Mikä tekee hotellistasi/majoituksestasi ympäristöystävällisen? Kestävän kehityksen periaatteiden mukaan, luonnonmateriaaleista valmistetut rakennustarvikkeet
Lämpöä/kylmää eristävät ikkunat (esim. kolminkertaiset ikkunat).
Sadeveden kerääminen ja hyötykäyttö
Ravintolassa tarjoillaan luomuruokaa
LED-valaistus kaikkialla tiloissa
Työntekijät koulutetaan noudattamaan ympäristöystävällisiä käytäntöjä
Vessat huuhtelevat max. 6 litraa huuhtelua kohti.
Huoneissa on kyltit, joissa kerrotaan, että pyyhkeet vaihdetaan vain pyynnöstä.
Jätteet erotellaan vähintään kolmeen luokkaan
Orgaaninen jäte kompostoidaan
Nollaenergiarakennus (nolla nettoenergiankulutus vuositasolla).
Suurin osa aterioiden valmistuksessa käytetyistä ainesosista on paikallisesti tuotettuja.