Dinostratus House

Ateena , , Deinostratou 32. (Näytä kartalla)


Valitse matkustuspäivämäärät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden.
Tulopäivä
Lähtöpäivä
1 huone2 vierasta 1 huone, 2 vierasta
Emme löytäneet saatavilla olevia tarjouksia tältä palveluntarjoajalta.
Tarkista saatavuus yhteistyökumppaneidemme verkkosivuilta:
Tai voit muuttaa päivämääriä tai tarkastella kaikkia kohteen Hotellit Ateena
Tiedot
Yhteenveto arvosteluistaDinostratus House on Ateenan piilotettu helmi, joka sijaitsee rauhallisella ja turvallisella alueella, joka on kuitenkin lähellä kaikkia tärkeimpiä nähtävyyksiä. Kiinteistöstä on hyvät yhteydet julkisiin liikennevälineisiin, sillä metro- ja linja-autoasemat ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Huoneet ovat siistejä ja viihtyisiä, ja niissä on moderni kalustus ja hyvin varustetut keittokomerot. Asiakkaat arvostavat pieniä, yksityisiä parvekkeita ja tilavia kylpyhuoneita. Henkilökunta on ystävällistä, mukautuvaa ja aina käytettävissä vastaamaan kysymyksiin tai tarjoamaan ehdotuksia. Wi-Fi on nopea ja luotettava, ja sijainti on rauhallinen ja kaukana turistijoukoista. Vaikka jotkut vieraat ovat huomauttaneet pienistä ongelmista, kuten huoneen koosta tai sängyn mukavuudesta, kaiken kaikkiaan Dinostratus House tarjoaa erinomaisen siistin ja mukavan kokemuksen matkailijoille.
Näytä lisää
Hotelli joka on ottanut käyttöön kestäviä toimintatapoja
Dinostratus House on vakaasti sitoutunut yhteiskuntavastuuseen ja tunnustaa sen ratkaisevan tärkeän roolin turvallisen ja erinomaisen ympäristön säilyttämisessä. Sen tavoitteena on vähentää toimintansa ympäristö- ja yhteisövaikutuksia noudattamalla asianmukaisia säännöksiä ja tunnustettuja käytäntöjä. Tähän sisältyy aloitteita, joilla pyritään minimoimaan ympäristöhäiriöt, vähentämään jätteiden tuotantoa ja raaka-aineiden käyttöä sekä rajoittamaan melua ja saasteita. Dinostratus House tukee myös paikallisia järjestöjä ja yrityksiä ja vaikuttaa myönteisesti yhteisöön. Tärkeä osa tätä aloitetta on ympäristötietoisuuden lisääminen työntekijöiden, tavarantoimittajien, vierailijoiden ja yleisön keskuudessa, mikä saavutetaan 'vihreän toimintasuunnitelman' toteuttamisella.


'Vihreä toimintasuunnitelma
käsittää erilaisia ympäristöystävällisiä toimia ja aloitteita. Esimerkiksi paperin ja muovin kierrätys, energiaa säästävien LED-valojen käyttö, valaistuksen ajastimet ja energiatehokkaat laitteet auttavat säästämään energiaa. Vedensäästö on etusijalla, ja siihen kuuluu vihreä pyyhkeiden ja liinavaatteiden vaihtopolitiikka, tehokkaat vesilaitteet ja menettelyt vesivuotojen ilmoittamiseksi. Lisäksi kaksoislasitetut ikkunat auttavat ylläpitämään miellyttävää sisälämpötilaa, mikä vähentää liiallisen lämmityksen tai jäähdytyksen tarvetta. Dinostratus House korostaa myös paikallista säästöä, kannustaa vieraita käyttämään julkista liikennettä ja edistää paikallisia yrityksiä. Tämä tunnollinen lähestymistapa ympäristönsuojeluun ja paikallisyhteisön tukemiseen on jatkuva pyrkimys, johon kuuluu jatkuvia aloitteita ja uusien, kestävien ideoiden kannustamista henkilökunnalta ja vierailta.
Sertifikaatit:
Vihreä Avain (greenkey.global)
Mikä tekee hotellistasi/majoituksestasi ympäristöystävällisen?
Kirjallinen ympäristöpoliittinen lausuma käytössä
Rakenne maksimoi luonnonvalon käytön ja siten vähentää valaistuksen ja lämmityksen tarvetta.
Lämpöä/kylmää eristävät ikkunat (esim. kolminkertaiset ikkunat).
Myrkyttömien puhdistusaineiden käyttö
LED-valaistus kaikkialla tiloissa
Työntekijät koulutetaan noudattamaan ympäristöystävällisiä käytäntöjä
Vessat huuhtelevat max. 6 litraa huuhtelua kohti.
Huoneissa on kyltit, joissa kerrotaan, että pyyhkeet vaihdetaan vain pyynnöstä.
WC-paperi, joka on valmistettu kloorivalkaisemattomasta paperista tai jolle on myönnetty ympäristömerkki.
Jätteet erotellaan vähintään kolmeen luokkaan
Kierrätysastiat vierashuoneissa
Ei kertakäyttömukeja/-laseja, -lautasia ja -ruokailuvälineitä.
Automaattinen järjestelmä tai avainkortti, joka sammuttaa valot ja sähkölaitteet, kun vieraat poistuvat huoneesta.
Vastauksia on viimeksi päivittänyt Dinostratus House

Huonetyypit
Studio - Puutarhanäkymä Featuring free toiletries, this studio includes a private bathroom with a shower and a hairdryer. Guests can make meals in the kitchenette that features a stovetop, a refrigerator, kitchenware and a microwave. The air-conditioned studio features a flat-screen TV, a tea and coffee maker, a seating area, a dining area as well as garden views. The unit has 1 bed.

Standard-studio Guests can make meals in the kitchenette that is equipped with a stovetop, a refrigerator, kitchenware and a microwave. The studio provides air conditioning, a tea and coffee maker, a balcony with garden views as well as a private bathroom featuring a shower. The unit offers 1 bed.

Queen-studio The studio features a private bathroom, air conditioning, a tea and coffee maker, as well as a seating area with a flat-screen TV. The well-fitted kitchenette has a stovetop, a refrigerator, kitchenware and a microwave. The studio provides a dining area, a wardrobe, parquet floors, a TV, as well as city views. The unit offers 1 bed.

Superior-studio The studio features a private bathroom, air conditioning, a tea and coffee maker, as well as a seating area with a flat-screen TV. The well-equipped kitchenette has a stovetop, a refrigerator, kitchenware and a microwave. The studio offers a TV, a dining area, a wardrobe, parquet floors as well as city views. The unit offers 1 bed.

Studio ‑ Oma parveke In the well-equipped kitchenette, guests will find a stovetop, a refrigerator, kitchenware and a microwave. The studio provides air conditioning, a tea and coffee maker, a balcony with city views as well as a private bathroom featuring a shower. The unit offers 1 bed.

Tietoa Dinostratus House
Näytä kartta
Vieraiden arvostelut
8.7
Erittäin hyvä
Sijainti
Dinostratus House on Ateenan piilotettu helmi, joka sijaitsee rauhallisella ja turvallisella alueella, joka on silti lähellä kaikkia tärkeimpiä nähtävyyksiä. Voit helposti kävellä Akropolille, museoihin ja historiallisiin kohteisiin sekä nauttia läheisistä kahviloista ja ravintoloista. Kiinteistöstä on hyvät yhteydet julkisiin liikennevälineisiin, sillä metro- ja linja-autoasemat ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Alueella on myös runsaasti supermarketteja ja pieniä kauppoja, joten voit helposti hankkia kaiken tarvitsemasi loman aikana. Huolimatta siitä, että se on lähellä kaupungin keskustaa, naapurusto on rauhallinen ja kaukana turistijoukoista. Kaiken kaikkiaan Dinostratus House on loistava valinta kaikille, jotka etsivät kätevää ja rauhallista majapaikkaa Ateenassa.

Huoneet
Dinostratus House tarjoaa siistejä ja viihtyisiä huoneita, joissa on moderni sisustus ja hyvin varustetut keittokomerot. Asiakkaat kehuvat pieniä, yksityisiä parvekkeita ja tilavia kylpyhuoneita. Sijainti on turvallinen ja kävelymatkan päässä keskustasta ja julkisista liikennevälineistä. Studiot ovat hyvin hoidettuja ja harkitusti järjestettyjä, ja niissä on kaikki, mitä vieraat saattavat tarvita. Arvostelijat arvostavat viihtyisää ja tyylikästä sisustusta sekä tehokasta ilmastointia. Joidenkin mielestä huoneet olivat odotettua pienempiä, mutta kaiken kaikkiaan vieraat ovat tyytyväisiä hinta-laatusuhteeseen.

Vuoteet
Dinostratus Housen vieraat ovat jättäneet vaihtelevia arvosteluja sängyistä, sillä joidenkin mielestä ne olivat epämukavat tai kaipasivat vaihtoa. On kuitenkin myös positiivisia arvosteluja, joissa mainitaan sänkyjen mukavuus. Kaiken kaikkiaan vieraat näyttävät pitävän sijainnista, omistajan ystävällisyydestä ja kylpyhuoneen mukavuuksista. Jotkut vieraat mainitsevat myös huoneen kokoon ja siisteyteen liittyviä ongelmia, mutta sängyn mukavuus on johdonmukaisin valitus.

Puhtaus
Dinostratus House on loistava valinta matkailijoille, jotka etsivät puhdasta ja turvallista sijaintia. Huoneet ja alue ovat säihkyvän puhtaat ja hyvin hoidetut, ja niissä on nykyaikaiset mukavuudet, kuten ilmastointi ja upea suihku. Studiot ovat hyvin varustettuja ja tarjoavat mukavan oleskelun asuinalueella. Asiakkaat ovat kehuneet huoneiden erinomaista siisteyttä ja toimivuutta ja arvostavat tarjottua lääkintäpakkausta. Sijainti on loistava, sillä keskustaan ja julkisiin liikennevälineisiin pääsee helposti. Vaikka jotkut vieraat ovat huomanneet pieniä ongelmia, kuten pölyisiä laitteita tai outoa hajua, kaiken kaikkiaan Dinostratus House tarjoaa erinomaisen siistin ja mukavan kokemuksen matkailijoille.

Henkilöstö
Dinostratus Housen vieraat olivat ylivoimaisen positiivisia henkilökunnan ja omistajan vieraanvaraisuudesta. Laszlo, joka johtaa taloa, sai jatkuvasti kiitosta reagointikyvystään ja halukkuudestaan auttaa vieraita. Jotkut vieraat totesivat, että hän teki kaikkensa varmistaakseen, että heidän vierailunsa sujui hyvin, aina matkatavaroiden säilytyksen tarjoamisesta pesulasuositusten antamiseen. Lisäksi henkilökuntaa kuvailtiin ystävälliseksi, mukautuvaksi ja aina käytettävissä olevaksi vastaamaan kysymyksiin tai tarjoamaan ehdotuksia. Monet vieraat arvostivat selkeää ja tehokasta viestintää omistajan kanssa, joka vastasi nopeasti viesteihin ja antoi yksityiskohtaisia ohjeita. Jotkut vieraat korostivat myös omistajan ystävällisyyttä ja huomaavaisuutta heidän tarpeidensa ennakoinnissa ja huomioon ottamisessa. Kaiken kaikkiaan vieraat tunsivat, että heistä pidettiin hyvää huolta, ja arvostivat Dinostratus Housen henkilökunnan tarjoamaa erinomaista palvelua.

Wi-Fi
Dinostratus House tarjoaa helpon internetyhteyden, jossa on hyvä nopeus ja erittäin nopea Wi-Fi. Vaikka jotkut vieraat kokivat huonon ja heikon Wi-Fi-yhteyden, omistaja puuttui nopeasti kaikkiin ongelmiin ja teki heidän oleskelustaan mukavampaa. Internet saattaa olla epävakaa joissakin Ateenan osissa, mutta kaiken kaikkiaan Dinostratus Housen Wi-Fi on super WLAN. Joillakin vierailla oli pieniä huolenaiheita, kuten että he olisivat halunneet paksumpia peittoja ja enemmän pyyhkeitä tai tarvitsivat enemmän vessapaperia. Kaiken kaikkiaan Dinostratus Housen Wi-Fi saa kuitenkin kiitosta nopeudestaan ja luotettavuudestaan.


Ei, Dinostratus House ei ole uima-allasta.

Ei, Dinostratus House ei tarjoa kylpylää.

Ei, Dinostratus House ei salli koiria.

Ei, Dinostratus House ei tarjoa pysäköintimahdollisuutta.

Ei, Dinostratus House ei ole kuntosalia.
Lisää vaihtoehtoja
 • Hotelli Ateenassa

 • 8.3 Erittäin hyvä

 • Alkaen $150

 • Hotelli Ateenassa

 • 9.0 Erinomainen

 • Alkaen $245

 • Hotelli Ateenassa

 • 9.4 Erinomainen

 • Alkaen $644

 • Hotelli Ateenassa

 • 9.2 Erinomainen

 • Alkaen $416



5.292.774

Hotellit

60

Kategoriat

48.974

Alueet

200.232

Kaupungit


×
×
Tulopäivä
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Travelmyth GPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset