Mikä tekee hotellistasi/majoituksestasi ympäristöystävällisen? Kestävän kehityksen periaatteiden mukaan, luonnonmateriaaleista valmistetut rakennustarvikkeet
Rakenne maksimoi ilmavirtauksen ja siten vähentää ilmastoinnin tarvetta.
Rakenne maksimoi luonnonvalon käytön ja siten vähentää valaistuksen ja lämmityksen tarvetta.
Lämpöä/kylmää eristävät ikkunat (esim. kolminkertaiset ikkunat).
Ympäristöystävällisiin aloitteisiin osallistuminen (esim. metsänistutus, villieläinten suojelu).
Myrkyttömien puhdistusaineiden käyttö
Ravintolassa tarjoillaan luomuruokaa
LED-valaistus kaikkialla tiloissa
Ympäristöpäällikkö nimitetty
Työntekijät koulutetaan noudattamaan ympäristöystävällisiä käytäntöjä
Vessat huuhtelevat max. 6 litraa huuhtelua kohti.
Ei kertakäyttömukeja/-laseja, -lautasia ja -ruokailuvälineitä.
Orgaaninen jäte kompostoidaan
Ilmastointi ja lämmitys kytkeytyvät automaattisesti pois päältä, kun ikkunat ovat auki.
Suurin osa aterioiden valmistuksessa käytetyistä ainesosista on paikallisesti tuotettuja.
Ravintolassa on tarjolla vaihtoehtoinen menu kasvisruokavaliota noudattaville.
Energiakatselmus tehdään vähintään kerran viidessä vuodessa.