9.3
Erinomainen
Alkaen $149
Alkaen $149
Vain Aikuisille-hotelli
Ylellisyys ja täydellinen rentoutuminen odottavat jokaista aikuista vierasta, joka yöpyy Port Royal Villas & Spa -hotellissa. Tämä idyllinen rantahotelli, joka ottaa vastaan vain yli 16-vuotiaita vieraita ja tarjoaa ylellisintä ja mukavinta majoitusta ja rentouttavimpia mukavuuksia, on suorastaan ihanteellinen romanttiselle tai yksinkertaisesti rentouttavalle lomalle. Tässä vain aikuisille tarkoitetussa hotellissa on yksityinen huvilamajoitus, suora pääsy rannalle ja se on oliivipuiden ympäröimä, joten tästä vain aikuisille tarkoitetusta hotellista tulee hyvin yksityinen ja rentouttava pakopaikkasi.
Näytä lisää
 
9.6
Erinomainen
Alkaen $282
Alkaen $282
Vain Aikuisille-hotelli
Lindos Blu Luxury Hotel on ylellinen rantahotelli, joka tarjoaa rentouttavaa ja rauhallista majoitusta vain aikuisille vieraille. Sen huoneet, sviitit ja huvilat ovat kaikki tyylikkäästi sisustettuja, ja joissakin niistä on oma uima-allas tai poreallas, jossa vieraat ja erityisesti pariskunnat voivat viettää monia virkistäviä hetkiä. Hotellissa on myös virkistävät kylpylä- ja wellness-tilat, ja sen ensiluokkaiset palvelut tekevät siitä ihanteellisen pariskunnille, häämatkoille ja romanttisille lomille rauhallisessa, lapsettomassa ympäristössä.
Näytä lisää
 
9.1
Erinomainen
Alkaen $154
Alkaen $154
Vain Aikuisille-hotelli
Esperos Village Blue & Spa tarjoaa eksklusiivisen, vain aikuisille tarkoitetun retriitin, jossa vieraat voivat nauttia ylellisistä palveluista ja viihtyisästä oleskelusta. Mäntyjen ja sypressien koristamalla vehreällä rinteellä sijaitsevat vierailijat arvostavat rauhaa ja nauttivat henkeäsalpaavista näkymistä loputtomalle Egeanmerelle. Valitsittepa sitten huoneen, jossa on pääsy yhteiselle uima-altaalle, tai sviitin, jossa on oma uima-allas, jokainen vierailu lupaa olla unohtumaton. Hotellin ylenpalttinen kylpylä takaa rentouttavan ja ihastuttavan kokemuksen kaikille. Tämän lifestyle-hotellin tunnelma yhdistettynä yksityisyyden tunteeseen luo pariskunnille ja sinkuille turvapaikan, josta nauttivat sekä pariskunnat että sinkut.
Näytä lisää
 
9.0
Erinomainen
Alkaen $227
Alkaen $227
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä ylellinen boutique-hotelli tarjoaa yksityisintä ja rauhallisinta majoitusta sekä korkealaatuisia palveluja ja mukavuuksia kaikille vierailleen. Tämä hotelli, jossa majoittuu vain yli 16-vuotiaita aikuisia vieraita, tarjoaa virkistäviä kylpylätiloja, yksityisiä uima-altaita ja ylellisiä huoneita ja sviittejä, jotka tarjoavat jokaisen aikuisen vieraan kaipaamaa rentoutumista, lepoa ja rauhaa.
Näytä lisää
 
8.7
Erittäin hyvä
Alkaen $203
Alkaen $203
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä on paikka, jossa rauhallisuus ja rentoutuminen yhdistyvät tarjotakseen ylellisen oleskelun jokaiselle yli 16-vuotiaalle vieraalle. Voit valita 102 tyylikkään huoneen ja sviitin joukosta, jotka on sisustettu nykyaikaisesti ja luotu parantamaan majoituskokemustasi. Hotelli tarjoaa kaksi erilaista uima-allaskokemusta, joista toinen on täynnä virkistävää makeaa vettä aistien herättämiseksi ja toinen rauhoittavaa suolavettä hengen rauhoittamiseksi. Valituissa huoneissa on lisäksi yksityiset uima-altaat, joiden ansiosta vieraat voivat nauttia eksklusiivisista palveluista oman majapaikkansa yksityisyydessä ja mukavuudessa.
Näytä lisää
 
9.2
Erinomainen
Alkaen $233
Alkaen $233
Vain Aikuisille-hotelli
Aquagrand of Lindos, Exclusive Deluxe Resort & Spa on eksklusiivinen ylellinen lomakeskus, joka on ihanteellinen romanttisille lomille ja unohtumattomille häämatkoille. Tämä lomakeskus, jossa majoittuu vain aikuisia vieraita, tarjoaa tyylikkäästi sisustettuja sviittejä ja huoneita, joista joistakin on merinäköala, sekä virkistäviä kylpylähoitoja, liiketiloja ja rauhallisen ilmapiirin, joka auttaa jokaista aikuista vierasta todella rentoutumaan ja rentoutumaan.
Näytä lisää
 
9.5
Erinomainen
Alkaen $328
Alkaen $328
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä moderni, hiljattain rakennettu, vain aikuisille tarkoitettu lomakeskus sijaitsee suoraan rannalla ja tarjoaa 180 asteen merinäköalan heti, kun kävijä astuu sen ovista sisään. Korkeatasoinen majoitus, ravintoloiden ja baarien monipuolisuus sekä erittäin ylellinen kylpylä tyydyttävät varmasti vaativimmatkin vieraat.
Näytä lisää
 
9.1
Erinomainen
Alkaen $251
Alkaen $251
Vain Aikuisille-hotelli
Caesars Gardens Hotel & Spa on ihanteellinen paikka nauttia rentouttavasta oleskelusta yhdistettynä ylellisiin palveluihin. Tyylikkäät huoneet ja modernit sviitit, joista osassa on oma uima-allas, luovat rauhallisuuden keidas, joka on tarjolla vain aikuisille. Nauti puutarhassa sijaitsevan kokonaisvaltaisen kylpylän kokemuksesta ja tunne olevasi yhteydessä luontoon enemmän kuin koskaan. Egeanmeren boheemi sisustus ja luonnollinen ympäristö lepuuttavat henkeäsi ja tekevät vierailustasi ikimuistoisen kokemuksen.
Näytä lisää
 
Casa Cook Rhodes (Adults Only)
Hotelli Kolymbia
9.3
Erinomainen
Alkaen $235
Alkaen $235
Vain Aikuisille-hotelli
Casa Cook on paikka, jossa yli 16-vuotiaat aikuiset vieraat voivat kokea rauhallisen ja mukavan oleskelun. Boheemi ilmapiiri, jota maanläheisillä sävyillä toteutettu luonnollinen sisustus korostaa, saa sinut tuntemaan olosi vapaaksi ja auttaa sinua rentoutumaan kaikilla tasoilla. Huoneissa on yksityiset kuistit, jotka johtavat uima-altaalle. Voit myös viettää ikimuistoista aikaa Kitchen Club -alueella, jossa uima-allas, ravintola ja baarialueet muodostavat rentouttavan yhdistelmän, josta tulee herkkua kaikille aisteillesi. DJ:n biitit tai jokin usein järjestettävistä taidetapahtumista sekä pysyvä viileä tunnelma pitävät sinut viihdytettynä tässä taivaassa, josta on näköala vuorelle ja joka on samalla lähellä rantaa.
Näytä lisää
 
9.3
Erinomainen
Alkaen $104
Alkaen $104
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä on vain aikuisille tarkoitettu hotelli, joka inspiroi vieraita sukeltamaan Rodoksen kavaljeerien aikakauden tunnelmaan. Rentouttava ympäristö ja ylelliset palvelut miellyttävät vaativimpia vieraita. Erittäin viihtyisät sviitit ja hotellin kylpylä auttavat sinua lepuuttamaan kehoasi ja mieltäsi. Vieraat voivat myös nauttia räätälöidyistä tiloista, jotka on suunniteltu vahvistamaan romanttista tunnetta, jonka tämä erityinen paikka luo.
Näytä lisää
 
9.1
Erinomainen
Alkaen $120
Alkaen $120
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä vain aikuisille tarkoitettu majoituspaikka sijaitsee ihanteellisella paikalla lähellä rantaa ja Falirakin keskustaa. Asiakkaat voivat rentoutua luonnollisesti sisustetuissa huoneissa ja nauttia tarjolla olevista ylellisistä palveluista. He voivat valita huoneen, jossa on ulkoporeallas, sviitin, jossa on sisäporeallas, tai huoneen, jossa on oma uima-allas. Jokainen Casa Cabanan huoneista takaa mukavan ja rentouttavan oleskelun.
Näytä lisää
 
8.9
Erinomainen
Alkaen $71
Alkaen $71
Vain Aikuisille-hotelli
Kolymbia Bay Art on ainutlaatuinen ja ehdottoman romanttinen neljän tähden hotelli, joka tarjoaa rentouttavaa ja rauhallista majoitusta vain aikuisille vieraille ja pariskunnille. Tämä hotelli sijaitsee lähellä rantaa ja tarjoaa virkistävät kylpyläpalvelut, uima-altaan aurinkotuoleineen ja -varjoineen sekä yksityisiä tiloja, joissa vieraat voivat todella rentoutua ilman huolia tai stressiä, ja se tekee jokaisen vieraan lomasta unohtumattoman.
Näytä lisää
 
9.6
Erinomainen
Alkaen $152
Alkaen $152
Vain Aikuisille-hotelli
Koukos Rhodos Guesthouse sijaitsee täydellisellä paikalla Rodoksen keskustassa, ja se on avoinna ympäri vuoden tarjoten ainutlaatuisen majoituskokemuksen vain aikuisille vieraille. Hotellin tunnelma luo aidon kreikkalaisen vieraanvaraisuuden tunteen. Huoneet on suunniteltu perinteisen arkkitehtuurin mukaisesti, jossa puulla on tärkeä rooli ja ovet muodostavat täydellisen muotoisia kaaria. Majoituspaikan leipomo antaa sinulle hyvän syyn herätä aamulla, maistaa tuoreita leivonnaisia ja nauttia makujen ja historian sekoituksesta, jonka tämä paikka luo jokaiselle vieraalle.
Näytä lisää
 
9.5
Erinomainen
Alkaen $212
Alkaen $212
Vain Aikuisille-hotelli
Atlantica Imperial Resort ottaa vastaan vain yli 16-vuotiaita aikuisia, ja sen tilat heijastavat tätä. Nykyaikaiset huoneet ja sviitit, hienot ravintolat ja baarit sekä kuntosali ja spa luovat varmasti ikimuistoisen kokemuksen kaikille vieraille.
Näytä lisää
 
8.8
Erinomainen
Alkaen $90
Alkaen $90
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä ainutlaatuinen vain aikuisille tarkoitettu hotelli tarjoaa tyylikästä majoitusta ja rentouttavan ilmapiirin Anthony Quinn Bayn kukkulalla. Kaikissa huoneissa ja sviiteissä on minimalistinen muotoilu, joka auttaa luomaan romanttisen tunnelman, mikä tekee tästä hotellista ihanteellisen pariskunnille.
Näytä lisää
 
Aloe Hotel – Adults Only
Hotelli Falirakissa
8.9
Erinomainen
Alkaen $75
Alkaen $75
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä Falirakin keskustan lähellä sijaitseva vain aikuisille tarkoitettu hotelli on täydellinen valinta pariskunnille. Asiakkaat voivat rentoutua uima-altaalla tai sen äärellä ja nauttia hotellin rauhallisesta ilmapiiristä. Ne, jotka haluavat lisää yksityisyyttä, voivat valita hotellin tarjoamista yksityisistä allashuoneista. Tämä paikka tarjoaa sinulle ikimuistoisia hetkiä, jotka säilyvät ikuisesti.
Näytä lisää
 
8.3
Erittäin hyvä
Vain Aikuisille-hotelli
Upouusi, vain aikuisille tarkoitettu Lindos Grand Resort and Spa sijaitsee Vlycha Bayn rannalla. Sen nykyaikainen ja tyylikäs sisustus luo rennon ilmapiirin, joka on ihanteellinen romanttista lomaa etsiville pariskunnille.
Näytä lisää
 
9.7
Erinomainen
Vain Aikuisille-hotelli
Ixian Dream -hotelli, joka on tarkoitettu vain aikuisille, sijaitsee Ialyssoksen rannalla. Sijaintinsa sekä kauniit huoneet ja sviitit tekevät siitä täydellisen valinnan romanttiselle lomalle.
Näytä lisää
 
7.9
Hyvä
Alkaen $94
Alkaen $94
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä hotelli tarjoaa erityisen mukavan ja rentouttavan oleskelun vain aikuisille vieraille. Laaja valikoima huoneita, joista on näköala merelle tai puutarhaan, miellyttää jopa vaativimpia vierailijoita. Ilmavat ja aurinkoiset huoneet saavat sinut tuntemaan olosi kodikkaaksi. Kaiken lisäksi hotellissa sijaitseva kylpylä vie rentoutumisen uudelle tasolle ja tekee vierailusta ikimuistoisen kokemuksen.
Näytä lisää
 
6.4
Rated
Alkaen $88
Alkaen $88
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä hotelli hyväksyy vain yli 18-vuotiaita aikuisia vieraita, ja sen keskeinen sijainti tekee siitä täydellisen lähtökohdan kaupunkiin tutustumiselle. Ylelliset huoneet ja sviitit sekä henkilökunnan ystävällisyys saavat varmasti kaikki vieraat tuntemaan, että tämä on heidän kotinsa kaukana kotoa.
Näytä lisää
 
*Lisäveroja tai -maksuja saatetaan soveltaa. Tarkista lopullinen hinta ennen varauksen tekemistä.
Kategoriat:
 •     Vain Aikuisille (315)
 •     Ranta (150)
 •     Pysäköinti (139)
 •     Uima-allas (125)
 •     Ulkouima-allas (86)
 •     Ilmainen Wi-Fi (72)
 •     Romanttinen (71)
 •     Yksityinen uima-allas (71)
 •     Pieni (64)
 •     Luksus (55)
 •     Häämatka (53)
 •     Bisnes (42)
 •     Koiraystävällinen (35)
 •     Kestävyyskäytännöt (29)
 •     Kuntosali (28)
 •     Budget (24)
 •     Jooga (23)
 •     Kylpylä (22)
 •     Yöelämä (22)
 •     Neljä tähteä (20)
 •     Viisi tähteä (20)
 •     Kolme tähteä (18)
 •     Esteetön (17)
 •     Ranta-alue (16)
 •     Huoneet poreammeella (16)
 •     Golf (12)
 •     Tennis (12)
 •     Panoraamamaisema uima-allas (8)
 •     Sähköautojen EV- latauspiste (8)
 •     Infinity uima-allas (7)
 •     Sisäuima-allas (7)
 •     Koirat majoittuvat ilmaiseksi (7)
 •     Lämmitetty uima-allas (6)
 •     Boutique (4)
 •     Terveys & Turvallisuus (3)
 •     Uima-allas kierroskaistoilla (2)
 •     Leppoisa Joki (1)
 •     Koiranhoitopalvelu (1)
 •     All-Inklusive Palvelupaketit (1)
×
Tulopäivä
×
Kategoriat
1
Kartta
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Travelmyth GPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset