9.2
Erinomainen
Alkaen $223
Alkaen $223
Tiedot Kategoriat
Luksushotelli


Häämatkahotelli


Kylpylähotelli


Näytä lisää
 
Hotel Ynez
Hotelli Solvangissa
8.9
Erinomainen
Tiedot Kategoriat
Luksushotelli


Viinitilahotelli


Koiraystävällinen hotelli


Näytä lisää
 
9.2
Erinomainen
Alkaen $928
Alkaen $928
Luksushotelli
Santa Barbarassa sijaitseva elegantti keidas, El Encanto, A Belmond Hotel, tarjoaa idyllisen pakopaikan, jossa kaupunkielämän stressi väistyy lauhan ilman ja laajojen merinäköalojen tieltä. Se on paikka, jossa paikallisten raaka-aineiden ja kalifornialaisten viinien paletti kohtaa säteilevien kultaisten auringonlaskujen ja taivaansinisen taivaan kankaan. Tämä Hollywoodin eliitin keskuudessa tunnettu piilopaikka tarjoaa poikkeuksellista seesteisyyttä ja ylellistä yksityisyyttä tyylikkäissä bungaloweissa ja mökeissä.

Kokemuksen ytimessä on Dining Room & Terrace, rinteessä sijaitseva ravintola, jossa Santa Barbaran vuoristo- ja merellisyys yhdistyy vaivattomasti tuoreeseen energiaan. Dining Roomissa, jossa keskitytään kauden tuoreisiin raaka-aineisiin, yhdistetään yksinkertaisia ja moderneja kulinaarisia tekniikoita ja tarjoillaan elinvoimaisia, maukkaita ruokia. The Spa at El Encanto, joka on saanut inspiraationsa rannikon elementeistä, lupaa ylevää rentoutumista asiantuntijahoidoilla, joissa käytetään ylellisiä ihonhoitosarjoja. Hoidon jälkeen vieraita pyydetään lepäämään detoksifioivien teiden tai mehujen kera ruokasalin terassilla, kun lumoavat näkymät Santa Barbaraan avautuvat heidän edessään. Todella ainutlaatuista kokemusta etsiville Garden Soundbath Experience tarjoaa tilaisuuden rentoutua ja virkistyä, kun vieraat omaksuvat sielullisen yhteyden mielen, kehon ja luontoäidin välillä. Itse majoitustilat ovat kunnianosoitus rannikkotyyliselle tyyneydelle, ja niiden kevyet, ilmavat rakenteet ja paikallisesti veistetyt huonekalut heijastavat rauhallista ympäristöä. Lattialämmitys ja puulämmitteiset uunit lämmittävät kylmempinä vuodenaikoina, ja marmorikylpyammeet tuovat ripauksen dekadenssia. Merelle avautuvat terassit ja yksittäisten terassien yksityisyys kutsuvat vieraita uppoutumaan ympäristön henkeäsalpaavaan kauneuteen. Se on todella ylellinen kokemus, joka on täynnä ajatonta kalifornialaista glamouria.
Näytä lisää
 
Simpson House Inn
9.3
Erinomainen
Alkaen $439
Alkaen $439
Luksushotelli
Rauhallisella ja historiallisella Santa Barbaran alueella sijaitseva Simpson House Inn on eristäytynyt boutique-hotelli, jonka viktoriaanisen aikakauden viehätys on säilynyt tyylikkäänä. Kiinteistöä ympäröivät kauniisti korkeat pensasaidat ja palkittu englantilainen puutarha, mikä vahvistaa sen mainetta yhtenä Etelä-Kalifornian merkittävimmistä viktoriaanisen aikakauden 1874 kartanoista. Ylelliset huoneet, jotka on kunnostettu tyylikkäästi, sekä viehättävät englantilaistyyliset mökit, jotka ovat hajallaan puutarhan nurkissa, tarjoavat seesteisen pakopaikan Santa Barbaran keskustan sydämessä. Tätä autuaaksi tekevää pakoa täydentää valikoima virkistäviä kylpyläpalveluja, joita erikoistuneet kylpyläammattilaiset tarjoavat suoraan huoneesi mukavuudessa. Viehättävyyttä lisää, että jokaiseen vierailuun sisältyy gourmet-herkkuja, kuten iltapäivän virvokkeita, iltaisin viini- ja alkupalavastaanotto, herkullisia jälkiruokapaloja ja gourmet-aamiainen, joka tarjoillaan joko päärakennuksessa tai huoneesi yksityisyydessä.
Näytä lisää
 
Hotel Corque
Hotelli Solvangissa
9.2
Erinomainen
Alkaen $201
Alkaen $201
Tiedot Kategoriat
Luksushotelli


Viinitilahotelli


Golf-hotelli


Näytä lisää
 
Harbor View Inn
8.8
Erinomainen
Alkaen $351
Alkaen $351
Luksushotelli
Harbor View Inn huokuu mahtavuutta, ja siinä on 134 avaraa huonetta ja 15 ylellistä sviittiä, joissa jokaisessa on oma patio tai parveke. Huoneiden mukavuudet vaihtelevat vohvelikudotuista kylpytakeista, Keurig-kahvinkeittimistä, henkilökohtaisista tallelokeroista ja hiustenkuivaajista minibaariin tai minijääkaappiin, mikä takaa kätevän ja mukavan oleskelun. Ilmainen Wi-Fi ja pääsy kaikkiin HD-kanaviin, mukaan lukien HBO ja STARZ, parantavat vieraiden käytettävissä olevia viihdevaihtoehtoja. Sviitit, jotka tarjoavat samat mukavuudet, tarjoavat ylimääräisen kerroksen ylellisyyttä king-size-vuoteella, erillisellä olohuoneella, märkäbaarilla ja tilavuudella. Sviitit ovat kooltaan 750-1 000 neliöjalkaa, ja jokainen niistä on suunniteltu enintään kahdelle aikuiselle, ja niihin voi lisätä pinnasängyn vauvaa varten. Hotellin kohokohta on sen viehättävä uima-allasalue, josta on merinäköala ja joka huokuu trooppista tunnelmaa kukkivine väreineen ja palmuineen. Vieraat voivat nauttia virkistäviä cocktaileja, jotka lisäävät Harbor View Innin yleistä viehätystä.
Näytä lisää
 
8.1
Erittäin hyvä
Alkaen $200
Alkaen $200
Tiedot Kategoriat
Luksushotelli


Häämatkahotelli


Perheystävällinen hotelli


Näytä lisää
 
7.9
Hyvä
Alkaen $656
Alkaen $656
Luksushotelli
Uppoudu The Ritz-Carlton Bacara, Santa Barbara -hotellin loistokkuuteen, jossa sinua odottaa herkullinen kulinaarinen matka. Hotellin kuusi ravintolaa tarjoavat kukin ainutlaatuiset merinäköalat, jotka on yhdistetty omaleimaisiin paikallisiin makuihin. Angel Oakin tyylikkäistä kolmen ruokalajin prix fixe -menuista, jotka on yhdistetty vuosikertaviineihin, 'O' Bar Kitchenin autenttisiin latinalaisruokiin, jotka tarjoillaan rohkeiden cocktailien kera, ruokailusta tulee näyttely parhaasta, mitä Santa Barbaralla on tarjottavanaan.

Tämän ylellisen hotellin majoitustiloissa yhdistyvät välimerellinen vieraanvaraisuus ja Santa Barbaran rento viehätysvoima, ja ne rohkaisevat vieraita nauttimaan jokaisesta hetkestä rauhassa. Nauti huoneista ja sviiteistä, joista on joko meri- tai puutarhanäkymät, tai valitse takkahuone ja nauti illasta terassilla. Kylpylä levittäytyy 42 000 neliömetrin alueelle 78 hehtaarin alueella, ja se tarjoaa täyden valikoiman mukavuuksia, kuten uima-altaan, punapuusaunan, eukalyptushöyrysaunan, takkahuoneet ja kattoterassin. Useita lämmitettyjä ulkouima-altaita, mukaan lukien lastenallas, ja poreallasalue, ja ympärilläsi on runsaasti mahdollisuuksia rentoutua, palautua ja nauttia kylpylän legendaarisista Santa Barbaran näköaloista.
Näytä lisää
 
The Landsby
Hotelli Solvangissa
9.1
Erinomainen
Alkaen $220
Alkaen $220
Tiedot Kategoriat
Luksushotelli


Viinitilahotelli


Boutique-hotelli


Näytä lisää
 
Santa Barbara Inn
8.9
Erinomainen
Alkaen $405
Alkaen $405
Luksushotelli
Santa Barbara Inn huokuu ajattoman eleganssia ja rannikon ylellisyyttä, Santa Barbara Inn esittelee huolella kuratoitu sekoitus klassista hienostuneisuutta ja nykyajan mukavuuksia. Jokainen sen 70 kauniisti sisustetusta huoneesta ja sviitistä kutsuu vieraat rauhallisuuden valtakuntaan, jota leimaavat dramaattiset merinäköalat, jotka kiteyttävät Santa Barbaran rannikon olemuksen. Täydellinen tasapaino muodon ja toiminnan välillä, tämä espanjalais-merellinen boutique-hotelli on tunnettu syvänpunaisista terrakottakatoistaan, valoisasta valkoisesta rappauksesta, siroista kaari-ikkunoista ja parista käsityönä tehdystä kaakelikupolista, jotka ilmentävät tehokkaasti alueen henkeä ja arkkitehtonista kauneutta. Hotellissa on tilavia huoneita ja sviittejä, konferenssi- ja juhlatiloja erikoistilaisuuksia varten sekä ruokailutila merinäköalalla, joka lupaa gastronomisen matkan jokaisella aterialla, joten hotelli takaa kattavan luksuskokemuksen. Kutsuvat lämmitetyt uima-altaat lisäävät entisestään viehätystä ja luovat idylliset puitteet rentoutumiseen. Saumaton pääsy koskemattomille rannoille antaa vieraille mahdollisuuden nauttia rannikon viehätyksestä omaan tahtiinsa, ja ilmainen Wi-Fi varmistaa, että he pysyvät yhteydessä. Santa Barbara Innin kokemuksen ytimessä on omistautunut henkilökunta, jonka vankkumaton sitoutuminen poikkeuksellisen vieraanvaraisuuden tarjoamiseen korostaa hotellin asemaa ensiluokkaisena luksuskohteena.
Näytä lisää
 
Cheshire Cat Inn & Cottages
Aamiaismajoitus Santa Barbarassa
9.3
Erinomainen
Alkaen $355
Alkaen $355
Luksushotelli
Cheshire Cat Inn & Cottages on viktoriaaninen bed and breakfast, joka huokuu ajatonta eleganssia ja sijaitsee majesteettisten tammien, rauhallisten suihkulähteiden ja kukkivien puutarhojen keskellä. Tarjolla on 18 vierashuonetta, sviittiä ja mökkiä, ja ylellisyyttä ilmentävät erilaiset mukavuudet, kuten huoneiden poreammeet, takat ja yksityiset terassit. Jokainen yksityiskohta on huolella suunniteltu parantamaan vieraskokemusta, ja se on synonyymi mukavuudelle ja hienostuneisuudelle. Santa Barbaran viehätysvoima odottaa tämän ainutlaatuisen kiinteistön seesteisen ilmapiirin lisäksi. Hotelli sijaitsee vain neljän korttelin päässä vilkkaalta keskusta-alueelta, ja vieraat ovat kätevästi lähellä kauppojen, ravintoloiden ja teattereiden monipuolista valikoimaa, joka sopii täydellisesti niille, jotka haluavat tutustua alueen kulttuuri- ja kulinaarisiin aarteisiin.
Näytä lisää
 
Hotel Californian
8.3
Erittäin hyvä
Alkaen $722
Alkaen $722
Luksushotelli
Hotel Californian määrittelee luksuksen uudelleen ainutlaatuisella yhdistelmällään espanjalaisen Colonial Revival -arkkitehtuurin ja marokkolaisten vaikutteiden yhdistelmällä, jonka julkkissuunnittelija Martyn Lawrence Bullard on herättänyt henkiin. Jokainen sen rannalla sijaitsevista kaupunkihuoneista tarjoaa modernin näkemyksen Santa Barbarasta, räätälöidyt huonekalut ja tunnelman, joka heijastaa ikonista ja odottamatonta. Tämän suunnittelun monimuotoisuuden ansiosta jokainen vierailu tarjoaa omanlaisensa kokemuksen, mikä pitää hotellin viehätyksen tuoreena ja kiehtovana. Kiehtovuutta lisäävät hotellin gastronominen tarjonta, jossa on neljä ainutlaatuista ruokapaikkaa, jotka palvelevat jokaista makua, nykyaikaisesta Santa Barbara -ruokailusta rantapiknikkeihin, paikallisiin viineihin ja käsityökoktaileihin. Hotel Californianin huippusijainti ruokaan ja juomiin keskittyvässä Funk Zonessa lisää sen kulinaarista vetovoimaa.


Hotel Californianin kokemuksen kohokohta on epäilemättä Majorelle Spa, joka on saanut nimensä perinteisissä Marrakeshin kaakeleissa, ikkunoissa ja oviaukoissa esiintyvän marokkolaisen sinisen värin mukaan. Majorelle tarjoaa seesteisen ympäristön rentoutumiseen ja elvyttämiseen, ja tarjolla on valikoima ainutlaatuisia kylpylähoitoja, jotka on räätälöity kunkin vieraan yksilöllisiin tarpeisiin. Henkilökohtaisen palvelun korkea taso on olennainen osa Hotel Californian:n sitoutumista moitteettoman ylellisen wellness-kokemuksen tarjoamiseen. Majorellen syvänsininen sävy tarjoaa aktiivisen rauhallisuuden tunteen, stimuloi voimakasta elvytystä ja tarjoaa vieraille ainutlaatuisen polun kohti hyvinvointia.
Näytä lisää
 
Vinland Hotel and Lounge
Hotelli Solvangissa
8.6
Erittäin hyvä
Alkaen $133
Alkaen $133
Tiedot Kategoriat
Luksushotelli


Viinitilahotelli


Häämatkahotelli


Näytä lisää
 
Rosewood Miramar Beach
Lomakeskus Santa Barbarassa
9.0
Erinomainen
Alkaen $2,022
Alkaen $2,022
Luksushotelli
Rosewood Miramar Beach, joka on vaivattomasti Amerikan Rivieralla ja majakka Etelä-Kalifornian hienoimmalla ja viehättävimmällä rannikolla, tarjoaa lumoavan kartanotyylisen tunnelman, jota täydentävät huippuluokan vapaa-ajan palvelut. Tämä Forbesin viiden tähden hotelli ja kylpylä takaa unohtumattoman oleskelun, jossa hienostuneisuus kohtaa rennon tyylikkyyden. Kuusi erilaista ruokapaikkaa, mukaan lukien The Manor Bar ja Caruso's Oceanfront-ravintola, houkuttelevat aisteja korkeatasoisella keittiöllä ja huumaavilla Tyynenmeren näkymillä. Ne tarjoavat vertaansa vailla olevan kokemuksen intiimeistä cocktaileista ja rennosta ruokailusta, kaikki Manor Housen viihtyisässä asuinympäristössä.

Rosewood Miramar Beach esittelee omistautumistaan ylelliselle majoitukselle 123 huoneessaan ja 35 sviitissään. Nämä tilavat ja harkitusti sisustetut huoneet sijaitsevat 16 hehtaarin laajuisella, kauniisti maisemoidulla nurmikolla, ja ne ilmentävät modernin rantaelämän olemusta - ne ovat kevyitä, ilmavia ja huomattavan viihtyisiä. Resortin hienostuneet sviitit, jotka vaihtelevat rantahuviloista, joiden terassit sijaitsevat suoraan hiekan päällä, erillisiin puutarhabungaloweihin, huokuvat hienostunutta asuintunnelmaa. Resortin ainutlaatuisissa Bryte Sleep -sviiteissä on Bryte Restorative -sängyt, jotka tarjoavat yksilöllisen lämmityksen ja jäähdytyksen, joka on räätälöity kunkin unikumppanin profiilin mukaan, varmistaen poikkeuksellisen mukavuuden tason. Sense®, A Rosewood Spa -kylpylässä vieraat voivat osallistua auringonnousujoogaan rannalla tai auringonlaskukävelyille veden äärellä nauttien henkilökohtaisesta huomiosta ja ainutlaatuisista hoidoista, jotka ovat saaneet inspiraationsa paikallisesta ympäristöstä ja alkuperäisväestön perinteistä. Vierailu Rosewood Miramar Beachissa on epäilemättä uppoutuminen ylellisen elämän ja uudistumisen huipulle.
Näytä lisää
 
7.4
Hyvä
Alkaen $386
Alkaen $386
Luksushotelli
Hilton Santa Barbara Beachfront Resort on ylellisyyden ruumiillistuma rannikon inspiroimilla huoneillaan ja sviiteillään. Sen 335 tilavaa huonetta ja 25 sviittiä on kauniisti koristeltu valoisalla sisustuksella, ja jokaisessa huoneessa on oma parveke tai patio. Vieraana voit kylpeä upeissa näkymissä Tyynellemerelle, Santa Ynezin vuorille ja vehreille puutarhoille, jotka tarjoavat upean kokemuksen luonnon loistosta. Lomakeskus takaa rikastuttavan ruokailukokemuksen koko päivän ruokailuvaihtoehdoilla, joihin kuuluu kahvila, jossa on Starbucks-kahvia, runsas aamiainen Roundhousessa ja Set's Patio, jossa on tarjolla illallinen, juomia ja jälkiruoka. Kokemusta voi vielä lisätä nauttimalla s'mores-juomista meren äärellä sijaitsevan nuotiopaikan äärellä. Lomakeskus on täynnä aktiviteetteja jokaiseen mieltymykseen, halusitpa sitten nauttia rannikon jännityksestä tai merenrantakeitaiden rauhasta. Lomakeskuksessa on kuohuva uima-allas, polkupyörä- ja vesiurheiluvälinevuokraus jännitystä kaipaaville ja rannan tuntumassa joogatunteja niille, jotka etsivät rauhaa ja virkistystä.
Näytä lisää
 
Chumash Casino Resort
Lomakeskus Santa Ynez
8.5
Erittäin hyvä
Alkaen $167
Alkaen $167
Tiedot Kategoriat
Luksushotelli


Viinitilahotelli


Häämatkahotelli


Näytä lisää
 
Hotel Milo Santa Barbara
7.6
Hyvä
Alkaen $313
Alkaen $313
Luksushotelli
Santa Barbaran rannikkoviehätyksen keskellä sijaitseva Hotel Milo kutoo ylellisyyden hienoa kudosta. Aamut alkavat täällä virkistävillä kävelyretkillä rannikkoa pitkin ja päättyvät rauhallisiin hetkiin, joita vietetään uima-altaiden ja sisäpihojen äärellä. Päivän hämärtyessä vieraat löytävät lohtua siemaillen viiniä nuotiopaikkojen äärellä ja tarkkaillen auringon laskeutumista horisonttiin. Seikkailun ystäviä ilahduttavat ilmaiset Priority Bike -rantaristeilijät, jotka voivat tutustua paikallisiin alueisiin, vaeltaa kunnioitusta herättävillä vuorilla tai kiertää maineikkaita viinitarhoja. Hotelli ei ole pelkkä retriitti vaan myös moitteeton paikka kokouksille ja tapahtumille. Jokainen huone, romanttisista merenrantakätköistä lemmikkieläinystävällisiin pakopaikkoihin ja liikematkustushuoneisiin, huokuu ainutlaatuista viehätystä. Ne säteilevät lohdullista rantatunnelmaa, jota korostaa hienovarainen, valloittava muotoilu. Meren, auringon, hiekan ja vuorten luonnollisista sävyistä inspiroituneet väripaletit tarjoavat kutsuvan yhdistelmän rannikon tyyneyttä ja tuulenpehmeää boho chiciä. Jokaisessa majoituspaikassa on kattava valikoima mukavuuksia, joiden tarkoituksena on taata huoleton oleskelu. Huoneissa ja sviiteissä on harkitusti ilmainen Wi-Fi, LCD-televisio ja tilattava minibaari. Sisustuselementeissä yhdistyvät tyylikkäästi espanjalainen koloniaalinen tyyli ja rannikkokalifornian estetiikka, mikä luo rauhoittavan ja hienostuneen ilmapiirin, joka edistää rentoutumista. Hotel Milo odottaa innokkaasti tilaisuutta tarjota vieraanvaraisuutensa kaikille vieraileville seikkailunhaluisille.
Näytä lisää
 
Montecito Inn
7.7
Hyvä
Alkaen $374
Alkaen $374
Luksushotelli
Montecito Inn on Monteciton hienostokaupungissa sijaitseva boutique-hotelli, joka tarjoaa vertaansa vailla olevan kokemuksen ylellisyydestä ja maailmanluokan palvelusta. Majatalossa on 61 moitteettomasti suunniteltua huonetta ja sviittiä, ja se on ylpeä siitä, että se luo ilmapiirin, joka heijastaa Santa Barbaralle ominaista välimerellistä eleganssia. Huoneissa tarjottavat yksilölliset kylpyläpalvelut, kuten Mobile Massage -yrityksen hieronnat ja kasvohoidot, tekevät rentoutumisesta vaivattoman asian vieraille. Kaksi monipuolista ruokailuvaihtoehtoa - Coast & Olive ja Sushi by Scratch -ravintolat - takaavat kulinaarisen matkan, joka tyydyttää jokaisen makuelämyksen. Lisäksi majoituspaikan kuntoiluhuone, joka on varustettu juoksumatolla, elliptisellä koneella, makuuasentopyörällä ja moniportaisilla vapaapainohanskoilla, palvelee saumattomasti kuntoilijoita.

Majoituspaikassa yhdistyvät klassiset välimerelliset vaikutteet Santa Barbaran ainutlaatuiseen tyyliin, jossa on lämpimiä maanläheisiä sävyjä, koristeellisia linjoja ja pastellivärejä. Huoneissa on italialaiset marmorikylpyhuoneet, ja tietyissä huoneissa on jopa takka. Inn's luxury rooms and suite's follow a traditional but elegant color palette, with bathrooms adorned with imported white marble and offering spa tubs or showerers and twin sinks, encapsulate the ultimate in luxury.
Näytä lisää
 
7.3
Hyvä
Alkaen $365
Alkaen $365
Luksushotelli
Mar Monte Hotel, osa The Unbound Collection by Hyattia, on esimerkki ajattoman tyylikkyyden ja nykyaikaisen ylellisyyden yhdistelmästä, joka tarjoaa vertaansa vailla olevan mukavuuden ja hienostuneisuuden kokemuksen Santa Barbarassa. Vieraita palvelee joukko nykyaikaisia mukavuuksia, kuten ilmainen internetyhteys, sähköautojen lataus, ravintola ja huomaavainen huonepalvelu. Kuntoilun harrastajat voivat ylläpitää kuntoaan hyvin varustetussa kuntokeskuksessa tai pulahtaa virkistävään uimaan hotellin kutsuvassa uima-altaassa. Tämä lemmikkieläinystävällinen hotelli asettaa etusijalle mukavuuden digitaalisen sisäänkirjautumisen, pesulapalvelut ja avuliaan conciergen, joka on valmiina. Valikoimassa on 200 vastaremontoitua huonetta ja sviittiä, joista monissa on oma parveke ja upeat näkymät Kalifornian rannikolle tai Santa Ynezin vuoristoon, joten mukavuus on etusijalla. Kaupunkiin tutustumisen, viehättäville vesiputouksille patikoinnin tai antiikkimarkkinoille uppoutumisen jälkeen vieraat löytävät lohtua pehmeistä sängyistä ja tilavista sviiteistä. Ruokailu Mar Monte -hotellissa on elämys sinänsä, sillä hotellissa on kaksi innovatiivista ravintolaa, joissa sekoitetaan mestarillisesti maailmanlaajuisia ruokia ja ainutlaatuista eteläkalifornialaista tunnelmaa. Maisteletpa sitten vanhan maailman rannikko-italialaisia makuja Costa Kitchen & Bar -ravintolassa tai nautitpa kevyitä suupaloja, kulinaarinen matka Mar Montessa on suorastaan upea.
Näytä lisää
 
The Winston Solvang
Hotelli Solvangissa
8.8
Erinomainen
Alkaen $185
Alkaen $185
Tiedot Kategoriat
Luksushotelli


Viinitilahotelli


Golf-hotelli


Näytä lisää
 
*Lisäveroja tai -maksuja saatetaan soveltaa. Tarkista lopullinen hinta ennen varauksen tekemistä.
Kategoriat:
 •     Luksus (95)
 •     Pysäköinti (68)
 •     Koiraystävällinen (46)
 •     Ranta (35)
 •     Esteetön (32)
 •     Neljä tähteä (31)
 •     Häämatka (30)
 •     Uima-allas (29)
 •     Ulkouima-allas (28)
 •     Ilmainen Wi-Fi (27)
 •     Romanttinen (27)
 •     Pieni (22)
 •     Sähköautojen EV- latauspiste (20)
 •     Kuntosali (20)
 •     Perhe (19)
 •     Bisnes (18)
 •     Lämmitetty uima-allas (17)
 •     Viinitila (13)
 •     Kestävyyskäytännöt (10)
 •     Kylpylä (9)
 •     Golf (8)
 •     Boutique (8)
 •     Ranta-alue (8)
 •     Yöelämä (8)
 •     Huoneet takalla (8)
 •     Jooga (7)
 •     Viisi tähteä (6)
 •     Vain Aikuisille (6)
 •     Tennis (5)
 •     Historiallinen (4)
 •     Uima-allas katolla (2)
 •     Koirat majoittuvat ilmaiseksi (2)
 •     Lastenallas (2)
 •     Panoraamamaisema uima-allas (1)
 •     Uima-allas kierroskaistoilla (1)
 •     Yksityinen uima-allas (1)
 •     Terveys & Turvallisuus (1)
×
Tulopäivä
×
Kategoriat
1
Kartta
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Travelmyth GPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset