The Shore At Katathani - Adult Only - SHA Extra Plus
Lomakeskus Kata Beachissa
Muang Phuket > Ka Ron
9.2
Erinomainen
Alkaen $360
Alkaen $360
Vain Aikuisille-hotelli
The Shore at Katathani on yksi Aasian romanttisimmista lomakohteista, ja sitä pidetään yksinomaan aikuisille tarkoitettuna hotellina, johon ei voi majoittaa lapsia. Hotellissa on korkeatasoista majoitusta, upea äärettömän suuri uima-allas ja täysin varustettu kylpylä- ja hyvinvointikeskus, joka tarjoaa vieraille monia rentouttavia hetkiä, ja se on todellinen turvapaikka aikuisille vieraille, jotka etsivät rauhallista paikkaa rentoutumiseen.
Näytä lisää
 
Chanalai Romantica Resort - Adults Only, Kata Beach
Lomakeskus Kata Beachissa
Muang Phuket > Ka Ron
8.6
Erittäin hyvä
Alkaen $51
Alkaen $51
Vain Aikuisille-hotelli
Chanalai Romantica Resort on yksi Kaakkois-Aasian romanttisimmista lomakeskuksista, ja se on suunniteltu pariskuntien majoittamiseen ja hemmotteluun. Sen tilavat ja yksityiset huoneet ovat paikka lepoa ja rentoutumista, ja sen ylelliset mukavuudet ja tilat pyrkivät tekemään jokaisen pariskunnan oleskelusta mahdollisimman rentouttavan ja rauhallisuuden täyttämän. Koska kyseessä on ensisijaisesti romanttinen lomakeskus, tähän hotelliin ei voida ottaa vastaan minkään ikäisiä lapsia.
Näytä lisää
 
Sunprime Kamala Beach
Lomakeskus Kamala Beachilla
Kathu > Kamala
8.7
Erittäin hyvä
Alkaen $73
Alkaen $73
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä hotelli on ihanteellinen kohde aikuisille vieraille, jotka haluavat paeta ja kokea aivan uudenlaista rentoutumista trooppisessa ympäristössä. Se tarjoaa rauhallisuuden keidas, turvapaikan, jossa voi rentoutua, rauhoittua ja päästä irti päivittäisistä rutiineista ja velvollisuuksista. Tässä hotellissa on viihtyisiä huoneita, suuri uima-allas ja suora pääsy rannalle sekä erityisen romanttisia mukavuuksia ja palveluja, ja se voi ottaa vastaan vain yli 16-vuotiaita vieraita.
Näytä lisää
 
Beyond Karon
Lomakeskus Karon Beachilla
Muang Phuket > Ka Ron
8.4
Erittäin hyvä
Alkaen $69
Alkaen $69
Vain Aikuisille-hotelli
Beyond Resort Karon - SHA Extra Plus, vain aikuisille tarkoitettu rantalomakohde Phuketissa, sijaitsee upean Karon Beachin syrjäisessä nurkassa, mikä tekee siitä idyllisen piilopaikan romanttisille pakomatkoille. Lomakeskus on ihanteellinen valinta myös rantahäihin henkeäsalpaavan sijaintinsa ansiosta. Vain 81 tilavassa merinäköalahuoneessa ja sviitissä vieraat voivat odottaa henkilökohtaista huomiota, lämmintä thaimaalaista vieraanvaraisuutta ja poikkeuksellista palvelua koko oleskelunsa ajan.

Lomakeskus on rauhan tyyssija, ja sinne pääsevät vain 18-vuotiaat ja sitä vanhemmat vieraat, mikä takaa seesteisen ja rauhallisen lomakokemuksen. Maksimihenkilömäärä on kaksi henkilöä huonetta kohti, mikä korostaa entisestään lomakeskuksen sitoutumista rauhallisen, virkistävän ympäristön tarjoamiseen. Merenäkymien ja vehreiden trooppisten puutarhojen ympäröimä resort:n aasialaiset designelementit tuovat eksotiikkaa tähän lumoavaan vain aikuisille tarkoitettuun turvapaikkaan.
Näytä lisää
 
The Village Resort & Spa - SHA Plus
Lomakeskus Karon Beachilla
Muang Phuket > Ka Ron
8.6
Erittäin hyvä
Alkaen $57
Alkaen $57
Vain Aikuisille-hotelli
The Village Resort & Spa - SHA Plus, idyllinen vain aikuisille tarkoitettu retriitti, tarjoaa eksklusiivisen turvapaikan pariskunnille, jotka etsivät vertaansa vailla olevaa trooppista kokemusta Karonin sydämessä. Tämä lomakeskus rajoittaa majoituksen 0-12-vuotiaille lapsille, joten rauhallisuus ja romantiikka pysyvät etusijalla. Vieraat voivat odottaa löytävänsä perinteisiä, paikallisesti käsintehtyjä huviloita, joista jokainen huokuu ylellisyyttä, joka täydentää ympäröivää vehreää maisemaa.

Lomakeskuksen lukemattomat mukavuudet palvelevat sen aikuisten asiakkaiden oikkuja ja toiveita. Jokaisessa huvilassa on terassi, joka johtaa suoraan kutsuvalle uima-altaalle, joka tarjoaa vieraille mahdollisuuden viilentyä ja rentoutua. Jos haluatte lisää rauhaa, vuoristonäköalalla sijaitseva poreallas tarjoaa rauhoittavat puitteet rentoutumiselle. Village Spa kutsuu laajalla valikoimallaan nuorentavia hierontoja, vartalohoitoja ja kasvohoitoja, jotka on suunniteltu hemmottelemaan ja palauttamaan. Kulinaariset seikkailut odottavat Tamnak Bhrachandra -ravintolassa, jossa gourmet-ruoat esittelevät alueen rikkaita makuja ja kulinaarista perintöä, mikä parantaa entisestään vieraiden kokemusta tässä hienostuneessa ja rauhallisessa turvapaikassa.
Näytä lisää
 
8.0
Erittäin hyvä
Alkaen $560
Alkaen $560
Vain Aikuisille-hotelli
TheLifeCo Wellbeing Phuket Detox Center and Vegan Hotel - SHA Plus on vain aikuisille tarkoitettu terveyskeskus, joka on suunniteltu vieraille, jotka etsivät virkistävää pakoa stressistä ja nopeatempoisesta nykyaikaisesta elämäntyylistä. Yli 16 vuoden kokemuksella laadukkaiden parannus- ja vieroitusohjelmien tarjoamisesta TheLifeCo Phuketista on tullut synonyymi Kaakkois-Aasian virkistävälle ilmapiirille, ja se takaa jokaiselle vieraalle unohtumattoman hyvinvointimatkan.

Ensimmäisenä hyvinvointikohteena TheLifeCo Phuket keskittyy tarjoamaan kattavan valikoiman vieroitus- ja ravitsemusohjelmia, jotka on kuratoitu asiantuntevasti opastamaan vieraita kohti terveellisempiä elintapoja ja stressinpoistoa. Lomakeskuksessa on ammattitaitoisia lääkäripalveluja, mindfulness-tukea, herkullisia raakaruokavaihtoehtoja ja erilaisia luonnonhoitoja, jotka kaikki on suunniteltu luomaan äärimmäinen hyvinvointikokemus. Syleile elvyttävää ilmapiiriä ja uppoa TheLifeCo Phuketin tarjoamaan transformatiiviseen kokemukseen.
Näytä lisää
 
Phuket Gay Homestay
Aamiaismajoitus Kathussa
Kathu > Kathu
9.4
Erinomainen
Alkaen $20
Alkaen $20
Vain Aikuisille-hotelli
Phuket Gay Homestay on yksinomaan miehille tarkoitettu aamiaismajoitus, joka tarjoaa viihtyisän ympäristön vieraille, jotka etsivät rentouttavaa lomaa. Jokaiseen huoneeseen mahtuu enintään kaksi henkilöä, ja se tarjoaa intiimin ja viihtyisän ympäristön. Majoituspaikassa noudatetaan vain aikuisille suunnattua käytäntöä, mikä takaa vieraiden tarpeisiin ja mieltymyksiin räätälöidyn ilmapiirin.

Homestayn sisällä vieraat voivat nauttia rauhallisesta päivästä loikoillen vaatteetonta uima-allasta pitkin tai katsellen talon elokuvia huonolla säällä tai kun he tarvitsevat taukoa auringosta. Asiantuntevat omistajat antavat mielellään suosituksia paikallisista nähtävyyksistä, kuten yöelämän hotspotista, saunoista ja erityisesti homomiehille suunnatuista hieronnoista sekä erilaisista aktiviteeteista, jotta he voivat ottaa kaiken irti Phuketissa oleskelustaan.
Näytä lisää
 
Phuket Pool Residence - Adults only
Loma-asunto Rawai Beachissa
Muang Phuket > Rawai
9.4
Erinomainen
Alkaen $103
Alkaen $103
Vain Aikuisille-hotelli
Tässä majoituspaikassa on kuusi yksityistä ja viihtyisää huvilaa, joissa on uima-allas ja jotka ovat ihanteellisia kahdelle aikuiselle vieraalle tai pariskunnalle, ja se tarjoaa ihanteelliset puitteet romanttisimmalle ja eksoottisimmalle lomalle. Tunnelmansa ja romanttisen luonteensa vuoksi tähän majoituspaikkaan ei voi majoittaa lapsia.
Näytä lisää
 
Le Tanjong House
Vierasmaja Patong Beachilla
Kathu > Kathu
9.2
Erinomainen
Alkaen $17
Alkaen $17
Vain Aikuisille-hotelli
Hotelli ei majoita lapsia varmistaakseen, että vieraat saavat parhaan mahdollisen kokemuksen.
Näytä lisää
 
Hotel Verdigris
Kathu > Kathu
9.5
Erinomainen
Vain Aikuisille-hotelli
Hotel Verdigris palvelee 12-vuotiaita ja sitä vanhempia vieraita, ja tarjoaa ilmapiirin, joka on räätälöity kypsän asiakaskunnan mieltymysten mukaan. Hotellissa on yhteensä 14 huonetta, ja se takaa henkilökohtaisen, lämpimän ja huomaavaisen palvelun, joka vastaa asiakkaiden tarpeisiin, olipa kyse sitten matkan suunnittelusta tai varauksista. Hotelli Verdigris on saanut inspiraationsa Martina Rozellsin, 1700-luvun Phuketin ikonin, arvoituksellisesta hahmosta, ja sen nimi on peräisin kuparipigmentin alati muuttuvasta sinertävän vihreästä sävystä, joka heijastaa kiinteistön yltäkylläistä ja dynaamista luonnetta.

Hotel Verdigris -hotellin vieraat voivat lähteä matkalle tutkimaan Phuketin vanhankaupungin rikasta perintöä, joka on ainutlaatuinen sekoitus itäistä ja läntistä kulttuuria. Hotellin suunnittelussa yhdistyvät vaivattomasti ajaton mystinen kauneus ja monimutkaiset yksityiskohdat, mikä luo upean kokemuksen niille, jotka haluavat tutustua tämän lumoavan kohteen kulttuuriaarteisiin.
Näytä lisää
 
Absolute Bangla Suites
Kathu > Kathu
8.3
Erittäin hyvä
Alkaen $64
Alkaen $64
Vain Aikuisille-hotelli
Absolute Bangla Suites, eläväinen kaupunkityylinen hotelli, sijaitsee Patongin vilkkaan Soi Banglan sydämessä, vain lyhyen kävelymatkan päässä kuuluisalta Patongin rannalta Phuketin saaren länsirannikolla. Ainoastaan aikuisille vieraille tarkoitettu paratiisi tarjoaa ihanteellisen pakopaikan niin pariskunnille kuin sinkuillekin, ja se takaa rentouttavan ja ikimuistoisen kokemuksen.

Absolute Bangla Suitesin kattouima-allas tarjoaa upean näköalapaikan, josta voi nauttia Bangla Roadin vilkkaasta ilmapiiristä ja samalla nauttia saaren kuuluisien auringonlaskujen kauneudesta. Jokainen sviitti on suunniteltu korkeimpia kansainvälisiä standardeja silmällä pitäen, ja se tarjoaa monia mukavuuksia viihtyisää oleskelua varten, kuten yksityisen parvekkeen, jossa on poreallas. Hyvinvointiaktiviteetteja etsivät vieraat voivat vierailla hotellin sisarresortissa, jossa joukko virkistäviä hoitoja ja kokemuksia odottaa parantamaan lomakokemusta.
Näytä lisää
 
9.0
Erinomainen
Alkaen $101
Alkaen $101
Vain Aikuisille-hotelli
Harmony Naturist Resort Rawai Phuket, vain aikuisille tarkoitettu paratiisi, tarjoaa ihanteellisen pakopaikan niille, jotka etsivät vaatteetonta pakopaikkaa Thaimaan eteläisen Phuketin viehättävässä ympäristössä. Lomakeskus tarjoaa viihtyisän ja viihtyisän ympäristön, joka palvelee sekä kokeneita naturisteja että elämäntyylin vasta-alkajia. Vieraita rohkaistaan omaksumaan vapauttava kokemus, olemaan yhteydessä luontoon ja itseensä luopuessaan vaatteistaan ja estoistaan.

Harmony Naturist Resort tarjoaa mukavuuksia, jotka on suunniteltu rikastuttamaan jokaisen vieraan oleskelua, ja siellä on hieno yksityinen ulkouima-allas ja runsaasti varusteltu baari, jossa on valikoima cocktaileja ja välipaloja nautittavaksi koko päivän. Lomakeskuksen ystävällinen ja rento ilmapiiri edistää toveruutta, minkä ansiosta vieraat voivat muodostaa pysyviä muistoja ja ystävyyssuhteita. Lomakeskuksessa keskitytään siihen, että jokainen kävijä voi tuntea olonsa rennoksi, ja se kutsuu heitä uppoutumaan täysin naturistien elämäntapaan, jota eivät rasita tuomiot ja yhteiskunnalliset odotukset.
Näytä lisää
 
Monaburi Boutique Resort
Muang Phuket > Rawai
8.8
Erinomainen
Alkaen $25
Alkaen $25
Tiedot Kategoriat
Vain Aikuisille-hotelli


Hotelli uima-altaalla

Sisäuima-allas    Ulkouima-allas  


Hotelli pysäköinnillä


Näytä lisää
 
Phuket View Coffee and Resort
Hotelli Chalongissa
Muang Phuket > Chalong
9.1
Erinomainen
Alkaen $85
Alkaen $85
Tiedot Kategoriat
Vain Aikuisille-hotelli


Hotelli, joissa on huoneita poreammeella


Hotelli joka on ottanut käyttöön kestäviä toimintatapoja


Näytä lisää
 
Kingsacre
Thalang > Sakhu
9.0
Erinomainen
Alkaen $32
Alkaen $32
Tiedot Kategoriat
Vain Aikuisille-hotelli


Golf-hotelli


Rantahotelli


Näytä lisää
 
Baipho Lifestyle
Kathu > Kathu
8.8
Erinomainen
Alkaen $15
Alkaen $15
Tiedot Kategoriat
Vain Aikuisille-hotelli


Hotelli, joissa on huoneita poreammeella


Rantahotelli


Näytä lisää
 
Surachet at 257 Boutique House
Kathu > Kathu
7.7
Hyvä
Alkaen $18
Alkaen $18
Tiedot Kategoriat
Vain Aikuisille-hotelli


Bisnes-hotelli


Budget-hotelli


Näytä lisää
 
Centro One Bangla
Kathu > Kathu
7.8
Hyvä
Alkaen $24
Alkaen $24
Tiedot Kategoriat
Vain Aikuisille-hotelli


Hotelli uima-altaalla

Uima-allas katolla    Panoraamamaisema uima-allas    Ulkouima-allas  

Uima-allas katolla    Panoraamamaisema uima-allas    Ulkouima-allas  


Rantahotelli

Näytä lisää
 
Aquarius Gay Guesthouse & Sauna
Kathu > Kathu
7.6
Hyvä
Alkaen $19
Alkaen $19
Vain Aikuisille-hotelli
Aquarius Gay Guesthouse & Sauna, yksinoikeudella vain miehille tarkoitettu kohde Patongissa, Phuketissa, tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen omalla vain miehille tarkoitetulla saunalla. Vierastalossa on 36 huonetta ja sviittiä, jotka vaihtelevat tavallisista majoitustiloista ylellisiin Jacuzzi-sviitteihin, joissa on yksityiset porealtaat. Aquarius Guesthouse sijaitsee kätevästi vain lyhyen 5 minuutin kävelymatkan päässä rannalta, tärkeimmistä ostoskeskuksista ja kuuluisalta Bangla Roadilta, ja se on ihanteellinen valinta matkailijoille, jotka etsivät osallistavaa, homoystävällistä ilmapiiriä.

Vieraat voivat rentoutua katolla olevalla aurinkoterassilla, jossa he voivat paistatella lempeässä tuulenvireessä ja nauttia henkeäsalpaavista panoraamanäkymistä kaupunkiin. Kattoalue tarjoaa optimaalisen rentoutumisen ja takaa yksityisyyden, ja siellä on myös ulkoporeallas. Lisäviihtyvyyden lisäämiseksi vierailijat voivat myös nauttia virkistävän juoman läheisessä baarissa, mikä päättää ikimuistoisen vierailun Aquarius Gay Guesthouse & Saunassa.
Näytä lisää
 
Baan Kim Lian SHA
Kathu > Kathu
7.3
Hyvä
Alkaen $19
Alkaen $19
Tiedot Kategoriat
Vain Aikuisille-hotelli

Pieni hotelli

Näytä lisää
 
*Lisäveroja tai -maksuja saatetaan soveltaa. Tarkista lopullinen hinta ennen varauksen tekemistä.
Kategoriat:
 •     Vain Aikuisille (257)
 •     Pysäköinti (137)
 •     Uima-allas (134)
 •     Ulkouima-allas (107)
 •     Ilmainen Wi-Fi (100)
 •     Pieni (98)
 •     Ranta (69)
 •     Budget (63)
 •     Yksityinen uima-allas (35)
 •     Romanttinen (24)
 •     Kolme tähteä (23)
 •     Kestävyyskäytännöt (22)
 •     Yöelämä (19)
 •     Luksus (15)
 •     Bisnes (14)
 •     Esteetön (13)
 •     Jooga (11)
 •     Häämatka (11)
 •     Kuntosali (10)
 •     Koiraystävällinen (9)
 •     Neljä tähteä (9)
 •     Sisäuima-allas (8)
 •     Kylpylä (7)
 •     Panoraamamaisema uima-allas (6)
 •     Golf (5)
 •     Uima-allas katolla (5)
 •     Infinity uima-allas (4)
 •     Huoneet poreammeella (3)
 •     Boutique (3)
 •     Ranta-alue (3)
 •     Uima-allas Swim Up-baari (3)
 •     Perhe (2)
 •     Terveys & Turvallisuus (1)
 •     Viisi tähteä (1)
 •     Lämmitetty uima-allas (1)
 •     Liukumäki uima-allas (1)
 •     Tennis (1)
×
Tulopäivä
×
Kategoriat
1
Kartta
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Travelmyth GPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset