Villa Castiglione
Hotelli Imprunetassa
Firenze > Impruneta
8.4
Erittäin hyvä
Alkaen $111
Alkaen $111
Häämatkahotelli
Toscanan idyllisen maaseudun ympäröimä ylellinen ja tyylikkäästi sisustettu Honeymoon-sviitti tekee sinusta ja toisesta rakkaastasi mahdollisimman ainutlaatuisen ja romanttisen häämatkan. Romanttisen sisustuksen lisäksi hotelli tarjoaa myös erinomaiset palvelut, ulkouima-altaan ja romanttisia aterioita, jotka varmasti valloittavat jokaisen vastanaineparin sydämen.
Näytä lisää
 
Golden Tower Hotel & Spa
Hotelli Firenzessä
Firenze > Firenze
9.0
Erinomainen
Alkaen $434
Alkaen $434
Häämatkahotelli
Nauti ylellisestä ja rentouttavasta häämatkasta yöpyessäsi tässä hotellissa, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Firenzen kauniissa ja historiallisessa kaupungissa. Tämä hotelli tarjoaa viihtyisiä ja tyylikkäitä sviittejä, jotka on täysin varustettu tarvittavilla mukavuuksilla ja jotka tarjoavat kaikille vieraille vaaditun yksityisyyden, sekä virkistäviä kylpylätiloja, erinomaista palvelua ja maagisen ympäristön, joten se on suorastaan ihanteellinen ikimuistoisinta häämatkaa varten, joka auttaa sinua luomaan pitkäaikaisia muistoja rakkaasi kanssa.
Näytä lisää
 
Santa Maria Novella - WTB Hotels
Hotelli Firenzessä
Firenze > Firenze
9.0
Erinomainen
Alkaen $341
Alkaen $341
Häämatkahotelli
Santa Maria Novellassa - WTB Hotelsissa jokaisesta häämatkakokemuksesta tulee kestävä muisto, joka kylpee romantiikan ja hellyyden punastuksessa. Hotelli tekee kaikkensa luodakseen pariskunnille idyllisen ystävänpäiväkokemuksen ja tarjotakseen yöpymisen yhdessä lämpimistä ja viihtyisistä huoneistaan, jotka säteilevät charmia ja läheisyyttä. Romanttinen aamiainen huoneessa saa päivän ihanasti käyntiin, ja sen jälkeen on tarjolla erityisiä yksityiskohtia, kuten punaisia ruusuja, joihin on liitetty räätälöity rakkauden viesti, joka antaa henkilökohtaisen kosketuksen, joka puhuu paljon. Huoneessa odottaa pullo Prosecco Belstar Bisol DOC di Valdobbiadene -juomaa, joka tarjoillaan punaisten hedelmien ja tumman suklaan kera ja joka luo pohjan ikimuistoisille hetkille. Hotelli parantaa romanttista pakomatkaasi rentoutumismahdollisuuksilla, kuten rauhallisella saunakokemuksella. On turvallista sanoa, että Santa Maria Novella - WTB Hotelsissa häämatkat ovat rakkauden vaalimista ja matkasta nauttimista, yksi romanttinen kokemus kerrallaan.
Näytä lisää
 
Il Salviatino Firenze
Hotelli Firenzessä
Firenze > Firenze
9.1
Erinomainen
Alkaen $616
Alkaen $616
Häämatkahotelli
Unenomainen häämatka odottaa tässä hotellissa, joka tarjoaa eksklusiivisen häämatkapaketin, joka sisältää lukuisia mukavuuksia ja tarjouksia, jotta yhteisen elämänne alku olisi mahdollisimman ylellinen, rentouttava ja nautinnollinen.
Näytä lisää
 
Residenza dei Pucci
Vierasmaja Firenzessä
Firenze > Firenze
9.0
Erinomainen
Alkaen $191
Alkaen $191
Tiedot Kategoriat
Häämatkahotelli


Boutique-hotelli


Historiallinen hotelli


Näytä lisää
 
Hotel L'Orologio - WTB Hotels
Hotelli Firenzessä
Firenze > Firenze
9.1
Erinomainen
Alkaen $356
Alkaen $356
Häämatkahotelli
Hotel L'Orologio - WTB Hotels tarjoaa häämatkalla oleville pariskunnille viehättävän tarjouksen, joka alkaa ystävänpäivän tarjouksella, joka kuiskaa suloisia sanoja. Pakettiin sisältyy vähintään yksi yö yhdessä hotellin´n viihtyisistä huoneista, jotka on sisustettu moitteettomalla maulla ja romanttisia yksityiskohtia silmällä pitäen. Aamut alkavat romanttisella aamiaisella, joka tarjoillaan suoraan huoneeseen, mikä rohkaisee vieraita paistattelemaan rakkauden kotelon ylellisyydessä hieman pidempään. Jokaisessa huoneessa on kaunis nippu punaisia ruusuja ja henkilökohtainen rakkauden viesti, joka on ihastuttava yllätys ja joka entisestään sävyttää romanttista päivää. Lisätäkseen iltaan säihkettä pakettiin kuuluu pullo Prosecco Belstar Bisol DOC di Valdobbiadene -juomaa, joka tarjoillaan punaisten hedelmien ja tumman suklaan kera. Kun ilta laskeutuu, romanttinen turndown-palvelu pitää romantiikan elossa. Pariskunnille, jotka haluavat uppoutua rentoutumiseen, hotellissa on suomalainen sauna, jossa on kromoterapia, ja höyrysauna, joka parantaa verenkiertoa, nivelten terveyttä ja hengitystoimintaa.
Näytä lisää
 
Hotel Principe
Hotelli Firenzessä
Firenze > Firenze
8.4
Erittäin hyvä
Alkaen $193
Alkaen $193
Häämatkahotelli
Hotel Principe tarjoaa nuorille aviopareille poikkeuksellisen häämatkakohteen, jossa on sviittejä, joissa jokaisessa on ainutlaatuinen ja aristokraattinen tyyli. Näin varmistetaan, että pariskunnat nauttivat erilaisesta kokemuksesta, joka vastaa heidän henkilökohtaista makuaan ja tyyliään. Jokainen sviitti herättää tunteen eleganssista ja loistokkuudesta, mikä saa häämatkalaiset tuntemaan, että heidät on siirretty kuninkaallisen ylellisyyden maailmaan. Erityisenä iltana pariskunnat voivat kohottaa maljan hotellin terassilla nauttimalla ammattitaitoisen baarimestarin valmistaman räätälöidyn cocktailin. Terassilta avautuu henkeäsalpaava näköala Arnolle, Cestellon kirkon kupoliin ja Firenzen historialliseen keskustaan, jota ympäröivät kukkulat kehystävät täydellisesti. Tämä lumoava näkymä muodostaa täydellisen taustan romanttisille illoille, mikä tekee siitä unohtumattoman kokemuksen pariskunnille, jotka juhlivat uutta yhteistä elämäänsä.
Näytä lisää
 
Hotel San Michele
Hotelli Cortonassa
Arezzo > Cortona
8.7
Erittäin hyvä
Alkaen $101
Alkaen $101
Häämatkahotelli
Hotel San Michelen häämatkalaiset voivat odottaa hienoa valikoimaa tiloja, jotka on suunniteltu hemmottelemaan ja inspiroimaan. Hotelli on ylpeä voidessaan tarjota monipuolisen valikoiman hierontoja, jotka on suunniteltu mahdollisimman suurta rentoutumista ja terveyttä silmällä pitäen. Tämä hyvinvointimatka luo pohjan rauhalliselle lomalle, jonka ansiosta pariskunnat voivat uppoutua tyyneyteen ja rentoutua aidosti. Kulinaristisesta tutkimusmatkasta innostuneille pariskunnille ruoanlaittokurssit ovat suosittu vetonaula, joka tarjoaa käytännön kokemuksen paikallisten keittiöiden oppimisesta ja herkullisten aterioiden luomisesta yhdessä. Toinen suosikki ovat viinikierrokset, jotka kutsuvat vieraat tutustumaan alueen rikkaaseen viininviljelyyn ja nauttimaan siitä, ja jokainen kulaus kertoo ainutlaatuisen tarinan. Tarjonnan kruunaa Hotel San Michele, jossa on viisi ylellistä sviittiä, joissa yhdistyvät vaivattomasti ylellisyys, mukavuus ja tyyli, mikä tekee niistä täydellisen paikan pariskunnille aloittaa avioelämänsä romanttisesti.
Näytä lisää
 
Relais Del Lago
Kartano Capannorissa
Lucca > Capannori
9.1
Erinomainen
Alkaen $110
Alkaen $110
Häämatkahotelli
Relais Del Lagossa häämatkalle lähtevät pariskunnat voivat odottaa eksklusiivisen rauhallisuuden maailmaa 'Private Spa Suite' -kylpyläsviitissä. Tässä ainutlaatuisessa majoitustilassa, joka on suunniteltu korostamaan äärimmäistä rentoutumista ja yksityisyyttä, on minikylpyläalue, joka on suunniteltu yksinomaan kahdelle. Laajassa sviitissä on moderni pyöreä sänky, suuri taulu-tv, jossa on Dolby surround -ääni, ja se on sisustettu tyylikkäästi tuoksuvilla kukilla ja tuoksukynttilöillä. Sviitin 'pièce de résistance' on epäilemättä kromiterapeuttinen uima-allas-poreallas, rauhallinen pyhättö, joka lupaa vertaansa vailla olevaa rentoutumista. Hyvinvointielementit, kuten sauna ja vesiputoussuihku, parantavat entisestään tätä seesteisyyden koteloa. Se on täydellinen turvapaikka vastanaineille, jotka haluavat tauon arjesta, tai jotka haluavat juhlistaa erityistä liittoaan mahdollisimman rentouttavassa ja intiimissä ympäristössä.
Näytä lisää
 
Villa Lecchi Hotel Wellness
Siena > Colle di Val d Elsa
8.9
Erinomainen
Alkaen $211
Alkaen $211
Häämatkahotelli
Uppoudu Toscanan maaseudun ajattomaan kauneuteen Villa Lecchi Hotel Wellness -hotellissa, joka sijaitsee kivenheiton päässä viehättävästä Sienan kaupungista. Tämä idyllinen wellness-retriitti toimii moitteettomana taustana merkittävien virstanpylväiden, kuten merkkipäivien, viettämiselle. Villa Lechissä autenttisuus on jokaisen kokemuksen kulmakivi, ja siihen liittyy joukko omistautuneita ammattilaisia, jotka työskentelevät väsymättömästi tehdäkseen jokaisesta tapahtumasta ikimuistoisen aina tervetuliaisvastaanotosta suussa sulavaan gourmetbuffetiin. Poikkeuksellisen lahjakkaat kokit ilmaisevat rakkautensa italialaista perinnettä kohtaan kulinaaristen mestariteosten kautta, joista jokainen on valmistettu huolellisesti tuoreimmista raaka-aineista, jotta ne vastaisivat ainutlaatuisia mieltymyksiänne. Ruokailukokemusta parantaa entisestään Villa Lecchin vaikuttava viinikellari, joka on täynnä lukuisia hienoja viinejä, jotka on yhdistetty asiantuntevasti jokaisen ruokalajin kanssa. Kulinaaristen herkkujen lisäksi baari kutsuu vieraita nauttimaan cocktaileista, ja taitavat baarimikot ovat valmiita valmistamaan henkilökohtaisen aperitiivin, mikä tekee jokaisesta hetkestä Villa Lecchissä unohtumattoman aistimatkan.
Näytä lisää
 
Borgo Santo Pietro
Hotelli Chiusdinossa
Siena > Chiusdino
9.1
Erinomainen
Alkaen $909
Alkaen $909
Häämatkahotelli
Borgo Santo Pietro huokuu historiallista viehätystä ja tarjoaa täydellisen häämatkakohteen 13. vuosisadan huvilassa, jossa on tyylikkään antiikkisia huoneita ja sviittejä, joista on näköala vehreisiin puutarhoihin ja viehättävälle maaseudulle. Kartano tarjoaa 'orgaanisen' kulinaarisen kokemuksen, jossa Michelin-tähdellä palkitut kokit valmistavat tuoreista, paikallisesti hankituista raaka-aineista esimerkillisiä toscanalaisia aterioita, joita täydennetään huolella valikoiduilla viineillä. Seed to Skin -kylpylä tarjoaa virkistystä varten valikoiman keskiaikaisten parantavien perinteiden innoittamia virkistäviä hoitoja. Kävelyretki hotellin laajoissa, kolmentoista hehtaarin puutarhoissa on aistien juhlaa, ja rauhalliset rentoutumisalueet ovat piilossa elinvoimaisten kukkien keskellä, mikä tarjoaa nuorentavaa lepoa vastanaineille.
Näytä lisää
 
Wine Resort Conti di San Bonifacio
Grosseto > Roccastrada
9.3
Erinomainen
Alkaen $583
Alkaen $583
Häämatkahotelli
Tämä boutique-hotelli tarjoaa kolme häämatkapakettia, jotka tarjoavat ylellistä majoitusta, viininmaistiaisia, kynttiläillallisia ja monia muita romanttisia mukavuuksia, jotka on räätälöity vain teille kahdelle.
Näytä lisää
 
Villa Sassolini Country Boutique Hotel
Arezzo > Montevarchi
8.6
Erittäin hyvä
Alkaen $331
Alkaen $331
Häämatkahotelli
Villa Sassolini Luxury Boutique Hotel on hieno yhdistelmä käytännöllistä eleganssia ja esteettistä vetovoimaa, mikä tekee siitä ihanteellisen kohteen unohtumattomalle häämatkalle. Villan silmiinpistävässä julkisivussa on huolellisia graafisia kuvioita, jotka on kaiverrettu ulkokipsityöhön metallisella kärjellä nimettömän käsityöläisen toimesta ja jotka ilmentävät ainutlaatuista taiteellista viehätystä. Itse huvilat, joille on ominaista minimalistinen muotoilu, tarjoavat harmonisen tasapainon urbaanin hienostuneisuuden ja maaseudun rauhallisuuden välille luoden seesteisen ympäristön rentoutumiselle ja mietiskelylle. Kiinteistön wellness-keidas lisää viehätystä, sillä siellä on sauna, turkkilainen sauna, uima-allas ja poreallas, jotka tarjoavat pakopaikan rauhallisuuden ja virkistyksen maailmaan. Villa Sassolinin viehätystä korostaa entisestään mahdollisuus uppoutua aistihierontaan, jonka terapeuttien tiimi toteuttaa ammattitaitoisesti ja joka on suunniteltu johdattamaan vieraat syvään rentoutumiseen, jolloin jokainen hetki tässä boutique-hotellissa on vaalittava muisto.
Näytä lisää
 
Villa Campomaggio Resort & SPA
Siena > Radda In Chianti
8.9
Erinomainen
Alkaen $189
Alkaen $189
Häämatkahotelli
Romantiikkaa ja rauhaa etsiville häämatkalaisille ihanteellinen kohde on Villa Campomaggio Resort & SPA, joka sijaitsee Chianti-kukkuloiden keskellä ja jota reunustavat vehreät viinitarhat ja metsät. Se sijaitsee aristokraattisessa 1700-luvun huvilassa, joka huokuu ajatonta toscanalaista charmia ja tarjoaa huumaavan sekoituksen historiaa, kulttuuria ja rentoutumista. Palatsin muinaisessa viinikellarissa sijaitseva Resort's SPA tarjoaa mystisen rauhallisen tilan, jossa sisäinen tasapaino voidaan löytää uudelleen. Lisäksi sen edullisen sijainnin ansiosta on helppo tutustua ympäröiviin viinitiloihin, maatiloihin, putiikkeihin, ruokapaikkoihin ja erityisesti lumoaviin keskiaikaisiin toscanalaisiin kyliin, joissa aika näyttää pysähtyneen. Häämatkapaketit Villa Campomaggiossa tarjoavat erinomaisen tilaisuuden uppoutua Toscanan ajattomaan kauneuteen ja omaleimaiseen viehätykseen.
Näytä lisää
 
Palazzo Magnani Feroni, All Suite - Residenza D'Epoca
Hotelli Firenzessä
Firenze > Firenze
8.5
Erittäin hyvä
Alkaen $66
Alkaen $66
Tiedot Kategoriat
Häämatkahotelli


Boutique-hotelli


Golf-hotelli


Näytä lisää
 
Castello di San Fabiano
Siena > Monteroni d Arbia
9.6
Erinomainen
Alkaen $251
Alkaen $251
Häämatkahotelli
Romantiikkaa ja rauhaa etsiville häämatkalaisille ihanteellinen kohde on Villa Campomaggio Resort & SPA, joka sijaitsee Chianti-kukkuloiden keskellä ja jota reunustavat vehreät viinitarhat ja metsät. Se sijaitsee aristokraattisessa 1700-luvun huvilassa, joka huokuu ajatonta toscanalaista charmia ja tarjoaa huumaavan sekoituksen historiaa, kulttuuria ja rentoutumista. Palatsin muinaisessa viinikellarissa sijaitseva Resort's SPA tarjoaa mystisen rauhallisen tilan, jossa sisäinen tasapaino voidaan löytää uudelleen. Lisäksi sen edullisen sijainnin ansiosta on helppo tutustua ympäröiviin viinitiloihin, maatiloihin, putiikkeihin, ruokapaikkoihin ja erityisesti lumoaviin keskiaikaisiin toscanalaisiin kyliin, joissa aika näyttää pysähtyneen.
Näytä lisää
 
Villa Borgo San Pietro
Hotelli Cortonassa
Arezzo > Cortona
9.0
Erinomainen
Alkaen $109
Alkaen $109
Häämatkahotelli
Villa Borgo San Pietro tarjoaa vertaansa vailla olevan häämatkakokemuksen 1700-luvun huolellisesti kunnostetun huvilan maisemissa. Tämä rauhallisesta sijainnistaan ja panoraamanäkymistä tunnettu kiinteistö vangitsee toscanalaisen viehätysvoiman sen arkkitehtonisen loistokkuuden ja tyylikkäästi sisustetun sisustyylin. Hotellissa on ylellisiä huoneita ja tilavia huoneistoja, jotka toimivat vieraiden rauhallisina turvapaikkoina, kun taas ulkona on koskematon uima-allas, joka kutsuu rentoutumaan henkeäsalpaavan luonnon keskellä. Tämä viehättävä ympäristö ulottuu seitsemän hehtaarin puistoalueelle, jossa on hedelmä- ja oliivipuita ja joka tarjoaa intiimin yhteyden luontoon. Villa Borgo San Pietron mukavuuksien luetteloa täydentävät erilaiset rentouttavat hieronnat, jotka takaavat, että häämatkasta tulee todella syvällinen kokemus rauhasta, ylellisyydestä ja nuorentumisesta Toscanan sydämessä.
Näytä lisää
 
Antico Centro Suite
Vierasmaja Firenzessä
Firenze > Firenze
8.3
Erittäin hyvä
Alkaen $197
Alkaen $197
Häämatkahotelli
Firenzessä sijaitseva Antico Centro Suite on romanttisen retriitin ruumiillistuma, ja se tarjoaa unohtumattoman häämatkakokemuksen, jossa yhdistyvät vaivattomasti eleganssi ja rakkaus designiin. Arkkitehtoninen loistokkuus ja tyylikkäästi kuratoidut sisätilat luovat intiimin tunnelman jokaiseen kauniiseen huoneeseen, mikä tekee jokaisesta siellä vietetystä hetkestä vaalitun muiston. Tämä hotelli tarjoaa tilavia asuintiloja, jotka huokuvat hienostuneisuutta, ja antaa vastanaineille mahdollisuuden tuntea olonsa kotoisaksi samalla, kun he vaalivat siteitä ja luovat pysyviä muistoja. Antico Centro Suite pyrkii tekemään häämatkan erityisestä matkasta paitsi tärkeän luvun yhden ihmisen elämässä myös sydämellisen juhlan vastaperustetulle perheyksikölle.
Näytä lisää
 
Hotel Villa Marsili
Hotelli Cortonassa
Arezzo > Cortona
9.5
Erinomainen
Alkaen $137
Alkaen $137
Häämatkahotelli
Hotel Villa Marsili tarjoaa hienon häämatkakokemuksen, jossa hienovarainen ylellisyys yhdistyy vaivattomasti mukavuuteen ja moderniin tehokkuuteen. Jokainen sen 25 majoitustilasta, jotka vaihtelevat sviiteistä Deluxe-, Superior-, Standard-, yhden hengen ja pieniin kahden hengen huoneisiin, korostaa hotellin luonnetta ainutlaatuisella tavalla yksilöllisillä väreillään ja käsin freskoiduilla koristeillaan. Antiikkihuonekalut, rikkaat kankaat ja lämpimät sävyt, jotka koristavat freskomaalattuja seiniä, täydentävät tyyliä ja ainutlaatuisuutta. Nämä huolellisesti suunnitellut huoneet tarjoavat ihanteelliset puitteet rentouttaville hetkille, ja häämatkalaiset voivat uppoutua ympäristöön, joka parhaiten vastaa heidän mieltymyksiään. Kulinaariset herkut ovat myös osa Villa Marsilin kokemusta, ja aamiaisvalikoima sisältää laajan valikoiman tuoretta makeaa ja suolaista erikoisruokaa. Korkealaatuisista paikallisista tuotteista valmistettu hotellien keittiö takaa gastronomisen matkan, joka on yhtä merkittävä kuin itse vierailu.
Näytä lisää
 
Four Seasons Hotel Firenze
Hotelli Firenzessä
Firenze > Firenze
9.3
Erinomainen
Alkaen $1,986
Alkaen $1,986
Häämatkahotelli
Lennä ilmapallolla maaseudun yllä tai järjestä yksityinen illallinen puutarhassa. Hotellin henkilökunta tekee kaikkensa tehdäkseen ajastasi Firenzessä ikimuistoisen.
Näytä lisää
 
*Lisäveroja tai -maksuja saatetaan soveltaa. Tarkista lopullinen hinta ennen varauksen tekemistä.
Kategoriat:
 •     Häämatka (1350)
 •     Pysäköinti (978)
 •     Romanttinen (970)
 •     Koiraystävällinen (898)
 •     Uima-allas (736)
 •     Ulkouima-allas (707)
 •     Perhe (626)
 •     Pieni (600)
 •     Bisnes (493)
 •     Esteetön (476)
 •     Luksus (352)
 •     Kestävyyskäytännöt (326)
 •     Neljä tähteä (301)
 •     Boutique (235)
 •     Historiallinen (215)
 •     Ilmainen Wi-Fi (194)
 •     Kolme tähteä (192)
 •     Sähköautojen EV- latauspiste (190)
 •     Koirat majoittuvat ilmaiseksi (187)
 •     Yöelämä (183)
 •     Kuntosali (179)
 •     Kylpylä (177)
 •     Jooga (164)
 •     Viinitila (135)
 •     Golf (126)
 •     Tennis (105)
 •     Lämmitetty uima-allas (98)
 •     Panoraamamaisema uima-allas (88)
 •     Viisi tähteä (77)
 •     Ranta (76)
 •     Vain Aikuisille (59)
 •     Sisäuima-allas (59)
 •     Huoneet poreammeella (47)
 •     Yksityinen uima-allas (37)
 •     Lastenallas (34)
 •     Infinity uima-allas (34)
 •     Terveys & Turvallisuus (28)
 •     Koirapuistoalue (22)
 •     Ranta-alue (19)
 •     Uima-allas kierroskaistoilla (18)
 •     Linna (13)
 •     Budget (9)
 •     Uima-allas katolla (7)
 •     Munkkiluostari (5)
 •     Huoneet takalla (4)
 •     Koiranhoitopalvelu (4)
 •     Hiihto - Laskettelu (2)
 •     Liukumäki uima-allas (1)
 •     Kummitus (1)
 •     Leppoisa Joki (1)
×
Tulopäivä
×
Kategoriat
1
Kartta
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Travelmyth GPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset