Amstel Corner Hotel
Amsterdam
8.9
Erinomainen
Alkaen $269
Alkaen $269
Häämatkahotelli
Tämä kaupungin sydämessä sijaitseva viehättävä boutique-hotelli tarjoaa ylellisen ja tyylikkään Honeymoon-sviitin, josta on uskomattomat näkymät kanaaleille, tervetuliaishedelmiä, kukkia ja laadukasta samppanjaa, ja joka tarjoaa romanttisen häämatkan nuorille aviopuolisoille, jotka etsivät unelmallista lomaa Amsterdamissa.
Näytä lisää
 
Swissôtel Amsterdam
Amsterdam
8.2
Erittäin hyvä
Alkaen $285
Alkaen $285
Häämatkahotelli
Vietä unohtumaton kuherruskuukausi yhdessä Euroopan romanttisimmista kaupungeista ja luo muistoja, joita kumpikin tulee vaalimaan pitkään. Tässä hotellissa on häämatkapaketti, joka tarjoaa ilmaisen majoituksen päivityksen, ruusun terälehtiä sängyssäsi, samppanjaa, suklaata ja kanaaliristeilyn.
Näytä lisää
 
Hotel Bloemendaal
Hotelli Bloemendaal
Bloemendaal
7.8
Hyvä
Alkaen $162
Alkaen $162
Häämatkahotelli
Hotel Bloemenddal on intiimi hotelli keskellä Bloemendaalia, joka tarjoaa ainutlaatuisen romanttisen kokemuksen isännöimällä pariskuntia 11 omaleimaisessa huoneessa ja sviitissä. Hotelli tarjoaa erityisen morsiuspaketin täydellistä hääyötä varten, joka tarjoaa ruusun terälehtiä sängylle, pullon proseccoa, suklaata ja myöhäisen uloskirjautumisen. Nälkäisenä häämatkalaiset voivat suunnata samalla kadulla sijaitsevaan Hotel Bleeckeriin ja nauttia herkullisen aamiaisen.
Näytä lisää
 
Boutique Lodge Zandvoort
Zandvoort
8.5
Erittäin hyvä
Alkaen $129
Alkaen $129
Tiedot Kategoriat
Häämatkahotelli


Golf-hotelli


Rantahotelli


Näytä lisää
 
Waldorf Astoria Amsterdam
Amsterdam
9.6
Erinomainen
Alkaen $1,037
Alkaen $1,037
Häämatkahotelli
Hotellin 1700-luvun tyyli ja ylellisyys luovat romanttisen ympäristön, joka on ihanteellinen häämatkalle.
Näytä lisää
 
8.8
Erinomainen
Alkaen $432
Alkaen $432
Häämatkahotelli
Paikallisesta inspiraatiosta inspiroitunut Andaz Amsterdam Prinsengracht, Hyattin konsepti, määrittelee ylellisyyden uudestaan designin ystäville. Tämä entisessä julkisessa kirjastossa sijaitseva ainutlaatuinen ylellinen lifestyle-hotelli tuo leikkisyyttä tyylikkäisiin sisätiloihinsa, joiden jokainen osa-alue juhlistaa hollantilaista perintöä ja Amsterdamin ainutlaatuista charmia. Tarinat odottavat löytämistä joka nurkan takana, mikä tekee jokaisesta vierailusta juhlaa designin ystävän sielulle ja unohtumattoman paikallisen kokemuksen.

Täydellisesti Amsterdamin romanttisen kanaalin varrella sijaitseva hotelli luo puitteet unohtumattomien muistojen luomiseen toisen ihmisen kanssa. Rikas taiteellinen tunnelma täydentää Andaz Amsterdam Prinsengrachtin ylellistä ja tyylikästä eetosta. Tämä estetiikan yhdistelmä tekee hotellista häämatkalaisten unelmakohteen, joka tarjoaa heille ikimuistoisen alun uudelle yhteiselle elämänmatkalle. Hotellin jokainen elementti on kuratoitu huolella yksityiskohtiin kiinnittäen huomiota, jotta jokainen sen seinien sisällä vietetty hetki on kääritty hienostuneisuuteen ja eleganssiin.
Näytä lisää
 
9.2
Erinomainen
Alkaen $630
Alkaen $630
Häämatkahotelli
The Dylan Amsterdam on viiden tähden ylellisyyttä henkivä boutique-hotelli, jolla on ainutlaatuinen historiallinen olemus. Hotelli sijaitsee täydellisellä paikalla '9-streets' -alueen sydämessä arvostetun 'Keizersgracht' -kanavan varrella, ja se tarjoaa täydellisen pohjan Amsterdamin piilotettuihin helmiin tutustumiselle. Amsterdamin menneisyyden ja nykyisyyden aarteet ovat vain sydämenlyönnin päässä, olipa kyseessä sitten kävely tai pyöräily,

Kuherruskuukautta viettäville The Dylan Amsterdam tarjoaa unohtumattoman kokemuksen. Ylelliset ja tyylikkäät huoneet ja sviitit, jotka on suunniteltu täydellisesti vastanaineille, toimivat yksityisinä rentoutumisen ja romantiikan pyhäkköinä. Juhlat alkavat kahdella lasillisella samppanjaa, jotka odottavat huoneessa saapuessa, ja romanttisella kylvyllä ja turndown-palvelulla, jotka luovat tunnelman todella lumoavalle vierailulle. Aamuisin sviitin yksityisyydessä tarjoillaan samppanja-aamiainen, joka on ylellinen alku päivälle. Muistoksi tästä erityisestä hetkestä vieraille annetaan lahjakortti 'High Wine' -elämykseen, joka on ihastuttava herkku heidän liittonsa ensimmäisen vuosipäivän kunniaksi. The Dylan Amsterdam ei ole pelkkä yöpymispaikka, vaan näyttämö, jossa unohtumattomat hetket voivat kehittyä.
Näytä lisää
 
8.7
Erittäin hyvä
Alkaen $327
Alkaen $327
Häämatkahotelli
Juhli rakkauttanne tässä ylellisessä hotellissa, joka tarjoaa romanttisen ja yksityisen majoituksen, ruusun terälehtiä, samppanjaa, ruotsalaisen hieronnan kahdelle ja kynttilöitä.
Näytä lisää
 
8.8
Erinomainen
Alkaen $584
Alkaen $584
Häämatkahotelli
Romantiikkaa ja rakkautta juhlistava InterContinental Amstel Amsterdam, IHG-hotelli, tarjoaa ihanteelliset puitteet ikimuistoiselle häämatkalle. Romanttisen Amsterdam Getawayn alla vastanaineille tarjotaan vertaansa vailla olevaa herkkua, jossa ylellisyys ja romantiikka yhdistyvät saumattomasti. Jokainen jokinäköalahuone tai sviitti hotellissa on mukavuuden pyhättö, jossa on tyylikkäät mukavuudet ja maalauksellinen näkymä, joka lisää läheisyyden tunnetta.

Romanttinen matka alkaa kahdella lasillisella samppanjaa, jotka toimitetaan huoneeseen saavuttaessa ja jotka luovat pohjan seuraaville juhlille. Sängylle tyylikkäästi asetellut ruusun terälehdet lisäävät tunnelmaa ja luovat kauniin spektaakkelin rakastavaisille. Seuraavana aamuna aamiainen sänkyyn tarjoaa täydellisen alun päivälle, ja pariskunta voi nauttia herkullisia aterioita viihtyisässä turvapaikassaan. Osana tätä pakomatkaa pariskunnat nauttivat myös Amstel-ravintolassa 3 ruokalajin menu du jourista, mikä lisää gastronomisia nautintoja heidän vierailuunsa. InterContinental Amstel Amsterdam varmistaa, että häämatkan jokainen hetki on täynnä romantiikkaa ja ikimuistoisia kokemuksia.
Näytä lisää
 
8.8
Erinomainen
Alkaen $387
Alkaen $387
Tiedot
Hotelli sijaitsee Amsterdamin sydämessä, Dam-aukion laidalla. Majoituspaikka on kuuluisa monumentaalisesta puutarhastaan, jossa on palmuja ja kupoli, joka on peräisin 1880-luvulta. Hotellin omistuksessa on \"Village on the Dam\" ja venelaituri. Viiden tähden Grand Hotel Krasnapolsky on Benelux-maiden suurin hotelli, ja sen 468 majoituspaikkaa tarjoavat ylellistä majoitusta sekä vapaa-ajan että liikematkustajille.
Näytä lisää
Kategoriat
Häämatkahotelli


Hotelli joka on ottanut käyttöön kestäviä toimintatapoja


Luksushotelli


Näytä lisää
 
NH Collection Amsterdam Barbizon Palace
Amsterdam
8.4
Erittäin hyvä
Alkaen $316
Alkaen $316
Häämatkahotelli
NH Collection Amsterdam Barbizon Palace toivottaa häämatkalaiset tervetulleiksi Amsterdamin sydämeen ja tarjoaa unohtumattoman kokemuksen, jossa yhdistyvät ajaton charmi ja moderni ylellisyys. Tämä 1600-luvulta peräisin oleva arkkitehtoninen jalokivi tarjoaa romanttisen ympäristön, joka vangitsee sydämen ja rauhoittaa aistit. Se sijaitsee useissa 1600-luvun taloissa ja tarjoaa täydelliset puitteet juhlia rakkautta eloisassa kaupungissa.

Jokainen NH Collection Amsterdam Barbizon Palacen sviitti on tyylikkyyden ja mukavuuden tyyssija, ja se tarjoaa pariskunnille runsaasti tilaa luoda rakkaita hetkiä. Klassisen sisustuksen ja ylellisen mukavuuden sinfonia, nämä sviitit takaavat todella ikimuistoisen oleskelun. Ilmastoiduissa sisätiloissa vastanaineet voivat rentoutua optimaalisen mukavasti, ja useista huoneista avautuva lumoava kaupunkinäkymä tuo romanttiseen ilmapiiriin erityisen lisän. Hotellin eksklusiivinen wellness-keskus tuo häämatkakokemukseen ripauksen rauhallisuutta ja kutsuu vieraita rentoutumaan turkkilaisessa kylvyssä, joka on ihanteellinen rentoutumispaikka kaupungin ihmeisiin tutustumisen jälkeen. NH Collection Amsterdam Barbizon Palace tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän historiaa, ylellisyyttä ja romantiikkaa, ja sen avulla häämatkakokemus on yhtä ainutlaatuinen ja unohtumaton kuin rakkaus itse.
Näytä lisää
 
Kimpton De Witt Amsterdam, an IHG Hotel
Amsterdam
8.7
Erittäin hyvä
Alkaen $388
Alkaen $388
Häämatkahotelli
Tämä tyylikäs ja ylellinen boutique-hotelli Amsterdamin sydämessä tarjoaa varmasti ikimuistoisen ja romanttisen häämatkan, joka on täynnä ainutlaatuisia intiimejä ja rentouttavia hetkiä rakkaasi seurassa.
Näytä lisää
 
8.1
Erittäin hyvä
Alkaen $261
Alkaen $261
Häämatkahotelli
Tässä modernissa hotellissa on funky urbaani tyyli, ja se on ihanteellinen sellaisille pariskunnille, jotka eivät kuulu valtavirtaan ja jotka etsivät uutta määritelmää romanttiselle pakomatkalle. Huoneet on sisustettu temaattisesti musiikkitaiteilijoita silmällä pitäen, ja ylisuuret sadesuihkut ja tilavat sängyt tarjoavat tarvittavaa mukavuutta täydellistä häämatkaa varten. Huoneista on ensiluokkaiset näkymät Amstel-joelle ja kaupunkiin, ja kaikki tärkeimmät nähtävyydet ovat lähellä, mikä kutsuu sinut pitkille kävelyretkille, ostoksille ja ruokailuun yhdessä Euroopan romanttisimmista kaupungeista.
Näytä lisää
 
Amsterdam Marriott Hotel
Amsterdam
8.0
Erittäin hyvä
Alkaen $369
Alkaen $369
Häämatkahotelli
Sekä hotellin idyllinen sijainti Amsterdamin sydämessä ja lähellä luonnonkaunista jokirantaa että sen ainutlaatuinen ylellinen tyyli ja ilmapiiri tekevät siitä halutun paikan häämatkalaisille kaikkialta maailmasta.
Näytä lisää
 
Conservatorium Hotel
Amsterdam
8.9
Erinomainen
Alkaen $904
Alkaen $904
Häämatkahotelli
Conservatorium Hotel on historiallinen ikoni, jossa on nykyaikainen twisti, ja se on idyllinen häämatkakohde. Tämä entinen pankki ja musiikkikoulu on muutettu tyylikkäästi tyylikkääksi turvapaikaksi, joka heijastaa Amsterdamin museokorttelin kulttuurista rikkautta. Conservatorium on arvostettu maamerkki, ja sen kiehtova menneisyys yhdistyy saumattomasti moderniin, ylelliseen nykypäivään, ja se tarjoaa häämatkalaisille ainutlaatuisen sekoituksen romantiikkaa, perintöä ja hienostuneisuutta.

Conservatoriumin ylellisesti sisustetut sviitit muistuttavat romanttista pakomatkaa, ja ne tekevät jokaisesta häämatkasta poikkeuksellisen. Pariskunnat saavat vastaanottaa samppanjaa, suklaata ja ruusuja, ja he voivat nauttia näiden muhkeiden paratiisien tarjoamasta lämmöstä ja mukavuudesta. Näissä sviiteissä yhdistyvät huipputeknologia ja nykyaikaiset muotoiluelementit, ja ne kuvastavat rennon hollantilaisen ylellisyyden ruumiillistumaa. Hotelli parantaa häämatkakokemusta entisestään Akasha Holistic Wellbeingillä, joka on maan alle kätketty turvapaikka. Akasha tarjoaa erilaisia hoitoja virkistävistä harjoituksista ja hieronnoista meditaatioon ja joogaan, ja se on ainutlaatuinen tilaisuus vastanaineille rentoutua ja virkistyä. Se on Alankomaiden ykkösluokan luksuskylpylä, ja se on täydellinen alku tai loppu unohtumattomalle päivälle Conservatorium-hotellissa.
Näytä lisää
 
Canal House
Amsterdam
8.9
Erinomainen
Alkaen $382
Alkaen $382
Häämatkahotelli
Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla aivan Keisarin kanavan varrella, ja sen romanttinen 1700-luvun kauppiastyylinen sisustus. Korkein mukavuus ja ainutlaatuinen sekoitus moderneja ja vintage-elementtejä tarjoavat ihanteellisen romanttisen ilmapiirin, jota etsit häämatkaltasi. Hotellissa on myös suuri puutarha, joka kutsuu sinut viettämään laatuaikaa rakkaasi kanssa.
Näytä lisää
 
Ambassade Hotel
Amsterdam
9.1
Erinomainen
Alkaen $435
Alkaen $435
Häämatkahotelli
Ambassade-hotelli sijaitsee ainutlaatuisella paikalla Amsterdamin kanaalialueen sydämessä, ja se tarjoaa viehättävän pakopaikan häämatkalaisille. Hotelli, joka käsittää viisitoista alkuperäistä 1600-luvun kanaalitaloa, huokuu historiallista viehätystä, mutta tarjoaa myös loistavan tilaisuuden uppoutua kaupungin kulttuuriseen rikkauteen. Kävelymatkan päässä tärkeimmistä museoista, suosituista ostosalueista ja historiallisista maamerkeistä sijaitseva hotelli tarjoaa mukavuutta ja tunteen siitä, että olet kaiken ytimessä.


Hambassade-hotellin häämatkojen mukavuudet on suunniteltu romantiikkaa silmällä pitäen. Aloita päivä erityisellä aamiaisella, jota seuraa hyvinvointimatka Koan Floatissa, jossa kelluntaistuntoja ja hierontoja on helposti saatavilla täydellistä rentoutumista varten. Hotellin kulinaarinen kokemus on yhtä kutsuva. Hotellin sisäinen ravintola Ambassade tarjoilee klassisia ranskalaisia ruokia modernilla twistillä, jota ympäröivät tunnettujen Cobra-taiteilijoiden värikkäät maalaukset. Jos haluat rennomman kokemuksen, pariskunnat voivat vetäytyä Library Bariin, jossa on 5000 signeerattua kirjaa ja jossa tarjoillaan klassisia cocktaileja, valikoima hienoja oluita ja herkullisia cappuccinoja. Romantiikka ulottuu myös itse huoneeseen, jossa odottaa kukkakimppu, laatikollinen suklaakonvehteja ja pullo samppanjaa, jotka tekevät vierailusta unohtumattoman rakkauden juhlan.
Näytä lisää
 
Hotel De Hallen
Amsterdam
8.4
Erittäin hyvä
Alkaen $186
Alkaen $186
Häämatkahotelli
Hotel De Hallen sijaitsee muuttuneessa raitiovaunuvarikossa ja tarjoaa lumoavat puitteet häämatkalle, joka on sekä ikimuistoinen että ainutlaatuinen. Tässä Amsterdamin sydämessä sijaitsevassa tyylikkäässä, teollisesti suunnitellussa hotellissa yhdistyvät historialliset elementit ja modernit mukavuudet ja luovat ilmapiirin, jonka vastanaineet kokevat vastustamattomaksi.

Pareja tervehditään saapuessaan yllättäen päivittämällä huonetta saatavuuden mukaan, mikä takaa välittömän uppoutumisen ylellisyyteen ja tyyliin, josta hotelli on tunnettu. Juhlallisuuden lisäämiseksi huoneessa odottaa jäähdytetty pullo kuohuviiniä, ja mielikuvitukselliset sydämenmuotoiset ilmapallot luovat leikkisän romanttisen ilmapiirin. Romanttista tunnelmaa lisäävät myös sänkyyn ripotellut ruusun terälehdet ja valikoima herkullisia suklaakonvehteja. Hotellin eloisassa ravintolassa tarjoillaan gourmet-aamiainen, joka antaa pohjan rakkauden, tutkimisen ja yhteisten kokemusten päivälle. Strategisen sijaintinsa ja harkittujen mukavuuksiensa ansiosta Hotel De Hallen takaa todella unohtumattoman häämatkakokemuksen, joka on täynnä ainutlaatuista charmia ja erityisiä hetkiä.
Näytä lisää
 
Room Mate Aitana
Amsterdam
8.5
Erittäin hyvä
Alkaen $262
Alkaen $262
Häämatkahotelli
Tämä boutique-hotelli Amsterdamin sydämessä on täydellinen paikka häämatkalle. Nauti hotellin tarjoamista erinomaisista palveluista ja vietä arvokkaita hetkiä yhdessä rakkaasi kanssa tässä ihanan romanttisessa kaupungissa.
Näytä lisää
 
Sofitel Legend The Grand Amsterdam
Amsterdam
9.0
Erinomainen
Alkaen $523
Alkaen $523
Häämatkahotelli
Sofitel Legend The Grand Amsterdam, joka oli aiemmin Amsterdamin kaupungintalo, on toiminut romanttisena kulissina lukuisille pariskunnille, erityisesti hääpäivänä. Tämä upea rakennus on todistanut lukemattomia rakkaustarinoita, ja sen maaginen tunnelma lisää ilmassa vallitsevaa romanttista tunnelmaa. Ranskalaisille juurilleen uskollisena se inspiroi ja ylläpitää edelleen 'Art de vivre' (elämisen taito) poikkeuksellisessa palvelussaan ja luo näin täydelliset puitteet ikuisesti kestäville muistoille.

Jokainen romanttinen huone ja sviitti on valmisteltu huolellisesti ja huolella, ja se toivottaa nuoripari tervetulleeksi rakkauden ja rauhan asuinpaikkaan. Ranskalainen romanttinen tapa on ilmeinen, kun kuohuvaa samppanjaa tarjoillaan jäällä nautittavaksi oleskelunne aikana. Kokemuksenne sulostuttamiseksi teitä tervehtii saapuessanne romanttinen suklaa- tai kukkalahja. Aloita jokainen päivä runsaalla aamiaisella, joka tarjoillaan mukavasti huoneessasi, jotta voit viettää aamut rauhassa toistenne seurassa. Myöhäinen uloskirjautuminen klo 14:00 asti takaa sen, että sinulla ei ole kiire, joten voit nauttia jokaisesta hetkestä (saatavuuden mukaan). Lopuksi, ilmaistaksenne rakkauden kieltä silloin, kun sanat eivät riitä, romanttinen illallinen on saatavilla nautittavaksi lomanne aikana ja symboloi jakamaanne rakkautta. Sofitel Legend The Grand Amsterdamin loistokkuus yhdistettynä huomaavaan palveluun ja merkittäviin mukavuuksiin luo unohtumattoman häämatkakokemuksen.
Näytä lisää
 
*Lisäveroja tai -maksuja saatetaan soveltaa. Tarkista lopullinen hinta ennen varauksen tekemistä.
Kategoriat:
 •     Häämatka (291)
 •     Romanttinen (207)
 •     Perhe (204)
 •     Bisnes (176)
 •     Pysäköinti (162)
 •     Kestävyyskäytännöt (142)
 •     Neljä tähteä (140)
 •     Esteetön (124)
 •     Kuntosali (100)
 •     Yöelämä (99)
 •     Luksus (96)
 •     Sähköautojen EV- latauspiste (96)
 •     Pieni (81)
 •     Koiraystävällinen (80)
 •     Kolme tähteä (62)
 •     Golf (57)
 •     Kylpylä (44)
 •     Uima-allas (39)
 •     Boutique (38)
 •     Ilmainen Wi-Fi (36)
 •     Historiallinen (36)
 •     Sisäuima-allas (32)
 •     Viisi tähteä (29)
 •     Lämmitetty uima-allas (23)
 •     Vain Aikuisille (18)
 •     Jooga (16)
 •     Ranta (13)
 •     Terveys & Turvallisuus (9)
 •     Ulkouima-allas (6)
 •     Tennis (6)
 •     Huoneet poreammeella (5)
 •     Koirat majoittuvat ilmaiseksi (4)
 •     Koirapuistoalue (3)
 •     Uima-allas kierroskaistoilla (3)
 •     Budget (3)
 •     Huoneet takalla (2)
 •     Kasino (2)
 •     Munkkiluostari (1)
 •     Liukumäki uima-allas (1)
 •     All-Inklusive Palvelupaketit (1)
 •     Erikoinen (1)
×
Tulopäivä
×
Kategoriat
1
Kartta
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Travelmyth GPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset