaista, siitä, että yksi niistä on lämmitetty, ja mukavien aurinkotuolien runsaudesta. Kaiken kaikkiaan Troulis Apart-Hotel on loistava valinta rentouttavaan ja nautinnolliseen lomaan.
Näytä lisää
Kategoriat
Rantahotelli


Perheystävällinen hotelli


Hotelli uima-altaalla

Panoraamamaisema uima-allas    Ulkouima-allas  


Näytä lisää
 
Gorgona Hotel
Hotelli Bali (Kreeta)
8.6
Erittäin hyvä
Alkaen $46
Alkaen $46
Tiedot Yhteenveto arvosteluistaGorgona Hotel on erittäin suositeltava kohde niille, jotka etsivät rentouttavaa rantalomaa. Hotellilla on täydellinen sijainti vain 100 metrin päässä kauniista hiekkarannasta ja lähellä kauppoja, supermarketteja, autovuokraamoja ja linja-autoasemia. Asiakkaat kehuvat hotellin rauhallista ympäristöä, kaunista vehreää ympäristöä ja ihanaa terassia uima-altaan äärellä. Hotelli tarjoaa moderneja, siistejä ja viihtyisiä huoneita, joista monet on hiljattain remontoitu ja varustettu hyvin varustetuilla mukavuuksilla. Hotellin ravintola on erittäin suositeltava, sillä siellä tarjoillaan erinomaisia paikallisia ja perinteisiä ruokia kohtuulliseen hintaan. Henkilökunta on ystävällistä ja avuliasta ja tarjoaa lämpimän ja viihtyisän ilmapiirin. Ulkouima-allasta kuvaillaan ihanaksi, suureksi, tilavaksi ja puhtaaksi, ja siellä on useita terasseja merelle päin ja taverna paikan päällä. Hotelli on myös edullinen ja erittäin suositeltava kohde perhematkustajille, jotka etsivät aitoa ja henkilökohtaista kreikkalaista kokemusta. Vaikka jotkut vieraat ovat huomanneet pieniä ongelmia aamiaisvaihtoehdoissa tai sängyn mukavuudessa, suurin osa vieraista on sitä mieltä, että hotelli on erittäin siisti ja suosittelisi sitä.
Näytä lisää
Kategoriat
Rantahotelli


Perheystävällinen hotelli


Hotelli uima-altaalla

Ulkouima-allas  


Näytä lisää
 
Sea Vessel
Hotelli Bali (Kreeta)
9.0
Erinomainen
Alkaen $37
Alkaen $37
Tiedot Yhteenveto arvosteluistaSea Vessel on fantastinen hotelli, joka sijaitsee aivan meren yläpuolella ja tarjoaa henkeäsalpaavat näkymät lahdelle. Vieraat rakastavat kauniita näkymiä uima-altaalle ja merelle huoneistaan, jotka on varustettu käytännöllisillä mukavuuksilla. Hotelli on kävelymatkan päässä useista rannoista, kaupoista, ravintoloista ja markkinoista, joten se on ihanteellinen sijainti matkailijoille. Aamiainen on kokemuksen kohokohta, ja vieraat kehuvat sen arvoa ja herkullisuutta. Huoneet ovat tilavia, moderneja ja tyylikkäitä, ja kaikista huoneista on henkeäsalpaavat merinäköalat. Hotelli on hyvin hoidettu ja hyvin johdettu, ja henkilökunta on avuliasta ja ystävällistä. Uima-allas erottuu edukseen, ja sitä kuvaillaan superbe, magnifique ja lovely, ja sieltä avautuvat upeat merinäköalat. Hotellilla on myös upea sijainti rannalla, josta on upeat näkymät merelle ja vuorille. Yksityinen pysäköintialue suoraan hotellin edessä ja perhekeskeinen lähestymistapa tekevät hotellista erinomaisen valinnan perheille. Kaiken kaikkiaan Sea Vessel on erinomainen hotelli niille, jotka haluavat merenrantalomaa, rannan läheisyyttä ja rauhallista pakoa arjen kiireistä.
Näytä lisää
Kategoriat
Rantahotelli


Perheystävällinen hotelli


Hotelli uima-altaalla

Ulkouima-allas  


Näytä lisää
 
T Hotel Premium Suites
Hotelli Bali (Kreeta)
8.7
Erittäin hyvä
Alkaen $93
Alkaen $93
Tiedot Yhteenveto arvosteluistaT Hotel Premium Suites on erittäin suositeltava hotelli niille, jotka etsivät rauhallista ja ylellistä lomaa Balin upeissa vuoristomaisemissa. Hotellin sijaintia kehutaan sen kauniista ympäristöstä ja helpoista yhteyksistä Rethymnoon ja Iraklioniin. Aamiainen ja illallinen saavat paljon kiitosta herkullisesta ja tuoreesta ruoasta, jossa on runsaasti vaihtelua ja vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Huoneet ovat moderneja, hyvin hoidettuja ja varustettu kaikilla tarvittavilla mukavuuksilla. Hotellin siisteys on tahraton ja henkilökunta on poikkeuksellista, ja vieraat kehuvat heidän ammattitaitoaan ja ystävällisyyttään. Uima-allas on majoituspaikan kohokohta, josta on upeat näkymät ja ylellinen tunnelma. Hotelli sopii erinomaisesti myös lapsiperheille, sillä se tarjoaa vauvansänkyjä ja syöttötuoleja maksutta. Kaiken kaikkiaan T Hotel Premium Suites on ihana paikka rentoutua ja rentoutua perheen ja ystävien kanssa.
Näytä lisää
Kategoriat
Perheystävällinen hotelli


Hotelli uima-altaalla

Ulkouima-allas  


Ympäristöystävällinen hotelli


Näytä lisää
 
Pantheon Villas & Suites
Huvilat Bali (Kreeta)
8.4
Erittäin hyvä
Alkaen $103
Alkaen $103
Tiedot Kategoriat
Koiraystävällinen hotelli

Koirat majoittuvat ilmaiseksi   

Koirat majoittuvat ilmaiseksi   


Häämatkahotelli

Romanttinen hotelli

Näytä lisää
 
Stone Village Hotel Apartments
Huoneistohotelli Bali (Kreeta)
8.0
Erittäin hyvä
Alkaen $74
Alkaen $74
Tiedot
Hotelli koostuu 37 huoneistosta, jotka on jaettu neljään alueeseen, ja se on rakennettu vanhojen kreetalaisten talojen materiaaleilla; sisä- ja ulkoseinät on tehty massiivisesta luonnonkivestä, kun taas lattiat ovat lähes kokonaan luonnonkiveä tai puuta.
Näytä lisää
Yhteenveto arvosteluistaStone Village Hotel Apartments on viehättävä ja eksoottinen hotelli, joka sijaitsee rauhallisella ja kauniilla paikalla luonnon ympäröimänä. Hotelli on loistava tukikohta Kreetan tutkimiseen autolla, ja sieltä pääsee helposti suosituille nähtävyyksille. Aamiais- ja illallisbuffet tarjoaa laajan valikoiman kreikkalaisia erikoisuuksia, ja monet vieraat suosittelevat niitä. Henkilökunta on poikkeuksellista ja tunnetaan ystävällisyydestään, ammattitaidostaan ja huomaavaisuudestaan. Hotelli tarjoaa viihtyisiä ja tilavia huoneistoja, joissa on hyvin varustetut keittiöt, vaikkakin jotkin tilat kaipaisivat nykyaikaistamista ja kunnossapitoa. Uima-allasalue on hyvin hoidettu ja rauhallinen kolmella viihtyisällä uima-altaalla ja upealla kukkaympäristöllä. Vaikka joillakin alueilla olisi parantamisen varaa, yleisvaikutelma on, että hotelli on kaunis ja hyvin hoidettu.
Näytä lisää
Kategoriat
Hotelli uima-altaalla

Hotelli pysäköinnillä

Neljän tähden hotelli

Näytä lisää
 
Ormos Atalia
Hotelli Bali (Kreeta)
8.3
Erittäin hyvä
Alkaen $50
Alkaen $50
Tiedot Yhteenveto arvosteluistaOrmos Atalia on hotelli, jolla on upea sijainti Balin lahdelle, joka tarjoaa upeat näkymät ja kätevän läheisyyden rannalle. Aamiais- ja illallisbuffetit ovat täydellisiä ja hyvin valmistettuja ruokia, jotka ovat uskomattoman maukkaita ja joissa on erilaisia vaihtoehtoja, mukaan lukien vegaaniruokia. Hotelli tarjoaa suuria, siistejä huoneita, joista on upeat näköalat ja joista useimmissa on parveke. Henkilökuntaa kuvaillaan ihanaksi, ystävälliseksi, avuliaaksi ja ammattitaitoiseksi, mikä tekee hotellista loistavan valinnan Balilla oleskeluun. Balin paras ranta, Karavostasi, on vain 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja se sopii erinomaisesti snorklaukseen. Kaiken kaikkiaan Ormos Atalia on loistava vaihtoehto niille, jotka etsivät viehättävää sijaintia lähellä rantaa edulliseen hintaan.
Näytä lisää
Kategoriat
Rantahotelli

Kolmen tähden hotelli

Kylpylähotelli

Näytä lisää
 
Xidas Garden
Huoneistohotelli Bali (Kreeta)
8.4
Erittäin hyvä
Alkaen $53
Alkaen $53
Tiedot Kategoriat
Hotelli uima-altaalla

Ulkouima-allas  

Ulkouima-allas  


Ranta-alue hotelli

Rantahotelli

Näytä lisää
 
Akrogiali Hotel
Huoneistohotelli Bali (Kreeta)
9.0
Erinomainen
Tiedot Kategoriat
Hotelli, joissa on huoneita poreammeella

Rantahotelli

Häämatkahotelli

Näytä lisää
 
Bali Beach Hotel & Village
Hotelli Bali (Kreeta)
6.9
Rated
Alkaen $52
Alkaen $52
Tiedot Kategoriat
Ranta-alue hotelli

Rantahotelli

Ympäristöystävällinen hotelli

Näytä lisää
 
Anastasia Apartments
Huoneistohotelli Bali (Kreeta)
9.1
Erinomainen
Tiedot Kategoriat
Rantahotelli

Koiraystävällinen hotelli

Ilmainen WiFi hotelli

Näytä lisää
 
*Lisäveroja tai -maksuja saatetaan soveltaa. Tarkista lopullinen hinta ennen varauksen tekemistä.
Kategoriat:
 •     Uima-allas (73)
 •     Ranta (72)
 •     Ulkouima-allas (70)
 •     Pysäköinti (54)
 •     Ilmainen Wi-Fi (42)
 •     Luksus (28)
 •     Perhe (24)
 •     Koiraystävällinen (23)
 •     Yksityinen uima-allas (19)
 •     Neljä tähteä (18)
 •     Pieni (17)
 •     Kolme tähteä (15)
 •     Budget (13)
 •     Lastenallas (11)
 •     Bisnes (11)
 •     Romanttinen (10)
 •     Ranta-alue (10)
 •     Panoraamamaisema uima-allas (10)
 •     Häämatka (9)
 •     Ympäristöystävällinen (7)
 •     Kylpylä (5)
 •     Esteetön (5)
 •     Koirat majoittuvat ilmaiseksi (5)
 •     Kuntosali (4)
 •     Tennis (4)
 •     Huoneet poreammeella (3)
 •     Infinity uima-allas (2)
 •     Vain Aikuisille (2)
 •     Uima-allas kierroskaistoilla (2)
 •     Viisi tähteä (2)
 •     Sähköautojen EV- latauspiste (2)
 •     Lämmitetty uima-allas (2)
 •     Sisäuima-allas (1)
 •     Terveys & Turvallisuus (1)
 •     Uima-allas katolla (1)
 •     Boutique (1)
×
Tulopäivä
×
Kategoriat
Kartta
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Travelmyth GPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset