Mikä tekee hotellistasi/majoituksestasi ympäristöystävällisen? Viherkatto (niitty, ruoho)
Kestävän kehityksen periaatteiden mukaan, luonnonmateriaaleista valmistetut rakennustarvikkeet
Lämpöä/kylmää eristävät ikkunat (esim. kolminkertaiset ikkunat).
Myrkyttömien puhdistusaineiden käyttö
LED-valaistus kaikkialla tiloissa
Huoneissa on kyltit, joissa kerrotaan, että pyyhkeet vaihdetaan vain pyynnöstä.
Kierrätysastiat vierashuoneissa
Ei kertakäyttömukeja/-laseja, -lautasia ja -ruokailuvälineitä.
Automaattinen järjestelmä tai avainkortti, joka sammuttaa valot ja sähkölaitteet, kun vieraat poistuvat huoneesta.
Suurin osa aterioiden valmistuksessa käytetyistä ainesosista on paikallisesti tuotettuja.
Ravintolassa on tarjolla vaihtoehtoinen menu kasvisruokavaliota noudattaville.
Energiakatselmus tehdään vähintään kerran viidessä vuodessa.