Club Maspalomas Suites & Spa - Adults Only
Hotelli Maspalomasissa
9.3
Erinomainen
Alkaen $169
Alkaen $169
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä luksushotelli on ihanteellinen pariskunnille ja romanttisille lomille sekä kaikkein rentouttavimpiin ja virkistävimpiin retriitteihin, ja se ottaa vastaan vain aikuisia vieraita, eikä sinne voi majoittaa lapsia. Virkistävien kylpylätilojensa, romanttisen ilmapiirinsä, hienojen ruokailuvaihtoehtojensa ja rannan läheisyyden ansiosta tämä hotelli on hyvinvoinnin ja rentoutumisen pyhättö kaikille aikuisille vieraille.
Näytä lisää
 
Hotel Faro, a Lopesan Collection Hotel - Adults Only
Hotelli Maspalomasissa
9.2
Erinomainen
Alkaen $245
Alkaen $245
Vain Aikuisille-hotelli
Tästä vain aikuisille tarkoitetusta hotellista tulee heti suosikkilomakohteesi tyylikkäästä sisustuksesta huippuluokan vapaa-ajanvietto- ja rentoutumisaktiviteetteihin. Lapsia ei voida majoittaa.
Näytä lisää
 
Hotel Riu Palace Maspalomas - Adults Only
Hotelli Maspalomasissa
8.9
Erinomainen
Alkaen $208
Alkaen $208
Vain Aikuisille-hotelli
Riu Palace on paratiisi, jota ehdotetaan sinulle ja rakkaillesi, jotta voit viettää rentouttavan ja rauhallisen loman. Tämä Gran Canarialla sijaitseva hotelli, jonka mukavuudet on tarkoitettu vain aikuisille vieraille, tarjoaa erilaisia ja ainutlaatuisia aktiviteetteja, jotka tekevät vierailustanne unohtumattoman. Rentoudu ulkouima-altaalla, nauti ateria ravintoloissa tai viihdy hotellin järjestämissä live-esityksissä ja musiikissa.
Näytä lisää
 
HL Suite Nardos - Only Adults
Hotelli Maspalomasissa
8.4
Erittäin hyvä
Alkaen $138
Alkaen $138
Vain Aikuisille-hotelli
HL Suite Nardos tarjoaa laadukasta majoitusta ja lukuisia mukavuuksia ja tiloja vain aikuisille vieraille, ja se on suunniteltu erityisesti pariskunnille ja yli 16-vuotiaille aikuisille vieraille, jotka haluavat viettää rentouttavan ja rauhallisen loman. Hotellissa on viihtyisiä ja täysin varustettuja huoneita, ulkouima-allas, jossa on rentouttava oleskelualue, rannan läheisyys, virkistäviä kylpylähoitoja, golfmahdollisuuksia ja erinomainen keittiö, joka tarjoaa kaiken, mitä vieraat saattavat tarvita viettääkseen unohtumattoman ja stressittömän loman.
Näytä lisää
 
Hotel LIVVO Los Calderones - Adults recommended
Hotelli Maspalomasissa
8.1
Erittäin hyvä
Alkaen $88
Alkaen $88
Vain Aikuisille-hotelli
Moderni, elegantti ja ehdottoman viihtyisä Hotel Los Calderones on ihanteellinen paikka niille vieraille, jotka etsivät rauhallista ja hiljaista paikkaa eksoottisella Gran Canarialla. Hotelli on vain aikuisille tarkoitettu majoituspaikka, eikä se ota vastaan kaikenikäisiä lapsia, koska se haluaa säilyttää rauhallisen ja mukavan ilmapiirin, jonka se on luonut aikuisille vierailleen. Tilavista ja tyylikkäistä huoneista ja ulkoporealtaista, joista on panoraamanäkymät kaupunkiin, erinomaisiin kulinaarisiin herkkuihin ja ympäristöön, joka yksinkertaisesti henkeäsalpaava, tämä hotelli tekee vierailustasi unohtumattoman.
Näytä lisää
 
FBC Fortuny Resort - Adults Only    
Hotelli Maspalomasissa
8.7
Erittäin hyvä
Alkaen $71
Alkaen $71
Vain Aikuisille-hotelli
FBC Fortuny Resort on vain aikuisille tarkoitettu huoneistokohde, joka tarjoaa rentouttavan ja rauhallisen ympäristön, jossa sen vieraat voivat todella levätä ja rentoutua ja jättää päivittäisen stressin ja huolet taakseen. Hotellissa on viihtyisiä huoneistoja rannan välittömässä läheisyydessä, ulkouima-allas, joka on varustettu balilaisilla sängyillä, jotka takaavat äärimmäisen rentoutumisen, sekä huomaavainen palvelu, joka tekee lomastasi unohtumattoman.
Näytä lisää
 
Seven Hotel & Wellness - Gay Men Only
Hotelli Maspalomasissa
9.4
Erinomainen
Alkaen $145
Alkaen $145
Vain Aikuisille-hotelli
Koska tämä hotelli on vain homomiehille tarkoitettu majoituspaikka, se on ihanteellinen pakopaikka LGBTQ-miehille. Lapsia ja naisia ei voida majoittaa.
Näytä lisää
 
Venus Star Resort - FKK Nudist Swingers - Only Couples
Love-hotelli Maspalomasissa
8.7
Erittäin hyvä
Alkaen $110
Alkaen $110
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä lomakeskus palvelee vain aikuisia vieraita ja erityisesti pariskuntia ja parinvaihtoa, ja se tarjoaa viihtyisiä bungaloweja ja sviittejä, porealtaita ja hierontapalveluja sekä aikuisten leikkihuoneita.
Näytä lisää
 
Vista Bonita - Gay and Lesbian Only Resort    
Hotelli Maspalomasissa
9.1
Erinomainen
Alkaen $72
Alkaen $72
Vain Aikuisille-hotelli
Vista Bonita, vain homoille ja lesboille tarkoitettu lomakeskus Maspalomasissa, tarjoaa ihanteellisen yhdistelmän rentoutumista ja viihdettä LGBTIQ-yhteisölle. Miellyttävän sään ja vieraanvaraisen ilmapiirin ansiosta vieraat voivat rentoutua auringon alla ja luoda yhteyksiä samanhenkisiin ihmisiin. Lomakeskus sijaitsee rauhallisella asuinalueella, ja se sijaitsee kätevästi vain muutaman minuutin päässä Maspalomasin rannalta ja Yumbo Centrumista, saaren vilkkaimmasta kaupallisesta keskuksesta.

Lomakeskuksessa on 20 tilavaa ja valoisaa duplex-huoneistoa, joista jokaisesta on näköala uima-altaalle ja puutarhaan. Asiakkaat voivat ladata akkujaan nauttimalla rauhoittavasta kylvystä ulkoporealtaassa tai virkistymällä saunassa. Vista Bonita tarjoaa myös solariumin, jossa vieraat voivat ottaa aurinkoa intiimissä ympäristössä ja nauttia henkeäsalpaavista auringonlaskuista. Vierailijat voivat parantaa oleskeluaan entisestään valitsemalla ammattitaitoisten hierojien tarjoamista hieronnoista ja kylpylähoidoista, jotka takaavat todella virkistävän kokemuksen.
Näytä lisää
 
Starboys Gay Resort - Gay Men Only    
Hotelli Maspalomasissa
8.9
Erinomainen
Vain Aikuisille-hotelli
Starboys Gay Resort, eksklusiivinen boutique-lomakeskus homomiehille, sijaitsee Playa Del Inglesin vilkkaassa sydämessä Gran Canarialla Espanjassa. Lomakeskusta ympäröivät erilaiset ostoskeskukset, ja se sijaitsee Cita Centeriä vastapäätä, ja se on vain 5 minuutin kävelymatkan päässä Yumbo Centerin vilkkaasta gay-yöelämästä. Asiakkaat pääsevät helposti monenlaisiin päivä- ja yöaikaisiin viihdevaihtoehtoihin, kuten ravintoloihin, pubeihin, diskoihin ja kauppoihin. Lisäksi maailmankuulut Maspalomasin dyynit ja suosittu homoranta ovat vain 10 minuutin päässä.

Starboys Resort pyrkii jatkuvasti parantamaan ja kohottamaan majoitustilojensa laatua sinkuille, pariskunnille ja kaveriporukoille. Monet vieraat arvostavat pukeutumisvapaata käytäntöä, jonka ansiosta he voivat nauttia auringosta ja oleskelustaan täysin vapaasti. Bungaloweista, jotka sijaitsevat lomakeskuksen rauhallisessa sydämessä, pääsee helposti uima-altaalle, porealtaaseen ja baariin, mikä takaa rentouttavan ja nautinnollisen kokemuksen kaikille vierailijoille.
Näytä lisää
 
Vista Verde - Adults Only    
Huoneistohotelli Maspalomasissa
8.5
Erittäin hyvä
Alkaen $86
Alkaen $86
Vain Aikuisille-hotelli
Vista Verde, intiimi vain aikuisille tarkoitettu lomakeskus, tarjoaa rauhaa ja hiljaisuutta etsiville vieraille seesteisen turvapaikan. Lomakeskuksessa on 16 huoneistoa, joista on näkymät Maspalomasin golfkentälle, ja se tarjoaa idyllisen ympäristön, jossa vierailijat voivat irrottautua arjesta. Tämä hotelli keskittyy tarjoamaan aikuisille vieraille erilaisia mukavuuksia, kuten uima-altaan ja kauniin puutarhan, joiden kaikkien tarkoituksena on edistää rauhallista ja rauhoittavaa ilmapiiriä. Tämän rauhallisen ympäristön säilyttämiseksi hotelliin ei oteta vastaan alle 16-vuotiaita lapsia.

Tämä eksklusiivinen lomakeskus on ihanteellinen henkilöille, jotka etsivät hengähdystaukoa hektisestä maailmasta, ja se tarjoaa turvapaikan, jossa voi rentoutua ja irrottautua elämän vaatimuksista. Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai ystäväporukalla, Vista Verde tarjoaa turvapaikan nuorentumiseen ja vapaa-aikaan, ja sen avulla vieraat voivat luoda rakkaita muistoja rauhallisessa, vain aikuisille tarkoitetussa ympäristössä.
Näytä lisää
 
Rainbow Golf Bungalows, Gay Men-only Resort
Lomapuisto Maspalomasissa
9.1
Erinomainen
Alkaen $96
Alkaen $96
Vain Aikuisille-hotelli
Rainbow Golf Bungalows on palkittu vain homomiehille tarkoitettu lomakeskus Maspalomasissa, joka tarjoaa 21 hyvin varustettua bungalowia, jotka huolehtivat mukavuudestasi ja yksityisyydestäsi ja takaavat unohtumattoman lomakokemuksen. Rainbow Golfissa vieraita odottaa lämmin ja kutsuva ympäristö, joka sopii erinomaisesti pariskunnille, yksin matkustaville tai kaveriporukoille. Lomakeskus pyrkii tarjoamaan ikimuistoisen kokemuksen, joka on täynnä nautintoa, kunnioitusta, vapaa-aikaa ja viihdettä.

Rainbow Golfin sitoutunut henkilökunta pitää tärkeänä ainutlaatuisen loman tarjoamista jokaiselle vierailijalle ja tekee kovasti töitä sen eteen, että tämä visio toteutuu. Rainbow Golfin yhteiset alueet rohkaisevat vieraita tapaamaan uusia ystäviä, nauttimaan drinkistä, ottamaan aurinkoa tai harrastamaan nudismia. Vierailla on mahdollisuus rentoutua porealtaassa, virkistäytyä saunassa tai osallistua erilaisiin aktiviteetteihin. Tämä kaikki tapahtuu huomaavaisessa ympäristössä, jossa jokaisen vieraan onnellisuus ja tyytyväisyys on etusijalla.
Näytä lisää
 
The Black Horse Canarias - Adults Only
Kartano Maspalomasissa
9.2
Erinomainen
Alkaen $51
Alkaen $51
Tiedot Kategoriat
Vain Aikuisille-hotelli


Romanttinen hotelli


Hotelli pysäköinnillä


Näytä lisää
 
SANTA ANA 8
Huvila Maspalomasissa
9.4
Erinomainen
Vain Aikuisille-hotelli
Santa Ana 8 on viehättävä huvila, joka on suunniteltu yksinomaan 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille homomiehille, ja se sijaitsee erinomaisella paikalla kävelymatkan päässä suosituista nähtävyyksistä. Vain 15 minuutin kävelymatkan päässä ovat viehättävät Maspalomasin dyynit, ja vilkas Yumbo-ostoskeskus on lyhyen 5 minuutin kävelymatkan päässä. Jokaisessa huoneessa on ilmainen Wi-Fi ja oma terassi, ja majoituspaikassa on ulkouima-allasalue, joka edistää rentoutumista vaatteeton ympäristö.
Näytä lisää
 
Vista Bella Bungalows Adults only
Huoneistot Maspalomasissa
9.1
Erinomainen
Alkaen $106
Alkaen $106
Vain Aikuisille-hotelli
Vista Bella Bungalows tarjoaa vain aikuisille suunnatun retriitin niille, jotka etsivät rauhaa, ylellisyyttä ja upeita näkymiä. Majoituspaikka tarjoaa ihanteellisen turvapaikan vieraille, jotka haluavat seesteisen ja hienostuneen pakopaikan arjen kiireestä.
Näytä lisää
 
Casa LeNi
Huvila Maspalomasissa
9.4
Erinomainen
Tiedot Kategoriat
Vain Aikuisille-hotelli


Luksushotelli


Romanttinen hotelli


Näytä lisää
 
small house of the sea
Huoneisto Maspalomasissa
9.0
Erinomainen
Alkaen $83
Alkaen $83
Tiedot Kategoriat
Vain Aikuisille-hotelli


Luksushotelli


Rantahotelli


Näytä lisää
 
Los Leones Bungalows
Loma-asunto Maspalomasissa
9.5
Erinomainen
Alkaen $105
Alkaen $105
Tiedot Kategoriat
Vain Aikuisille-hotelli


Luksushotelli


Hotelli uima-altaalla

Lämmitetty uima-allas    Ulkouima-allas  


Näytä lisää
 
Kasbah 1 Holiday Home By Pride Holiday Rentals
Huoneisto Maspalomasissa
8.8
Erinomainen
Alkaen $75
Alkaen $75
Tiedot Kategoriat
Vain Aikuisille-hotelli


Luksushotelli


Rantahotelli


Näytä lisää
 
Vista Faro 39
Huoneisto Maspalomasissa
9.0
Erinomainen
Alkaen $74
Alkaen $74
Tiedot Kategoriat
Vain Aikuisille-hotelli


Luksushotelli


Hotelli uima-altaalla

Lämmitetty uima-allas    Ulkouima-allas  


Näytä lisää
 
*Lisäveroja tai -maksuja saatetaan soveltaa. Tarkista lopullinen hinta ennen varauksen tekemistä.
Kategoriat:
 •     Vain Aikuisille (54)
 •     Uima-allas (44)
 •     Ulkouima-allas (41)
 •     Luksus (19)
 •     Ranta (16)
 •     Ilmainen Wi-Fi (16)
 •     Pysäköinti (13)
 •     Yksityinen uima-allas (11)
 •     Lämmitetty uima-allas (10)
 •     Romanttinen (10)
 •     Häämatka (9)
 •     Esteetön (8)
 •     Kuntosali (7)
 •     Pieni (6)
 •     Golf (5)
 •     Bisnes (5)
 •     Neljä tähteä (4)
 •     Koiraystävällinen (4)
 •     Kylpylä (4)
 •     Kolme tähteä (3)
 •     Sisäuima-allas (2)
 •     Huoneet poreammeella (2)
 •     Viisi tähteä (2)
 •     Kestävyyskäytännöt (2)
 •     Ranta-alue (1)
 •     Jooga (1)
×
Tulopäivä
×
Kategoriat
1
Kartta
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Travelmyth GPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset